Hobby i pasje Waszych TZ-ow (!!!) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-07, 20:12   #181
majasn
Zakorzenienie

Dot.: Hobby i pasje Waszych TZ-ow (!!!)

Mój z kolei to miłośnik jachtów i żeglowania, ponadto uwielbia komputery i swój samochód, przy którym spędza każdą wolną chwilę ciągle go doskonaląc
majasn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 20:52   #182
go2me
Rozeznanie

Mój uwielbia koszykówkę (były koszykarz), w nocy śledzi wszystkie mecze NBA, bardzo przejmuje się kiedy jego drużyna przegra...
ale mi wcale nie przeszkadza jego pasja, cieszę się że ją ma,

ostatnio zaproponowałam że możemy iść pograć w kosza, strasznie się ucieszył i zdziwił. chce po prostu dzielić z nim tą pasję, sport to zdrowie

go2me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 22:06   #183
bzykubzyk
Raczkowanie

Samochody... należy do klubu samochodowego więc co tygodniowe spotkania, wyjazdy itp. Ale polubiłam to bardzo
bzykubzyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-08, 15:48   #184
nieswiadoma90
Raczkowanie

Hobby mojego TŻ jest piłka nożna i wędkarstwo. Znam już na pamięć nazwiska wszystkim piłkarzy Wisły Kraków,której mój luby jest kibicem. Potrafię nawet wytrzymać 2 dni nad jeziorem,czekając na branie rybek

Czasem wkurza mnie to,że np. chcę wyjść z Nim na jakiś spacerek a w odpowiedzi słyszę : ale skarbie Wisła gra! . Tak więc cierpliwie oglądam te 90 min meczu
nieswiadoma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-08, 15:55   #185
Ivy123
Zadomowienie

piłka, piłka...inne sporty ,jedzenie, tak, ma obsesje na punkcie jedzenia
Ivy123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-08, 17:04   #186
wika82
Zakorzenienie

rower
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-08, 21:41   #187
mmmirela
Raczkowanie

crossy... Ciężki rywal
mmmirela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-08, 22:27   #188
granda16
Raczkowanie

Motory. To nic, że był krok od śmierci i zbierali go w kawałkach z ziemi. Dosłownie.
Zresztą obaj na to chorujemy.
Jak koleżanka wcześniej wspomniała śmigamy R1

Na niższych miejscach no standardowo auta mianowicie mercedes i bmw.
Gotowanie nie żeby mi się znów przez jego wyczyny przybrało
Ciężarówki
Kulturystyka (całkiem poważnie hehe nie chodzi o zwykłe pompowanie )
Sto lat temu rolki wyczynowo wręcz hyhy

Sto procent testosteronu. I tu dodam, że ma świetny gust w wyborze ciuchów dla bab ! Naprawdę nie mam obaw żeby go zapytać czy dobrze wyglądam
Świetnie wygląda usmarowany cudami garażu w szelkach i dobierający mi strój na wieczór

Potrafi jeździć konno. Mistrz majsterkowania z każdego po trochu.
Jest bardzo ruchliwy przy moim charakterze cieszę się, że nie kwitnie mi przed komputerem
granda16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 13:07   #189
linaya
astro-loszka

Pasje mojego TŻ to biometeorologia, psychologia, psychotronika, ziołolecznictwo i medycyna naturalna. Ma naturę badacza i naukowca. Ponadto jest zapalonym wedkarzem, lubi wędrówki piesze, a ostatnio jego pasją stały się języki obce (a konkretnie włoski i rosyjski)
Stary 2010-04-09, 13:26   #190
Tetrix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez go2me Pokaż wiadomość
Mój uwielbia koszykówkę (były koszykarz), w nocy śledzi wszystkie mecze NBA, bardzo przejmuje się kiedy jego drużyna przegra...
Ooo mój tak samo Zresztą ja też Komu kibicujecie?

Tetrix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 13:48   #191
Black Rainbow
Zadomowienie

Mój tż interesuje się antropologią, Indianami zarówno Ameryki pn. jak i pd. (choć bardziej pn., ma na ich punkcie hopla) historią, filozofią, etnobotaniką, muzyką, trochę chemią, uwielbia czytać książki (fantastyka - Philip K. Dick) Uwielbia wędrówki po lesie, może chodzić po nim godzinami (mieszkam na terenie gdzie jest dużo lasów i jest puszcza) lubi podróżować. W zasadzie jest w stanie zainteresować się wszystkim.

Edytowane przez Black Rainbow
Czas edycji: 2010-04-09 o 13:49
Black Rainbow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 14:18   #192
paulinax1
Raczkowanie

Wink Dot.: Hobby i pasje Waszych TZ-ow (!!!)

Moj uwielbia motorki te szybkie zreszta ja tez ale te szybkie scigacze ah ten dreszczyk emocji ... i do tego dochodzi siłownia juz kilka lat trenuje i komp oczywiscie, i szybkie auta co za tym idzie wielogodzinne grzbanie pod maska
Stary 2010-04-09, 21:05   #193
patuska18
Zakorzenienie

Naprawa, malowanie itp starych radi lampowych oraz wszystko co związane z elektroniką.
patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 00:40   #194
strawberry9
Raczkowanie

nie wiem czy to mozna nazwać pasją....może hobby komputer...komputer...kom puter...i oczywiscie granie w strzelanki ,bijatyki W bijatyki lubie z nim grać Ja kontra on lejemy sie wirtualnie po gębach lub strzelamy do siebie w Quake Nigdy nie lubilam strzelanek i gierek bijatyk,ale z nim sam na sam lubie Myśle nawet nad kupieniem PS2 ,bo teraz sa juz niedrogie,to moglby byc swietny patent na spedzanie wspolnie czasu Ale jesli chodzi o gry typu Heroes, Call of Duty...jak przysiadze sie do tego no to juz nie oderwiesz...no chyba że obiad zacznie sie jarać
Poza tym lubi filmy,klasyki muzyczne i piłke nożną oooogromnie...keidyś grał na boisku z kolegami,ale potem brakło chetnych i rozleciało sie.
Historia to też taki jego konik.
strawberry9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 00:55   #195
butters
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strawberry9 Pokaż wiadomość
nie wiem czy to mozna nazwać pasją....może hobby komputer...komputer...kom puter...i oczywiscie granie w strzelanki ,bijatyki W bijatyki lubie z nim grać Ja kontra on lejemy sie wirtualnie po gębach lub strzelamy do siebie w Quake Nigdy nie lubilam strzelanek i gierek bijatyk,ale z nim sam na sam lubie Myśle nawet nad kupieniem PS2 ,bo teraz sa juz niedrogie,to moglby byc swietny patent na spedzanie wspolnie czasu Ale jesli chodzi o gry typu Heroes, Call of Duty...jak przysiadze sie do tego no to juz nie oderwiesz...no chyba że obiad zacznie sie jarać
Typowo komputer odwiecznym wrogiem kobiety ale musimy pamietac, ze facet musi pobyc ze soba "sam na sam" i lepsza taka odskocznia niz platanie sie z kumplami.
W sumie tez bywaly wojny o pada
butters jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 07:42   #196
ricca166
Wtajemniczenie

hej.mój też niestety piłka nożna ;/ Gdyby to nie bylo hobby 70 % mężczyzn to bym to zniosła jakoś, ale nie ma w tym nic oryginalnego i jakoś nie mogę go słuchać kiedy o tym mówi,bo obrzydło mi już.Jak można zauważyc u facetów przeważa komp i piłka nożna ew. imprezy.Fajnie by było mieć takiego TŻ-a co ma jakieś oryginalne hobby np. tak jak tu ktoś wyżej wymienił -pszczółki.
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 09:02   #197
ag_1589
Raczkowanie

ofc piłka nożna i fc barcelona, no i jeszcze koszykówka. otaaa, sportowo i to bardzo ;d

Rudyart KIpiling

-uwierzę w siebie
[I]
[B][COLOR=Red]
ag_1589 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 09:18   #198
Amanda:)
Zadomowienie

Przede wszystkim nauka. Pójdzie ze mną do spożywczaka a podczas odprowadzania mnie już zaczyna narzekać że już by był w mieszkaniu i się uczył Poza tym antropologia, filozofia, j.rosyjski, wędkarstwo i fotografia- niestety jestem najgorszą modelką z jaką współpracował więc mi często zdjęć nie robi

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 14:37   #199
agatusienka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aisne Pokaż wiadomość
Pasja mojego TŻta to MILITARIA

Nie przeszkadza mi to, a wręcz przeciwnie (to takie męskie...). Zreszta fajnie jak ktoś ma jakąś pasje, coś na czym się swietnie zna

Nie mam z tym wiekszych problemów, chociaż czasem ma dziwne pomysły z tym związane, np. chowa się po nocach w krzakach w mundurze albo buduje w lesie "wilcze doły" . Ale to mnie za bardzo nie dotyczy wiec ok

Czasem coś opowiada, ale też mi to nie przeszkadza, nawet fajnie posłuchać

Ostatnio rozmawialiśmy za to o rybach, bo TŻ był kiedyś wędkarzem (ma nawet kartę wędkarską, tyle że bez aktualnych znaczków) i trochę mu z tego zainteresowania zostało - a zaczeło sie od tego, ze pokazałam mu nowy lakier na paznokciach i stwierdził, ze wygląda jak łuska pstraga (ale potem powiedział, ze to był komplement, bo pstrąg ma ładne łuski )

Bardzo też lubi grać na komputerze... czasem mnie to wkurza, ze zamiast np. pogadac ze mną na gg gra (np. w tmy momencie ) no ale przecież nie moze cały czas koncentrować się tylko na mnie )

hahaha rozbwilas mnie pozdrawiam i zycze duzo szczescia
agatusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 20:56   #200
Chwilami
Raczkowanie

TŻ to taki wulkan energii i wszędzie do pełno. Aż dziw, że potrafi siedzieć godiznami i gapić się na wędkę .
Kocha samochody i szybsze tym bardziej je kocha. Niestety za bardzo lubi szybką jazdę I jeszcze uwielba wszelakie sporty (nie odląganie ich a uprawianie): uwielbia koszykówkę ale i w babinktona potrafi godzinami grać .
Stary 2011-06-18, 21:01   #201
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Komputery - pasja i praca. Od lat.

Motocykle - im szybszy tym lepszy - pasje podzielam i cieszy mnie. Oprocz jazdy - MotoGP (ale to akurat ja bardziej przezywam).

Thai Boxing - juz nie trenuje codziennie, okazyjne wykorzystuje umiejetnosci

Muzyka - oboje uwielbiamy, on kiedys w zespole metalowym ale ponad kariere gwiazdy rocka wybral IT

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-18, 22:31   #202
sywula
Przyczajenie

a tak z ciekawości - na ile wy podzielacie pasje waszych TŻów? (ja niestety nie mogę wypowiedzieć się w tym temacie )
sywula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-18, 22:37   #203
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Podzielam pasje mojego TŻta w bardzo dużym stopniu, gdyż sam mnie w to wciągnął On uwielbia fantasy wszelkiej maści- książki filmy i gry Gdyby ktoś mi powiedział np 3 lata temu że ja będę się zachwycać fantastyką to chyba bym wyśmiała na miejscu Z kolei ja "zaraziłam" TŻ ta moją ulubioną muzyką

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-18, 23:57   #204
Arrianna
Zakorzenienie

Ło Jezu, mój nie dość że pracuje, studiuje zaocznie to jeszcze jest redaktorem kwartalnika internetowego (wiecie, takiego wydawanego przez amatorów pisarzy). Mieszka daleko więc jak przyjeżdża do mnie na weekend (oczywiście jak nie ma akurat zajęć) to mam ochote mu telefon utopić (w kiblu najlepiej :P ale mu tego nie mówie :P) bo ciagle ktoś dzwoni - a to bo robią jakiś konkurs, a to ktoś od składu czegoś nie wie, a to ktoś ma zaparcie i musi mu o tym powiedzieć. Zło :P Z drugiej strony dzięki obustronnemu zamiłowaniu do pisania się poznaliśmy więc nie mogę aż tyle narzekać :P
a no i oczywiście jest też recenzentem ksiażek więc czyta ogromne ilości powieści przeróżnych

Cytat:
Napisane przez Chwilami Pokaż wiadomość
TŻ to taki wulkan energii i wszędzie do pełno. Aż dziw, że potrafi siedzieć godiznami i gapić się na wędkę .
Kocha samochody i szybsze tym bardziej je kocha. Niestety za bardzo lubi szybką jazdę I jeszcze uwielba wszelakie sporty (nie odląganie ich a uprawianie): uwielbia koszykówkę ale i w babinktona potrafi godzinami grać .
aahahhaa wybacz kochana ale pierwszy raz się spotykam z taką nazwą, chodzi o badmintona tak? ahahah u made my day!

Edytowane przez Arrianna
Czas edycji: 2011-06-19 o 00:01
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 09:44   #205
Cassi
Zadomowienie

GG do Cassi

A mój TŻ uwielbia łowić ryby i co najlepsze zaraził mnie tym, w prawdzie nic jeszcze oprócz glonów nie złowilam, ale nie daje za wygraną
Bardzo lubi grać w szachy, a że ma stricte matematyczny umysł, jest jak dla mnie, póki co - nie do pokonania, chociaż sama nie gram źle
Swego czasu startował w różnych zawodach typu biegi przełajowe, długodystansowe, kondycję ma niezłą Lubi grać w piłkę nożną (na szczęście nie oglądać! )
I do tego... manga i anime (tak jak ja )

1 kwietnia 2012 Martusia
Cassi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 11:56   #206
__FeTa____
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wisienki Pokaż wiadomość
pasje mojego faceta:
a więc po pierwsze INTERNET, a zaraz w następnej kolejności gry RPG, fantastyka wszelkiej maści, książki histroryczne, ups zapomniałabym - jeszcze ksiązki historyczne. Ogólnie to taki typ domatora.
chyba się spotykamy z tym samym żartuję, ale zainteresowania takie same
__FeTa____ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 12:47   #207
_Caramel
BAN stały

Mój też uwielbia piłkę nożną. Na szczęście łączy pasję z zawodem, a futbol to sport, który ja również uwielbiam, więc nie ma między nami spięć wywołanych przez to.
Jego drugą pasją jest motoryzacja, ale to w mniejszym stopniu, także również się nie czepiam.
_Caramel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 12:52   #208
greenka19
Rozeznanie

GG do greenka19

Edytowane przez greenka19
Czas edycji: 2014-07-02 o 17:23
greenka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 13:56   #209
Cassi
Zadomowienie

GG do Cassi

Cytat:
Napisane przez greenka19 Pokaż wiadomość
Mój TŻ pasjonuje się bilardem i muzyką Trance

Jeśli chodzi o bilard to bierze udział w turniejach, doskonali umiejętności. Jestem z niego dumna Na szczęście gdy idzie pograć to nie wykorzystuje okazji do napicia się. Taką pasję podzielam.

A trance'm nawet mnie zaraził. Przesyła mi linki do różnych kawałków, wie już nawet co może mi się spodobać. Jest również moderatorem na popularnej stronie muzycznej.

Ostatnio zaczął również grać z kolegami w kosza. I coraz bardziej jest tym zafascynowany.
Mój TŻ też lubi bilard wprawdzie zwykle rekreacyjnie w domu, ale niezły z niego zawodnik

1 kwietnia 2012 Martusia
Cassi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 14:03   #210
SilentPlanet
Raczkowanie

Mój to wielki fan muzyki(metal,rock), na każdym spotkaniu puszcza mi jakas dobra piosenke.Do tego jest basistą i gra w zespole od jakiegoś czasu.
Czasem mi przykro jak przekłada spotkanie ze mna bo idzie na próbe, ale jestem wyrozumiała, bo naprawde jest w tym dobry i nie chce zeby przestał grać.
SilentPlanet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości