Mamy październikowe 2018 cz. III - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-06-19, 17:41   #181
Mila 23
Rozeznanie

Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. III

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
My dzis bylismy w sklepie z wozkami w Bedzinie tam sa bebetto wiec mozesz tam skoczyc jesli chcesz
Fajne kobitki sa mozna se pojezdzic poogladac . Bylam tez na Kasprzaka w DG i daj spokoj pusty sklep tzn bez ludzi para sprzedawcow ogladaja tv ok my se ogladamy te wozki i potem mowie czy mozna zobaczyc spacerowke od bebetto luca i ogolem chcialam z teo koloru takiego ciemnego szarego a ona no tu sa spacerowki z bebetto wszystkie sa takie same tu se Pani zobaczy takze no wyszlismy z tego sklepu nie polecam gdybys kiedys chciala jechac
I nadal nie wiem sama jaki chce wozek serio oszaleje
Anexy no sa sliczne strasznie mi sie podobaja ale no nie moge tylko patrzec na wyglad bo to glupota .
Luca tez jest sliczny ale nie bylo innych kolorow tylko widzialam probniki no i ten khaki tez fajny , jeszcze jest taki szary popielaty a na internecie nigdzie nie widzialam tego koloru wiec dziwne
I tak teraz mysle caly czarny to kapnie mi mleko albo cokolwiek od razu widac plamki , takie jednolite gladkie kolory jak szary i np ten khaki to tez wystarczy jakas plama i juz trzeba prac a te taki szary ale on nie jest gladki to wlasnie na nim nie bedzie tak widac brudu wiec calkiem praktyczny jest i fajnie sie komponuje z ta raczka brazowa skorzana i sama nie wiem co robic
Jeszcze bym chciala na zywo gdzies zobaczyc hollandy w szarych kolorach ale nie bylo akurat .
No i pytalam pani czym sie roznia luca , holland to tak jak myslalam tylko wygladem wiec to juz kwestia wizualna co kto woli . Tylko ja nadal nie wiem co wole

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Dzieki i wlasnie tez gratuluje bo teraz doczytalam ze wszystko ok
No moze i fauluja ale nasi graja jak porabani co oni robia sami im dali te dwie bramki w prezencie porazka na maxa a tacy byli pewni co to oni nie sa to teraz maja
Tak ja wiem powinnam byc za naszymi i wogole ale sory czasem dla mnie to sa takie gwiazdy ze szoda gadac a gra to taki dodatek do gwiazdorzenia jak dla mnie
Ja tez nie jestem za polską ... cholera wiem że zabrzmię jajko srające mądrosciami ale to JA ( czyli ktoś kto nie zna się na piłce w ogóle) widze ze grają jak dupy. Oni są starzy ! Wolni! Te nazwiska pojawiają się od lat w piłce. Nie ma młodej krwi! Tutaj co chwilę ktoś nowy gra! Jasne że starzy weterani tez Ale co chwilę są odkrywane młode talenty. Byl tu mamy skandal bo młody dobry piłkarz z niemieckiej drużyny nie pojechał na Mundial i czemu ? w poprzednim sezonie za mało wykazał. U nas taki Milik się w ogole nie wykazał i co ? Zasuwa po zielonej trawce w Rosji bo nie ma z czego wybrać bo się nie inwestuje sie w piłkę.

Eh a mogłam jechać na wieczór informacyjny w szpitalu klinicznym ale mąż postawił ma mecz. No to siedzi obok i wyzywa. Sam grał kiedyś bardzo dobrze.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie
Mila 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-19, 17:43   #182
Angela_B
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lykki Pokaż wiadomość
Bo tak sie zastanawiam czy butelka nie musi być z tego samego kompletu co laktator? I smoczek z teh firmy co butelka? Bo dziecko się do konkretnego rodzaju przyzwyczaja podobno. Tak gdzieś zasłyszałam, ale nie wiem
Ojj na laktatorach to się nie znam. Też planuje jakis kupic ale nie doszłam do tego jeszcze i wogole nie mam pojęcia jaki lepszy, zwykly czy elektryczny, jakiej firmy itd...

