![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hobby i pasje Waszych TZ-ow (!!!)
Mój z kolei to miłośnik jachtów i żeglowania, ponadto uwielbia komputery i swój samochód, przy którym spędza każdą wolną chwilę ciągle go doskonaląc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Mój uwielbia koszykówkę (były koszykarz), w nocy śledzi wszystkie mecze NBA, bardzo przejmuje się kiedy jego drużyna przegra...
ale mi wcale nie przeszkadza jego pasja, cieszę się że ją ma, ostatnio zaproponowałam że możemy iść pograć w kosza, strasznie się ucieszył i zdziwił. chce po prostu dzielić z nim tą pasję, sport to zdrowie ![]()
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Samochody... należy do klubu samochodowego więc co tygodniowe spotkania, wyjazdy itp. Ale polubiłam to bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Hobby mojego TŻ jest piłka nożna i wędkarstwo. Znam już na pamięć nazwiska wszystkim piłkarzy Wisły Kraków,której mój luby jest kibicem. Potrafię nawet wytrzymać 2 dni nad jeziorem,czekając na branie rybek
![]() Czasem wkurza mnie to,że np. chcę wyjść z Nim na jakiś spacerek a w odpowiedzi słyszę : ale skarbie Wisła gra! . Tak więc cierpliwie oglądam te 90 min meczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
piłka, piłka...inne sporty ,jedzenie, tak, ma obsesje na punkcie jedzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
rower
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
crossy... Ciężki rywal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Motory. To nic, że był krok od śmierci i zbierali go w kawałkach z ziemi. Dosłownie.
Zresztą obaj na to chorujemy. Jak koleżanka wcześniej wspomniała śmigamy R1 ![]() Na niższych miejscach no standardowo auta mianowicie mercedes i bmw. Gotowanie ![]() ![]() Ciężarówki Kulturystyka (całkiem poważnie hehe nie chodzi o zwykłe pompowanie ![]() Sto lat temu rolki wyczynowo wręcz hyhy Sto procent testosteronu. I tu dodam, że ma świetny gust w wyborze ciuchów dla bab ! Naprawdę nie mam obaw żeby go zapytać czy dobrze wyglądam ![]() Świetnie wygląda usmarowany cudami garażu w szelkach i dobierający mi strój na wieczór ![]() Potrafi jeździć konno. Mistrz majsterkowania z każdego po trochu. Jest bardzo ruchliwy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
astro-loszka
|
Pasje mojego TŻ to biometeorologia, psychologia, psychotronika, ziołolecznictwo i medycyna naturalna. Ma naturę badacza i naukowca. Ponadto jest zapalonym wedkarzem, lubi wędrówki piesze, a ostatnio jego pasją stały się języki obce (a konkretnie włoski i rosyjski)
![]() |
#190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Mój tż interesuje się antropologią, Indianami zarówno Ameryki pn. jak i pd. (choć bardziej pn., ma na ich punkcie hopla) historią, filozofią, etnobotaniką, muzyką, trochę chemią, uwielbia czytać książki (fantastyka - Philip K. Dick) Uwielbia wędrówki po lesie, może chodzić po nim godzinami (mieszkam na terenie gdzie jest dużo lasów i jest puszcza) lubi podróżować. W zasadzie jest w stanie zainteresować się wszystkim.
Edytowane przez Black Rainbow Czas edycji: 2010-04-09 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
![]()
Moj uwielbia motorki te szybkie zreszta ja tez
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Naprawa, malowanie itp starych radi lampowych oraz wszystko co związane z elektroniką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy to mozna nazwać pasją....może hobby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym lubi filmy,klasyki muzyczne i piłke nożną oooogromnie...keidyś grał na boisku z kolegami,ale potem brakło chetnych i rozleciało sie. Historia to też taki jego konik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W sumie tez bywaly wojny o pada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
hej.mój też niestety piłka nożna ;/ Gdyby to nie bylo hobby 70 % mężczyzn to bym to zniosła jakoś, ale nie ma w tym nic oryginalnego i jakoś nie mogę go słuchać kiedy o tym mówi,bo obrzydło mi już.Jak można zauważyc u facetów przeważa komp i piłka nożna ew. imprezy.Fajnie by było mieć takiego TŻ-a co ma jakieś oryginalne hobby np. tak jak tu ktoś wyżej wymienił -pszczółki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
ofc piłka nożna i fc barcelona, no i jeszcze koszykówka. otaaa, sportowo i to bardzo ;d
"Uwierz mi na słowo: najgłupsza kobieta potrafi kierować mądrym mężczyzną, ale trzeba bardzo mądrej kobiety by kierować głupcem." Rudyart KIpiling ______________________ -będę lepsza -schudnę 56kg->50kg -uwierzę w siebie[I] [B][COLOR=Red] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Przede wszystkim nauka. Pójdzie ze mną do spożywczaka a podczas odprowadzania mnie już zaczyna narzekać że już by był w mieszkaniu i się uczył
![]() ![]()
![]() |
#199 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
hahaha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
TŻ to taki wulkan energii i wszędzie do pełno. Aż dziw, że potrafi siedzieć godiznami i gapić się na wędkę
![]() Kocha samochody i szybsze tym bardziej je kocha. Niestety za bardzo lubi szybką jazdę ![]() ![]()
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Komputery - pasja i praca. Od lat.
Motocykle - im szybszy tym lepszy - pasje podzielam i cieszy mnie. Oprocz jazdy - MotoGP (ale to akurat ja bardziej przezywam). Thai Boxing - juz nie trenuje codziennie, okazyjne wykorzystuje umiejetnosci ![]() Muzyka - oboje uwielbiamy, on kiedys w zespole metalowym ale ponad kariere gwiazdy rocka wybral IT ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
a tak z ciekawości - na ile wy podzielacie pasje waszych TŻów?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Podzielam pasje mojego TŻta w bardzo dużym stopniu, gdyż sam mnie w to wciągnął
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Ło Jezu, mój nie dość że pracuje, studiuje zaocznie to jeszcze jest redaktorem kwartalnika internetowego (wiecie, takiego wydawanego przez amatorów pisarzy). Mieszka daleko więc jak przyjeżdża do mnie na weekend (oczywiście jak nie ma akurat zajęć) to mam ochote mu telefon utopić (w kiblu najlepiej :P ale mu tego nie mówie :P) bo ciagle ktoś dzwoni - a to bo robią jakiś konkurs, a to ktoś od składu czegoś nie wie, a to ktoś ma zaparcie i musi mu o tym powiedzieć. Zło :P Z drugiej strony dzięki obustronnemu zamiłowaniu do pisania się poznaliśmy więc nie mogę aż tyle narzekać :P
a no i oczywiście jest też recenzentem ksiażek więc czyta ogromne ilości powieści przeróżnych Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2011-06-19 o 00:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
A mój TŻ uwielbia łowić ryby i co najlepsze zaraził mnie tym, w prawdzie nic jeszcze oprócz glonów nie złowilam, ale nie daje za wygraną
![]() Bardzo lubi grać w szachy, a że ma stricte matematyczny umysł, jest jak dla mnie, póki co - nie do pokonania, chociaż sama nie gram źle ![]() Swego czasu startował w różnych zawodach typu biegi przełajowe, długodystansowe, kondycję ma niezłą ![]() ![]() I do tego... manga i anime ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
BAN stały
|
Mój też uwielbia piłkę nożną. Na szczęście łączy pasję z zawodem, a futbol to sport, który ja również uwielbiam, więc nie ma między nami spięć wywołanych przez to.
![]() Jego drugą pasją jest motoryzacja, ale to w mniejszym stopniu, także również się nie czepiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
![]()
Walczyć, wierzyć, nie rezygnować! Edytowane przez greenka19 Czas edycji: 2014-07-02 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Mój to wielki fan muzyki(metal,rock), na każdym spotkaniu puszcza mi jakas dobra piosenke.Do tego jest basistą i gra w zespole od jakiegoś czasu.
Czasem mi przykro jak przekłada spotkanie ze mna bo idzie na próbe, ale jestem wyrozumiała, bo naprawde jest w tym dobry i nie chce zeby przestał grać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.