![]() |
#181 |
Go¶æ
Wiadomo¶ci: n/a
|
Dot.: Opalamy siê!!!!
Ja zrobi³am chwile przerwy od Ewelinki i od niedzieli maziam siê Kolastyn±.
Jestem w g³ebokim szoku - moje aminokwasy go pokocha³y, pachnie na mnie najczystszym kokoskiem bez domieszki DHA ![]() No a nat³uszcza/nawil¿a jak szalone i w dodatku szybko siê wch³ania (raport Te¿eta, obiekt obserwacji: ja ![]() Po pierwszym u¿yciu zero efektu, nastêpnego dnia jak siê pomazia³am - ju¿ lepiej, teraz, po kilku u¿yciach jestem delikatnie opalona, podoba mi siê ![]() Nie opala tak szybko jak Ewelinka, nie pomarañczujê jak Sopot,jest delikatny, akurat na opalanie siê na szybcika, jak nie mam czasu na dok³adne smarowanie i czekanie po³ godziny na wch³oniêcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 157
|
Ja kupi³am Dove do ciemnej karnacji. Po pierwszym smarowaniu jestem zadowolona. Skóra wyra¼nie ciemniejsza, ale nie tandetnie
![]() ![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 588
|
swietny w±tek!!!!!!!!!!!!!
po przejrzeniu ca³ego dzis kupujê garniera i za pare dni opiszê wam wra¿enia Do twarzy u¿ywam samoopalacza EVELINE i jest ¶wietny -pachnie jabuszkiem zamioast DHA ![]()
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 456
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 320
|
Moje pierwsze wrazenia po evelince (3 uzycia):
- gdy sie poce, kolor schodzi ze mna (kilka godzin po ostatniej aplikacji), a ze poce sie intensywnie (intensywnie cwicze ![]() - jakos zbytnio mnie nie zabr±zowi³a- bynamniej nie widze zadnych efektow procz tych drobinek, ktore ladnie wygladaj± - jest wydajny - nie robi smug, ani innych zaciekow - nie smierdzi jak ziaja ![]()
![]() |
#186 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 65
|
A ja zaopatrzyma³ siê w samoopalacz LRP i balsam garniera.Wczoraj posmarowa³am la rochem buzie i szyje i jestem bardzo zaskoczona bo to pierwszy samoopalacz które da³ tak intensywn± samoopalenizne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 266
|
hmmm ja juz sama nie wiem ktory kupic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 276
|
Kusicielki jedne!
![]() ![]() ![]() ![]() Na razie jestem opalona Sopotem Ziaji (tym w starym opakowaniu), opalenizna jest taka brazowo-pomarañczowa, ale wygl±dam w niej ca³kiem ³adnie. Opalone mam nogi oraz ramiona i d³onie (wierzch, spód mam naturalnie pomarañczowy od betakarotenu zawartego w Klarinie). Dekold i szyja jest mleczna i nie zamierzam (póki co) br±zowiæ tych okolic, poniewa¿ jak na razie moja czê¶ciowa opalenizna wygl±da naturalnie. Za Eveline da³am 11,35 z³ (w innym sklepie pani mia³a za 12,60 z³). Dzi¶ wielkie testowanie ![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
ja sie wczoraj wysmarowa³am Lirene br±zuj±co ujêdrniaj±cym i powiem ze widaæ opalenizne
![]() fakt ¿e smrodek jest i brudzi ale i tak go lubie ![]() tylko po nim widze opalenizne ju¿ po jednej aplikacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
nabija na KOPIÊ kopistów.
okrutnica jaka¶... |
testujê nowego Garniera od kilku dni ale chyba podarujê go te¶ciowej-uczuli³ mnie
![]() Chyba pozostanê przy sprawdzonym J&J choæ nie ukrywam ¿e kusi mnie niezmiernie nowy Dove ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 32
|
witam wszystkie samoopalajace siê!
ja takze tego lata stawiam na filtry i br±zowienie sie samoopalaczami, bo jednak ciezko latem zrezygnowac z pieknie opalonego ciala... moim dotychczasowym faworytem wsrod samoopalaczy jest Nivea Sun Touche, na moim ciele daje w miare ³±dny kolor i trudno mi sie nim nierowno wysmarowac, wiec jesli o to chodzi jest naprawde super! jednak z powodu zapachu hm... powiedzmy typowego, szukam dalej Musze przyznac ze narobi³y¶cie mi ochoty na ten Dove i na Evelline, co do tego drugiego to potwierdzam plotke- jest aktualnie w netto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 266
|
odpowie ktos na moje pytanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Pomy¶leæ, ¿e trafi³am na ten w±tek dopiero dzisiaj. A sta³o siê tak dlatego, ¿e po przeczytaniu tytu³u, stwierdzi³am ¿e baby powariowa³y
![]() ![]() Moj± przygodê z samoopalaczami i kremami br±zuj±cymi w³a¶ciwie dopiero zaczynam. Po tym, jak kilka lat temu wysmarowa³am siê Sopotem Ziaji i mój kolega z ³awki stwierdzi³, ¿e co¶ strasznie ¶mierdzi, a potem doszed³ do wniosku, ¿e to ja (nie wiem komu by³o bardziej g³upio, mnie czy jemu ![]() ![]() Jaki¶ czas temu postanowi³am przeprosiæ siê z br±zerami i zainwestowa³am w Golden Skin FlosLeku. Nie zachwyci³ mnie jednak. Wprawdzie smrodek samoopalaczowy nie jest tak intensywny jak w Sopocie, jednak wed³ug mnie jest wyczuwalny. Kolor podoba mi siê. Porobi³am sobie trochê smug (biorê jednak winê na siebie, jako ¿e pocz±tkuj±ca jestem ![]() ![]() W poniedzia³ek kupi³am J&J i póki co jestem zadowolona. Nie wyczuwam DHA, jednak nie wiem czy nie jest to spowodowane nieco zatkanym nosem. Pou¿ywam go trochê i za jaki¶ czas zdam bardziej wyczerpuj±c± relacjê. Nie wiem tylko czy bêdzie potrzebna, s±dz±c po popularno¶ci tego kosmetyku ![]()
![]() |
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny chcia³am Was ostrzec. By³am dzi¶ w drogerii i obejrza³am wszystkie kosmetyki z Ziaji, które maj± na celu sztucznie opaliæ cia³ko.
W ka¿dym kosmetyku wystêpuje Polyacrylamide. Zarówno w obu kremach br±zuj±cych do twarzy ("relaksuj±cy" i ten drugi "przeciw zmarszczkom"), obu balsamach br±zujacych do cia³a("relaksuj±cy" i ten drugi "ujêdrniaj±cy"), jak i w samoopalaczu do twarzy. Sama aktualnie stosujê balsam brazuj±cy Ziaji z serii Sopot, z tym, ¿e on jest w starym opakowaniu, jeszcze zanim Ziaja "ulepszy³a" swoje produkty. W moim balsamie Ziaji, nie ma Polyacrylamidu, jednak w tych "ulepszonych" ju¿ jest. Kolejny przyk³ad jak to "ulepszanie" przez firmy kosmetyczne swoich produktów sprawia, ze preparat jest gorszy ni¿ by³ ![]()
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 111
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 343
|
vretka, polyacrylamid to sk³adnik kosmetyków "podejrzewany" oo rakotwórczo¶æ. Nie ma ¿adnych w³a¶ciwo¶ci pielêgnacyjnych, dodaje siê go tylko ¿eby "sterowaæ" konsystencj± kremu. ogólnie rzecz bior±c chemiczne paskudztwo ktore w kremie do niczego nie jest potrzebne, a d³ugotrwale u¿ywane mo¿e zaszkodziæ skórze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 100
|
Którym Eveline siê zachwycacie, kremem czy balsamem (jedno w pude³ku, drugie w tubie) Te¿ chcia³am kupiæ, ale nie wiem który, na KWC maj± podobne opinie. A czy kto¶ u¿ywa Dove dla jasnej skóry? Bo J&J do jasnej nie sprawdzi³ siê na mnie niestety.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 314
|
Evelinka w pude³ku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 100
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 341
|
W³a¶nie testujê samoopalacz w ¿elu Flosleku. Jak na razie wydaje siê naprawdê fajny, ³adnie pachnie, nie zrobi³y siê zacieki, kolor wyszed³ naturalny i co dziwne nie ¶mierdzi, a na mojej skórze wszystkie tego typu kosmetyki powoduj± taki nieprzyjemny smrodek, nawet krem Eveline, który poza tym zapachem bardzo mi siê podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
![]()
Mia³am zamiar oszczêdzaæ... no w³a¶nie mia³am zamiar
![]() ![]() Wesz³am dzi¶ do Tesco, ¿eby zrobiæ zakupy wg karteczki i tak "niechc±cy" posz³am na stoisko z kosmetykami. Partrze i oczom nie moge uwierzyæ: J&J HS do skóry normal to dark skin w cenie 9,99 z³ ![]() Tylko kurcze teraz mam w domu a¿ 3 balsamy br±zuj±ce: 3/4 opakowania Sopotu ziaji, wczoraj napoczêta Evelinka SPA (krem w pude³ku) i J&J HS do skóry ciemnej. Z tej mnogo¶ci nie wiem teraz czego u¿ywaæ ![]() Typowy chomik ze mnie ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 381
|
alchemiczko, kiedys by³am niesamowitym chomikiem,ale teraz wszystkiego pozby³am sie na targowisku
![]() ![]() ![]() ![]() ps:czy chusteczki LPR samoopalajace mozna kupiæ na sztuki, ile taka kosztuje?jest w aptekach czy kiepsko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapomnia³am we wcze¶niejszym poscie opisaæ wrazenia z wczorajszej, pierwszej aplikacji Evelnki br±zujacej. Plusy: - ¶wietna konsystencja, ³atwo jest równomiernie rozsmarowaæ ten krem na ciele, - piêknie pachnie na mnie przez ca³y czas, w ogóle nie czu³am samoopalaczowego smrodka, - szybko siê wch³ania w cia³o i nie ubrudzi³ mi pi¿amki, - nawil¿enie utrzymywa³o siê a¿ do rana, a poza tym, to dalej czujê, ze skóra jest g³adka ![]() - bardzo przystêpna cena ![]() Minusów na razie nie widzê, je¶li za¶ chodzi o br±zowienie, to zauwa¿y³am, ¿e ta "ziajkowa pomarañczka" zblad³a ciutkê na korzy¶æ jasnego br±zu. Dzi¶ wypróbujê HS J&J (a jak¿e, muszê go sprawdziæ ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Go¶æ
Wiadomo¶ci: n/a
|
Alchemiczko, chyba ka¿a z nas ma po kilka br±zowników, tak samo jak filtrów
![]() U mnie aktualnie znajduje siê Ewelinka, Kolastynka i Biledenda ![]() Kolastynk± maziam siê kilka dni i jestem piêknie opalona i nawil¿ona, jeszcze ¿adne br±zuj±cy balsamik mnie tak nie nawil¿a³, cudo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Alchemiczko, ja Evelinkê te¿ kupi³am za 9,9zl ale w netto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 487
|
Ale mi narobi³y¶cie ochoty na tego Eveline
![]() Czy ma kto¶ porównanie kremu do twarzy HS i Garniera-skóra mu¶niêta s³oñcem? HS mnie szczypie w twarz, a ja naczynkowiec, wiêc zaczynam siê obawiaæ ![]() Czy Garnier te¿ podszczypuje, jaki jest w u¿yciu, jaka ró¿nica w odcieniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.