Angela_B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-19, 18:05   #183
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angela_B Pokaż wiadomość
No sklep z wózkami jest też Sosnowcu na 3go maja. Gdzies pojadę ale to później. Narazie jeszcze odpoczywam w szpitalu i zobaczymy jak się będę czuć jak wyjdę mamy czas do października daleko wiec spokojnie z wózkiem mi sie nie spieszy tym bardziej że teraz przy kupnie mieszkania, przeprowadzce, malowaniu itd jest mnóstwo do ogarniecia.

Oj dla mnie ten sklep w Sosnowcu to tak tam wszystko nawalone jest i wogole ale no nie wiem ogolem tylko ten z Bedzina polecam bo to tam blisko od nas a obluga calkiem ok
A to gdzie sie przeprowadzasz gdzies tu na DG czy Sosnowiec ?
No niestety ja tak was czytam codziennie to masakra tez remont przed nami i nic sie nie ma niby duzo czasu ale jak czytam ze wy juz waciki, pampersy itd to masakra jestem w czarnej dupie

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2018-06-19 o 18:07
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-19, 18:13   #184
Angela_B
Raczkowanie

Cytat:
Oj dla mnie ten sklep w Sosnowcu to tak tam wszystko nawalone jest i wogole ale no nie wiem ogolem tylko ten z Bedzina polecam bo to tam blisko od nas a obluga calkiem ok
No niestety ja tak was czytam codziennie to masakra tez remont przed nami i nic sie nie ma niby duzo czasu ale jak czytam ze wy juz waciki, pampersy itd to masakra jestem w czarnej dupie
No w ani jednym poki co nie byłam wiec zobaczymy gdzie się wybierzemy

Eee no DG dalej, gdzie tam do Sosnowca
W sumie pare bloków dalej niż obecnie mieszkamy

Stary 2018-06-19, 18:15   #185
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mila 23 Pokaż wiadomość
Ja tez nie jestem za polską ... cholera wiem że zabrzmię jajko srające mądrosciami ale to JA ( czyli ktoś kto nie zna się na piłce w ogóle) widze ze grają jak dupy. Oni są starzy ! Wolni! Te nazwiska pojawiają się od lat w piłce. Nie ma młodej krwi! Tutaj co chwilę ktoś nowy gra! Jasne że starzy weterani tez Ale co chwilę są odkrywane młode talenty. Byl tu mamy skandal bo młody dobry piłkarz z niemieckiej drużyny nie pojechał na Mundial i czemu ? w poprzednim sezonie za mało wykazał. U nas taki Milik się w ogole nie wykazał i co ? Zasuwa po zielonej trawce w Rosji bo nie ma z czego wybrać bo się nie inwestuje sie w piłkę.

Eh a mogłam jechać na wieczór informacyjny w szpitalu klinicznym ale mąż postawił ma mecz. No to siedzi obok i wyzywa. Sam grał kiedyś bardzo dobrze.

No tez nie jestem jakas wielka kibicka ale nie mam problemu zeby sobie mecz obejrzec jak graja . I masz racje moj powiedzial ze ruszaja sie jak betonowe kloce chwila i juz zmeczeni masakra jakas no sory nie sa coraz mlodsi tylko starsi i tez uwazam ze powinni szukac nowych mlodych a nie tylko stare gwiazdy i w nich kupe kasy ladowac
Dobrze,ze chociaz ta jedna bramke trafili mniejszy wstyd
Stary 2018-06-19, 18:18   #186
Pepsi_90
Raczkowanie

Cytat:
Bo tak sie zastanawiam czy butelka nie musi być z tego samego kompletu co laktator? I smoczek z teh firmy co butelka? Bo dziecko się do konkretnego rodzaju przyzwyczaja podobno. Tak gdzieś zasłyszałam, ale nie wiem
Cytat:
Ja butelki kupilam narazie te małe z lovi medical 150ml i planuje jeszcze jedna większą i smoczki tez mam z lovi
Ja miałam laktator z firmy lovi i butelkę do zestawu. Chyba na początek jedna nam wystarczała, bo córka była głównie na piersi. Smoczki natomiast z aventu. Dostałam 2 szt. w szkole rodzenia i później tez takie kupowałam.

Cytat:
No sklep z wózkami jest też Sosnowcu na 3go maja. Gdzies pojadę ale to później. Narazie jeszcze odpoczywam w szpitalu i zobaczymy jak się będę czuć jak wyjdę mamy czas do października daleko wiec spokojnie z wózkiem mi sie nie spieszy tym bardziej że teraz przy kupnie mieszkania, przeprowadzce, malowaniu itd jest mnóstwo do ogarniecia.
Czasu jest jeszcze sporo, wiec spokojnie zdążycie. Najważniejsze jest teraz Twoje i maluszka zdrowie. Nie czekajcie jednak do samego końca. My pojechaliśmy po wózek na 8 tygodni przed porodem i się trochę zdziwiliśmy, bo na niektóre modele było trzeba czekać nawet do 10 tygodni.
Pepsi_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-19, 18:19   #187
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
No w ani jednym poki co nie byłam wiec zobaczymy gdzie się wybierzemy

Eee no DG dalej, gdzie tam do Sosnowca
W sumie pare bloków dalej niż obecnie mieszkamy

Acha to spoko fajnie ze tak blisko przeprowadzka
To Ty z mydlic masz chyba do mnie bezposredni autobus wiec jak nam sie urodza dzieciaczki to zapraszam na Pogorie se mozemy pospacerowac jak bedziesz kiedys chetna

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-06-19, 18:21   #188
Angela_B
Raczkowanie

Ajj no musiala bym posprawdzac te autobusy jak tylko pogoda naszym dzieciaczkom pozwoli na takie spacerki to czemu nie

Stary 2018-06-19, 18:30   #189
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Ajj no musiala bym posprawdzac te autobusy jak tylko pogoda naszym dzieciaczkom pozwoli na takie spacerki to czemu nie

No u nas ostatnimi czasy to pazdziernik i listopad byly calkiem cieple i ladne takze moze w tym roku tez sie nam trafi sliczna polska zlota jesien tu tak kolorowo jest zawsze od tych lisci jesienia Przyjdzie pora to se bedziemy gadac i planowac
Stary 2018-06-19, 18:31   #190
Angela_B
Raczkowanie

Cytat:
No u nas ostatnimi czasy to pazdziernik i listopad byly calkiem cieple i ladne takze moze w tym roku tez sie nam trafi sliczna polska zlota jesien tu tak kolorowo jest zawsze od tych lisci jesienia Przyjdzie pora to se bedziemy gadac i planowac
Dokładnie
Ale przydała by sie ladna pogoda zeby mozna bylo z dzidziusiem wyjsc a nie w domku siedziec caly czas

Stary 2018-06-19, 18:35   #191
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ma ubrania po córce a innych rzeczy nie mam. Nie myślę nawet o tym szczerze mówiac. Pampersy kupic można wszędzie, waciki też. W sumie to jakoś głowy nie mam do tego.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-06-19, 18:51   #192
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie
Ale przydała by sie ladna pogoda zeby mozna bylo z dzidziusiem wyjsc a nie w domku siedziec caly czas

No dokladnie ale ogolem dzis tak jechalismy i na ulicach spacerowaly kobitki i tak mowie do mojego,ze fajnie maja te co teraz urodzily albo urodza tak cieplo dziecko na luzaka ubrane wrecz gole i super a my bedziemy ubierac itd ech no ale trudno wiaodomo takich rzeczy sie nie da zaplanowac tzn tego kiedy sie zajdzie i urodzi .
Oby bylo sloneczko albo przynajmniej bez deszczu bo jak bedzie brzydka deszczowa jesien to porazka

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
Ja ma ubrania po córce a innych rzeczy nie mam. Nie myślę nawet o tym szczerze mówiac. Pampersy kupic można wszędzie, waciki też. W sumie to jakoś głowy nie mam do tego.
A jak ogolem twoje samopoczucie bo chyba kiepsko co ?
Stary 2018-06-19, 19:02   #193
Mila 23
Rozeznanie

Cytat:
A co się dzieje? Przepraszam moze nie doczytałam co końca?

Stary 2018-06-19, 19:12   #194
Apola88
Rozeznanie

12 stron w apce mialam do nadrobienia witam sie po wizycie i gratuluje udanych wizyt pozostałym. Synek wazy 585 gram. Wszystko wzorowo napatrzylam sie dzis bo lezal sobie spokojnie, chyba drzemke mu przerwaliśmy

Apola88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-19, 19:17   #195
bajka775
Zadomowienie

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt

10.08.2007
11.01.2015
14.08.2016
bajka775 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-19, 19:23   #196
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nie będę używała butelki z laktatora bo nie mam do niej smoczka. A to angielska firma wiec nawet nie miałabym jak dokupić. Zreszta chce aventa.

A smoczki są różne ortodontyczne uspokajające anatomiczne i każda marka ma rozne serie smoczków z różnych kształtów wiec chyba aż takiej różnicy to nie robi ? Chociaż no słyszałam ze te z nuk są słabe jakościowo. Niby polecane są z aventu te przezroczyste i te w kształcie misiów (ale mnie się one mega nie podobają ;/)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-19, 19:23   #197
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
No dokladnie ale ogolem dzis tak jechalismy i na ulicach spacerowaly kobitki i tak mowie do mojego,ze fajnie maja te co teraz urodzily albo urodza tak cieplo dziecko na luzaka ubrane wrecz gole i super a my bedziemy ubierac itd ech no ale trudno wiaodomo takich rzeczy sie nie da zaplanowac tzn tego kiedy sie zajdzie i urodzi .
Oby bylo sloneczko albo przynajmniej bez deszczu bo jak bedzie brzydka deszczowa jesien to porazka

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

A jak ogolem twoje samopoczucie bo chyba kiepsko co ?

Cytat:
A co się dzieje? Przepraszam moze nie doczytałam co końca?

Chyba nie jestem w stanie mówić o tym. Przepraszam, jeszcze nie teraz. Ale fakt mój stan psychiczny jest kiepski i tak naprawdę cieszę się, że mam silny organizm, dziecko jest silne i wytrzymuje to wszystko...

Stary 2018-06-19, 19:27   #198
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie jestem w stanie mówić o tym. Przepraszam, jeszcze nie teraz. Ale fakt mój stan psychiczny jest kiepski i tak naprawdę cieszę się, że mam silny organizm, dziecko jest silne i wytrzymuje to wszystko...
Nie no ja nie pytalam po to zebys ty o tym mowila co ty nie o to mi chodzilo . Tylko chcialam zapytac jak nastroj czy cos sie poprawilo czy nie ale domyslam sie ze nie z wypowiedzi .
WSzystko rozumiemy i grunt tak jak mowisz ze jestes silna a dzieki temu dziecko tez i jest z wami wszystko ok bo to najwazniejsze trzymaj sie cieplo
Stary 2018-06-19, 19:29   #199
lykki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Ja nie będę używała butelki z laktatora bo nie mam do niej smoczka. A to angielska firma wiec nawet nie miałabym jak dokupić. Zreszta chce aventa.

A smoczki są różne ortodontyczne uspokajające anatomiczne i każda marka ma rozne serie smoczków z różnych kształtów wiec chyba aż takiej różnicy to nie robi ? Chociaż no słyszałam ze te z nuk są słabe jakościowo. Niby polecane są z aventu te przezroczyste i te w kształcie misiów (ale mnie się one mega nie podobają ;/)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mi tez sie wydaje, ze to nie robi, dziecko albo samo wybierze albo sie przyzwyczai i juz

lykki jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-06-19, 19:34   #200
awusia
Zadomowienie

Ja mam laktator z alie. Mysle zeby pokarm trzymac w woreczkach z apteki. Kupilam 1 butelke avent natural i bede nia karmic. Kupilam tez 2 komplety smoczkow tanich w dm.de z babylove na probe. Jak mi dziecko zaskoczy to kupie lepszy u nas w rodzinie same bezsmoczkowe.

awusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-19, 19:44   #201
lykki
Zadomowienie

Ja dostalam nowa butelke antykolkowa canpol babies, ciekawe czy w miare spoko bedzie.

Stary 2018-06-19, 19:49   #202
bambusiek
Zakorzenienie

Ja mam butelki od laktatora Canpolu, Aventu chyba już wywaliłam. No i jeszcze teraz dostałam od położnej taką miniaturkę ale nie pamiętam czy to Avent czy TT.
Więcej butelek przez rok nie potrzebowałam, a potem kupiłam Canpolu ale z dziubkiem.

A smoczki miałam wszystkich możliwych firm, ale moje dzieci najbardziej lubiły Canpol. Teraz mam jeden Canpol i jeden Nuk.
Są dzieci, ktòrym kształt i firma jest obojętna a są takie co akceptują konkretny kształt i materiał
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-19, 19:57   #203
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no ja nie pytalam po to zebys ty o tym mowila co ty nie o to mi chodzilo . Tylko chcialam zapytac jak nastroj czy cos sie poprawilo czy nie ale domyslam sie ze nie z wypowiedzi .
WSzystko rozumiemy i grunt tak jak mowisz ze jestes silna a dzieki temu dziecko tez i jest z wami wszystko ok bo to najwazniejsze trzymaj sie cieplo
No tak. Lekarz sprawdził szyjke na wizycie, łożysko i wszystko było dobrze. Za tydzień mam kolejną to też sprawdzę wszystko i czy zamknięte na 4 spusty. Melise wypijam codziennie więc coś tam mnie wycisza.

Stary 2018-06-19, 20:02   #204
bambusiek
Zakorzenienie

No właśnie... uciekło mi...
za wszystkie zdrowe i duże dzieciaczki

Ja idę w piątek
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-19, 20:10   #205
lykki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Ja mam butelki od laktatora Canpolu, Aventu chyba już wywaliłam. No i jeszcze teraz dostałam od położnej taką miniaturkę ale nie pamiętam czy to Avent czy TT.
Więcej butelek przez rok nie potrzebowałam, a potem kupiłam Canpolu ale z dziubkiem.

A smoczki miałam wszystkich możliwych firm, ale moje dzieci najbardziej lubiły Canpol. Teraz mam jeden Canpol i jeden Nuk.
Są dzieci, ktòrym kształt i firma jest obojętna a są takie co akceptują konkretny kształt i materiał
No właśnie tak mi się wydawało
Stary 2018-06-19, 20:11   #206
mwmwm91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jasiel Pokaż wiadomość
Kasy pierwszeństwa na pewno są w auchan. I ja naprawdę polecam ten sklep. Bardzo tanio, szerokie alejki, duży asortyment, kasy pierwszeństwa (zawsze dość krótkie), kasy małych zakupów (do 15 artykułów) Zmieścisz się z wózkiem, dzieciem i nie będziesz stać w kolejce pół godziny jak w Biedzie.

Dobre pytanie. Na zaleceniach z luxmedu "oszczędny tryb życia", na wizycie "proszę upałów unikać" a na zwolnieniu "chory powinien leżeć". Powiedzcie to mojej córce, po połówkowych albo jak serial na leżąco oglądam to mam tak brzuch rozkopany jakbym z 500 brzuszków zrobiła. Może to błąd położnej, (ona mi wypisywała druczek) ale i tak nie wiem co ze sobą zrobić.
A może da się takie L4 jakoś przebić, skoro to najwidoczniej błąd? Ja oczywiście z tych martwiących się, więc wolałabym mieć oficjalnie pozwolenie na chodzenie, skoro zamierzam chodzić Żeby potem nie mieć nieprzyjemności na wypadek kontroli. Ale może się wypowie ta z nas, która pracuje w ZUSie? Apola dobrze pamiętam, że to Ty?

Cytat:
Napisane przez Jasiel Pokaż wiadomość
Potem przez 5 lat będzie powtarzać że palenie w ciąży nie szkodzi, a 3 lata później zwolnienie z w-fu dziecku będzie załatwiać bo Brajanek ma astmę. Próbowałam kiedyś (przez rodzinę) dotrzeć do jednej kurzącej, ale nic to nie dało. Mnie nawet irytuje jak ktoś przy mnie pali. Tacy ludzie powinni odpowiadać za szkodę wyrządzoną własnemu dziecku.
Oj, świetnie Cię rozumiem, też mnie irytuje jak ktoś przy mnie pali. Akurat w dzieciństwie miałam astmę, później już się wyregulowało i mam pojemność płuc w dolnej granicy normy i w sumie u nas w rodzinie nikt z palących nie zwracał na to uwagi, zawsze mi przykro było z tego powodu, to dla mnie niezręczne, zwłaszcza teraz w ciąży.

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
U mnie też ostatnia hemoglobina wyszła odrobinę poniżej normy, ale lekarka nic nie mówiła
Moja coś wspominała, że normy dla ciężarnych są trochę niższe, więc może u Ciebie nie było jeszcze tak źle
Też mam ogólnie słabe wyniki.
mwmwm91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-19, 20:45   #207
Apola88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mwmwm91 Pokaż wiadomość
A może da się takie L4 jakoś przebić, skoro to najwidoczniej błąd? Ja oczywiście z tych martwiących się, więc wolałabym mieć oficjalnie pozwolenie na chodzenie, skoro zamierzam chodzić Żeby potem nie mieć nieprzyjemności na wypadek kontroli. Ale może się wypowie ta z nas, która pracuje w ZUSie? Apola dobrze pamiętam, że to Ty?

Oj, świetnie Cię rozumiem, też mnie irytuje jak ktoś przy mnie pali. Akurat w dzieciństwie miałam astmę, później już się wyregulowało i mam pojemność płuc w dolnej granicy normy i w sumie u nas w rodzinie nikt z palących nie zwracał na to uwagi, zawsze mi przykro było z tego powodu, to dla mnie niezręczne, zwłaszcza teraz w ciąży.

Moja coś wspominała, że normy dla ciężarnych są trochę niższe, więc może u Ciebie nie było jeszcze tak źle
Też mam ogólnie słabe wyniki.
Z ta 1 na zwolnieniu no to lipa faktycznie. Lekarz moze wyslac pismo z numerem i seria zwolnienia ze prosi o korekte we wskazaniach lekarskich na 2 skoro to pomylka wiec trzeba by skonsultowac się z ty lekarzem ktory zwolnienie wystawil. Jak jest 1 no to fakt w razue kontroli bedzie klopot i duzo ceregieli zeby to wyjasnic ze lekarz sie pomylil.ale kontrole sa naprawde rzadko w ciazy chba ze na wlasnej działalności.

Apola88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-06-19, 20:58   #208
Jasiel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Apola88 Pokaż wiadomość
Z ta 1 na zwolnieniu no to lipa faktycznie. Lekarz moze wyslac pismo z numerem i seria zwolnienia ze prosi o korekte we wskazaniach lekarskich na 2 skoro to pomylka wiec trzeba by skonsultowac się z ty lekarzem ktory zwolnienie wystawil. Jak jest 1 no to fakt w razue kontroli bedzie klopot i duzo ceregieli zeby to wyjasnic ze lekarz sie pomylil.ale kontrole sa naprawde rzadko w ciazy chba ze na wlasnej działalności.

Dzięki za info, ale to zwolnienie kończy mi się już 2 lipca, a do tego czasu nie mam planów na żadne wyjazdy, ew. z domu postaram się wychodzić tylko późnym wieczorem lub w niedzielę i może jakoś zleci
Stary 2018-06-19, 21:01   #209
Mila 23
Rozeznanie

Cytat:
Nie ma sprawy! Dobrze cie rozumiem. Trzymaj się. Jestem pewna że za jakiś czas poczujesz się lepiej. Ja tez mialam tu fazę ze bylam załamana ( niektóre to być może pamiętają) ale absolutnie wszysyko sie zmieniło .

Trzymam kciuki za Ciebie.

Stary 2018-06-19, 21:43   #210
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma sprawy! Dobrze cie rozumiem. Trzymaj się. Jestem pewna że za jakiś czas poczujesz się lepiej. Ja tez mialam tu fazę ze bylam załamana ( niektóre to być może pamiętają) ale absolutnie wszysyko sie zmieniło .

Trzymam kciuki za Ciebie.

Oj z tym będzie ciężko. Dziękuję za słowa otuchy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości