|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
za wszystkie dzisiejsze wizyty duze babelki z tych dzieciaczkow ![]() Jestem dzisiaj zla bo najpierw babka chciala zdjecia wozka co mam wystawiony na sprzedaz, obejrzala i nic sie nie odezwala jak ja nie lubie jak ktos tak robi a potem na rondzie facet chcial wymusic mi pierwszenstwo a potem mi grozil fakenami Ale za to teraz lazania dochodzi w piekarniku, czekam az maz zrobi robotke przed domem i bedziemy zajadac
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Każdy wózek ma jakiś mankament. W sklepie przypadkiem spotkaliśmy ludzi, którzy maja dla swojego dziecka taki sam i bardzo chwalili, teraz wybierali fotelik. Prowadził mi się dobrze, miał ekstra amortyzację, zrobiony jest z dobrej jakości materiałów, ma kokosowy materacyk i ten kolor😍 taki niespotykany. Chyba się nie odkocham...no cena tylko, bo 2 400 z podstawowym fotelikiem, za 2w1 2 100 i wtedy z 500zl fotelik i baza... teściowa mnie chyba przegoni.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#184 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A pytalas może w sklepie czy czesto wraca na gwarancji? Nie chce Cie zniechęcać ale tak jak pisze blood marry podobno są problemy z kółkami. Czytałam o tym w necie, bo sami chcieliśmy go kupić. Dodatkowo pojechaliśmy do sklepu oglądać wózki i pytalam Panią o ten model a dokładnie o reklamacje. Mówiła ze kilka wrocilo bo mialo problem z kołami i Ci klienci zglaszali też , że dziecko "zjezdza" ze spacerówki, ale że nie sprawdzali tego w sklepie. Ogólnie jej słowa potwierdziły opinie z internetu. Ale wózek jest śliczny! Możesz zapytać w sklepie czy w modelu 2017 rozwiązali problem kół ![]() Cytat:
Cieszymy się razem z Tobą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Koma - przeczytałam Twój komentarz i jeśli koła Wam nie przeszkadzają to jak najbardziej ok Co do prowadzenia to rzeczywiście jest super. Amortyzacja też bardzo fajna I sam wygląd wózka śliczny! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Dobry pomysł, trzeba dopytać. Mi samej tez ten wózek wizualnie bardzo się podoba, w dodatku wydaje się być łatwy w utrzymaniu czystości.
Ja już zdecydowałam się na 2w1. Fotelik osobno. Będziemy często kursować więc muszę zainwestować w dobry. Naczytałam się tego bloga osiem gwiazdek i też ostatnio na blogu Hafija (jak ktoś nie zna to polecam, o karmieniu piersią) był wywiad z autorem tego bloga. Niestety taki fotelik z prawdziwego zdarzenia dużo kosztuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ratunku, łapie mnie biegunka, podejrzewam,że to po jogurcie,który zjadłam ze swojej ciekawości, a chodzi o reklamowany teraz głośno skyr.
Czy węgiel w tabletkach moge wziac normalnie? Mąż mi zrobił właśnie rumianek... moze to cos da. |
|
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Koma wózek bardzo ładny i ten kolor
Lenka oklaski za wizyte ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie dopytam jeszcze o reklamację kół. Ciekawe o co z nimi chodzi? Ma któraś z Was więcej informacji na ten temat?
|
|
|
#190 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
O ósemkowaniu kółek w Anexach nie słyszałam ale widziałam zdjęcia że komuś pękła w sklepie rama z dzieckiem w środku :/ No ale też pewnie od tego czasu zastanowili się nad tym i wprowadzili jakieś usprawnienia
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
W sklepie, z obciążeniem 10 kg prowadził się nieźle. Ehh pewnie nie ma wózka idealnego 😣😣
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
Koma - jak bedziesz pytala o kolka to sprawdz spacerowke czy dzieciatko nie bedzie zjezdzac, jak pisala Juana
|
|
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc :-*
|
|
|
#196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzień był intensywny, pierwszy w pracy po ponad tygodniowym chorobowym, pranie, zakupy, gotowanie... I przed 22:00 w łóżku ![]() Właśnie pod prysznicem sobie rozmyślałam jak tylko dowiedziałam się o ciąży to kupiłam sobie peeling cukrowo-migdałowy i olejek migdałowy jako profilaktyka przeciw rozstępom. Ale szczerze to ciężko u mnie z regularnością olejek prawie codziennie stosuje ale peelingowac to już mi się tak często zwyczajnie nie chce. A wy stosujecie coś na rozstępy?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
