![]() |
#181 | ||
BAN stały
|
Dot.: Dziewczyna nie może pogodzić się z moją przeszłością
Cytat:
2. standard autora: poznać kobietę, jak niebrzydka i jest chętna i spełnia jakies tam warunki można spotkać się na seks. moze to byc 3 x w tygodniu z 3 rożnymi kobietami. standard tej dziewczyny. zainteresowała się jednym facetem, rozmawiała z nim miesiącami, zakochiwała się w jakims tam wyobrażeniu (w sumie zakochiwanie sie zawsze wiąze się z wyobrazeniem i rozowymi okularami bardziej niz rzeczywistością), z nikim nie sypiała, po wielu miesiącach spotkała się z tym kokretnym facetem w którym już się poprzez rozmowy zabujała i z nim przespała. Nie sypia z byle kim bo jest wysoki opalony i ma chatę. ![]() Faktycznie to samo, jedno poszło na jakość, drugie na ilość lączone z jakością ale laska jest identyczna bo zdjęła majtki. Po2ne standardy to by miała gdyby sobie jak autor dogrywała gości do seksu, nie wchodzila w znajomośc jakoś głębiej, ot 3 minuty rozmowy o czymkolwiek i dalej miło spędzić czas w łozku dzis z jednym, za 3 dni z 2gim. 3. odstawia cyrki bo mówi że jej coś nie pasuje i ogranicza/wygasza kontakt. 4. teksty jak z bravo bo powiedziała że czuje się rozczarowana, spodziewala się po nim innego podejścia. Faktycznie powinna powiedzieć słynne zasługujesz na lepszą. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Naściemniał jej, wiedział co chce wiedzieć, w jakim celu pyta, i tak ładnie ubrał prawdę by dalej nie naciskała a on nie musiał się wprost naoszukiwać. Rozczarowanym można być czym kto woli, nawet tym, że się w totka nie wygrało. Ona mu za to żadnego rachunku nie wystawia. Nie ma czegoś takiego jak definicja dojrzalości, jest widzimisię. Dla kogoś np. osoba niedojrzała to będzie singiel bez dzieci bo jak to tak, dzieci powinien mieć! ![]() Autorze, nie twierdzę, że masz jej dać spokój, jak inni, zależy ci to o nią walcz. ![]() A to że znajduję w tobie małego kłamczuszka i chachmęta ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2018-07-26 o 21:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
2. Oboje przespali się z osobą, którą widzieli raz w życiu i już nigdy więcej nie zobaczą. 3 i 4. Odstawia cyrki bo rzuca dramatycznymi tekstami i kręci gównoburzę zamiast uciąć kontakt i iść wyżalić się przyjaciółkom.
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Właśnie się dowiedziałam, że jeśli kiedyś upije się z facetem nie mając świadomości, że jest alkoholikiem, to już nie mogę go skreślić z powodu picia, bo wyjdę na hipokryzję
![]() Może i dziewczyna jest naiwna, że uwierzyła w bajer przez neta, ale chyba nie można mieć do niej pretensji, że mu zaufala? Myślała, że jest dla niego wyjątkową i łączy ich coś więcej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Gazela inteligencji
|
Wychodzi na to, że dla laski to nie był seks bez zobowiązań, mimo ze na pierwszym spotkaniu. Na jakiej podstawie to wymyśliła - nie wiem. Może autor się do tego przyczynił, pisząc coś do niej, a może sama sobie coś wytworzyła w głowie bez żadnych podstaw.
Naiwne, ale skoro w to wierzyła, to nie nazwałabym tego hipokryzją.
#186 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem, jak bardzo trzeba być zapatrzona w siebie i w swoje widzimisię właśnie żeby uznać ze skoro ktoś idzie ze mną do łóżka na pierwszej randce, to jestem pierwsza i wyjatkowa, bo ojeju ja się zalofcialam pisząc z nim w internecie to on na pewno też to z tej wielkiej miłości robi ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2018-07-27 o 05:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślała, że jest dla niego wyjątkowa i łączy ich coś więcej na pierwszym spotkaniu? I kilku miesiącach pisaniny?
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- [1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;85098591]Nie, infantylne bo ubzdurala sobie wielkie zakochanie i relacje na wyłączność pisząc przez neta (+ potem widząc te osobę pierwszy raz w zyciu). Sorry, ja ostatni raz tak miałam będąc trzynastolatka. I oczywiście autor wg niej miał tak samo mieć, "normalne". Nie wiem, jak bardzo trzeba być zapatrzona w siebie i w swoje widzimisię właśnie żeby uznać ze skoro ktoś idzie ze mną do łóżka na pierwszej randce, to jestem pierwsza i wyjatkowa, bo ojeju ja się zalofcialam pisząc z nim w internecie to on na pewno też to z tej wielkiej miłości robi ![]() ![]() Wcześniej: "nasze spotkanie (na zywo) wszystko zniszczy" (eee co), "idziesz na latwizne", "a co jakbym ja się teraz poszła z kimś przespac" - faktycznie, zrównoważone te teksty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dokładnie. To uważam za niedojrzałe podejście. W wieku 27 lat i po przejściach związkowych!!! Nie do pojęcia dla mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Nie widzę żadnej różnicy między rozmowami poprzez komunikatory a siedzieć dzien w dzien kimś po 5 godzin twarzą w twarz i też wymieniać tak samo komunikaty, co się myśli, uważa, robi. Kłamstwo to kłamstwo, opowiadanie komuś bzdur to opowiadanie bzdur i nabieranie kogoś to nabieranie. 2. Nie było założenia że się więcej nie zobaczą. 3.4. Powiedziała jemu co myśli. Dramę będąc bezlitośnie obiektywnym to robi on bo lata za nią nie przyjmując odmowy. Nie każdy użala się przyjaciołom, niektórzy wolą powiedzieć odpowiedniej osobie że jest gnojkiem a z przyjaciółmi już o tym nie rozmawiać bo i niby po co skoro ich w tej relacji nie było. Wybacz, ale jeśli kiedyś w stosunku do kogoś zachowasz się jak świnia i ta osoba ci to wygarnie, to nie wątpię że najwygodniejszą opcją byłoby nie usłyszeć pretensji. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli lecimy prywatą to Lisbeth w ogóle nie powinna się wypowiadać albo powinna w każdym wpisie podkreślać że jest przeciwniczką monogamii bo dla niej do przyjęcia jest ocieranie się genitaliami z tylko jedną osobą. Wybacz, ale takie detale jak moralnośc, etyka czy zwał jak zwał mają znaczenie w ocenach tego typu sytuacji. Nie oceniam dziewczyny czy ona jest dzieckiem, niedojrzała czy głupia bo rzuciły się na nią panienki które seks traktują jak splunięcie i idą do łóżka z kim chcą kiedy chcą nie stawiając sobie żadnych sztucznych wg nich granic. Ona sobie postawiła takie a nie inne, jej wybór i wmawanie komuś że coś z nim nie tak bo poprzez kontakt budował z kimś więź (nieważne naprawdę czy ktoś pogardza mailami, listami jak to było dziesiątki lat temu czy rozmową bezposrednią, umowy ustne też mają znaczenie, nie wiem skąd to parcie by rozgrzeszać tak ochoczo faceta który manipulował rzeczywistością byle wyszło na jego). ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
zaraz się okaże że jak z kimś się ohajtasz i ktoś cię nieźle wyroluje to twoja wina bo powinieneś założyć jak to uwielbiał robić dr House że masz do czynienia z wybitnym kłamcą (wszyscy kłamią) i trzepać mu prywatność do wyrzygu aż znajdziesz. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2018-07-27 o 11:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
I nawet gdybym miała podejście ze seks tylko w związku to dalej nie rozumiałabym, jak można zaangażować się nie widząc kogoś na żywo. Przecież najbardziej podstawowy zdrowy rozsądek podpowiada, że w internecie (czy tam przez listy, jak sobie chcesz) to każdy może być kozak. Juz pomijając ze komunikacja to w bodajże 80% znaki niewerbalne wiec sorry, nie da się poznać człowieka przez ekran czy kartkę papieru bo na żywo cały czar może prysnac. Zaangażowanie buduje się przez wspólne przeżywanie emocji i fizyczna bliskość drugiej osoby. Juz abstrahuje od tego czy autor kłamał czy kolorowal, takie prawo portali randowych w sumie. Pewnie mu do głowy nie przyszło ze ktoś może się zaangażować po pisaniu przez neta. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2018-07-27 o 12:18 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;85107866]Z tą cnota akurat u mnie nie trafilas bo wszelkie doświadczenia z mezczyznami nabyłam późno jak na zwyczajne standardy, ale nawet ja potrafilam szybko wpaść na to ze przez internet, a nawet na żywo dopiero się poznajac każdy może sobie gadać co chce i przedstawiać w jak najlepszym świetle.
I nawet gdybym miała podejście ze seks tylko w związku to dalej nie rozumiałabym, jak można zaangażować się nie widząc kogoś na żywo. Przecież najbardziej podstawowy zdrowy rozsądek podpowiada, że w internecie (czy tam przez listy, jak sobie chcesz) to każdy może być kozak. Juz pomijając ze komunikacja to w bodajże 80% znaki niewerbalne wiec sorry, nie da się poznać człowieka przez ekran czy kartkę papieru bo na żywo cały czar może prysnac. Zaangażowanie buduje się przez wspólne przeżywanie emocji i fizyczna bliskość drugiej osoby. [/QUOTE] Hmm wiesz ludzie niektórzy pisują ze sobą latami (założę się, że nawet na tym forum ludzie wymieniają tysiące wiadomości między sobą), przez taką pisaninę można dość dobrze kogoś poznać. O ile ktoś oczywiście pisze prawdę, a nie leci ściemami. A nawet na żywo ktoś może walić ściemę aż boli, co zrobić. I myślę, że znajdzie się spore grono osób, które angażują się w internetowe pisanie. To też w końcu zajmuje czas i myśli. A co ze związkami na odległość, są w takim razie gorsze albo niższe rangą od tych, gdy partnerzy są obok siebie? To zaangażowanie jest niższe, bo ktoś jest dalej, nie ma go na co dzień obok? Ile to jest par, które żyją razem, a jakby osobno, a ile to jest związków na odległość, które płoną żywym ogniem przy każdym spotkaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Konto usunięte
|
Co innego być na odległość z kimś, kogo się już poznało, a co innego całkowicie na podstawie własnego wyobrażenia się w kimś zabujać.
Dla mnie to jest etap dojrzewania - wiedzieć, że pisanina, to pisanina, a życie weryfikuje. Takie rzeczy po prostu się wie z czasem, na podstawie własnych doświadczeń albo obserwacji. Tak samo jak to, że pierwszy facet nie musi być tym ostatnim, choć w to wierzy wiele 15-latek. Tak samo, jak to, że facet wyznający miłość na 3. randce może nie jest "szaleńczo zakochany" tylko coś innego się za tym kryje. No po prostu trzeba mieć łeb na karku, zwłaszcza jak się ma 27 lat i jest się po nieudanym narzeczeństwie. |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A nie, że ktoś pisze z kimś kogo nigdy na oczy nie widział. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
Jeśli już lecisz prywatą, to chociaż stosuj prawdziwe przykłady, a nie totalnie zmyślone, żeby ci pasowały do teorii. Nie jestem żadną przeciwniczką monogamii ani nie uważam, seks tylko z jedną osobą jest niedopuszczalny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem, że nastolatka może się w ten sposób zakochać, ale listości.. nie 27 letnia kobieta.
![]() |
#198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że jest naiwna nie robi z niej jeszcze wariatki. [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85097876]Nie. To w ogóle nie jest analogiczna sytuacja. Uprawianie seksu bez zobowiązań niesie jednak za sobą inne konsekwencje niż choroba alkoholowa ![]() Przecież jest dla niego wyjątkowa i łączy (łączyło?) ich coś więcej. To, że facet uprawiał seks z innymi nie oznacza, że ta jedna nie była wyjątkowa ![]() Ale dał jej do zrozumienia, że tego seksu z innymi nie uprawia, bo się pewnie domyślal, że jej się nie spodoba. Znowu napiszę, że nie ma obowiązku tłumaczyć się że swojego życia, ale on celowo wprowadzał ja w błąd! Cytat:
Jestem w szoku, że dla tyłu osób klamanie w necie jest ok. A gdy ktoś głupi i uwierzy to sam sobie winien. Ja nie pisałam z nikim przez neta i nie miałam konta na takich portalach, ale skoro nawiazujesz z kimś kontakt to jednak taka pisanina to dla mnie to samo co klamanie dziewczynie na pierwszych randkach, żeby zaciągnąć do łóżka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#199 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Skłamał o meblach i dał niejasną odpowiedź na temat częstotliwości pisania z innymi. Żadna z jego odpowiedzi nie oznaczała, że facet nie spotyka się z innymi na seks, a to właśnie sobie uroiła "jego" dziewczyna. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85118476]Tak, wprowadzał w błąd, bo jak napisał, że idzie składać meble, to na pewno znaczy, że nie uprawia seksu. No proszę cię. Tamta laska za dużo sobie nawymyślała i tyle. To nie jest jest wina autora, że miała zbyt bujną wyobraźnię w tej sprawie.
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- To ktoś twierdził, że kłamanie jest ok? Bo jakoś nie zauważyłam. Skłamał o meblach i dał niejasną odpowiedź na temat częstotliwości pisania z innymi. Żadna z jego odpowiedzi nie oznaczała, że facet nie spotyka się z innymi na seks, a to właśnie sobie uroiła "jego" dziewczyna.[/QUOTE] Tak. Już pomijam fakt, że nie musiał się jej spowiadać ze swojego życia seksualnego.
#201 |
Wtajemniczenie
|
Lepiej czasami nie byc za bardzo wylewnym bo jedni docenia szczerość, a drudzy nie bedą potrafili się z tym pogodzić.
Ja tez swego czasu korzystałam z tinder i spotykałam sie dosc intensywnie ale to były wyłącznie spotkania bez dalszej, jakiejkolwiek części bo nie jestem za seksem bez zobowiązań itp. Natomiast moj facet dowiadując sie tego ode mnie do tej pory strasznie to przeżywa, ze jak to, ze po co... wyolbrzymia bo nic mnie z tymi facetami nie łączyło, a co najlepsze jego poznałam tez tam.
#202 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, ja tam korzystając z portali randkowych nie czulam się zobowiązana do spowiadania sie _obcym_ facetom, _których nie widzialam nigdy w życiu i nie wiedziałam nawet czy ich zobaczę_ czy umawiam sie a juz tym bardziej uprawiam seks z kims innym w tym czasie. I w zyciu by mi nie przyszlo do glowy ze moze to interesowac osobe ktora znam tylko przez internet.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;85121701]Nie wiem, ja tam korzystając z portali randkowych nie czulam się zobowiązana do spowiadania sie _obcym_ facetom, _których nie widzialam nigdy w życiu i nie wiedziałam nawet czy ich zobaczę_ czy umawiam sie a juz tym bardziej uprawiam seks z kims innym w tym czasie. I w zyciu by mi nie przyszlo do glowy ze moze to interesowac osobe ktora znam tylko przez internet.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Przecież nie chodzi o to , żeby się spowiadac. Już pisałam wcześniej, że on dawał do zrozumienia, że jest jedyną i tylko o to chodzi. Przecież wprost pisał, że gdy spytała to o inne to odpowiedział, że czasami jakaś napisze, ale nie ma porównania z ich relacja (czy coś takiego). Wystarczy odpisać, że to prywatna sprawa i koniec. Na różne sposoby można komuś okazać, że trochę wtyka nos w nie swoje sprawy, a autor ciągnął temat, żeby dziewczynie przycukrzyc. Tym bardziej że wyczuwam zazdrość. Nie uważam, żeby zrobił coś strasznego, ale jednak jak robisz kogoś w balona, to trzeba się liczyć z tym, ze ktos moze nie być wyrozumiały. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dla mnie odpisanie "Nie wtrącaj się, to nie Twoja sprawa" po pierwsze brzmi chamsko, a po drugie pokazuje, że ma on coś do ukrycia. Założę się też, że dziewczyna raczej by nie odpuściła i wypytywała dalej. Moim zdaniem powiedział prawdę, że czasem ktoś tam do niego napisze, ale nie traktuje tych dziewczyn jak jej. Nie musiał przecież od razu nadawać "Tak, umawiam się na seks", bo to nie była jej sprawa. ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
Moim zdaniem to toksyczne.
![]() |
#205 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
Jasne, nie trzeba się spowiadać ze swojego życia seksualnego, ale jeśli jednak postanawia się wyspowiadać po czasie, to nie można się dziwić, że efekt jest, jaki jest. Czyli taki sam, jaki byłby po wyznaniu na początku znajomosci. Autor uznał, ze dziewczyna już jest upolowana i może jej teraz powiedzieć. A tu klops, dziewczyna za upolowaną się nie uważa i wciąż jej pewne rzeczy przeszkadzają.
![]() |
#206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie rozmowa przez internet jest tak samo wartościowa jak rozmowa face to face. Sama wszedzie stosuje te same zasady i zakładam, że inni też nie kłamią (tak już mam - nie lubię zakładać z góry najgorszego i daje kredyt zaufania). Sama też bym się wkurzyła jakby facet przez neta mi sugerował coś innego, a później by się okazało, że to kłamstwo. Czy napisane, czy wypowiedziane - to nie ma znaczenia. Kłamstwa są złe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#208 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli z kimś nie sypiasz, zależy ci aby druga strona myślała o tobie że tego nie robisz to nie zasłaniasz się żadną prywatnością tylko mówisz ''nie'' i jest to zgodne z prawdą. Jeśli się zasłaniasz to dajesz tym sygnał że coś jest na rzeczy. Może tego nie robisz ale sam siebie wystawiasz na insynuacje. ![]() Cytat:
Czego się nie da to zjeść ciastka i mieć tego samego ciastka. ![]() Nie przedstawisz się w okreslonym świetle gdy coś nie jest prawdą nie kłamiąc przy tym. Cytat:
Wiem że bardzo chcesz być traktowana wyłącznie jako czysty obiektywizm ale tak Cię nie odbieram, wydajesz mi się być osobą wypraną z uczuć, jakkolwiek to nazwać i dla mnie to oczywiste że nie jesteś w stanie zrozumieć tych którzy tego nie mają. Stąd ty uznajesz jedynie logikę, ja logikę i czynnik emocjonalny który dla Ciebie oceniając twoje wypowiedzi jest czystą abstrakcją. I w tym kontekście zwracam na takie detale uwagę. Cytat:
Jeśli ktoś miesiącami albo z setką osób rozprawia w stylu: cio tam, papatki; to trudno moim zdaniem w taki sposób kogoś poznać. Jeśli z kimś rozmawia się miesiącami to zakładam, że te rozmowy są jednak głębsze, a raczej powinny czy moglyby być. Nie każdy naprawdę traktuje jakiś kontakt śmietnikowo i lepiej móc dobrać się chyba z osobą która się tobą nie zabawia tylko dlatego że wszystko traktuje na light'cie. Jak dla mnie to możesz chodzić do łóżka z kim chcesz, kiedy chcesz. Logiczne. Słodkie za to jest twierdzenie że wszystko jest w porządku i zarazem ukrywanie tego stanu rzeczy w sytuacji gdy budujesz z kimś relację. Jak jest ok to co tu ukrywać. ![]() ![]() Ale jeśli ktoś cię pyta: no ok, tyle ze sobą piszemy, czy ty piszesz z kimś innym? Odpowiadasz zgodnie z prawdą. W skrócie mówiąc jeśli już końcowo dochodzi do pytania czy spotykasz się z innymi (nawet niech już będzie z grubej rury - czy uprawiasz z kimś seks) to oczywiście grzecznie, nie wulgarnie, możesz dać do zrozumienia że tak jest. Zasłanianie się prywatnością to znakomita wymówka, ale odmawiając komuś prawdy uniemożliwiasz tej osobie poznanie siebie i zdecydowanie czy ta osoba chce z tobą wchodzić w dalsze kontakty. Jeśli wolisz kogoś stracić przez fałszywe domysły to też masz do tego prawo. A jeśli chłopak uwazał że dziewczyna za bardzo wchodzi w jego strefę mógł zakonczyć tą znajomość. Wolał wymyślać pierdoły, znajomość na kłamstwie kontynuować, a na koniec chciałby jak część osób z tego wątku powiedzieć: oj tam oj tam, nie twoja sprawa. Jego sprawa, podobnie jak jej kogo wpuszcza w swoje życie. ![]() Ona miała prawo wiedzieć kim on jest. Koniec końców on żałuje że nie kłamał bardziej, mniejsza. Koniec końców ona zdecydowała znając prawdę że nie chce jak ktoś tu wyżej nazwał dupcyngiela który z niejednego pieca chleb jadł i mówi: pas. Czy ona mu wyznacza jakąś karę? Nie. I mówienie o niej że jest naiwna, zakłamana, niedojrzala, wstaw co chcesz, to jest brednia bo ona nie prosi o akceptację dowolnej oceny własnego zdrowa psychicznego, dojrzałości itp. Ona nie prosi abyście jej pomogły zaakceptować przeszłość chłopaka. To chłopak tego pragnie a to na niej skupiają się gromy, że łaskawie nie jest tak tolerancyjna jak inni. ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Komunikatory czy smsy to jest tylko sposób kontaktu, nie narzucają treści i nie ingerują w sens przekazu. Nie ma więc obowiązku podchodzić do czegoś śmiertelnie poważnie albo wyłącznie luzacko; i to nie jest tak że każdy traktuje swój czas i swoje poznawanie ludzi jak śmietnik, bez różnicy mu z kim gada i o czym. Można się wypowiadać pogardliwie o rowerach bo nie jedzie się takim tak szybko jak samochodem, ale sorry, rowerem też się dojedzie. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2018-07-28 o 17:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | ||
BAN stały
|
Cytat:
To że ludzie lubią wierzyć i myśleć o sobie że kierują się wyłącznie logiką (nawet psychopaci kierują się własnymi skłonnościami) nie oznacza że tak jest. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.