![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień!
Mój MUST HAVE na tegoroczną jesień to zwiewna, bordowa sukienka z dekoltem w serek obszytym czarną koronką. Taki dekolt podkreśli mój biust oraz wydłuży szyję. Gumowe odcięcie w talii, które uwydatni kobiecą figurę. Oraz dół zrobiony z dwóch falbanek nadając całej sukience delikatności i kobiecości. Do tego cienkie rajstopki i czarne botki. Mój jesienny look, który uwielbiam i nakładam na każde ważniejsze wyjście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
Moim must have jest kolor bordowy,frędzle,skóra i grube szaliki, uwielbiam ciemne kolory i połączenie skóry,frędzle uwielbiam jako dodatek np. na torebce a grube szale to nieodłączny element każdej mojej jesiennej stylizacji inaczej byłabym przeziębiona non stop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Moim must have na jesień będzie z pewnością żakiet w kratę. Chociaż retro, to ciężko o nim powiedzieć, że jest zachowawczy. Może być neutralny, ale też można tak połączyć ciekawą kolorystykę z niebanalną fakturą, że będzie wisienką na torcie naszej stylizacji. To taki styl grzecznej dziewczynki z collegu, która wieczorem wybiera się na koncert rockowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
"Must have na jesień:" Jest to zacny i szykowny żupan lub kontusz pełen animuszu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Odbicie w lustrze pokazuje tę samą, ale jakby inną mnie.
Paznokcie zaczynają przybierać stonowane barwy, włosy stają się ciemniejsze, kardigan zmienia kolor na burgundowy, a rajstopy zwiększają ilość DEN. Usta są pomalowane na czerwono, a oko zdobi ciemniejszy cień. Ania się zmienia na jesień, ale ZAWSZE towarzyszy jej MUST HAVE - ciepły szal, którym otula się mocno i UŚMIECH. Razem tworzą wspaniały jesienny duet.
#186 |
Modnisia
|
Moim must have na tegoroczną jesień jest oczywiście sukienka w kolorze czerwonym. Kolor związany z jesienią, przypomina kolorowe liście. Jest bardzo modny w tym sezonie. Sukienka zawsze dodaje uroku i elegancji, a w połączeniu z kolorem czerwonym dodaje kobiecości oraz charakteru.
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Mój must have na tegoroczną jesień to UŚMIECH!
![]() ![]()
#188 |
Konto usunięte
|
Moim must have musi być idealny czarny kapelusik! W ten sposób kobieta czuje się odjazdowo. Świetnie pasuje do tego spódniczka i skórzana kurtka!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Mój must have na jesień to kaszmirowy sweter w cudownym, energetycznym, wyrazistym kolorze Marina (17-4041)
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Zdecydowany must have tej jesieni to ciepły płaszcz, w którym ponury jesienny klimat stanie się o wiele bardziej znośny. Ten jedyny, wymarzony powinien być praktyczny - pasować zarówno do stylizacji eleganckich jak i tych bardziej sportowych; najlepiej w jasnych, rzucających się w oczy kolorach, by nie wtapiać się w tło i być może poprawić komuś humor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
Jesień jest piękna w swojej dwoistej naturze- nigdy nie wiadomo czym nas zaskoczy. Czy ciepłem, eksplozją jesiennych barw i wszystkim tym co nazywamy "złotą jesienią" czy może deszczem, szarością, zimnem i depresyjnymi nastrojami. A może jednym i drugim? Dlatego jesienną garderobę trzeba dobrze przemyśleć by przygotować się na obydwie opcje jesiennej pogody!
Stawiam zatem na szał na szal! W piękne kolorowe roślinne motywy-kwiatowe, liściaste ważne by kipiało od barw i pozytywnej energii! Gdy za oknem złota jesień zarzucam go lekko na ramiona lub omotuje wokół szyi i zachwycam się moim wpisanym w pogodę za oknem radosnym wyglądem. Szal jest ozdobą i dopełnieniem stylizacji. Gdy natomiast za oknem zauważę jesienną szarugę otulę się nim, okręcę, zasnuję i będzie moim najlepszym przyjacielem i ochroną przez zimnem. Zapewni mi nie tylko urok jesiennej spacerowiczki, ale i uchroni przed przeziębieniem. Piękno połączone z praktycznym zastosowaniem- to jest mój must have na jesień! |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
Mój must have? Porządny, ciepły płaszcz, który zniesie ten stan niepogody w Polsce. Nie posiadając samochodu, trzeba wyglądać i schludnie i ciepło. Rzeczą najważniejszą byłyby kozaki, które wytrzymałyby moje codzienne przechodzenie z podmiejskiego do miejsca docelowego. A to niełatwe- wszędzie czają się jakieś przeszkody. A co najważniejsze, umilałoby mi to codzienne przymusowe spacery, nie modliłabym się wtedy żeby plucha i mróz się skończył oraz żeby mi przypadkiem nie odpadły stopy..
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Jak sama nazwa mówi must have złotej polskiej jesieni to cała paleta ciepłych barw. Jednak za oknem póki co jej nie widzę. W zamian za to szarość, burość i ponurość. Mam swój sposób by przełamać ten smutny nastrój. Jest nim mój must have odzieżowy czyli masa kolorowych, wzorzystych rajstop. Im bardziej jaskrawe i szalone barwy zdobią moje nogi tym radośniej i cieplej się czuję. Uwielbiam chodzić w sukienkach i spódniczkach nawet gdy na zewnątrz trochę chłodno, dlatego rajstopki są moim największym przyjacielem w okresie jesienno-zimowym. Pasują one zarówno do odważniejszych kreacji jak i do klasycznych, kobiecych sukienek. Wystarczy odrobina wyobraźni, aby oszukać szarą, smutną aurę jesieni i poprawić humor zarówno sobie jak i ludziom mijanym po ulicach, którzy może trochę ze zdziwieniem, współczuciem lub zażenowaniem, ale przede wszystkim z uśmiechem przyglądają się moim kolorowym kombinacjom strojów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Moim jesiennym niezbędnikiem "must have" w tym roku będzie następujący kwartet ubrań oraz dodatków:
- przyjemna, ciepła, dzianinowa sukienka w kolorze klasycznej szarości, którą można komponować z wieloma barwnymi dodatkami (czerwienią, fioletem, burgundem, złotem), idealna na zimniejsze jesienne dni. Miękko otulajaca dzianinowa sukienka chroni przed jesiennym chłodem, a jednocześnie pozwala nam poczuć się kobieco, nawet wtedy gdy pogoda nas nie rozpieszcza. Szary nie musi być nudny. Dzięki odpowiednio dobranym dodatkom (wzorzyste rajstopy, kolorowe paski i torebki) szara sukienka nie musi być bezbarwna i nijaka, a może być podstawą wielu ciekawych stylizacji. - czarna, skórzana, pojemna torebka (w której zmieści się wiele niezbędnych jesiennej kobiecie rzeczy, w tym także składany parasol) z elementami ciemnego fioletu (klapka). - ciepły, fioletowy sweter, idealny na luźne spotkanie, spacer czy domowy relaks , przyjemnie rozgrzewający i otulający, ładnie korespondujący z moimi kasztanowymi włosami. - klasyczne, czarne botki na niewielkim obcasie, z elementem lekko wyróżniającym je z tłumu: ciekawa sprzączka, kształt obcasa lub delikatny łańcuszek, jeden mały element który będzie je ożywiał w jesiennym tłumie. |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Jesień to piękny okres który przygotowuję nas do nadejścia chłodnych dni🍁🍂🍃. Dlatego moim must have jest płaszcz wiązany w pasie najlepiej w odcieniu beżu lub bordo. Te kolory doskonale komponują się z jesienną aurą. Do tego ciepły golf np. czarny. Dopełnieniem tego zestawu będą botki do kostki bądź kozaki za kolano ❤❤❤ uniwersalnie i klasycznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
Jesienny must have to zdecydowanie pomadka,
w mocnym, wyrazistym kolorze, do tego ciepły sweter w barwach jesieni, ciepłe skarpety i zaproszenie do kawiarni, na ciepłą herbatę i ciastko by deszczową jesień osłodzić , a po powrocie pod ciepłym kocem się schować i czytać artykuły o tym co modne , jak się ubierać i jak malować. |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
Moim must have w tym roku jest porządna sukienka do "zadań specjalnych" - czyli taka, która przyda mi się do pracy: na szkolenia i spotkania z klientami. Musi być elegancka, ale nie zanadto formalna. Wyobrażam ją sobie następująco: czarny, grubszy, mięsisty materiał (np. aksamit). Okrągły dekolt, rękawki do łokcia, długość przed kolano i lekko luźny, nieco pudełkowaty krój. Z przodu nieregularny haft w ciemnoczerwone lub fioletowe kwiaty - nieco urozmaici sukienkę, ale nie odejmie jej elegancji. Nie powinna być zbyt "wieczorowa", ale nie może być też zupełnie codzienna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Moje must have na tegoroczną jesień:
-sweter oversize'owy w kolorze szarym; -botki i torebka w ostrej czerwieni, desing wężowy; -płaszcz czarny z kapturem obszytym sztucznym futerkiem; - na głowę kaszkiet i beret, tak zamiennie w kolorze czerwonym, ale pastelowym mniej ostrym;
#199 |
Przyczajenie
|
Lubię klasykę więc w tym sezonie wybiorę koszulę i czarne winylowe spodnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
Mój must have na tegoroczną jesień? A w ilu tysiącach znaków mam się zmieścić?
![]() Widzę się w : - cieplutkim, wełnianym płaszczu o prostym, szlachetnym kroju i stalowoszarej barwie, tak dobrze korespondującej z niebieskimi oczami (najchętniej z olbrzymim, romantycznym kapturem), - botkach w intensywnym kolorze i - zwiewnej, otulającej mnie (nadal) w lato sukience. Gruby, zimowy szal też by się przydał. Jestem kobietą - beztroską, zmienną, kapryśną i chcę mieć wszystko jednocześnie. Pory roku też! |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
Mój must have na jesień 2017 to szpilki z tak zwaną skarpetą czyli taką elastyczną, skarpetową cholewką. Kolor srebrny lub bordowy. Niektórzy uważają ten trend za okropny, a ja uwielbiam ekstrawagancję. W życiu jestem szalona, zwariowana i pewna siebie, a mój ubiór doskonale to odzwierciedla. Takie buty założyła bym zarówno do spodni jak i sukienki czy spódnicy. Jestem pewna, że nikt nie przeszedł by obok mnie obojętnie. Mieszkam w małej społeczności i już widzę spojrzenia niektórych osób, szczególnie starszych pań.. Trochę szumu czasem dobrze zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Przepis na mój jesienny must have:
1. Trzy uncje zmysłowej czerwieni 2. Pół filiżanki unikatowości 3. Pięć gramów rozmachu 4. Szklaneczka wyrafinowanej klasyki w wydaniu L’Ame de Femme 5. Kilka kropel uniwersalności i swobody ruchów 6. Dwie łyżeczki wyrazistości i zapamiętywalności 7. Szczypta pieprzu-do posypania A jak to wszystko połączymy, to wyjdzie nam przepis na krwistoczerwoną, wizytową sukienkę L'AF ROSE,która w swoim jesiennym"smaku" będzie jedyna w swoim rodzaju! |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
Moim must have na tegoroczną jesień jest stylówka w wersji
"Zlota Polska jesień" - czapka z dszkiem w kolorze połyskującej ciemnej zieleni- tak w sportowym stylu, -sukienka z golfem w kolorze przybrudzoengo beżu -kurtka w kolorze jasnego beżu - kabaretki w odcienu cielistym - szpilki w kolorze jasnego beżu - zlote kolczyki,najlepiej kółka ![]() I czego chcieć więcej? ![]()
#204 |
Przyczajenie
|
Wyszukać
Www.eyeforfashion.pl W.arto Ewidentnie Yahoo Emanuje Fikuśne Obszyte Roślinnie Fantastyczne Arcydzieła Sukienki Hożo I mnie Olśniły N.awet Po Lecie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
Zbliża się weekend... Już czuję ten zew...Cóż, ciągnie wilka do lasu... Sobota rano, budzę się, gdy jest jeszcze szarawo. Szykuję się by jak najszybciej dostarczyć sobie tę dawkę emocji... Kawa w termos, kanapka do plecaka. Koszyk.
I to, co jesienią mi niezbędne. Moje MUST HAVE każdej jesieni, choć tylko "od święta": cienka, przeciwdeszczowa kurtka i kalosze. Tak, tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
![]()
Kocham jesień. Moim must have na tę porę roku są jakieś cieplutkie sweterki, jestem ogromnym zmarźluchem.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
Mimo że lato odeszło w niepamięć, ja nie zamierzam popaść w jesienny marazm. Na mojej twarzy pojawia się uśmiech, gdy pomyślę o pięknych kolorowych liściach szeleszczących pod stopami w czasie długich jesiennych spacerów. W mojej szafie też ma być kolorowo - koniec z szarością!!!! Pragnę kolorów, kobiecych i seksownych ciuszków oraz stylowych dodatków. Czas na wymianę garderoby, ale nie zamierzam wyciągać z szafy grubych i szarych ubrań. O nie! Dzięki zakupom moją szafę wypełnię kolorowymi sukienkami i stylowymi kardiganami, które dodadzą pewności siebie i podkreślą moje kobiece ciało, nad którym cały czas wytrwale pracuję. Do tego subtelna biżuteria oraz ciekawa, duuuża torebka (OBOWIĄZKOWO!!!) i mogę śmiało podbijać świat jesienną porą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
![]()
U mnie co roku jest must have'ów co niemiara
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
Za oknem pogoda nas nie rozpieszcza. Wielkimi krokami przyszła do nas jesień. Brrr jak zimno i tak jakoś niewesoło... Bardzo łatwo powiedzieć: „nie daj się jesiennej chandrze! Przecież szara i chłodna jesień sama w sobie jest smutna... Ale My podczas długich wieczorów możemy patrzeć na nią przez pryzmat różowych okularów-właśnie ten czas możemy poświęcić sobie. Szara jesień... Długie i zimne wieczory... Ach co jak co ale w takim okresie jak teraz kąpiel z dużą ilością piany dodaje energii i chęci do życia! To jest mój nr 1 wśród ochronnych "specyfików" na jesień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Mój jesienny must have to kolorowe apaszki i chusteczki pod szyję. Mam ich w takiej ilości kolorów i faktur, że nie sposób nie dobrać odpowiedniego koloru do aktualnego nastroju w danym dniu i ubioru. Taki dodatek wnosi kolor w szaro-bury jesienny dzień, dodaje uroku i urozmaica elegancki stonowany płaszcz. No i dba o moje gardło w zimne ranki i wieczory.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.