Mamy majowe 2019 cz. 7 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-06-04, 11:17   #181
sQuaara
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Sq a ja nigdy nie uważałam, że 30 to super wiek i chętnie znowu miałabym 23 albo 20 mieć 20 i być na początku studiów, omg, to był lajf!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Daj spokój... Fjiu bzdziu w głowie. Wynajmowane mieszkanie. Współlokatorzy którzy sprzataja albo nie. Jakieś eksperymenty z malowaniem (było nie było 10lay temu było inaczej o yt chyba nie było mowy i makijaż ach) jakieś drobne od rodziców na studia w innym mieście...Ma imprezie piwo a nie drinki bo 4x tańsze.. Masakra.

Nie nie nie. To życie i poziom mi lepiej odpowiada

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Stary 2019-06-04, 11:18   #182
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eceea Pokaż wiadomość
Dziewczyny id bolących brodawek- dobrze ssace i prawidłowo przystawione dziecko nie powoduje bólu

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Na starcie ma prawo wszystko boleć... To jakby ktoś w 1 miejscu 10x na dobę malinke robił... Ale fakt 7-10dni myślę max... No chyba że ktoś jest bardzo wrażliwy...
Cały czas nie byłam u cdl. Muszę iść.

Stary 2019-06-04, 11:20   #183
Misha_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Na starcie ma prawo wszystko boleć... To jakby ktoś w 1 miejscu 10x na dobę malinke robił... Ale fakt 7-10dni myślę max... No chyba że ktoś jest bardzo wrażliwy...

Czy w chuscie jak sie usiadzie z dzieckiem trzeba dociagac? Czy to sie trzyma?

Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 11:20   #184
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ściskam Wiem, że ja nie mam źle i tym bardziej mi głupio, że jest jak jest. Mój mały jest naprawdę dość spokojnym dzieckiem. Ale ja i tak jestem sfrustrowana. Niby wiedziałam, jak to będzie, ale chyba nie byłam na to przygotowana. Tż idzie do pracy i sobie odpoczywa, ile on się pozajmuje dzieckiem - naprawdę niewiele. Wiadomo, ja karmię więc ja jestem z małym cały czas.

Ogólnie zawsze ceniłam sobie swoją niezależność i nie kręciło mnie zajmowanie się dziećmi, ale myślałam, że swoje to co innego. No nie do końca No ale cóż, myślę, że jak dzieci będą większe, żłobkowe czy przedszkolne to będzie łatwiej tym mamom, które, jak ja czy Ty, nie do końca to wszystko kręci.
Zadnej mamy nie kręci dziecko całe życie. Jedne są super mamami niemowlaków a inne sprawdza się super perfekcyjnie przy ogarnięcia nastolatka każdy okrs inny i ciężko być i lubić wszystkie i nic w tym złego

Stary 2019-06-04, 11:21   #185
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Eceea moją Adę podcinanie wędzidełka raczej nie bolało, bo poszła tam na śpiocha, w trakcie pokrzyczała, ale chyba ze wkurzenia że ktoś jej grzebie i po zabiegu od razu zasnęła.
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 11:33   #186
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez Misha_ Pokaż wiadomość
Czy w chuscie jak sie usiadzie z dzieckiem trzeba dociagac? Czy to sie trzyma?

Nie, nie trzeba. Trzyma się, jak jest dobrze zamotane

magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 11:37   #187
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Zadnej mamy nie kręci dziecko całe życie. Jedne są super mamami niemowlaków a inne sprawdza się super perfekcyjnie przy ogarnięcia nastolatka każdy okrs inny i ciężko być i lubić wszystkie i nic w tym złego

Moja mama sprawdziła się jako mama nastolatków, a niemowlaków nie bardzo. Może też taka będę. zresztą tak jak sobie myślę obiektywnie,to ja małym fajnie się zajmuję, nic mu nie brakuje, ale po prostu mnie to wszystko dobija. Już wam tu pewnie pisałam, że powiedziałam tz, że jak będzie drugie dziecko to on ma pracować zdalnie bo ja sobie nie wyobrażam drugi raz siedzieć w domu z dzieciakiem myslalam, że jak pracowałam z domu już dłuższy czas to nie będzie problemu, ale życie mnie jak zawsze zaskoczyło xD ogólnie jestem bardzo tolerancyjna wobec tż, nie kazałam mu zmieniać jego życia, ale chyba trochę będę musiała to zweryfikować bo ja w domu z dzieckiem a on po pracy jeszcze siłownia, w weekend babington, coś tam jeszcze, w weekendy ja wstaje do małego bo szkoda mi tz, który lubi pospać. Co z tego, że pomaga przy małym jak już w tym domu jest, żadna filozofia pomagać łącznie może jakieś 2 godziny realnie ;p

Stary 2019-06-04, 11:43   #188
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Eceea moją Adę podcinanie wędzidełka raczej nie bolało, bo poszła tam na śpiocha, w trakcie pokrzyczała, ale chyba ze wkurzenia że ktoś jej grzebie i po zabiegu od razu zasnęła.
A spłaszczala Ci brodawki?

