|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2019
- część 3.
Cytat:
Nie umiem niestety spać w dzień ![]() To chyba nie będę już narzekać, bo budowa gorsza. Śmieciarka tylko kilka minut hałasuje, ale zawsze punkt po 6 :/ czasem mam wrażenie, że oni tak specjalnie hałasują ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
- część 3.
Cytat:
|
|
|
|
|
#183 | |||
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#184 | |
|
Zadomowienie
|
- część 3.
Cytat:
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#186 | |
|
Zadomowienie
|
- część 3.
Cytat:
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
No wlasnie myslalam o recznym np w razie nawalu rozkrecac na pewno nie bede musiala bo jak mi mleko naszlo to ciurkiem lecialo. Ten Akuku kosztuje 30pare zl i jesli bede KP to kupie ta medele bo jest cicha. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
- część 3.
Smerfetka też mam nc150 i bardzo polecam. Używam przez 2 lata i nigdy mnie nie zawiódł
![]() Jeśli chodzi o chusteczki nawilżanie z dady, to może faktycznie są zbliżone do waterwhipes, zależy czy opakowanie jest ciężkie aż sama podejdę sprawdzić, bo waterwhipes kupuje po 12 zł w rosmanie, a tu jednak połowa ceny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Waterwipes sa cudowne i na pewno kupie z Tymkiem. Z Leo hipp rozowe uzywalismy bo maja dobry sklad tez ale tutaj jednak one sa jeszcze fajniejsze. Przede wszystkim sa grubsze.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- A co do DAD to nie mam pojecia bo chyba o nie bylo pytanie 🤦☠♀️ ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
No właśnie mam jedną paczkę whaterwipes to przejdę się do biedry i porównam ciężkość dobry pomysł. Tylko te maja 50 szt. w opakowaniu to też trochę zmienia.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Nie wiem jak wypadają te z dady, ale nasączane wodą są też z babydream i wypadają jeszcze lepiej cenowo. Ja zamierzam te wypróbować
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Mam zapalenie ucha zewnętrznego. Dostałam krople. Nie zdążyłam butów ściągnąć jak weszłam do domu i zadzwonił kurier z wanienką. Uff
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
- część 3.
Wszystko zależy od tego jak dziecko ułożone jest podczas czkawki. Podczas badania mała miała główkę trochę powyżej pępka i czułam takie miarowe podrygi.
Ostatnio znalazłam laktator Canpol Babies easy & natural i zastanawiam się nad jego zakupem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#194 | |||||
|
Rozeznanie
|
- część 3.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak nie jesteście po ślubie to może się tez przydać potwierdzenie o stanie cywilnym - to znaczy ode mnie chcieli. Cytat:
Cytat:
Innego niż grzeczne nie przyjmuje ![]() Byłam u gina, cukry Ok ale mam jakaś infekcje i globulki, fuj i tydzień postu ![]() Żadnych wag mi nie podał, dopiero na następnej wizycie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
U mnie też codziennie hałas od samego rana. Dwóch sąsiadów robi remonty, już chyba dobry miesiąc i wszędzie dodatkowo brud i pył. A obok naszego bloku jest hydrofornia i pan, który się tym zajmuje CODZIENNIE kosi trawę. Ma taką kosiarkę spalinową i codziennie całe dopołudnia kosi trawę, akurat jak skończy kosić cały teren to zaczyna od początku. Chwilami to mam ochotę usiąść i płakać bo mnie tak głowa boli od tego hałasu.
Voice współczuję bardzo. Mnie też boli ucho od wczoraj nie wiem czy coś mi wyszło, czy też zapalenie, dzisiaj TŻ musi mi tam zajrzeć co się dzieje.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
- część 3.
U mnie to jednak było zakażenie ze strony układu moczowego, ale antybiotyk działa, stan zapalny zmniejsza się i można zacząć myśleć o wypisie. Jestem taka szczęśliwa!! Z gorszych wieści to moja infekcja grzybicza tak się rozchulała, że znajduje się już nawet na szyjce
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#197 | |
|
Zadomowienie
|
- część 3.
Cytat:
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2019 ❤ - część 3.
Cytat:
Widziałam, że wczoraj była dyskusja o chrzcie i chodzeniu do kościoła. Niestety nie moge teraz wyszukac tego, co pisała Arya, bo pamietam, że miala troche dylemat. Ale na fb jest taka grupa "nie chrzcze - droga do swieckiego panstwa". Rozne ludzie historie opisuja, czesto z naciskajacymi tesciami, chrzcinami za plecami rodzicow, itp. Najwieksze cyrki sa wlasnie opisywane na poczatku roku szkolenego przy okazji "zapisow" na religie i w okolicach komunii. A a propos religii to czesto pisza, ze np. polowa klasy nie chodzi na religie, takze nie sadze zeby dziecko bylo wytykane palcami. Zreszta ja mam nadzieje, ze jak moj bedzie szedl do szkoly, to religii juz tam nie bedzie. |
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to może dlatego nie jestem w stanie wyłapać bo mój ma główkę przy miednicy z prawej strony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
O dzięki, zajrzę na grupę w sumie kto to wie co będzie w szkołach za 7 lat ![]() Cytat:
Właśnie zrobiłam fotkę składu whaterwipes i sobie porównam w biedrze ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
|
|
|
#202 | |||
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
Cytat:
ale moze akurat wam super przypasują , Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Voice współczuję, wiem jaki to ból dobrze ze poszlas do lekarzaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#203 | |
|
Wtajemniczenie
|
- część 3.
Cytat:
Zwłaszcza jeśli macie żłobkowe lub przedszkolne dzieci. Zresztą pogoda też płata figle i to wystarczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
ide na wizyte do endokrynologa, zobaczymy jakie wyniki bo cos wydaje mi sie, ze sie pogorszyly
miłęgo dnia Dziewczęta!!!
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
- część 3.
Dzień dobry Mamuśki!
Miałam wczoraj napisać ale nie udało mi się Was nadrobić. Jeden dzien to za mało żeby byc na bieżąco ![]() Wczoraj też wizytowalam i u mnie wczoraj 26t3d i mała mała ważyła 1082g. Wszystko u niej ok. Tylko jest ułożona posladkowo. Stopy ma zarzucone na głowę. I jeśli nie zmieni pozycji to cesarka. Mam nadzieję że jeszcze fikołka jakiegoś zrobi. Pytałam się mojego gina czy mojej Wandeczce nic nie wyrosło a on że udało mu się uchwycić ładny dowód i że na pewno już jej nic nie wyrośnie. Załącznik 7689867IMG-20190905-WA0002.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
- część 3.
IMG-20190904-WA0003.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#208 | ||
|
Zakorzenienie
|
- część 3.
Cytat:
Cytat:
🥰 Wanda idzie w masę jak Tymek Mi wczoraj gin robila 3D ale Tymek zasłaniał się cały czas rączkami i prócz paluszków nic nie bylo widac. Ulozony główkowo ale wiesz, na tym etapie to dzieci fikolki urzadzaja jeszcze wiec moze się obrócić spokojnie Wróciliśmy z Leo ze szczepienia i będziemy leniuchowac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
- część 3.
Cytat:
I powiem Ci, że moje ostatnie dwa usg w odstępie 2 tyg i na pierwszym mała była głową w dół a na drugim już odwrotnie. Jeszcze fika wariatka i chyba jeszcze ma czas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka stópka kochana
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.

- część 3.

(podobno budowa ma się skończyć pod koniec listopada, ale slyszalam że mają obsuwę). 

mogą wysłać poczta (pewnie nie do DE ale do PL do rodziny czy kogoś znajomego i potem ci mogą przesłać). Bardzo wygodna sprawa. Weź sobie odrazu odpis międzynarodowy, tam jest po niemiecku i nie będziesz musiała wydawać na tłumacza 

Spoko chociaż nie powalił
Ja kupiłam ten elektryczny z Canpola. "Przymierzałam" i jest spoko a dodatkowo ma butelkę w zestawie. Ogólnie to ręczny jest dla mnie bez sensu bo niewiele dokładając można kupić elektryczny. Jakoś się nie widzę dygając ręką ręcznym
Z medela bym się wstrzymała. To już wyższa półka cenowa a może nie będzie potrzebny? Ten Canpol jest na allegro nawet za 180 zł. Si
Microlife nc 100 albo 150 nie pamiętam
Również jest spoko i polecam. Poczytaj czym się różni od innych z tej firmy np. Ogólnie termometr mi się na początku wydawał zbędny jeszcze taki za 100 zł. Ale to ma sens serio.. Jak bym miała takiemu maluchowi zmierzyć? Musi być w razie coś. My też będziemy z niego korzystać bo do tej pory żyliśmy 8 lat bez termometra w domu 

aż sama podejdę sprawdzić, bo waterwhipes kupuje po 12 zł w rosmanie, a tu jednak połowa ceny
dobry pomysł. Tylko te maja 50 szt. w opakowaniu to też trochę zmienia.

i tydzień postu
nie wiem czy coś mi wyszło, czy też zapalenie, dzisiaj TŻ musi mi tam zajrzeć co się dzieje.

ale moze akurat wam super przypasują ,

miłęgo dnia Dziewczęta!!!