![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Staraczki 2019 cz. 4
Cześć dziewczyny!!
Proszę o dopisanie do pierwszej strony ![]() ![]() Jestem, podczytuję Was i nie ustaję w staraniach... chociaż może trochę na spokojnie, nie jak wcześniej. Jutro mam termin @, ale nic nie czuję, ani ciążowo, ani na @. Nawet pryszcze mi nie wyskoczyły i czuję się szczuplej, niż zwykle ![]() ![]() ![]() Oby ta część była dla nas szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie mi lekarz zalecił tylko morfologię pełną plus wszystkie choroby zakaźne typu kiła, HIV itd. itp., to wszystko robiłam przed staraniami, ale właśnie o wszystkich tych poważniejszych badaniach dopiero po roku. Jednak tak jak wcześniej pisałam pójde do innego lekrza i poproszę go o komplet badań dla mnie i Tż. Polecacie jakiegoś gin w Krk albo okolicach ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Mi do HSG były potrzebne: morfologia, OB, betaHCG i CRV z krwi, cytologia nie starsza niż rok, chlamydia, urea, myko nie starsza niż pół roku i wymaz robiony w dniu badania.
A badania, cześć miałam jeszcze z pakietu z luxmedu, cześć całkiem prywatnie, kilka badań robił mój lekarz i płaciłam za same badania, bez kosztów wizyty, a teraz z HSG przyjął mnie na oddział, na którym przyjmuje i miałam robione na NFZ. Badanie nasienia zrobiliśmy sami, do lekarza poszliśmy już z wynikiem. Tak samo tarczyca, ale tą musiałam powtórzyć, bo nie ufa temu konkretnemu laboratorium ![]()
#185 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry, ja już po becie ale wyniki dopiero jutro po południu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Alusia ja chodzę do dr Milewicza, ale on to już ciężki kaliber
![]()
#187 |
Raczkowanie
|
Trochę mi się rozjaśniło w głowie. Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#189 |
Konto usunięte
|
Macie rację dziewczyny. Źle jest prowadzona diagnostyka niepłodności. Lekarz powinien sprawdzić od razu: dać całą listę badań i byśmy od razu wiedzieli, gdzie jest problem. Takto traci się czas. Np. po co stymulować owulację, jak kobieta ma niedrożne jajowody. Najpierw pasowałoby sprawdzić fizycznie, czy wszystko jest w porządku. A takto może się utrafi, może nie. I dobrze powiedział mój lekarz z kliniki: te pieniądze, które wydaliśmy do tej pory, to byśmy mieli in vitro. A takto od Pawła do Gawła się chodzi i nic z tego nie wynika.
Dziewczyny, robimy, co możemy. Ja zapisuję każdy ruch, który robimy. Prowadzę taki pamiętnik. I jak go przeglądam, to widzę, że działanie jest non stop. I nie będziemy mieć do siebie pretensji. Rozmawiałam w pracy z dozorcą. Jego syn starał się z żoną 8 lat. Jeździli po różnych lekarzach. Miała 38 lat i dała sobie spokój. Zaszła, mówi, że nie mogli uwierzyć. I ma synka teraz 8 miesięcy. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
[1=1a9c51b4548d89d11e721d2 36c99b8ab04e98e50_62b39ef 2e88cf;87345202]Macie rację dziewczyny. Źle jest prowadzona diagnostyka niepłodności. Lekarz powinien sprawdzić od razu: dać całą listę badań i byśmy od razu wiedzieli, gdzie jest problem. Takto traci się czas. Np. po co stymulować owulację, jak kobieta ma niedrożne jajowody. Najpierw pasowałoby sprawdzić fizycznie, czy wszystko jest w porządku. A takto może się utrafi, może nie. I dobrze powiedział mój lekarz z kliniki: te pieniądze, które wydaliśmy do tej pory, to byśmy mieli in vitro. A takto od Pawła do Gawła się chodzi i nic z tego nie wynika.
Dziewczyny, robimy, co możemy. Ja zapisuję każdy ruch, który robimy. Prowadzę taki pamiętnik. I jak go przeglądam, to widzę, że działanie jest non stop. I nie będziemy mieć do siebie pretensji. Rozmawiałam w pracy z dozorcą. Jego syn starał się z żoną 8 lat. Jeździli po różnych lekarzach. Miała 38 lat i dała sobie spokój. Zaszła, mówi, że nie mogli uwierzyć. I ma synka teraz 8 miesięcy. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakochana bez pamięci
|
[1=1a9c51b4548d89d11e721d2 36c99b8ab04e98e50_62b39ef 2e88cf;87345202]Macie rację dziewczyny. Źle jest prowadzona diagnostyka niepłodności. Lekarz powinien sprawdzić od razu: dać całą listę badań i byśmy od razu wiedzieli, gdzie jest problem. Takto traci się czas. Np. po co stymulować owulację, jak kobieta ma niedrożne jajowody. Najpierw pasowałoby sprawdzić fizycznie, czy wszystko jest w porządku. A takto może się utrafi, może nie. I dobrze powiedział mój lekarz z kliniki: te pieniądze, które wydaliśmy do tej pory, to byśmy mieli in vitro. A takto od Pawła do Gawła się chodzi i nic z tego nie wynika.
Dziewczyny, robimy, co możemy. Ja zapisuję każdy ruch, który robimy. Prowadzę taki pamiętnik. I jak go przeglądam, to widzę, że działanie jest non stop. I nie będziemy mieć do siebie pretensji. Rozmawiałam w pracy z dozorcą. Jego syn starał się z żoną 8 lat. Jeździli po różnych lekarzach. Miała 38 lat i dała sobie spokój. Zaszła, mówi, że nie mogli uwierzyć. I ma synka teraz 8 miesięcy. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja pierdykam... Masakra. Cholera ja to cały czas myślę sobie, że to jest tak bardzo niesprawidliwe! Baby wyrzucają dzieci na śmietnik, stosują aborcję, piją w ciąży i zachodzą w ciąże i rodzą i żadnej kary nie mają, a człowiek tak bardzo chce i nie potrafi zajść... Ja to mam jakieś stany depresyjne jak sobie to uświadamiam i tak cholernie nie mogę przeżyć, że moje obie siostry które urodziły 5 dzieci łącznie nie planowały żadnej z tych ciąż, ŻADNEJ - chichot losu... ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Mój plan na kolejny cykl - Castagnus + zioła Ojca Sroki i w dalszym ciągu wiesiołek i Pregna Start no i na TSH biore Euthyrox. Tabletek jak jakaś babiczka... I jeśli to nie pomoże to ja już sama nie wiem czy nie zrezygnujemy póki co z działań i nie zajmiemy się po prostu Ślubem, mieszkaniem etc.... ![]()
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My to chyba sobie psa weźmiemy 🤪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakochana bez pamięci
|
Cytat:
![]()
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Nie mam za bardzo czasu żeby tu się udzielać, ale okresowo Was podczytuje. Ja niestety jestem w tym miesiącu po 3 nieudanej inseminacji.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
#197 | |
Zakochana bez pamięci
|
Cytat:
![]() ![]() A co do nieobecnosci w domu na ogol od 8 do 17:30 siedzi sama, a jak na wakacje jedziemy to ona wyjezdza do mojej siostry ![]()
Szczęście rodzi się w brzuszku ![]() Edytowane przez Klusia91 Czas edycji: 2019-11-19 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Tez piłam ojca Srokę do owu + pregna start i jeszcze przed staraniami przycisnęłam lekarza, ze chce wszystkie badania (mam 30 lat) wiec doszedł do tego jeszcze letrox i meta ale udało się. Nie wiem jakim cudem 🙈
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Dodam jeszcze tylko, ze z przymróżeniem oka podchodziłam do ziół, dostałam je od koleżanka stad spróbowałam, ale tak niesamowicie czułam cały ten cykl, ze aż byłam w szoku. Ze po prostu organizm pracuje. Ciężko wyczuć czy pomogły ale nie zaszkodzi dziewczyny spróbować 🙂 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy jest wśród nas ktoś, kto szykuje się do in vitro? Bo ja po 3 nieudanych inseminacjach mówię STOP i do 4 już nie podejdę. Szkoda pieniędzy, nerwów, czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Dodam jeszcze tylko, ze z przymróżeniem oka podchodziłam do ziół, dostałam je od koleżanka stad spróbowałam, ale tak niesamowicie czułam cały ten cykl, ze aż byłam w szoku. Ze po prostu organizm pracuje. Ciężko wyczuć czy pomogły ale nie zaszkodzi dziewczyny spróbować 🙂
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Pink w 1 cyklu z nimi się udało 🙈 |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny o ile pamiętam któraś kupiła pół kilo czy kilo ziolek ojca i chciała sprzedać ja bym mogła odkupić troche😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Ja też zaczęłam pić zioła w tym cyklu i mój Tż też je pije. Wychodzi ich naprawdę ogromny worek z zalecanych porcji . Mam nadzieję, że mi również przyniosą szczęście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakochana bez pamięci
|
Dla leniuchów
![]() Zioła Ojca Sroki https://mojazielarnia.pl/2778-pobudz...rza-sroki.html
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Ok to wezmę �� pretty girl nie mogę Ci wysłać prywatnej woadomosci
Edytowane przez Anula2015 Czas edycji: 2019-11-19 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakochana bez pamięci
|
Zamówiłam! oby mi się nie przydały i żebym mogła je komuś oddać
![]() ![]() Naczytałam się dużo pozytywnych opinii, a nie mam póki co pomysłu już czym się wesprzeć... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.