![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Też chcę być majówką
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Oj mnie też się maj marzy... Piękny miesiąc, wiosna w pełni, rocznica ślubu, dzień mamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny ja też bym chciała. Od razu można letnie ciuchy zakładać, bobas do wózka i wio
![]() Poprosiłam mojego żeby codziennie wieczorem pił szklankę soku pomidorowego ![]() Umówiłam się do porządnej kliniki teraz, gdzie wizyta z usg to 250zl, ale przynajmniej jestem pewna że nikt mnie nie oleje. Wolę to po prostu sprawdzić już i wiedzieć co i jak. Ale stres już jest ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
...
|
Frezjan, ja miałam powtórzyć TSH po pół roku od wizyty lub wcześniej, jeśli uda się zajść. No to idę jutro, bo ostatni dzień skierowania...
Oj tak, maj byłby dla mnie idealnym miesiącem ![]() Robię jutro tą betę. Albo będę przeszczęśliwa, albo chociaż wywołam @. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam dziś krótko przez telefon z ojcem, z którym kontakt mam zdecydowanie kiepski (jak byłam w podstawówce, to nas zostawił, i przez kilkanaście lat nie dawał znaku życia). Jak przy każdej "rozmowie" od jakiegoś czasu padło pytanie, kiedy w końcu będzie dziadkiem
![]() W ogóle jest zdziwiony koncepcją, że dziecko można "planować" i uzależniać plany rodzicielskie od sytuacji zawodowo-finansowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#191 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#192 | |
...
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Życzę miłego poniedziałku ! Ja wracam do rzeczywistości po urlopie jak sobie pomyśle o ogarnięciu @ 😭😭No ale cóż Oj oj dziewczynki piękne macie te wasze sny i waszych TŻ ☺️😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry Panie moje drogie, ja to chyba gorszego pecha mieć nie mogę. No ogólnie dla mnie na tych sikańcach z Auchan od piątku to biel vizira, bo tam gdzie powinna być kreska jest biel, natomiast i w piątek i dziś jakiś 1cm od kreski kontrolnej w piątek był cień z cienia cienia a dziś dobrze zauważalny Bladziuszek. Zrobiłam zdjęcie ale praktycznie nic nie widać. Jak mi się uda to Wam tu wrzucę. W sumie od piątku myślę że trafiłam raczej na jakąś zje...aną partię i są w drodze Pinki, będą pewnie jutro albo w środę w terminie @ i dopiero wtedy się sytuacja wyjaśni. Niby pewne subtelne objawy wskazują na ciążę, ale po tych testach jestem głupsza zamiast mądrzejsza. ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Anielka, czyli test zabarwił się tam gdzie jest te załamanie plastiku? Na zdjęciu rzeczywiście jest tam ciemniejszy obszar, ale nie wiem czy to nie kwestia padania światła? Nigdy takich testów nie robiłam więc nie mam doświadczenia, żeby jakoś pomóc
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Paniom ☺
Kruszyna, to powiem Ci, ze mnie z tym snem TŻ zaintrygowalas ![]() ![]() Cichazabawka, piękny sen ![]() ![]() Shadow, powroty po urlopie są najgorsze. Życzę szybkiego uporania się z mailami i wdrożenia ![]() ![]() Anielka, hmm no ciekawa historia z Twoimi testami 🧐 ![]() ![]() Young_blood, dopóki nie ma @ jest nadzieja ![]() ![]() Nic mi się dzisiaj nie chce ![]() ![]() Udanego dnia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pokaz to foto ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny, ja już wróciłam z urlopu z mężem, było cudownie
![]() ![]() Spróbuję nadrobić wszystko ![]() Anielka - ja polecałabym chyba spróbować z innym testem, żeby sobie nie psuć nerwów. |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- [1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88088812]Hej dziewczyny, ja już wróciłam z urlopu z mężem, było cudownie ![]() ![]() Spróbuję nadrobić wszystko ![]() Anielka - ja polecałabym chyba spróbować z innym testem, żeby sobie nie psuć nerwów.[/QUOTE]Głupia byłam, że narazie kupiłam tylko te a pinki przyjdą przez neta zamówione ale dopiero jutro albo w środę. Wkurza mnie takie coś. Test powinien być testem i jak nie ma ciąży to powinna wszędzie być biel a nie jakieś cyrki, w ogóle te testy są w folii tej zabezpieczającej, ale tak zapakowane że powyginane razem z ulotką i zgięte w pół to jak to może w ogóle być dobry test, jak to cieniutkie i trzeba uważać żeby nie uszkodzić. Kupiłam je z ciekawości, ale mimo wszystko inaczej sobie je wyobrażałam. No ja ogólnie nie liczę na II a przez te testy włączyła się wkrętka i urojenia. ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() ![]() ktoś dziś testuje? Anielko, nie znam tych testów, więc nie pomogę, ale trzymam kciuki za pinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- [1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88088812]Hej dziewczyny, ja już wróciłam z urlopu z mężem, było cudownie ![]() ![]() Spróbuję nadrobić wszystko ![]() Anielka - ja polecałabym chyba spróbować z innym testem, żeby sobie nie psuć nerwów.[/QUOTE]Gratuluję wyśmienitego weekendu, wspaniale brawo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Screenshot_2020-08-23-16-23-11.jpg 3mam kciuki za środę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Na druga kreske w typie niewiadomo czy to kreska czy miejsce na nia polecam zrobic odbicie w negatywie. Wtedy widac czy ta kreska tam jest i czy jest rozowa jak byc powinna, czy nie jest szara ani miejscem na kreske
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Anielka u Ciebie to miejsce gdzie test wypuszcza barwnik. Mialam te niebieskie z allegro i tez tak robily. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.