![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bat LXII
Cytat:
![]() A fryzura super, bardzo Ci pasuje ![]() Red ekstra zdjęcia z wakacji ![]() ![]() Nadrabiam na raty i nie pamiętam już co miałam pisać ![]() Ja już powoli nie mam siły na nic ale jakoś się mobilizuje. W weekend znowu planujemy gdzieś wyskoczyć o ile dotrwamy wszyscy w zdrowiu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- no kiedys sie zaczytywalam w opisach tych hamerykanskich wytworow z piekła rodem..ale stwierdzialm ze pewnie na zywo nic bym nie poczula z tych opisow..
![]() |
![]() |
#183 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
A ja omdlewam z zachwytu w Allure Sensuelle
![]() Konsylium dobrze - operacja 11go września, nie oszczędzająca, ale z jednoczesną rekonstrukcją. Czyli taka sama (nie ma znaczenia), czy wyniki genów będą pozytywne, czy nie. Uff. Dziękuję za kciuki!!!!
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Ju to dobrze ze idzie zgodnie z planem i wiesci satysfakcjonujace. Dokladnje uff. I czas tez chyba optymalny na takie zabiegi. Trzymam dalej.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ju
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Masz flachę? Jakby Cię zmęczył, to chętnie przygarnę ![]() Uwaga zarzucam temat - szczoteczki soniczne do zębów. Postanowiłam sobie jakąś sprawić, tak do 120 zł z wysyłką. Polecicie coś? Nie musi mieć blututów i aplikacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Mi polecila Flo AEG i spoko. Bdb. Nie mam jednak porownania. Chooooociaz ja jednak chyba potrzebuje mocnego szuruburu a nie miziu miziu i tak psychicznie dumam nad elektryczna.
Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Nindżopesz
|
Sprawdziłam ceny i wzięłam AEG
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesteś pewna , że chcesz pachnieć marchefką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Red - ad pogody dzis przejezdzajac koło klimatycznego parku, taki ciemny, gęsty, mrok nawet w południe
![]() Własnie sobie uswiadomiłam ze w tym naszym kieraciku i zyciu w biegu nie mamy kompletnie nic dla dida na jesień. Zero. Poprzednio tez nas zima zastala ze do lekarzy jechal na letniaka otulony kocami. Rodzice roku. ![]() Nie no musze sie rozejrzec za jakimis outfitami. Ja tu o perfumach sie rozmarzam a dziecko butow nie ma. Chyba nawet czapki na sezon tez. ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2018-08-16 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Panaroja
|
wiesz co , spróbowałam go , bo dawno nie używałam z powodu marchwi , i chyba się wysezonował, bo marchew znika a zaczyna wyłazić jakieś coś drewniano-kadzidlanego , więc na razie nie będę się go pozbywać , przepraszam
![]() ![]() A kupowałam go w zlikwidowanym Horn&More , więc nawet lekramacji nie ma gdzie złożyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Spoko, jak Ci działa, to niech działa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tam nie wierze w szczotki elektryczne... mialam jedna z fancy koncowkami i jednak stwierdzam ze curaprox najlepsze
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię soniczne szczoteczki aczkolwiek mój Philips Sonicare już drugi raz mi się zepsuł więc tymczasowo używam zwykłej, ale po sonicznej mam wrażenie bardziej czystych zębów
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Nindżopesz
|
Kupiłam po taniości AEG, oby się zaraz nie zepsuła.
A jaką pastę wybielającą polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#201 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() czasem mysle ze powinni mi placic za reklame, tyle ludzi juz nawróciłam na curaprox ![]()
![]() |
![]() |
#202 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A propo, wiesz może gdzie najtaniej można kupić te szczoteczki? Bo ja często przepłacam, bo nie chce mi sie łazić i sprawdzać gdzie najtaniej ![]()
![]() |
![]() |
#203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
![]() Spałam 11h ![]() A dzisiaj lenistwo w łóżku, House of Cards i lody ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2018-08-19 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Piers do przodu
|
Redzia - u mnie sprawdza się Mediblanc
![]()
![]() |
#206 |
Panaroja
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Nindżopesz
|
Dzięki za porady pastowe! Będę po kolei testować
![]() Co w tym curaproxie takiego super? Bo wiecie, biere sie za siebie (znowu). Kupiłam Olaplex żeby machnąć zabieg regeneracyjny na włosy, jakiś cud-krem rozjaśniający paszczę, nad zębiszczami muszę popracować, rozświetlająco-odmładzający makijaż wymyślić i ze 3 kg by się przydało zrzucić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
To ta Himalaya Sparkly White to tak raczej na co dzien subtelnie. Uzywam bo nie uwrazliwia mi zębow jak typowe wybielajace 14 dni white etc. Na zoltej kosci i tak nigdy bieli nie osiagne a juz na bank nie pasta. Jednak himalaya codziennie czysci mi lepiej niz inne a kompletnie nie szkodzi wiec z tej strony polecam.
Na efekty fansy szmansy to jednak chyba hardkorki only. Bielsze zęby mialam przy Colgate Advanced clean. Ale nie widze jej dostepnej nigdzie. Chyba ze gdzies w czelusciach sieciuni jeszcze sie znajdzie. Nie mialam czasu kopac jade na Himalaya. Inna rzecz ze u mnie dzien bez earl greya nie istnieje ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2018-08-20 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Nindżopesz
|
Taa, kilku kubeczków
![]() Doszła szczoteczka soniczna - to łaskocze! Muszę się przyzwyczaić. Doszedł też Olaplex 1 i 2 do regeneracji, dla wiadomości Corii napiszę, że u mnie efekt zbiegu jest marny. Po umyciu włosy były bardzo śliskie, ale później na nowo się spuszyły i wizualnie bez zmian. Szukam jakiegoś sposobu żeby wygładzić (nie mylić z wyprostować) spuszone po myciu włosy i pomijać etap stylizacji jeśli chciałabym nosić rozpuszczone. Niestety Olaplex mi w tym nie pomógł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.