Staraczkowe grono 2020 - cz. 3 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-08-23, 18:38   #181
sherlook
Zadomowienie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Też chcę być majówką Robię te testy owu i nadal testowa nie jest taka jak kontrolna. Ale dziś już zaczęłam czuć owulację nic z tego nie kapuje

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-23, 18:53   #182
_littleone
Raczkowanie

Oj mnie też się maj marzy... Piękny miesiąc, wiosna w pełni, rocznica ślubu, dzień mamy
_littleone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-23, 19:58   #183
Frezjan
Raczkowanie

Oj dziewczyny ja też bym chciała. Od razu można letnie ciuchy zakładać, bobas do wózka i wio A jesień/zima to wiadomo jak brzydko często jest, na dworze sam smog aż w gardło piecze..

Poprosiłam mojego żeby codziennie wieczorem pił szklankę soku pomidorowego na pewno nie zaszkodzi. Powiem wam że już się stresują wizyta u gina (mam 2.09 w sumie w dniu potencjalnej owu). Wcześniej chodziłam bez problemów raz w roku kontrolnie do gin z medicoveru z pakietu który mam w pracy. I pani owszem była bardzo sympatyczna i miałam cytologię robioną, ale USG nigdy, a też sama wtedy w ogóle o tym nie myślałam, także teraz jak nic przez 2 na maksa wykorzystane miesiące nie zaskoczyło, to ja już mam same obawy w głowie co tam może się okazać...

Umówiłam się do porządnej kliniki teraz, gdzie wizyta z usg to 250zl, ale przynajmniej jestem pewna że nikt mnie nie oleje.

Wolę to po prostu sprawdzić już i wiedzieć co i jak. Ale stres już jest Jeszcze miesiąc temu miałam kontrolę u endo i babeczka powiedziała że no to teraz widzimy się za 3 miesiące z wynikami i już w ciąży na podwyższenie dawki

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Frezjan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-23, 20:08   #184
cichazabka
...

Frezjan, ja miałam powtórzyć TSH po pół roku od wizyty lub wcześniej, jeśli uda się zajść. No to idę jutro, bo ostatni dzień skierowania...

Oj tak, maj byłby dla mnie idealnym miesiącem zawsze jak gadaliśmy, to najbardziej marzyłoby nam się dziecko wiosenne czy z początku lata, ale z czasem to już mi naprawdę obojętne, byle w końcu było.

Robię jutro tą betę. Albo będę przeszczęśliwa, albo chociaż wywołam @.

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-23, 20:36   #185
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maaalinowaaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Trzymam kciuki za wszystkie pozytywne tesciki

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Shadoww90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Trzymam za wszystkie kciuki

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez MoszKa88 Pokaż wiadomość
Karo,
Ale fajnie ☺. Może jeszcze do Was dołącza dziewczyny, bo np czekają na potwierdzenie serduszka duże kciuki za spokojne ciążę dla Was wszystkich

Anielka,
To też racja, że inaczej na macierzyńskim, ciężko myśli od dzieci odciągnąć
Z ogromną przyjemnością dołączę do Was na majówkach 🥳

Malinowa
Hej, hej
Dawaj dawaj, do dzieła Bejbe

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Też chcę być majówką Robię te testy owu i nadal testowa nie jest taka jak kontrolna. Ale dziś już zaczęłam czuć owulację nic z tego nie kapuje

Mnie się w ogóle one nie pokrywały z owu, więc darowałam sobie i skupiłam się na obserwacji. Z tym że u mnie łatwo zobaczyć cykl owulacyjny, bo mam delikatne plamienie mleka z kawą najwcześniej 2-3 dni przed a najpóźniej w dzień owu. Jak kondycja i siły są to najlepiej od @ do @ co dwa dni jechać z przytulankami. No mój TŻ był już mega wykończony upałami i kompletnym brakiem urlopu w tym roku jeszcze, bo zmieniał pracę, że było u nas bardzo różnie i w kluczowym momencie niestety klapa, jedyne na co liczę że wcześniej uchował się jakiś byczek i zobaczymy.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez _littleone Pokaż wiadomość
Oj mnie też się maj marzy... Piękny miesiąc, wiosna w pełni, rocznica ślubu, dzień mamy
Ojjjjjj dokładnie i idealny na spełnienie snów

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Frezjan Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny ja też bym chciała. Od razu można letnie ciuchy zakładać, bobas do wózka i wio A jesień/zima to wiadomo jak brzydko często jest, na dworze sam smog aż w gardło piecze..

