Mamusie majowe 2019, część 3 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-01-29, 10:17   #181
Lilly Greace
Dostojna peema.

Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Również doświadczyłam chamstwa i wyżywania się w miejscu pracy i to już na samym starcie mojej drogi zawodowej. Była to prosta praca fizyczna, a na stanowiskach kierowniczych prymitywni ludzie, którzy dorwali się do władzy, a gówniane mieli do niej przygotowanie Wytrzymałam tam kilka miesięcy, bo zbierałam na wakacje, a później w każdym kolejnym miejscu pracy było już tylko lepiej
Takie doświadczenia są bardzo potrzebne, człowiek wychodzi z nich silniejszy
Stary 2019-01-29, 10:32   #182
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Kurcze, to masz szczęście do Tkmaxx w Polsce, u nas w Białym jest jeden i to taki beznadziejny... ((

Ja mam Korsa tradycyjną taką najprostszą czarną. Bardzo sobie chwalę, od maja non stop go noszę, a ja nie należę do osób specjalnie szanujących rzeczy (niestety), dla mnie ciuchy i akcesoria mają po prostu służyć i nie raz w nim niosłam nawet jakieś ciężkie zakupy. NIC się z nim nie dzieje, nitka żadna nie odstaje, nie przetarł się. W Polsce bym nie dała tyle za torebkę, bo one chyba jakoś ponad tysiaka tu, ale tam uznałam, że się opłaca. A już tam kupiłam też Calvin Klein tańszą nieco bo za 60 dolców i jakość słabiutka.
Wy tu o Korsie a Janachowska w dzień dobry TVN z torebką z Hermesa za 29tysiecy złotych gdzie tu sprawiedliwość

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Mysia, przykra historia! Trzymam za Ciebie kciuki, będzie dobrze

Ja mam z kolei czasami problem w drugą stronę - w pracy nie znoszę wszelkich konfliktów i jestem w miejscu zatrudnienia aż za bardzo ugodowa. Raz więc mnie dręczono, ale to akurat taka powalona dziewczyna naprawdę była, a raz nawet zrezygnowałam po tygodniu z dobrze płatnej roboty, bo szkoliła mnie bardzo chamska laska, krzyczała na mnie itp.

W życiu prywatnym nie dam sobie w kaszę dmuchać, ale zawodowo bywa z tym różnie Po prostu tak nie lubię atmosfery konfliktu, że odpuszczam, a to źle, bo ludzie lubią włazić drugiej osobie na łeb.
Mój narzeczony jest taki jak Ty. Ogólnie bardzo ugodowy z niego człowiek. Czasem wkurza go zachowanie innych osób wobec niego ale się nie odezwie bo nie potrafi/nie chce, chce być tym bezkonfliktowym. Ja na dłuższą metę bym tak nie mogła. Miał wiele sytuacji w pracy po których ja bym zrobiła "wojnę" lub się zwolniła ale on dalej sumiennie wykonuje swoje obowiązki mimo że jego szefostwo nie jest do końca uczciwe.

AgataAgata9090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 10:44   #183
Misha_
Wtajemniczenie

Nigdy w zyciu nie kupilabym torebki za 30tys, otworzylabym za to moj wlasny dom dla psow, w teorii tymczasowy ale wszystkie zostalyby ze mna

Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 10:56   #184
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090 Pokaż wiadomość
Wy tu o Korsie a Janachowska w dzień dobry TVN z torebką z Hermesa za 29tysiecy złotych gdzie tu sprawiedliwość

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Mój narzeczony jest taki jak Ty. Ogólnie bardzo ugodowy z niego człowiek. Czasem wkurza go zachowanie innych osób wobec niego ale się nie odezwie bo nie potrafi/nie chce, chce być tym bezkonfliktowym. Ja na dłuższą metę bym tak nie mogła. Miał wiele sytuacji w pracy po których ja bym zrobiła "wojnę" lub się zwolniła ale on dalej sumiennie wykonuje swoje obowiązki mimo że jego szefostwo nie jest do końca uczciwe.

Haha, Janachowskiej mąż to milioner, więc pewnie dla nich to jak drobne

Ja na co dzień należę do osób dość twardo wyrażających swoje zdanie, ale np. raczej nie podnoszę na nikogo głosu (prywatnie też nie), nie jestem też taka, że będę się wykłócać o swoje do upadłego i to w pracy inni wykorzystują. Ale w sumie od kiedy rzuciłam etat, to dobrze na tym wyszłam. Teraz mam fajną pracę, zarabiam lepiej niż w poprzedniej i w sumie mój kontakt ze współpracownikami ogranicza się do minimum.
Stary 2019-01-29, 11:07   #185
sysa09
Zakorzenienie

Cytat:
Mysia, przykra historia! Trzymam za Ciebie kciuki, będzie dobrze

Ja mam z kolei czasami problem w drugą stronę - w pracy nie znoszę wszelkich konfliktów i jestem w miejscu zatrudnienia aż za bardzo ugodowa. Raz więc mnie dręczono, ale to akurat taka powalona dziewczyna naprawdę była, a raz nawet zrezygnowałam po tygodniu z dobrze płatnej roboty, bo szkoliła mnie bardzo chamska laska, krzyczała na mnie itp.

W życiu prywatnym nie dam sobie w kaszę dmuchać, ale zawodowo bywa z tym różnie Po prostu tak nie lubię atmosfery konfliktu, że odpuszczam, a to źle, bo ludzie lubią włazić drugiej osobie na łeb.
Ja z kolei z tych rozdartych w pracy U mnie w normie jest to, ze trafiam na dywaniki za szczerosc. Ale ludzie mnie lubia, dziwni A za pracownikow zalatwiam wszystko bo oni nie maja odwagi sie odezwac.
Cytat:
Napisane przez Eceea Pokaż wiadomość
Nie można otworzyć wątku w Tapatalk :/ pojawia się komunikat że mógł zostać usunięty przez administratora
Odinstaluj i zainstaluj od nowa. U mnie pomoglo

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 11:19   #186
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjakarabasz Pokaż wiadomość
Mi też działa. Kiedyś też tak miałam. Trzeba było taptalka wyłączyc, wyczyścić dane i działało.

Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka
Dziękuję, już śmiga

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Eceea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 11:37   #187
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Ja z kolei z tych rozdartych w pracy U mnie w normie jest to, ze trafiam na dywaniki za szczerosc. Ale ludzie mnie lubia, dziwni A za pracownikow zalatwiam wszystko bo oni nie maja odwagi sie odezwac.Odinstaluj i zainstaluj od nowa. U mnie pomoglo

Ehe, ja też, a pracowałam z facetami I nie dawałam się wykorzystywać takiemu jednemu co bardzo chciał mi część swoich obowiązków wcisnąć. Potem usłyszałam że dobrze że się przeniosłam bo jestem pyskata i nie chcę pomagać I w ogóle jak taka młoda śmie staremu odmawiać

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-01-29, 11:41   #188
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Dzień dobry

Ja jestem rozdarta, wszędzie i zawsze mnie słychać, do tego jestem szczera i dość bezpośrednia. Za te wszystkie cechy regularnie obrywam rykoszetem więc od jakiegoś czasu mocno pracuje nad sobą i sukcesem jest kiedy ugryzę się w język albo dzień będę ciszej niż normalnie

magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 11:42   #189
butterfly20
Zakorzenienie

yes
Doszła ładowarka, laptop odżył.

A w dodatku mam moje ukochane Haagen Dazsy z orzechami macadamia

Cytat:
Napisane przez mysia1103 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Jak ja nie nawidze kupować stanikow. To jest jedyna część garderoby którą kupuje jak juz muszę.
Ja dzisiaj jade do pracy na rozmowe do szefa, bo na początku ciąży zostałam oskarżona o dręczenie, i dzisiaj ma być finał tej sprawy. No i sie stresuje mega, bo nie wiem co mnie czeka na tym spotkaniu. Oczywiście wszystko jest wymyślone , wyssane z palca... dlyga historia.

sraszna sprawa, wielkie kciuki

QUOTE=Elsabel;86432994]Również doświadczyłam chamstwa i wyżywania się w miejscu pracy i to już na samym starcie mojej drogi zawodowej. Była to prosta praca fizyczna, a na stanowiskach kierowniczych prymitywni ludzie, którzy dorwali się do władzy, a gówniane mieli do niej przygotowanie Wytrzymałam tam kilka miesięcy, bo zbierałam na wakacje, a później w każdym kolejnym miejscu pracy było już tylko lepiej

Obecnie sama zajmuję stanowisko team leader'a i gdybym załatwiała sprawy krzykiem, to by mnie zwolnili i słusznie zresztą Takie zachowanie jest niedopuszczalne wśród ludzi na poziomie.[/QUOTE]

ja też często doświadczałam chamstwa.
Zarówno podczas studiów, podczas aplikacji, podczas mojej pracy w czasie studiów- w bankach pracowałam. W jednym tych banków ledwo co szkończyłam szkolenie i już szukałam nowej pracy, bo po tak krótkim czasie widziałam,co się tam dzieje...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 11:52   #190
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Cytat:
Cześć dziewczyny.
Jak ja nie nawidze kupować stanikow. To jest jedyna część garderoby którą kupuje jak juz muszę.
Ja dzisiaj jade do pracy na rozmowe do szefa, bo na początku ciąży zostałam oskarżona o dręczenie, i dzisiaj ma być finał tej sprawy. No i sie stresuje mega, bo nie wiem co mnie czeka na tym spotkaniu. Oczywiście wszystko jest wymyślone , wyssane z palca... dlyga historia.

Współczuję Ci, oby się szybko skończyło i w miarę rozeszło po kościach, bo szkoda stresować dzidzię.

Sama miałam różne sytuację w pracy, które nie raz napsuły mi krwi.

Mój dzieć znowu nie dał mi spać, codziennie o 4 zaczyna kopanie. O 9 już byłam po zakupach, zajechałam do mamy. Długo nie posiedziałam, bo ją coś bierze, no i znaleźli jej kamienie na nerkach i czeka na chirurga, żeby jej skierowanie dał. Trzeba będzie szukać szpitala

Kupiłam oczywiście ciuszki Fifkowi, bo w pepco przeceny po 1,99 lub 2,99 zł body i materiał nie taki zły, żal było nie kupić

A co do staników to ja naprawdę nie mam siły szukać. Ja mi pasuje na obwód to miska nie taka. Chodzę w sportowych na razie, bo mnie wszystko boli i uciska. Przed ciążą miałam C, teraz to już w D mi nie wchodzą.
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 12:11   #191
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Motyl, haagen dazsy ze słonym karmelem.... Przepadlam... Teraz będę myśleć tylko o tym, żeby do Tesco pojechać bo u mnie są tylko w Tesco

patrycjakarabasz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-29, 12:14   #192
mysia1103
Raczkowanie

Juz po spotkaniu. Na szczęście było to ostatnie spotkanie w tej sprawie. Ale i tak winnego nie ma. Ta kobieta nie chce sie ze mna spotkac , bo się ponoc boi i jej strasznie przykro a ja mowie, ze jeżeli ona faktycznie bylaby przeze mnie dreczona, to raczej wolałaby ta sprawe wyjaśnić , prawda, a nie ona boi sie ze mna spotkac. Zagmatwana sytuacja. Do pracy wracam dopiero za rok, do twgo czasu wszystko sie pewnie rozejdziw po kościach.

mysia1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 12:14   #193
butterfly20
Zakorzenienie

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86433481]Współczuję Ci, oby się szybko skończyło i w miarę rozeszło po kościach, bo szkoda stresować dzidzię.

Mój dzieć znowu nie dał mi spać, codziennie o 4 zaczyna kopanie. O 9 już byłam po zakupach, zajechałam do mamy. Długo nie posiedziałam, bo ją coś bierze, no i znaleźli jej kamienie na nerkach i czeka na chirurga, żeby jej skierowanie dał. Trzeba będzie szukać szpitala

Kupiłam oczywiście ciuszki Fifkowi, bo w pepco przeceny po 1,99 lub 2,99 zł body i materiał nie taki zły, żal było nie kupić

A co do staników to ja naprawdę nie mam siły szukać. Ja mi pasuje na obwód to miska nie taka. Chodzę w sportowych na razie, bo mnie wszystko boli i uciska. Przed ciążą miałam C, teraz to już w D mi nie wchodzą.[/QUOTE]

oby nie zaczynał dnia o 4 rano jak już się urodzi

Cytat:
Napisane przez patrycjakarabasz Pokaż wiadomość
Motyl, haagen dazsy ze słonym karmelem.... Przepadlam... Teraz będę myśleć tylko o tym, żeby do Tesco pojechać bo u mnie są tylko w Tesco

A Lidla masz?w Lidlu też są ogólnie mam fazę na lody. W maku mój mąż mi ostatnio dorwał McFlurry z polewą z masła orzechowego

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 12:16   #194
Misha_
Wtajemniczenie

Cytat:
Juz po spotkaniu. Na szczęście było to ostatnie spotkanie w tej sprawie. Ale i tak winnego nie ma. Ta kobieta nie chce sie ze mna spotkac , bo się ponoc boi i jej strasznie przykro a ja mowie, ze jeżeli ona faktycznie bylaby przeze mnie dreczona, to raczej wolałaby ta sprawe wyjaśnić , prawda, a nie ona boi sie ze mna spotkac. Zagmatwana sytuacja. Do pracy wracam dopiero za rok, do twgo czasu wszystko sie pewnie rozejdziw po kościach.

Jezeli ta kobieta tak sie boi spotlac z Toba przy szefie to ciekawe co zacznie odwalac za rok gdy bedziesz musiala wrocic.

Stary 2019-01-29, 12:17   #195
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Mam Lidla! I nie widziałam ich w Lidlu. Jutro jadę

patrycjakarabasz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-01-29, 12:19   #196
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

Pracodawca też jakiś nie poważny że mimo że ona się nie chciała pojawić to dalej traktował to serio i Cię wzywał.
Masakra.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Stary 2019-01-29, 12:23   #197
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
oby nie zaczynał dnia o 4 rano jak już się urodzi

Sądząc po częstotliwość to może i tak być Tylko w weekendy śpię dłużej i nie wiem czy to magia głosu męża czy zmęczenie

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:

Ciekawe co będzie za rok, ale w sumie może jej już tam nie będzie, bo zmieni pracę i samo się rozwiążę.
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 12:24   #198
sQuaara
Zakorzenienie

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86433625]Sądząc po częstotliwość to może i tak być Tylko w weekendy śpię dłużej i nie wiem czy to magia głosu męża czy zmęczenie

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Ciekawe co będzie za rok, ale w sumie może jej już tam nie będzie, bo zmieni pracę i samo się rozwiążę.[/QUOTE]Może Cię pociesze : mój w brzuchu a na świecie to 2 inne temperamenty
Zobazzymy jak Nołnejmka
Ale wolę harpanaga niż spokojne dziecko... Umarłabym z nudów.

Stary 2019-01-29, 12:32   #199
smerfetk_a
Żona Gargamel

Zrobiłam porządek w ciuszkach i zrobiłam wam foty moich ulubionych łupów z lumpeksu jeśli ktoś ma ochotę spojrzeć

Bodziaki mam już prawie skompletowane w każdym rozmiarze, teraz muszę się skupiać na pajacach i jakichś innych rzeczach typu bluzeczki na potem IMG_20190129_131532_1.jpegIMG_20190129_131421.jpegIMG_20190129_131312_1.jpegIMG_20190129_131150_1.jpegIMG_20190129_131038_1.jpegIMG_20190129_130742_1.jpegIMG_20190129_130948_1.jpegIMG_20190129_130601_1.jpeg

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-29, 12:36   #200
Misha_
Wtajemniczenie

Wszystko sliczne Smerfetko!!

Stary 2019-01-29, 12:37   #201
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Może Cię pociesze : mój w brzuchu a na świecie to 2 inne temperamenty
Zobazzymy jak Nołnejmka
Ale wolę harpanaga niż spokojne dziecko... Umarłabym z nudów.

Też jestem ciekawa jaki Fifi będzie Ja spokojna do granic możliwości, a mój mąż spokojny, póki go ktoś nie wku****

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Zrobiłam porządek w ciuszkach i zrobiłam wam foty moich ulubionych łupów z lumpeksu jeśli ktoś ma ochotę spojrzeć

Fajne ciuszki Też muszę zrobić segregację i zobaczyć czy aby wszystko mam, co mieć chciałam
Stary 2019-01-29, 12:40   #202
Martita_2012
Zadomowienie

Absolwentka, gdzie kupiłaś te sportowe staniki? Może i ja się skuszę.
Smerfetka, śliczne ubranka.
Mam pytanko do doświadczonych mam, czy np. body, które przy szyi nie są na napy tylko te zakładki są wygodne w nakładaniu? Bo ostatnio brałam tylko te rozpinane, bo wydawało mi się, że łatwiej je zakładać.
Martita_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 12:41   #203
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita_2012 Pokaż wiadomość
Smerfetka, śliczne ubranka.
Mam pytanko do doświadczonych mam, czy np. body, które przy szyi nie są na napy tylko te zakładki są wygodne w nakładaniu? Bo ostatnio brałam tylko te rozpinane, bo wydawało mi się, że łatwiej je zakładać.
Jak dla mnie każde tak samo wygodne.
Wręcz to na zakładki się bardziej rozciąga niż na zatrzaski.

Smerfetka cudne rzeczy!

Stary 2019-01-29, 12:43   #204
mysia1103
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misha_ Pokaż wiadomość
Jezeli ta kobieta tak sie boi spotlac z Toba przy szefie to ciekawe co zacznie odwalac za rok gdy bedziesz musiala wrocic.

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Pracodawca też jakiś nie poważny że mimo że ona się nie chciała pojawić to dalej traktował to serio i Cię wzywał.
Masakra.

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86433625]Sądząc po częstotliwość to może i tak być Tylko w weekendy śpię dłużej i nie wiem czy to magia głosu męża czy zmęczenie

Ciekawe co będzie za rok, ale w sumie może jej już tam nie będzie, bo zmieni pracę i samo się rozwiążę.[/QUOTE]No wlasnie tego się obawiam. Co bedzie za rok jsk wroce. Bo mamy razem pracowac. Pewnie bedzie chciala mnie wykurzyc. Na moja korzyść wpływa to iz jestem w zwiazkach zawodowych a ona nie. No i jak bedzie mnie chciala faktycznie wykurzyc to juz pójdzie w ruch adwokat. Bo ja sie nie dam wywalic, bo nic jej nie zrobilam.

mysia1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 12:45   #205
sysa09
Zakorzenienie

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86433481]Współczuję Ci, oby się szybko skończyło i w miarę rozeszło po kościach, bo szkoda stresować dzidzię.

A co do staników to ja naprawdę nie mam siły szukać. Ja mi pasuje na obwód to miska nie taka. Chodzę w sportowych na razie, bo mnie wszystko boli i uciska. Przed ciążą miałam C, teraz to już w D mi nie wchodzą.[/QUOTE]Pokaz co kupilas w pepco Super cenki

30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 12:45   #206
Misha_
Wtajemniczenie

Moze do tej wariatki dadza teraz na zastepstwo kogos innego i szef sie pozna ze to jakas mąciwoda. Bo watpie zeby nagle problemow nie sprawiala.

Stary 2019-01-29, 13:03   #207
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Haha, Janachowskiej mąż to milioner, więc pewnie dla nich to jak drobne

Ja na co dzień należę do osób dość twardo wyrażających swoje zdanie, ale np. raczej nie podnoszę na nikogo głosu (prywatnie też nie), nie jestem też taka, że będę się wykłócać o swoje do upadłego i to w pracy inni wykorzystują. Ale w sumie od kiedy rzuciłam etat, to dobrze na tym wyszłam. Teraz mam fajną pracę, zarabiam lepiej niż w poprzedniej i w sumie mój kontakt ze współpracownikami ogranicza się do minimum.
No tak. Ja zawsze mówię: grunt to znaleźć bogatego faceta a reszta sama się ułoży

Ja z kolei twardo wyrażam swoje zdanie i w pracy bywało że potrafiłam je wyrazić za mocno. Myślę że dobry jest złoty środek. Wyrazić zdanie ale też nie kłócić się. Ja tak nie potrafię i mój narzeczony też nie tyle że on w drugą stronę niż ja

A czym się zajmujesz jeśli można wiedzieć? Ja nie mam pomysłu na siebie. Ciagne się od wielu lat na etacie a chciałabym pracować sama na siebie i jeszcze żeby przynosiło mi to dobre pieniądze

Dziś PIERWSZY raz kupiłam coś używanego od jakiejś laski z fb. received_1444835018987321.jpegreceived_2063048510468892.jpegreceived_2285476738407398.jpegreceived_291725568129801.jpegreceived_2180809788902616.jpeg

AgataAgata9090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 13:07   #208
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martita_2012 Pokaż wiadomość

2 szt. mam z rossmanna
3 szt. z pepco

Cytat:
No wlasnie tego się obawiam. Co bedzie za rok jsk wroce. Bo mamy razem pracowac. Pewnie bedzie chciala mnie wykurzyc. Na moja korzyść wpływa to iz jestem w zwiazkach zawodowych a ona nie. No i jak bedzie mnie chciala faktycznie wykurzyc to juz pójdzie w ruch adwokat. Bo ja sie nie dam wywalic, bo nic jej nie zrobilam.

A może da sobie spokój. U mnie w pracy dziewczyna, która zamiast pracą, zajmowała się oskarżeniami itp. w końcu sama odeszła.

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Pokaz co kupilas w pepco Super cenki

Jutro zrobię fotki, bo będę segregować rozmiarami.
Stary 2019-01-29, 13:25   #209
Lilly Greace
Dostojna peema.

Dziewczyny, śliczne rzeczy ja dziś znowu byłam w lumpeksie, czy to się leczy? Dobrze, że kupuję tylko dzieciowe ciuchy id dłuższego czasu. Agata, jestem copywriterem ale w zeszłym roku dorobiłam sobie na Politechnice podyplomówkę z marketingu internetowego i najchętniej poszłabym w tym kierunku. I to i to fajna i dochodowa robota, chociaż właśnie spec od marketingu w dużym sklepie internetowym to coś, z czego zrezygnowałam, ale mam nadzieję, że nie powiedziałam tu jeszcze ostatniego słowa.

Stary 2019-01-29, 13:31   #210
Martita_2012
Zadomowienie

Absolwentka, dzięki. Zerknęłam na stronę rossmana i rzeczywiście fajnie wyglądają. Będę musiała zobaczyć na żywo, no i ciekawe czy rozmiar będzie.
Martita_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości