|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planowanie ciąży część 16! Niech magia wątku trwa a II sypią się grupowo!
Cytat:
Mówiła, że może jak odstawię anty to po jakimś czasie wrócę do normalności. Natomiast moja aktualna gin mówi, że jak będzie zarodek to macica sobie poradzi, ale też zaproponowała odczekanie po odstawieniu. Jednak postanowiłam tak długo nie czekać, ciągle gdzieś z tyłu głowy mi siedzi ta menopauzaaaaa ![]() PatiPee ja się wolę nie nastawiać, ale było by fajnie jakby udało się niedługo ![]() Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Przyleciałam się pochwalić że już 4 miesiące za nami.
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W mgnieniu oka 3 cm zmienią się w 3 kg.
|
|
|
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja się od kilku dni czaje bo babka u nas niedaleko sprzedaje takie z pola przepyszne ale coś ostatnio albo nie zdążyłam albo jej nie było na stoisku... ![]() A te z marketu to okropnosc Ooo dokładnie ![]() Ja dopiero co miałam takie słodkie zdjęcie małego czlowieczka a teraz już ponad 3kg ![]() ![]() Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Aaa i witam nowe staraczki ![]() Meamia powodzenia ![]() ![]() Dance Macabra ja cię chyba kojarzę z innego wątku staraczkowego też ![]() Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- A potem w 7 kg ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#187 |
|
Konto usunięte
|
Meamia witaj
także nie ma co, bo nie wiesz kiedy zaskoczy, a po co sobie pluć później w brodę. Po porodzie brałam anty przez rok, a później odstawiłam, bo wątroba przestała sobie radzić i powiedziałam sobie, że nigdy więcej anty.Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86836411]Meamia witaj
także nie ma co, bo nie wiesz kiedy zaskoczy, a po co sobie pluć później w brodę. Po porodzie brałam anty przez rok, a później odstawiłam, bo wątroba przestała sobie radzić i powiedziałam sobie, że nigdy więcej anty.Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Ja też już nigdy więcej do anty nie wrócę. Jestem migrenowcem, a tabletki szczególnie w ostatnich latach brania strasznie mi te migreny nasiliły. Od marca jest ze mną o wiele lepiej w tej kwestii. A propos starań właśnie dlatego zaczęliśmy już teraz,bo różnie to może być. A o Twojej historii czytałam, przykre to Ale teraz z innym kwasem foliowym może będzie wszystko w porządku , tego Ci życzę.Rozmawiałyście też wcześniej o truskawkach. Ja już się w tym roku najadłam słodkich . U nas tak sobie rosną na ogródku(mam nadzieję że zdjęcie się dodało). Zaznaczam, że one dojrzewały na szklarni i dostaliśmy od właściciela któremu się odwidziały i wszystko wywalał na śmietnik a teraz na ogródku już przetrwają IMG_20190420_190510.jpgWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Meamia Czas edycji: 2019-05-22 o 09:40 |
|
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śliczne te nasze dzieci! Ja się swoim pochwalę, a co! IMG_20190520_074446.jpgWysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No moja 13.05 ważyła 7,5 kg ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne te wasze dzieciaczki, a jak rosną, jeszcze niedawno o porodach czytalysmy
Witam nowe staraczki i życzę szybkich II kresek ![]() Ja kolejny dzień próbuje dokończyć sprzątanie szaf, tak bardzo mi się nie chce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Kiedyś byłam na innym i też kilka dziewczyn stąd kojarzę. Teraz jestem na dwóch, na jednym wątku który powoli umiera i na tym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Jak te dzieciaki szybko na wadze przybierają, ja nie mogę. Nic tylko hantle wyciągać i ćwiczyć muskuły hahaha
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pati Gosiula ale sliczne maluszki! Niech sie zdrowo rozwijaja a Wy duzo odpoczywajcie Witam nową staraczke i trzymam kciuki! Gryzelda super że masz ta rozmowe juz za sobą teraz musi być tylko lepiej.Ja dzis byłam na badaniach od diabetolog. W pierwszym momencie sie przestraszyłam ze cholesterol za wysoki, ale czytalam ze w ciazy to normalne normy. Zobaczymy na wizycie Tylko tsh mnie martwi bo ostatnio miałam niecale 2,5 a teraz prawie 3
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Piękna Laurka U nas w pon stuknęły 4 miesiące, kiedy to zleciało Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#199 | |||
|
Wielce Szanowna Pani
|
A ledwo co czekałyśmy na poród! Ale te dzieci szybko rosną... Cytat:
Dzisiaj kupiłam już kilogram ![]() I piekielnie mnie głowa boli Kawa była, wodę piję, ale nic nie pomaga... Paracetamol na mnie nie działa, więc leżę i zdycham [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86836411]Meamia witaj także nie ma co, bo nie wiesz kiedy zaskoczy, a po co sobie pluć później w brodę. Po porodzie brałam anty przez rok, a później odstawiłam, bo wątroba przestała sobie radzić i powiedziałam sobie, że nigdy więcej anty.Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja tam uważam że tabletki nie pozostają bez wpływu na organizm, więc też nie zamierzam ich już nigdy brać... brałam 5 lat, wystarczy. Cytat:
Jak wysoko głowę trzyma! Cytat:
Też myślałam że mam za wysokie tSH (na pewno według internetu), ale lekarz kazał mi się nie przejmować i że wszystko gra... |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie rozlozylo przeziębienie... Akurat teraz to najgorszy moment ![]() Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Macie rację czas leci jak szalony. Dzieci rosną niewiadomo kiedy.
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
O Boziu jaka Landryneczka
![]() ️ sto lat Słoneczko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie wygląda na 9kilo :O 16 cykli, wiem ze dziewczyny się tutaj starają latami,ale dla mnie to było jak wieczność, tym bardziej, ze mialam za soba jedną ciążę pozamaciczną. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#203 |
|
Żona Idealna :)
|
Dzień dobry
![]() Witam nowe staraczki ![]() Coś nie mogę się wbić ostatnio ![]() Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() asiiiiaa1988 witaj ![]() Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podczytuje czasem
IMG_2609.jpgu nas 7 tygodni! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#206 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moja cora będzie mieć podobne ciuszki 1558540839220.jpgWysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Nie polecam ! To pepco ? Śpioszki i body super ale wszystkie spodnie jakie mam (dostałam w prezencie) muszę oddać/sprzedać... są dobre na długość ale za szerokie za luźne w pasie... a mały nie jest chudy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#209 |
|
Konto usunięte
|
Beti niestety tak będzie w niektórych ubraniach w każdym rozmiarze... Mój młody na wzrost potrzebuje spodnie 116 już, za to w pasie mógłby mieć spokojnie takie na 98-104. Całe szczęście on chodzi głównie w dresowych portkach, bo tak najwygodniej, to związuję sznurek w pasie i tyle. A są takie na 116, co leżą w pasie idealnie.
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- A no i też do chudzinek nie należy, 20kg waży. Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moj nosi 98 teraz i z kazdym jednym rozmiarem tak bylo. Wszystko duże w pasie i pupie. Bo jest szczupły Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

Mówiła, że może jak odstawię anty to po jakimś czasie wrócę do normalności. Natomiast moja aktualna gin mówi, że jak będzie zarodek to macica sobie poradzi, ale też zaproponowała odczekanie po odstawieniu. Jednak postanowiłam tak długo nie czekać, ciągle gdzieś z tyłu głowy mi siedzi ta menopauzaaaaa 

ja się od kilku dni czaje bo babka u nas niedaleko sprzedaje takie z pola przepyszne ale coś ostatnio albo nie zdążyłam albo jej nie było na stoisku... 

także nie ma co, bo nie wiesz kiedy zaskoczy, a po co sobie pluć później w brodę. Po porodzie brałam anty przez rok, a później odstawiłam, bo wątroba przestała sobie radzić i powiedziałam sobie, że nigdy więcej anty.
Ale teraz z innym kwasem foliowym może będzie wszystko w porządku , tego Ci życzę.
. U nas tak sobie rosną na ogródku(mam nadzieję że zdjęcie się dodało). Zaznaczam, że one dojrzewały na szklarni i dostaliśmy od właściciela któremu się odwidziały i wszystko wywalał na śmietnik
a teraz na ogródku już przetrwają 

️ sto lat Słoneczko 

nie wygląda na 9kilo :O 

moj nosi 98 teraz i z kazdym jednym rozmiarem tak bylo. Wszystko duże w pasie i pupie. Bo jest szczupły