Koma słyszałam że problem jest z przednimi kolami dokladnie z obrotnicą, po pewnym czasie zaczynają osemkowac i wózek wpada w wibracje nawet na plaskim podłożu. Dodatkowo słyszałam że rama czasem skrzypi ale to rzadziej. Tak było na pewno do 2016 roku. Co do wersji 2017 nie wiem czy zostało to poprawione - pani nie potrafiła odpowiedzieć na to pytanie. Warto dopytać. Jest też dużo wypowiedzi w internecie, możesz zerknąć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Koma wracając do tematu wózka - tak jak pisałaś nie ma wózka idealnego Ja za to wybrałam wózek z 2017 roku i jeszcze w ogóle nie ma o nim opinii w necie wiec tez z nim wszystko się może zdarzyć Ty przynajmniej wiesz czego się spodziewać można ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Natomiast wiem, ze wolno smecte.Zdrowka! |
||
|
|
|
#201 |
|
Wtajemniczenie
|
W mojej Luce tez sprezyny opadly z amortyzatorow i jak cora jechala przodem do kierunku jazdy to jak ja kladlam to nie lezala plasko a glowa byla nizej niz nogi... Ale to bylo w 2014 rou i juz sa nowsze modele :p Kazdy wozek ma jakis mankament.
|
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
Torrence i Lenka
karolka_boroweczka kcem Dopiero się skapnęłam, że nowy wątek jest U nas po połówkowym też wszystko ok Oficjalnie i na 100% córeczka Nasza to w porównaniu z waszymi kruszynka 318 g (ale zgodne z tp). Uparciuch nie chciał buzi pokazać, mimo wielokrotnych prób dr uchwycenia jej na 3d Leżała z ręką na buzi i widać tylko nos i usta Wzięliśmy płytkę i oglądaliśmy już z tż dwa razy W dwóch momentach tak słodko połyka płyn
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzalam juz swoje wyniki, ktore robilam prywatnie, tsh 1,22 wiec wszystko gra ale w sumie dobrze, ze zrobilam, jestem spokojna.
|
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Dolly - no jak super
ciesze sie ze wszystko u malej ok ![]() Lelowa - trzymaj trzymaj tego gnojka tsh w ryzach tez musze isc sprawdzic swoj poziom |
|
|
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie doszliśmy z mężem do wniosku, że musimy zmienić łóżko w sypialni, żeby zmieściło się łóżeczko :/ Teraz mamy takie duże z bali bambusowych, one są szerokie i przez to zajmuje praktycznie całą sypialnie, a nie da rady go przestawić w poprzek pokoju niestety :/ Musimy kupić coś mniejszego
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#207 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Milion pićset, sto dziewięćset cytatów
![]() Trzymam kciuki! musi być dobrze!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dolly ja też już mam na 100% dziewczynkę, nawet na papierze, w opisie usg Nawet nie wiedziałam, że to się zapisuje A te miary wagowe to są mocno orientacyjne o czym informowała nas dziś dr ![]() Odpowiadając na pytanie odnośnie sposobu wykonania usg to ja miałam tylko przez brzuch, szyjkę też ocenioną sondą przez brzuch. Ale czytałam gdzieś, że precyzyjniej szyjkę ocenia sonda tv. Tak też miałam w szpitalu jak byłam na IP - dr zrobiła usg przez brzuch a szyjkę oceniła tv.
|
|
|
#208 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja z Węgier przywiozłam tokaj i wypije jak juz będę mogła ![]() Cytat:
urocza, pięknie ci to wyszło ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam szyjkę sprawdzaną tv (zresztą wtedy też nam płeć powiedział |
|
|
|
|
#210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tym segregatorku od mamaginekolog jest napisane, że jednym z wielu celów badania połówkowego jest ocena narządów płciowych A skoro dziewczynka potwierdzona to to imię na M., które i u mnie jest najmocniejszym typem zostaje u Was?
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-10-16 o 23:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

za wszystkie dzisiejsze wizyty
duze babelki z tych dzieciaczkow
jak ja nie lubie jak ktos tak robi
a potem na rondzie facet chcial wymusic mi pierwszenstwo a potem mi grozil fakenami

Mały waży 380 g. Tak bardzo się ciesze
Czy węgiel w tabletkach moge wziac normalnie? Mąż mi zrobił właśnie rumianek... moze to cos da.

13.03.2008

Natomiast wiem, ze wolno smecte.