Poprosiłam mojego żeby codziennie wieczorem pił szklankę soku pomidorowego na pewno nie zaszkodzi. Powiem wam że już się stresują wizyta u gina (mam 2.09 w sumie w dniu potencjalnej owu). Wcześniej chodziłam bez problemów raz w roku kontrolnie do gin z medicoveru z pakietu który mam w pracy. I pani owszem była bardzo sympatyczna i miałam cytologię robioną, ale USG nigdy, a też sama wtedy w ogóle o tym nie myślałam, także teraz jak nic przez 2 na maksa wykorzystane miesiące nie zaskoczyło, to ja już mam same obawy w głowie co tam może się okazać...

Umówiłam się do porządnej kliniki teraz, gdzie wizyta z usg to 250zl, ale przynajmniej jestem pewna że nikt mnie nie oleje.

Wolę to po prostu sprawdzić już i wiedzieć co i jak. Ale stres już jest Jeszcze miesiąc temu miałam kontrolę u endo i babeczka powiedziała że no to teraz widzimy się za 3 miesiące z wynikami i już w ciąży na podwyższenie dawki

To jak dasz radę to pij sobie do obiadu albo śniadania szklankę soku z buraka. Polecam Dawtona w kartonie opłaca się i ma super skład prociążulkowy poza burakiem jest jabłko, czosnek, imbir, cytryna i wchodzi jak pyszny barszczyk, bo jest pasteryzowany. Dzięki niemu nawet w ciąży nie miałam anemii. Poza tym bardzo dobrze wpływa na pęknięcie pęcherzyka graffa, jego odpowiedni rozmiar a potem o endometrium aby zarodek mógł dobrze i mocno się usadowić.

AnielkaMamusiax2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-23, 20:37   #186
theali
Zakorzenienie

Rozmawiałam dziś krótko przez telefon z ojcem, z którym kontakt mam zdecydowanie kiepski (jak byłam w podstawówce, to nas zostawił, i przez kilkanaście lat nie dawał znaku życia). Jak przy każdej "rozmowie" od jakiegoś czasu padło pytanie, kiedy w końcu będzie dziadkiem I powiem Wam, że jakkolwiek bardzo już bym bobo chciała, to za każdym razem mnie to pytanie szalenie irytuje. Nie jego sprawa i tyle...
W ogóle jest zdziwiony koncepcją, że dziecko można "planować" i uzależniać plany rodzicielskie od sytuacji zawodowo-finansowej
theali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-23, 20:40   #187
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cichazabka Pokaż wiadomość
Frezjan, ja miałam powtórzyć TSH po pół roku od wizyty lub wcześniej, jeśli uda się zajść. No to idę jutro, bo ostatni dzień skierowania...

Oj tak, maj byłby dla mnie idealnym miesiącem zawsze jak gadaliśmy, to najbardziej marzyłoby nam się dziecko wiosenne czy z początku lata, ale z czasem to już mi naprawdę obojętne, byle w końcu było.

Robię jutro tą betę. Albo będę przeszczęśliwa, albo chociaż wywołam @.

I niech się stanie Fasolcia. Amen.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez theali Pokaż wiadomość
Rozmawiałam dziś krótko przez telefon z ojcem, z którym kontakt mam zdecydowanie kiepski (jak byłam w podstawówce, to nas zostawił, i przez kilkanaście lat nie dawał znaku życia). Jak przy każdej "rozmowie" od jakiegoś czasu padło pytanie, kiedy w końcu będzie dziadkiem I powiem Wam, że jakkolwiek bardzo już bym bobo chciała, to za każdym razem mnie to pytanie szalenie irytuje. Nie jego sprawa i tyle...
W ogóle jest zdziwiony koncepcją, że dziecko można "planować" i uzależniać plany rodzicielskie od sytuacji zawodowo-finansowej
No taaaaaa, nic dodać nic ująć... Tulę mocno

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-08-23, 21:03   #188
Karo991
Rozeznanie

Cytat:
Karo,
Ale fajnie ☺. Może jeszcze do Was dołącza dziewczyny, bo np czekają na potwierdzenie serduszka duże kciuki za spokojne ciążę dla Was wszystkich

Anielka,
To też racja, że inaczej na macierzyńskim, ciężko myśli od dzieci odciągnąć
Z ogromną przyjemnością dołączę do Was na majówkach 🥳

Malinowa
Hej, hej
Dziękuję MoszKa

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez AnielkaMamusiax2 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Dawaj dawaj, do dzieła Bejbe

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Mnie się w ogóle one nie pokrywały z owu, więc darowałam sobie i skupiłam się na obserwacji. Z tym że u mnie łatwo zobaczyć cykl owulacyjny, bo mam delikatne plamienie mleka z kawą najwcześniej 2-3 dni przed a najpóźniej w dzień owu. Jak kondycja i siły są to najlepiej od @ do @ co dwa dni jechać z przytulankami. No mój TŻ był już mega wykończony upałami i kompletnym brakiem urlopu w tym roku jeszcze, bo zmieniał pracę, że było u nas bardzo różnie i w kluczowym momencie niestety klapa, jedyne na co liczę że wcześniej uchował się jakiś byczek i zobaczymy.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Ojjjjjj dokładnie i idealny na spełnienie snów

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

To jak dasz radę to pij sobie do obiadu albo śniadania szklankę soku z buraka. Polecam Dawtona w kartonie opłaca się i ma super skład prociążulkowy poza burakiem jest jabłko, czosnek, imbir, cytryna i wchodzi jak pyszny barszczyk, bo jest pasteryzowany. Dzięki niemu nawet w ciąży nie miałam anemii. Poza tym bardzo dobrze wpływa na pęknięcie pęcherzyka graffa, jego odpowiedni rozmiar a potem o endometrium aby zarodek mógł dobrze i mocno się usadowić.

Ja popijam sobie ten sok, tylko w małej butelce, idealna objętość 330 ml. Pycha

Karo991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-23, 21:40   #189
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karo991 Pokaż wiadomość
Dziękuję MoszKa

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Ja popijam sobie ten sok, tylko w małej butelce, idealna objętość 330 ml. Pycha

Stary 2020-08-23, 23:01   #190
Kruszyna89
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny, wygląda na to że wykrakałam i wstaje z bólem jak na @ i trochę żywej krwi też poleciało. Więc koniec robienia sobie złudzeń

Został nam jeden cykl, a potem przerwa aż do wiosny. Mam wizytę u gina mniej więcej w dniu kiedy normalnie spodziewalabym się owulacji więc mam nadzieję że rozwieje moje wątpliwości czy wszystko tam u mnie działa jak powinno. Organizm ludzki też jednak płata figle, przez x lat cykle jak w zegarku i nagle jak się nie zabezpieczamy drugi miesiąc to on takie akcje robi ...

Nic to, dzisiaj się wezmę za sprzątanie całego domu i gotowanie to trochę rozwieje te smutki. W końcu się kiedyś musi udać

Udanego weekendu dziewczyny

Uda się

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Historie dziewczyn, które wrzucają na instagrama są niesamowite! Mi tu przykro,bo dwa miesiące się nie udało, az mi wstyd... U dziewczyn pełno schorzeń, lata starań i szczęśliwe zakończenie po wprowadzeniu diety, kto by pomyślał. A lekarze zamiast dietę to od razu proponują różne stymulację lekami, hormony itd. Naprawdę duże nadzieje to daje

Jedzenie jest bardzo ważne, ja niestety jestem w pewnych rzeczach nie reformowalna i nie potrafię się przypilnować z jedzeniem. Nawet śniadań nie jem

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Cytat:
Ależ miałam piękny sen. Śniło mi się, że rodzę syna, a potem te pierwsze chwile z nim. Był idealny i taki cieplutki Obudziłam się uśmiechnięta

Stary 2020-08-23, 23:06   #191
Kruszyna89
Zadomowienie

Cytat:
Mi w poprzednim cyklu zaraz po owulacji śniło się że mi wyszła pozytywną beta, a tej samej nocy mojemu chłopu się śniło że mamy córkę No nic z tego nie wyszło, ale może w przyszłości owszem A dzisiaj mi się też śniło że karmiłam piersią i tak sysyńsko bolało że mówiłam po co ja się babą urodziłam

Mojemu TZ już dawno snila się nasza córka, powiedziala mu, że czeka. Nawet imię znamy

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Chyba niedużo, ale nie mam porównania z innymi grupami myślę że jest nas ok 12 a wątek się rozkręca powoli narazie część z nas (tak jak i ja) czeka aby zobaczyć coś więcej niż tylko pęcherzyk, ale są też dziewczyny, które oprócz zarodka widziały już serduszko

Stary 2020-08-23, 23:54   #192
cichazabka
...

Cytat:
Napisane przez Kruszyna89 Pokaż wiadomość
Mojemu TZ już dawno snila się nasza córka, powiedziala mu, że czeka. Nawet imię znamy

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Mnie się śniła babcia po śmierci i powiedziała mi, że ona odchodzi, ale niedługo pojawi się nowa (imię). Od dawna chciałam mieć córkę i dać jej imię po tej właśnie babci. ️ Co prawda już dość długo czekam na to "niedługo", ale wierzę, że w końcu nadejdzie.

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-24, 06:15   #193
Shadoww90
Zadomowienie

Dzień dobry

Życzę miłego poniedziałku !

Ja wracam do rzeczywistości po urlopie jak sobie pomyśle o ogarnięciu @ 😭😭No ale cóż

Oj oj dziewczynki piękne macie te wasze sny i waszych TŻ ☺️😊
Shadoww90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-24, 06:20   #194
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Cytat:
Mnie się śniła babcia po śmierci i powiedziała mi, że ona odchodzi, ale niedługo pojawi się nowa (imię). Od dawna chciałam mieć córkę i dać jej imię po tej właśnie babci. ️ Co prawda już dość długo czekam na to "niedługo", ale wierzę, że w końcu nadejdzie.

Mnie śniło się że jestem w ciąży, to od snu do realu minęło aż 12 lat hi hi oby u Ciebie to był ten cykl

Dzień dobry Panie moje drogie, ja to chyba gorszego pecha mieć nie mogę. No ogólnie dla mnie na tych sikańcach z Auchan od piątku to biel vizira, bo tam gdzie powinna być kreska jest biel, natomiast i w piątek i dziś jakiś 1cm od kreski kontrolnej w piątek był cień z cienia cienia a dziś dobrze zauważalny Bladziuszek. Zrobiłam zdjęcie ale praktycznie nic nie widać. Jak mi się uda to Wam tu wrzucę. W sumie od piątku myślę że trafiłam raczej na jakąś zje...aną partię i są w drodze Pinki, będą pewnie jutro albo w środę w terminie @ i dopiero wtedy się sytuacja wyjaśni. Niby pewne subtelne objawy wskazują na ciążę, ale po tych testach jestem głupsza zamiast mądrzejsza. przekopałam z rana neta to niby znalazłam na forach dwie Kobitki, którym te sikańce pokazały kreski tam gdzie mi i po terminie @ inne testy potwierdziły ciążę. O matko, mówię Wam, no teraz to zwariuje

Stary 2020-08-24, 06:27   #195
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Cytat:
Mnie śniło się że jestem w ciąży, to od snu do realu minęło aż 12 lat hi hi oby u Ciebie to był ten cykl

Dzień dobry Panie moje drogie, ja to chyba gorszego pecha mieć nie mogę. No ogólnie dla mnie na tych sikańcach z Auchan od piątku to biel vizira, bo tam gdzie powinna być kreska jest biel, natomiast i w piątek i dziś jakiś 1cm od kreski kontrolnej w piątek był cień z cienia cienia a dziś dobrze zauważalny Bladziuszek. Zrobiłam zdjęcie ale praktycznie nic nie widać. Jak mi się uda to Wam tu wrzucę. W sumie od piątku myślę że trafiłam raczej na jakąś zje...aną partię i są w drodze Pinki, będą pewnie jutro albo w środę w terminie @ i dopiero wtedy się sytuacja wyjaśni. Niby pewne subtelne objawy wskazują na ciążę, ale po tych testach jestem głupsza zamiast mądrzejsza. przekopałam z rana neta to niby znalazłam na forach dwie Kobitki, którym te sikańce pokazały kreski tam gdzie mi i po terminie @ inne testy potwierdziły ciążę. O matko, mówię Wam, no teraz to zwariuje

Rzekomo opinie twierdzą, że jak nie ma ciąży to w ogóle nic nie powinno się zabarwić poza kreską kontrolną a czy któraś z Was miała taką zagwozdkę z sikańcami paskowymi? IMG_20200824_050547~2.jpg

Stary 2020-08-24, 06:29   #196
Young_blood
Przyczajenie

Cytat:

Ja dziś też po sikancu z Auchan i niestety biel, spróbuję jeszcze jutro z pinkiem, Ale w tym cyklu w płodne dopadło mnie jakieś chorubsko więc jakoś specjalnie się nie nastawiam. @ ma przyjść w środę i jak na razie wszystko wskazuje na to że przyjdzie

Young_blood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-24, 06:37   #197
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Young_blood Pokaż wiadomość
Ja dziś też po sikancu z Auchan i niestety biel, spróbuję jeszcze jutro z pinkiem, Ale w tym cyklu w płodne dopadło mnie jakieś chorubsko więc jakoś specjalnie się nie nastawiam. @ ma przyjść w środę i jak na razie wszystko wskazuje na to że przyjdzie

A zabrwiło Ci się cokolwiek poza kreską kontrolną? Tulę mocno

Stary 2020-08-24, 06:39   #198
Karo991
Rozeznanie

Cytat:

Ja się na tych paskowych totalnie nie znam, ale trzymam kciuki, abyś na pinkach zobaczyła dwie kreseczki, które nie będą budzić wątpliwości

Karo991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-24, 06:41   #199
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Cytat:
Ja się na tych paskowych totalnie nie znam, ale trzymam kciuki, abyś na pinkach zobaczyła dwie kreseczki, które nie będą budzić wątpliwości

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-08-24, 06:45   #200
anilani
Raczkowanie

Anielka, czyli test zabarwił się tam gdzie jest te załamanie plastiku? Na zdjęciu rzeczywiście jest tam ciemniejszy obszar, ale nie wiem czy to nie kwestia padania światła? Nigdy takich testów nie robiłam więc nie mam doświadczenia, żeby jakoś pomóc Oby jednak pink potwierdził, że to nie przypadek

anilani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-24, 06:50   #201
MoszKa88
Wtajemniczenie

Dzień dobry Paniom ☺
Kruszyna, to powiem Ci, ze mnie z tym snem TŻ zaintrygowalas oby było tak jak sobie wysnil

Cichazabawka, piękny sen . Tak jak Kruszynkę, życzę aby się spełnił

Shadow, powroty po urlopie są najgorsze. Życzę szybkiego uporania się z mailami i wdrożenia

Anielka, hmm no ciekawa historia z Twoimi testami 🧐. Kciuki aby to nie był fejk test tylko Ciaza ☺ 🤞

Young_blood, dopóki nie ma @ jest nadzieja

Nic mi się dzisiaj nie chce a tu cały tydzień przed nami 🤷☠♀️

Udanego dnia

MoszKa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-24, 07:16   #202
malamii1990
Zadomowienie

Cytat:

Dzien dobry, też ich używam, u mnie biel, po jakimś czasie coś mi się wydaje że przebija ale nie biorę tego pod uwagę, czekam na @
Pokaz to foto 3 mam kciuki za to żeby to było to

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Rzekomo opinie twierdzą, że jak nie ma ciąży to w ogóle nic nie powinno się zabarwić poza kreską kontrolną a czy któraś z Was miała taką zagwozdkę z sikańcami paskowymi? Załącznik 7725613

Hm nie chcę Cie zasmucać ale to raczej nie to na większości tych testów tak się dzieje, mam gdzieś jeden ten test pozytywny z ciąży biochemicznej, mogę Ci wysłać foto

malamii1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-24, 07:39   #203
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a
Konto usunięte

Hej dziewczyny, ja już wróciłam z urlopu z mężem, było cudownie mielismy bardzo miły czas, dostałam nawet zawieszkę, byliśmy na ekstra rocznicowej kolacji degustacyjnej, noooo poświętowalismy zdecydowanie bardzo doceniam takie chwile, bo na codzień dużo pracujemy.

Spróbuję nadrobić wszystko
Anielka - ja polecałabym chyba spróbować z innym testem, żeby sobie nie psuć nerwów.
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-24, 08:03   #204
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anilani Pokaż wiadomość
Anielka, czyli test zabarwił się tam gdzie jest te załamanie plastiku? Na zdjęciu rzeczywiście jest tam ciemniejszy obszar, ale nie wiem czy to nie kwestia padania światła? Nigdy takich testów nie robiłam więc nie mam doświadczenia, żeby jakoś pomóc Oby jednak pink potwierdził, że to nie przypadek

Pod spodem, pod tym plastikiem a przez ten plastik na zdjęciu kiepsko widać.

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Dzień dobry Paniom ☺
Kruszyna, to powiem Ci, ze mnie z tym snem TŻ zaintrygowalas oby było tak jak sobie wysnil

Cichazabawka, piękny sen . Tak jak Kruszynkę, życzę aby się spełnił

Shadow, powroty po urlopie są najgorsze. Życzę szybkiego uporania się z mailami i wdrożenia

Anielka, hmm no ciekawa historia z Twoimi testami 🧐. Kciuki aby to nie był fejk test tylko Ciaza ☺ 🤞

Young_blood, dopóki nie ma @ jest nadzieja

Nic mi się dzisiaj nie chce a tu cały tydzień przed nami 🤷♀️

Udanego dnia

Łoszaleję do środy

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Cytat:
Napisane przez malamii1990 Pokaż wiadomość
Dzien dobry, też ich używam, u mnie biel, po jakimś czasie coś mi się wydaje że przebija ale nie biorę tego pod uwagę, czekam na @

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Hm nie chcę Cie zasmucać ale to raczej nie to na większości tych testów tak się dzieje, mam gdzieś jeden ten test pozytywny z ciąży biochemicznej, mogę Ci wysłać foto

Też tak niestety myślę, że to jakaś lipa, nigdy więcej żadnych czeskich sikańców najlepiej czekać na dzień @ i będę robić pinka 10. Jak możesz to podrzuć foto żebym wiedziała jak ma wyglądać prawidłowo pozytywny test paskowy, bo nawet jak tych nie kupię to są inne i może nie mają takich historii dziwnych.

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88088812]Hej dziewczyny, ja już wróciłam z urlopu z mężem, było cudownie mielismy bardzo miły czas, dostałam nawet zawieszkę, byliśmy na ekstra rocznicowej kolacji degustacyjnej, noooo poświętowalismy zdecydowanie bardzo doceniam takie chwile, bo na codzień dużo pracujemy.

Anielka - ja polecałabym chyba spróbować z innym testem, żeby sobie nie psuć nerwów.[/QUOTE]Głupia byłam, że narazie kupiłam tylko te a pinki przyjdą przez neta zamówione ale dopiero jutro albo w środę. Wkurza mnie takie coś. Test powinien być testem i jak nie ma ciąży to powinna wszędzie być biel a nie jakieś cyrki, w ogóle te testy są w folii tej zabezpieczającej, ale tak zapakowane że powyginane razem z ulotką i zgięte w pół to jak to może w ogóle być dobry test, jak to cieniutkie i trzeba uważać żeby nie uszkodzić. Kupiłam je z ciekawości, ale mimo wszystko inaczej sobie je wyobrażałam. No ja ogólnie nie liczę na II a przez te testy włączyła się wkrętka i urojenia.

Stary 2020-08-24, 08:04   #205
_littleone
Raczkowanie

dzień dobry pierwszy dzień po urlopie...

ktoś dziś testuje?

Anielko, nie znam tych testów, więc nie pomogę, ale trzymam kciuki za pinka
_littleone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-24, 08:08   #206
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malamii1990 Pokaż wiadomość

U mnie pojawiła się kontrolna i zaraz po niej ta druga tyle że dalej, nawet opakowaniowa minuta nie upłynęła, dlatego tylko się zastanawiam.

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88088812]Hej dziewczyny, ja już wróciłam z urlopu z mężem, było cudownie mielismy bardzo miły czas, dostałam nawet zawieszkę, byliśmy na ekstra rocznicowej kolacji degustacyjnej, noooo poświętowalismy zdecydowanie bardzo doceniam takie chwile, bo na codzień dużo pracujemy.

Anielka - ja polecałabym chyba spróbować z innym testem, żeby sobie nie psuć nerwów.[/QUOTE]Gratuluję wyśmienitego weekendu, wspaniale brawo

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
dzień dobry pierwszy dzień po urlopie...

ktoś dziś testuje?

Anielko, nie znam tych testów, więc nie pomogę, ale trzymam kciuki za pinka

Stary 2020-08-24, 08:10   #207
Anastazja3208
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Łoszaleję do środy

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Też tak niestety myślę, że to jakaś lipa, nigdy więcej żadnych czeskich sikańców najlepiej czekać na dzień @ i będę robić pinka 10. Jak możesz to podrzuć foto żebym wiedziała jak ma wyglądać prawidłowo pozytywny test paskowy, bo nawet jak tych nie kupię to są inne i może nie mają takich historii dziwnych.

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Głupia byłam, że narazie kupiłam tylko te a pinki przyjdą przez neta zamówione ale dopiero jutro albo w środę. Wkurza mnie takie coś. Test powinien być testem i jak nie ma ciąży to powinna wszędzie być biel a nie jakieś cyrki, w ogóle te testy są w folii tej zabezpieczającej, ale tak zapakowane że powyginane razem z ulotką i zgięte w pół to jak to może w ogóle być dobry test, jak to cieniutkie i trzeba uważać żeby nie uszkodzić. Kupiłam je z ciekawości, ale mimo wszystko inaczej sobie je wyobrażałam. No ja ogólnie nie liczę na II a przez te testy włączyła się wkrętka i urojenia.

Ja robiłam paskowe tak wyglądam 3 dni po @. Teraz już leci 26 tydzIMG_20200415_073859.jpg

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Anastazja3208 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-08-24, 08:28   #208
malamii1990
Zadomowienie

Cytat:

Łoszaleję do środy

Głupia byłam, że narazie kupiłam tylko te a pinki przyjdą przez neta zamówione ale dopiero jutro albo w środę. Wkurza mnie takie coś. Test powinien być testem i jak nie ma ciąży to powinna wszędzie być biel a nie jakieś cyrki, w ogóle te testy są w folii tej zabezpieczającej, ale tak zapakowane że powyginane razem z ulotką i zgięte w pół to jak to może w ogóle być dobry test, jak to cieniutkie i trzeba uważać żeby nie uszkodzić. Kupiłam je z ciekawości, ale mimo wszystko inaczej sobie je wyobrażałam. No ja ogólnie nie liczę na II a przez te testy włączyła się wkrętka i urojenia.

Wysyłam tu bo na priv się nie da:
Screenshot_2020-08-23-16-23-11.jpg

3mam kciuki za środę

Stary 2020-08-24, 08:28   #209
malamii1990
Zadomowienie

Cytat:

Testowałaś dziś ?

Stary 2020-08-24, 08:52   #210
Enigvaa
Zadomowienie

Na druga kreske w typie niewiadomo czy to kreska czy miejsce na nia polecam zrobic odbicie w negatywie. Wtedy widac czy ta kreska tam jest i czy jest rozowa jak byc powinna, czy nie jest szara ani miejscem na kreske

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Anielka u Ciebie to miejsce gdzie test wypuszcza barwnik. Mialam te niebieskie z allegro i tez tak robily.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Enigvaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości