|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: R*ó*ż*n*o*ś*c*i
Hop
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Up
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
hej
szkoda, że te kuleczki APC masz ciemne poszukuję pilnie rozświetlających... jaki jest stopień zużycia tego ołówka do oczu Bourjois? pewnie jeśli już, to to właśnie by mnie interesowało pozdrawiam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134086 |
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kulki APC nie sa ciemne;13 to odcien zlocisty ale Tobie pewnie chodzi o odcien 0Olowek byl raz strugany,wiec ubytek znikomy ![]() Powiedz mi jaka ilosc pudru moglabys odsypac bo to jest wazne dla mnie? ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Neutrogena Healthy Defense daily Moisturizer Light Tint Sheer hint of color spf 30 poj.50ml;tonujacy krem z filtrem;kolor idealny dla bladolicych,ladnie sie stapia z cera i nie tworzy plamuzyty pare razy,ubytek niewielki - czy on ma fotostabilnych filtr? jesli tak zajrzyj do mnie
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ght=Neutrogena
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
hej
tak, kulek APC szukam tylko nr 0 i tych zupełnie białych. za kredkę chyba podziękuję, bo puder na wymianę wyszedł już - a kredka chwilowo nie jest mi jakoś strasznie potrzebna tak więc, dziękuję i wycofuję się z rezerwacji![]() pozdrawiam, Ilona |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy,pozniej doczytalam w Twoim watku,ze puder rozparcelowany
a mnie takie mini odsypki nie urzadzaja takze moze do nastepnego razu
|
|
#192 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
moze znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niestety nic nie wypatrzylam u Ciebie.Pozdrawiam
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
W gore
![]() Dokladka w pierwszym poscie
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
W gore
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Avon,korektory Personal Match w kasetce,zielony i bezowy,zuzycie kazdego ok.10%
oriflame Body&Mind Olejek do relaksujacego masazu,Geranium&Cedarwood ,poj.75ml,zostalo 3/4 opakowania ![]() |
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
-The Body Shop Maslo do ciala Bananowe,poj.200ml uzyte kilka razy na rece
-Tomorrow EDP Avon 50ml-ubytek widac na zdjeciu Znajdziesz cos u mnie za ktoras z tych rzeczy?
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-13 o 17:26 |
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety poza lysanel active próbka 5 ml nic wiecej nie widze dla siebie u Ciebie w watku ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tomorrow jest w chwilowym zawieszeniu bo czeka na ostateczna decyzje jednej z Wizazanek i nie ukrywam ale wolalabym wymienic je na inne perfumy. Masla nie oddam za za podklad,musialoby mnie skusic cos specjalnego
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Ok, trudno. Moze innym razem
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-13 o 17:28 |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Do gory
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
Hexxanno, bylas zainteresowana u mnie Goldwellem do wlosow blond, a ja dopiero zobaczylam ze masz piankę Matrixa amplify-czy bylabys zainteresowana?
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz moze jakis link do niego? bo wolalabym poczytac tymbardziej,ze wczoraj kupilam moj ulubiony zel z woskiem Goldwella....
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
to fluid ktory stosujesz na wilgotne wlosy wytarte recznikiem po myciu. nie mam linka, zapewne gdzies w necie jest opisany, a teraz nie mam czasu szukac w google.
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Bede miala pozniej pare chwil to poszperam i dam znac
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
-La Roche Posay Toleriane,mleczko do demakijazu,z poj.200ml zostalo 3/4 opakowania -Yves Rocher Biospecific Re-Hydratation,mgielka orzezwiajaca dla cery odwodnionej na bazie osmolitow roslinnych,poj.150ml ubytek ok.10% -Kulki brazujace The Body Shop,trudno ocenic zuzycie ale jest ich duuuuzo,wymienie jednak je tylko na cos,co naprawde mnie skusi i bedzie potrzebne.Moge sie z nimi rozstac jednak nie bez zalu bede mega wybredna![]() -APC kulki nr 13,9gr uzyte pare razy -Giordani Gold Luxury Shimmer Powder Gold Dust,8g-zuzycie minimalne,wymienie na cos co bardzo wpadnie mi w oko lub moge zrobic odsypke tak ok,polowy opakowania czyli 4gMoże coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127203
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.salonanna.pl/sklep/produc...423b38f440e287
![]() opisany niestety dosc lakonicznie. ja przyzwyczailam sie do fioletowych szamponow i one mi wystarczaja. Fluid jest bardzo fajny, nie obciaza ani nie skleja wlosow, nie daje tez zadnego fioletu oczywiscie
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Cheer
Błyszczyk Lancome Juicy Tubes, Carotte, 7 ml; użyty raz-jaki daje kolor na ustach? szukam bardziej czegos transparentnego z polyskiem niz widocznego koloru probka Black Cashmere, Donna Karan, 1,5 ml Tylko tyle wypatrzylam u Ciebie
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2006-08-10 o 23:09 |
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszperalam jeszcze w sieci i ostatecznie zrezygnuje bo to nie jest do konca to,o co by mi chodzilo;takze dziekuje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

poszukuję pilnie rozświetlających... jaki jest stopień zużycia tego ołówka do oczu Bourjois? pewnie jeśli już, to to właśnie by mnie interesowało

ale niestety nic nie wypatrzylam u Ciebie.Pozdrawiam