Eceea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 11:50   #189
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama sprawdziła się jako mama nastolatków, a niemowlaków nie bardzo. Może też taka będę. zresztą tak jak sobie myślę obiektywnie,to ja małym fajnie się zajmuję, nic mu nie brakuje, ale po prostu mnie to wszystko dobija. Już wam tu pewnie pisałam, że powiedziałam tz, że jak będzie drugie dziecko to on ma pracować zdalnie bo ja sobie nie wyobrażam drugi raz siedzieć w domu z dzieciakiem myslalam, że jak pracowałam z domu już dłuższy czas to nie będzie problemu, ale życie mnie jak zawsze zaskoczyło xD ogólnie jestem bardzo tolerancyjna wobec tż, nie kazałam mu zmieniać jego życia, ale chyba trochę będę musiała to zweryfikować bo ja w domu z dzieckiem a on po pracy jeszcze siłownia, w weekend babington, coś tam jeszcze, w weekendy ja wstaje do małego bo szkoda mi tz, który lubi pospać. Co z tego, że pomaga przy małym jak już w tym domu jest, żadna filozofia pomagać łącznie może jakieś 2 godziny realnie ;p

Znam Twój ból... Bo ja w domu za jakieś pół roku tezzaczne umierać...

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

I mąż też mało robi i zazdroszczę że jedzie 40min do pracy bo w aucie nie robi nic

Stary 2019-06-04, 12:00   #190
Misha_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Nie, nie trzeba. Trzyma się, jak jest dobrze zamotane

Dziekuje wlasnie mnie to trapilo czy jak malego zamotam i bede chciala usiasc czy bede musiala znowu wiazac. Mam nadzieje ze kurczak polubi chuste

Stary 2019-06-04, 12:08   #191
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Misha ale jak siadasz to się dzieciak budzi

Lilly ooo badminton ale bym pograła o matko!
Mój z kolei dużo pracuje. Jak trzeba to jest w domu, ale generalnie więcej go nie ma niż jest. Ja wiem, że spłata kredytu nad nami wisi, że samochód do spłaty jest i że trzeba coś zaoszczędzić jak się macierzyński skończy, no ale wynegocjowałam, że niedziela ma być tylko dla nas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-06-04, 12:11   #192
Misha_
Wtajemniczenie

Cytat:
Misha ale jak siadasz to się dzieciak budzi

Lilly ooo badminton ale bym pograła o matko!
Mój z kolei dużo pracuje. Jak trzeba to jest w domu, ale generalnie więcej go nie ma niż jest. Ja wiem, że spłata kredytu nad nami wisi, że samochód do spłaty jest i że trzeba coś zaoszczędzić jak się macierzyński skończy, no ale wynegocjowałam, że niedziela ma być tylko dla nas

Mojemu nie przeszkadza ze siedze, wazne zeby lezal u mamusi na raczkach. Takie laskawe dziecko mam ja po prostu chce cos w domu zrobic a nie zmywarke 40min wypakowywac, z psem tez na spacer wozka po schcodach sciagac nie bede

Stary 2019-06-04, 12:19   #193
butterfly20
Zakorzenienie

Hej.

tak was podczytuję od wczoraj, humor od kilku dni nie ten, chociaż prawie wcale nie płaczę.
No ale widzę,że weszłyście na "mój" temat to też sobie mogę ponarzekać co nie?

Z wieloma z Was łączę się w bóu, Karol też od wczoraj ma gorszy czas,brzuch męczy, gorzej śpi w dzień.Ale na to akurat nie narzekam, normalna sprawa i nie pogłębia moich dołów

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
No...
Mówię TŻ: "źle nam było we dwóch? Do wczasów byśmy teraz pewnie odliczali"Moje sutki od kilku dni umierają, jak się zasysa to prawie łzy mi lecą...

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
z dzieckiem też możecie odliczać do wczasów my całą rodziną odliczamy do września, a najbardziej dziewczynki

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
A ja uwielbiam być mamą. Mogłabym tak siedzieć w domu i wychowywać dzieci cały czas 😍 pracy wogole mi nie brakuje. Oczywiście jak dziecko już takie większe 2 letnie to wtedy odczulam brak kontaktów z ludźmi Ale narazie nawet o tym nie myślę i czuje że się spełniam jako mama w 100%

też uwielbiam być mamą, ale też dlatego,że mając własną firmę nie mam ograniczonych kontaktów. ciągle coś załatwiam, jeżdżę.Ogólnie dobrze się czuję w tej roli i gdyby nie rozsądek, to mogłabym mieć więcej dzieci.

No ale właśnie, rozsądek nakazuje stop! a ja głupia siedzę i ryczę,że to ostatni taki dzień,jak mój najmłodszy jest noworodkiem, nad wszystkim się użalam i ogólnie totalna melancholia z powodu mijającego czasu

Cytat:
Tak, to prawda ja np. nie umiem się wkurzać na małego, mimo że od 7 nie zdrzemnął się ani na chwilę i nie miałam jak zjeść ani nic zrobić. Jeden jego uśmiech czy przytulenie się do niego i wszystkie negatywne emocje uciekają. Ale to nie zmienia faktu, że uważam, że nie odnajduję się póki co w roli matki niestety. Naprawdę bym chciała żeby było inaczej no ale jest jak jest...

a nie da rady go odłożyć na chwilę do bujaka czy łóżeczka,żebyś szybko sobie zrobiła coś do jedzenia?Albo do łazienki biorę Karola w bujaku i się maluję, a jego nogą bujam

Cytat:
Ja to wciąż czuje się jak nastolatka i jak patrzę na inne matki to one wszystkie wydają mi się o wiele dojrzalsze niż ja. A przecież dwójkę dzieci mam

haha ja też tak mam, a na liczniku 33 lata i trójka dzieci

Cytat:
Lekarz da Ci zalecenia Mam to samo!!! Zaczynając pracę miałam 23. Uważalam że 30 to super wiek. Dzieci jakiś dom czy coś, znasz swoją skórę, makijaż, styl itp..
I to ja teraz. Patrzę w lustro i dalej widzę 23...nie wierzę że ktoś mnie tak odbiera jako dorosła było nie było Panią!

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Tulimy!

mam dokładnie to samo, jak ostatnio zatudniałam chłopaka lat dziewiętnaście to dziwnie mi było,że on mnie traktuje jak staruszkę

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 12:23   #194
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ubieracie na zewnątrz w taką pogodę? I co na głowę

Samo body z krótkim rękawkiem. Na głowę nic, ale mój wózek ma wielką budkę i zaslaniam ją całą, żeby małej nie świeciło. Zostawiam też wentylację, żeby nie miała duszno.
Cytat:
Napisane przez Faiza Pokaż wiadomość
Dzień dobry, nadal nie rodzę

Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka
Ale uparciucha z tej Twojej córci Ale to i tak już jej ostatnie dni w brzuchu.
Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Dzień dobry, witam się już bez gorączki i wyspana wprawdzie gardło mnie trochę boli ale to już nic, poplucze i przejdzie. A teraz siedzę i odciągam, znów mi się nawał zrobił. Zastanawiam się co zrobić z wczorajszym mlekiem, chyba wleje do kąpieli bo młodej wolę nie dawać takiego nafaszerowanego paracetamolem...

Super, że już lepiej się czujesz Jak Ty to robisz, że tyle mleka ściągasz? U mnie ledwo co leci
Cytat:
Dziś ja mam dzień narzekania Wiecie co, mimo że kocham małego na maxa, mam do niego dużo cierpliwości, ciągle bym go przytulała i całowała to i tak uważam, że w ogóle nie nadaję się na matkę. Ja chyba po prostu nie lubię tego siedzenia w domu z niemowlakiem, zajmowania się nim, tęsknię za swoim dawnym życiem, za tym że mogłam iść się ogarnąć czy iść do toalety kiedy potrzebowałam a nie kiedy on akurat na chwilę przysnął. Przed porodem myślałam,że będę mieć trójkę dzieci a tymczasem ledwo dochodzi godzina 9 a ja już płakałam kilka razy superrrr

Cytat:
Ja też bym chciała wrócić do swojego życia

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
No...
Mówię TŻ: "źle nam było we dwóch? Do wczasów byśmy teraz pewnie odliczali"Moje sutki od kilku dni umierają, jak się zasysa to prawie łzy mi lecą...

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Ja też bym chciała wrócić do swojego starego życia. Wptawdzie "kariera" zawodowa mnie rozczarowała, ale macierzyństwo rozczarowało mnie jeszcze bardziej Czuję się niewolnikiem tego domu, cycka, pieluch, nie rozwijam się, wręcz chyba mózg mi zanika. Mąż jest ze mną w domu jeszcze 2 tygodnie, jak wróci do pracy to chyba z balkonu wyskoczę w akcie rozpaczy
Cytat:
My po wędzidełku. Płacz, ryk ;( nie umiał złapać nic. Teraz ssie i chyba nigdy go nie odłoże, biedactwo ;(

To super, że ssie! Oby teraz było już tylko lepiej

Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 12:28   #195
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Samo body z krótkim rękawkiem. Na głowę nic, ale mój wózek ma wielką budkę i zaslaniam ją całą, żeby małej nie świeciło. Zostawiam też wentylację, żeby nie miała duszno.Ale uparciucha z tej Twojej córci Ale to i tak już jej ostatnie dni w brzuchu.Super, że już lepiej się czujesz Jak Ty to robisz, że tyle mleka ściągasz? U mnie ledwo co leci Ja też bym chciała wrócić do swojego starego życia. Wptawdzie "kariera" zawodowa mnie rozczarowała, ale macierzyństwo rozczarowało mnie jeszcze bardziej Czuję się niewolnikiem tego domu, cycka, pieluch, nie rozwijam się, wręcz chyba mózg mi zanika. Mąż jest ze mną w domu jeszcze 2 tygodnie, jak wróci do pracy to chyba z balkonu wyskoczę w akcie rozpaczy To super, że ssie! Oby teraz było już tylko lepiej

Dupka bo nadal spłaszcza brodawki

Stary 2019-06-04, 12:33   #196
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Daj spokój... Fjiu bzdziu w głowie. Wynajmowane mieszkanie. Współlokatorzy którzy sprzataja albo nie. Jakieś eksperymenty z malowaniem (było nie było 10lay temu było inaczej o yt chyba nie było mowy i makijaż ach) jakieś drobne od rodziców na studia w innym mieście...Ma imprezie piwo a nie drinki bo 4x tańsze.. Masakra.

Nie nie nie. To życie i poziom mi lepiej odpowiada

jak ja się zarejestrowałam na wizażu (luty 2006 z tego co widzę ) to właśnie nagminnie oglądałam forum makijażowe i wątki Katosu z malowaniem krok po kroku-wtedy robiła zdjęcia, pokazywała kosmetyki...ile lat to już minęło i wiadomo,że malowała się wtedy tymi tanimi,w ogóle to była inna Katosu niż teraz no ale cóż, moja rówieśnica,także miałyśmy wtedy po 20 lat

Cytat:

dokładnie.
Mój ładnie chwyta i ssie, a jak postanowiłam zejść z nakladek to bolało nieziemsko. Teraz już prawie nie boli.

Stary 2019-06-04, 12:58   #197
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Samo body z krótkim rękawkiem. Na głowę nic, ale mój wózek ma wielką budkę i zaslaniam ją całą, żeby małej nie świeciło. Zostawiam też wentylację, żeby nie miała duszno.Ale uparciucha z tej Twojej córci Ale to i tak już jej ostatnie dni w brzuchu.Super, że już lepiej się czujesz Jak Ty to robisz, że tyle mleka ściągasz? U mnie ledwo co leci Ja też bym chciała wrócić do swojego starego życia. Wptawdzie "kariera" zawodowa mnie rozczarowała, ale macierzyństwo rozczarowało mnie jeszcze bardziej Czuję się niewolnikiem tego domu, cycka, pieluch, nie rozwijam się, wręcz chyba mózg mi zanika. Mąż jest ze mną w domu jeszcze 2 tygodnie, jak wróci do pracy to chyba z balkonu wyskoczę w akcie rozpaczy To super, że ssie! Oby teraz było już tylko lepiej

U mnie może też jest to że ja malej nie przystawialam wcale, więc mi ona nic nie ściąga... Więc wszystko idzie w dojarke

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 13:27   #198
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Eceea ja karmię przez nakładki więc ona nic szczególnego mi z sutkami nie robi.

Motyl udało ci się zejść z nakładek już? Kurde, ja odpuściłam po jednym dniu tak mnie młoda przeorała muszę się zmobilizować...
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 13:32   #199
Lilly Greace
Dostojna peema.

Ja też odpuściłam schodzenie z nakładek, nie wiem czy w ogóle z nich zejdę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-06-04, 13:34   #200
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:

Motyl udało ci się zejść z nakładek już? Kurde, ja odpuściłam po jednym dniu tak mnie młoda przeorała muszę się zmobilizować...
Podobno nakładki to nic dobrego.

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Ja jestem załamana. Nie daje rady. Wszystkie sobie radzicie tykko nie ja ;(

Stary 2019-06-04, 13:39   #201
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Eccea bierz wszystko na przetrwanie, poziom minimum ogarnięcia. Byle wszyscy przeżyli kolejny dzień i tyle

Stary 2019-06-04, 13:43   #202
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Oj, bez przesady, ja dopiero dzisiaj wybrałam się do pracy z dokumentami także ten... Kto tu sobie nie radzi?
Jak już udało mi się wyrwać, to wybrałam się z moim zespołem z pracy na kawę i lody Ech, jak cudownie Jak ja wcześniej nie doceniałam takich drobnych rzeczy, a teraz to wszystko jest na wagę złota...

Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 13:44   #203
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Ja dzisiaj byłam w kawiarni z chłopakami. Po pobraniu nie było czasu kawy w domu wypić więc pod pretekstem lodów poszłam na kawę

Stary 2019-06-04, 13:50   #204
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

tak, bo już miałam wyciągnięte to postanowiłam spróbować...no bolało bardzo na początku, ale zaciskałam zęby. teraz już luz

Cytat:

podobno, ale każdy przypadek inny.Ja bez nich nie wykarmiłabym na początku trójki moich dzieci, żadne nie umiało chwycić przy płaskich brodawkach. a tak to udało się,a potem już droga mleczna była długa i prosta

Stary 2019-06-04, 14:17   #205
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, bez przesady, ja dopiero dzisiaj wybrałam się do pracy z dokumentami także ten... Kto tu sobie nie radzi?
Jak już udało mi się wyrwać, to wybrałam się z moim zespołem z pracy na kawę i lody Ech, jak cudownie Jak ja wcześniej nie doceniałam takich drobnych rzeczy, a teraz to wszystko jest na wagę złota...

No ake Twoje dziecko będzie spi i mozesz wyjsc. Moje nie śpi, loteria ;(

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Jakie witaminy bierzecie?

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Na czym karmicie by bylo stabilnie?

Stary 2019-06-04, 14:30   #206
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Boże, moje dziecko przechodzi dzisiaj samą siebie. Od 10 godzint jest wrzask. Cyc na 5 minut no bo usypia, a odłożona budzi się po chwili i chce cycka.( Jak wyżej-na5 minut,). Nie jest ani najedzona, ani wyspana.

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 14:34   #207
agadzie
Zakorzenienie

Moja jakiejś wysypki dostała, chyba od mojego mleka.... Nie wiem czy coś zjadłam takiego...mozliwe że od pomidora? Bo pomidorów ostatnio jem chyba najwięcej.. a może od owoców bo też pożeram sporo..

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-06-04, 14:37   #208
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Jutro położna, to mam nadzieję że się panna zmobilizuje.

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 14:39   #209
ania_mala
Zadomowienie

Mój też wysypany, ale obstawiam bardziej potówki...

ania_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-04, 14:41   #210
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
Boże, moje dziecko przechodzi dzisiaj samą siebie. Od 10 godzint jest wrzask. Cyc na 5 minut no bo usypia, a odłożona budzi się po chwili i chce cycka.( Jak wyżej-na5 minut,). Nie jest ani najedzona, ani wyspana.

Spoko, u mnie tez taki beznadziejny dzionek. Ciągle cycek, przewijanie, noszenie, trochę spania. Wyglądam dziś fatalnie, większość dnia spedzilam z małym na łóżku a nie znoszę być taka rozmemłana. Jak przed chwilą go przewijalam i się rozdarł w nieboglosy to była scena pt. Ja płaczę i on płacze. Muszę się ogarnąć bo o 17 przychodzi koleżanka z mężem w odwiedki, ona jest w ciąży to nie chce jej psuć humoru narzekaniem. Męża też bym wolała znowu nie witać w chuuu nastroju, też zaraz wraca z pracy.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości