Niewidzialna dla mężczyzn - dlaczego? Odrzucenie - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-12-25, 11:12   #181
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Dot.: Niewidzialna dla mężczyzn - dlaczego? Odrzucenie

[1=f4dc90dff2e2b615c19266a 8122ebdaa1aaf3285_639bb50 290b9a;88383830]Spoko rozumiem. Te męskie gacie mogłam sobie rzeczywiście darować. Wesołych Świąt.
[/QUOTE]

Dziekuje, wzajemnie.
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-25, 15:49   #182
arcykarmel
BAN stały

Cytat:
Napisane przez parallel_roads Pokaż wiadomość
Ale lubienie kogoś to nie jest dla mnie oznaka uczuć do kogoś w kontekście związkowym, a o związkach przecież gadamy.
Cytat:
No, nie wiem, poczucie, że masz z kimś jakiś wspólny mianownik i nie odpada w przedbiegach to nie jest dla mnie uczucie
Czujesz do nich to samo, co do kolegów/koleżanek? Czyli np. z koleżankami też się całujesz czy może z okazywaniem uczuć wobec potencjalnych kandydatów czekasz do tej piątej randki, pół roku, czy gdzie wyznaczyłaś granicę?
Cytat:
Nie mówię, że trzeba kogoś poznać na wylot, tylko zwyczajnie 1 czy 2 spotkania nie wystarczą, żeby zbyt wiele powiedzieć. Ja tylko o tym mówię, a nie że rok to za mało
Czyli 1 lub 2 spotkania to na pewno za mało, a rok to już dłużej niż trzeba. To gdzie jest granica? Bo to ty piszesz o określonym czasie.
Cytat:
Przecież już Ci pisałam, że każda sytuacja jest inna, to nie jest tak, że zawsze po 5 andce pojawią się uczucia, zresztą randkowanie też może mieć różną intensywność. Chodzi o to, że żeby do kogoś mieć jakieś uczucie to trzeba go znać w jakimś stopniu.
Pisałaś, piszesz, a jednak wiesz lepiej, kiedy żywienie uczuć można nazwać niepoważnym. To się wyklucza.
Cytat:
Poza tym nie mam pojęcia o jakim pozwalaniu piszesz, przecież ja nikomu nic nie zabraniam
A jednak robisz to już w następnym zdaniu:
Cytat:
Zwyczajnie niemożliwe jest dla mnie żywienie uczuć kogo praktycznie w ogóle nie znasz, zakochanie dla mnie z definicji oznacza, że daną osobę dobrze znasz.
zakochanie «miłość do kogoś»

To co takiego musisz koniecznie o tej osobie wiedzieć, skoro wiesz, że spotkania mają różną intensywność, a jednak kilka nie wystarczy?
Cytat:
I tak jak mówię, randkując np. na tinderze też zwykle spotykasz się z wieloma osobami, jakbyś miała żywić uczucia do każdego, kto nie odpada w przedbiegach, nawiązaliście jakąś nić porozumienia, to imho byś zwariowała.
Zwariowanie w konsekwencji nie wyklucza istnienia danego zjawiska.

Ja znowu nie wiem, po co miałabym dalej rozmawiać z osobami, do których nic nie poczułam. Ludzie przez takie internetowe znajomości zresztą śluby planują i do nich dochodzi, więc żadne "dla mnie to niepoważne i dziwne" znaczenia najwyraźniej nie ma.
Cytat:
Fakt, że nie jestem osobą, która się jakoś szybko przywiązuje do ludzi, ale mnie dziwi takie podejście
Bez "ale" w takim razie. Skoro nie jesteś, to dlatego nie rozumiesz. Zdziwienie jest w takim wypadku naturalne, w końcu najczęściej ludzie nie rozumieją czyjegoś podejścia, kiedy jest inne od ich własnego.
arcykarmel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-25, 16:04   #183
parallel_roads
Zadomowienie

Chyba się nie rozumiemy, nie podam Ci jasno liczby randek po których ja coś do kogoś czuję, ale jestem w stanie Ci podać jakieś ramy czasowe, co zrobiłam. I powtórzę: ja Ci nie zabraniam myśleć inaczej, dla mnie coś jest niepoważne, ale przecież Ci nie narzucam, że Ty też tak musisz czuć. Żeby do kogoś coś poczuć ja muszę tę osobę poznać, jej styl bycia, poglądy, mimikę, spędzić trochę czasu, poczuć się komfortowo, nigdy nie udało mi się tego osiągnąć w bardzo krótkim czasie

Cytat:
Ludzie przez takie internetowe znajomości zresztą śluby planują i do nich dochodzi, więc żadne "dla mnie to niepoważne i dziwne" znaczenia najwyraźniej nie ma.
Ale wiesz, jak ktoś sobie chce z kimś kogo zna tylko z internetu wziąć ślub, to przecież nikomu nie bronię. Mam prawo to ocenić jako niepoważne i tyle, Ty się nie musisz tym przejmować

Cytat:
Skoro nie jesteś, to dlatego nie rozumiesz. Zdziwienie jest w takim wypadku naturalne, w końcu najczęściej ludzie nie rozumieją czyjegoś podejścia, kiedy jest inne od ich własnego.
No... tak?
parallel_roads jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-25, 16:09   #184
MiamiGlow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arcykarmel Pokaż wiadomość
Czujesz do nich to samo, co do kolegów/koleżanek? Czyli np. z koleżankami też się całujesz czy może z okazywaniem uczuć wobec potencjalnych kandydatów czekasz do tej piątej randki, pół roku, czy gdzie wyznaczyłaś granicę?
To też mnie bardzo ciekawi. Całowanie i seks czekają czy też są pozbawione uczuć?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
MiamiGlow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-25, 16:18   #185
parallel_roads
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiamiGlow Pokaż wiadomość
To też mnie bardzo ciekawi. Całowanie i seks czekają czy też są pozbawione uczuć?
Ja pisałam, że lubienie koleżanki z pracy jako koleżanki to nie jest dla mnie oznaka uczuć do tej osoby. Czyli tak jakby nie do każdej osoby, którą jakkolwiek lubisz żywisz jakieś uczucia (niekoniecznie romantyczne). Nie wiem w jaki sposób wynika z tego, że nie czekam z seksem do pojawienia się uczuć
Stary 2020-12-25, 16:25   #186
MiamiGlow
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pisałam, że lubienie koleżanki z pracy jako koleżanki to nie jest dla mnie oznaka uczuć do tej osoby. Czyli tak jakby nie do każdej osoby, którą jakkolwiek lubisz żywisz jakieś uczucia (niekoniecznie romantyczne). Nie wiem w jaki sposób wynika z tego, że nie czekam z seksem do pojawienia się uczuć
Mi nie chodzi o koleżanki, ale o to, że całowanie się z kimś jednak wydaje mi się wyrazem jakichś uczuć, natomiast twierdziłaś, że do obcej jeszcze osoby nie można ich mieć. Także albo to całowanie i seks bez uczuć albo czekasz aż się zakochasz. Ja nie wiem, po prostu mam inaczej i jestem ciekawa. Zastanawiam się jak to stopniujesz.

MiamiGlow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-25, 17:52   #187
parallel_roads
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiamiGlow Pokaż wiadomość
Mi nie chodzi o koleżanki, ale o to, że całowanie się z kimś jednak wydaje mi się wyrazem jakichś uczuć, natomiast twierdziłaś, że do obcej jeszcze osoby nie można ich mieć. Także albo to całowanie i seks bez uczuć albo czekasz aż się zakochasz. Ja nie wiem, po prostu mam inaczej i jestem ciekawa. Zastanawiam się jak to stopniujesz.

Ale ja nie pisałam nigdzie o całowaniu. Tak, twierdzę, że nie da się mieć uczuć do obcej osoby. Nie pisałam nic o seksie bez lub z uczuciami
Stary 2020-12-25, 18:26   #188
Overcooked
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba się nie rozumiemy, nie podam Ci jasno liczby randek po których ja coś do kogoś czuję, ale jestem w stanie Ci podać jakieś ramy czasowe, co zrobiłam. I powtórzę: ja Ci nie zabraniam myśleć inaczej, dla mnie coś jest niepoważne, ale przecież Ci nie narzucam, że Ty też tak musisz czuć. Żeby do kogoś coś poczuć ja muszę tę osobę poznać, jej styl bycia, poglądy, mimikę, spędzić trochę czasu, poczuć się komfortowo, nigdy nie udało mi się tego osiągnąć w bardzo krótkim czasie
A inne osoby próbują ci przekazać że ten dupochron w postaci "nie narzucam" jest NIC nie warty gdy ewidentnie osoby które mają INACZEJ niż ty uważasz za gorsze i nazywasz niepoważnymi. Nie narzucam ci bycie rozsądnym, możesz być głupi nikt ci nie broni wkładać rękę do ognia - tak to brzmi. Albo jak kierowcy uważający wszystkich wolniejszych za łamagi a szybszych za wariatów którym życie niemiłe (mimo że wszystkie prędkości w granicach przepisów).

A przecież pojawienie się uczuć nie zależy od nas, ty musisz osobę poznać bardziej a wiele innych osób mniej. Decyzje czy w to brnąć i angażować się dalej bo facet fajny czy jednak coś zgrzyta, różnimy się, w tył zwrot już zależą od nas i wcale nie oznacza że osoba szybko zakochująca się jest bezwolna i już pozamiatane bo by najchętniej ślub brała z obcym człowiekiem.
Overcooked jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-25, 20:40   #189
parallel_roads
Zadomowienie

Ale ja nikogo nie nazwałam niepoważnym ani tym bardziej gorszym. Pisałam o zachowaniu, które uważam za niepoważne. I na pewno nie w takim tonie jaki mi zarzucasz.
Stary 2020-12-25, 22:31   #190
arcykarmel
BAN stały

Cytat:
Chyba się nie rozumiemy, nie podam Ci jasno liczby randek po których ja coś do kogoś czuję, ale jestem w stanie Ci podać jakieś ramy czasowe, co zrobiłam.
Tak? Gdzie?
Cytat:
I powtórzę: ja Ci nie zabraniam myśleć inaczej, dla mnie coś jest niepoważne, ale przecież Ci nie narzucam, że Ty też tak musisz czuć.
Nie masz przede wszystkim takiej możliwości, więc niekorzystanie z niej mogłaś pominąć.
Cytat:
Żeby do kogoś coś poczuć ja muszę tę osobę poznać, jej styl bycia, poglądy, mimikę, spędzić trochę czasu, poczuć się komfortowo, nigdy nie udało mi się tego osiągnąć w bardzo krótkim czasie
Tobie się nie udaje, ok. Ale dlaczego osoby, którym się "udaje" musisz nazwać niepoważnymi?
Cytat:
Ale wiesz, jak ktoś sobie chce z kimś kogo zna tylko z internetu wziąć ślub, to przecież nikomu nie bronię. Mam prawo to ocenić jako niepoważne i tyle, Ty się nie musisz tym przejmować
Nie muszę. Mogę. Mogę też odpowiadać na twoją ocenę bez przejmowania się.
Cytat:
W taki, że musiałabyś czekać z seksem bardzo długo, a raczej się przedstawiasz jako wyzwolona, więc coś się nie klei.
Stary 2020-12-26, 12:25   #191
parallel_roads
Zadomowienie

Cytat:
Tobie się nie udaje, ok. Ale dlaczego osoby, którym się "udaje" musisz nazwać niepoważnymi?
Nie nazwałam nikogo niepoważnym. Oceniłam zachowanie

Cytat:
W taki, że musiałabyś czekać z seksem bardzo długo, a raczej się przedstawiasz jako wyzwolona, więc coś się nie klei.
No, nie, pisałam jedynie, że żeby do kogoś coś poczuć, trzeba kogoś poznać, a do tego potrzeba troszkę czasu. Nigdzie nie pisałam czy do seksu potrzebuję głębokiego uczucia. Btw: nie potrzebuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-12-26, 14:17   #192
arcykarmel
BAN stały

Czyli nie dowiem się, ile trwa ten magiczny przedział czasowy?
Cytat:
Nie nazwałam nikogo niepoważnym. Oceniłam zachowanie
To dokładnie to samo.
Cytat:
No, nie, pisałam jedynie, że żeby do kogoś coś poczuć, trzeba kogoś poznać, a do tego potrzeba troszkę czasu. Nigdzie nie pisałam czy do seksu potrzebuję głębokiego uczucia. Btw: nie potrzebuję
To ile trzeba czasu?
Stary 2020-12-26, 15:45   #193
parallel_roads
Zadomowienie

Cytat:
Czyli nie dowiem się, ile trwa ten magiczny przedział czasowy?

To dokładnie to samo.

To ile trzeba czasu?
Nie ma żadnego magicznego przedziału czasowego, w którym musisz się zmieścić, ja w moich postach podałam mało szczegółową dolną i górną granicę czasu spotykania się, w których jestem w stanie kogoś poznać. A właściwie to nie ja ją podałam, tylko odnosiłam się tutaj do postów z moją oceną

Nie, ocena czyjegoś zachowania, a jakiejś osoby to 2 różne rzeczy i niosą ze sobą zupełnie inny wydźwięk.

Naprawdę chcesz dalej o tym dyskutować? I kłócić się w zasadzie nie wiadomo o co przy okazji rozwalając ten wątek?
Stary 2020-12-26, 16:05   #194
mel95
Raczkowanie

Super, dość ciekawy wątek który mógłby być źródłem informacji dla kobiet w podobnej sytuacji co Autorka stał się miejscem offtopu- przepychanek słownych o rzeczy tak naprawdę nieistotne... Stwórzcie sobie osobny wątek albo przejdźcie na priv🤦☠♀️

mel95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-26, 19:18   #195
gonciarzisoverparty
BAN stały

Cytat:
Nie ma żadnego magicznego przedziału czasowego, w którym musisz się zmieścić, ja w moich postach podałam mało szczegółową dolną i górną granicę czasu spotykania się, w których jestem w stanie kogoś poznać. A właściwie to nie ja ją podałam, tylko odnosiłam się tutaj do postów z moją oceną
W każdym momencie między 2 randką a rokiem? Czyli po 3 randce też?
Cytat:
Nie, ocena czyjegoś zachowania, a jakiejś osoby to 2 różne rzeczy i niosą ze sobą zupełnie inny wydźwięk.
Tak, wydźwięk. Ma brzmieć łagodniej, ale oznacza dokładnie to samo.
gonciarzisoverparty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-26, 19:50   #196
parallel_roads
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gonciarzisoverparty Pokaż wiadomość
W każdym momencie między 2 randką a rokiem? Czyli po 3 randce też?

Tak, wydźwięk. Ma brzmieć łagodniej, ale oznacza dokładnie to samo.
Jeśli chcesz dalej ciągnąć ten offtop to pisz na priv, tutaj już nie odpowiadam
Stary 2020-12-26, 19:57   #197
gonciarzisoverparty
BAN stały

no i nie dowiem się

gonciarzisoverparty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-27, 11:45   #198
elkiza81
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak trochę w podobnym tonie. Ile czasu potrzebujecie, żeby się umówić po wymianie wiadomości z gościem poznanym przez internetowe randki. Piszę z facetem dwa dni, a on już chce się spotkać. Wydaje się mi, że jest zapalony, żeby w ogóle kogoś mieć.

Druga kwestia. Ten artykuł Katarzyny Miller, ze Zwierciadła dla mi sporo do myślenia. Może Autorka wątku również powinna to przeczytać? Wydaje się mi, szanowna Autorko, że powinnaś ograniczyć się do mężczyzn z wyższym wykształceniem. Pracujesz na uczelni, więc wybieraj wyksztalciuchow, sama pisz do nich. Nie zwracaj uwagi czy pracują w zawodzie, czy są pracownikami fizycznymi. Przypomina się mi rada jednej z Wizazanek : znajdź męża dobrego w łóżku, potrzeby intelektualne zaspakajaj w bibliotece.

Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka
Stary 2020-12-27, 11:47   #199
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elkiza81 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak trochę w podobnym tonie. Ile czasu potrzebujecie, żeby się umówić po wymianie wiadomości z gościem poznanym przez internetowe randki. Piszę z facetem dwa dni, a on już chce się spotkać. Wydaje się mi, że jest zapalony, żeby w ogóle kogoś mieć.
Dla mnie dwa dni to wystarczajaco dlugo, nie lubie pisac tygodniami. Zreszta ile mozna pisac z kims, kogo sie nawet na oczy nie widzialo.
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-27, 11:51   #200
skara
Zakorzenienie

Ja też jestem za szybkim poznaniem się na neutralnym gruncie. Szkoda mi czasu na czczą pisaninę.

skara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-27, 11:56   #201
blue_shine
Przyczajenie

Cytat:
Dziwne to. Ja również nie jestem klasyczną piękności, lubię styl elegancki i delikatny makijaż. Piszą do mnie dużo młodsi (czytaj 10 lat mlodsi) i...20 lat starsi. Na rówiesników nie mam co liczyć. Spróbuj Randki Facebooka. Może jakieś forum niszowe dla ludzi o Twoich zainteresowaniach? Tam też możesz spotkać fajnego faceta. Równie dobrze możesz kogoś poderwać na spacerze z psem czy w sklepie na zakupach. Więcej wiary w siebie. I do boju!

Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka

To samo chciałam napisać- Facebook randki są naprawdę sensowne. Moje dwie koleżanki poznały ciekawych facetów, facebook wyszukuje osoby z podobnymi zainteresowaniami itp.
blue_shine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-27, 12:20   #202
Overcooked
Wtajemniczenie

Dowód anegdotyczny ale przy szybkim poznawaniu i tak nigdy nie miałam ochoty na 2 randkę, za słabe dobranie jednak? No i brak jakiejkolwiek więzi, część czasu zamiast na żarty i nawiązywanie do wcześniejszych rozmów to na nudniejszej wymianie info o sobie których się nie zdążyło przez te kilka dni. Gdy do randki dochodziło po tygodniu zaangażowanego pisania (gdzie przejście na fb/insta po 2-3 dniach) to podczas niej od razu czułam że chciałabym kolejnej z daną osobą.
Overcooked jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-27, 12:26   #203
4bf691ac28ce4b7c42a5e5e37940d2d92e088cdd_611061f254610
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blue_shine Pokaż wiadomość
To samo chciałam napisać- Facebook randki są naprawdę sensowne. Moje dwie koleżanki poznały ciekawych facetów, facebook wyszukuje osoby z podobnymi zainteresowaniami itp.
a to jest jakaś osobna aplikacja czy element strony facebooka?
4bf691ac28ce4b7c42a5e5e37940d2d92e088cdd_611061f254610 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-12-27, 12:42   #204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Overcooked Pokaż wiadomość
Dowód anegdotyczny ale przy szybkim poznawaniu i tak nigdy nie miałam ochoty na 2 randkę, za słabe dobranie jednak? No i brak jakiejkolwiek więzi, część czasu zamiast na żarty i nawiązywanie do wcześniejszych rozmów to na nudniejszej wymianie info o sobie których się nie zdążyło przez te kilka dni. Gdy do randki dochodziło po tygodniu zaangażowanego pisania (gdzie przejście na fb/insta po 2-3 dniach) to podczas niej od razu czułam że chciałabym kolejnej z daną osobą.
To ja mam takie podejście, że znowu o czym pisać z kompletnie nieznajoma osoba? Ja najbardziej lubię rozmowy na żywo, wtedy widać mimikę, można rozmawiać o wszystkim i właśnie rozmowa się klei, bo mało się o sobie wie i można pytać o wszystko. Można zwrócić uwagę na coś w wyglądzie tej osoby. A tak przez internet to jakoś tak dziwnie, nie ma żadnego punktu zaczepienia. Ale to moje preferencje. Mnie wystarczy dzień-dwa intensywnego pisania, żeby ogólnie poczuć, czy nadaje z tą osobą na podobnych falach, a resztę wolę zweryfikowac w realu.

Stary 2020-12-27, 13:59   #205
OldWorldBlues
mad lad

Cytat:
Druga kwestia. Ten artykuł Katarzyny Miller, ze Zwierciadła dla mi sporo do myślenia.
Mnie też. Przynajmniej już wiem, skąd się biorą te tłumy nieciekawych kobiet, którym się wydaje, że są ciekawe. (Nie mam tutaj na myśli autorki, którą swoją drogą przepraszam za ten offtop, ale takie artykuły oraz osoby, które je piszą i im przytakują, bardzo mnie irytują.) Sorry, ale fakt, że ktoś skończył pedagogikę czy inne zarządzanie – tego dokonać może każdy – nie czyni go automatycznie interesującą osobą. Co z tego, że obracam się w dobrze wykształconym środowisku, skoro kobiety, które są w stanie zaimponować mi intelektualnie, to na tyle niewielki procent, że muszę obniżać poprzeczkę?

Singielki są singielkami z jakiegoś powodu. I nie jest to kwestia zepsucia mężczyzn, którym próbują się pocieszać niektóre osoby.
Stary 2020-12-27, 14:05   #206
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OldWorldBlues Pokaż wiadomość
Mnie też. Przynajmniej już wiem, skąd się biorą te tłumy nieciekawych kobiet, którym się wydaje, że są ciekawe. (Nie mam tutaj na myśli autorki, którą swoją drogą przepraszam za ten offtop, ale takie artykuły oraz osoby, które je piszą i im przytakują, bardzo mnie irytują.) Sorry, ale fakt, że ktoś skończył pedagogikę czy inne zarządzanie – tego dokonać może każdy – nie czyni go automatycznie interesującą osobą. Co z tego, że obracam się w dobrze wykształconym środowisku, skoro kobiety, które są w stanie zaimponować mi intelektualnie, to na tyle niewielki procent, że muszę obniżać poprzeczkę?

Singielki są singielkami z jakiegoś powodu. I nie jest to kwestia zepsucia mężczyzn, którym próbują się pocieszać niektóre osoby.
Lol, no tak, bo świat jest pełen wspaniałych mężczyzn, którzy muszą się zniżać intelektualnie, żeby porozmawiać z kobietą a te singielki to tak wybrzydzają, zamiast brać tych adonisów.

69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-27, 14:07   #207
Limonka2738
Zakorzenienie

[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88387680]Lol, no tak, bo świat jest pełen wspaniałych mężczyzn, którzy muszą się zniżać intelektualnie, żeby porozmawiać z kobietą a te singielki to tak wybrzydzają, zamiast brać tych adonisów.
[/QUOTE]

A może to po prostu działa w dwie strony?

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-27, 14:08   #208
thankyounext_
Rozeznanie

Cytat:

Ojej a Ty co takiego "prestiżowego" skończyłes i czym się wywyższasz?

thankyounext_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-27, 14:08   #209
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:

Podobnie jak single są singlami z jakiegoś powodu.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-12-27, 14:12   #210
OldWorldBlues
mad lad

[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88387680]Lol, no tak, bo świat jest pełen wspaniałych mężczyzn, którzy muszą się zniżać intelektualnie, żeby porozmawiać z kobietą a te singielki to tak wybrzydzają, zamiast brać tych adonisów.[/QUOTE]
Nikt nie napisał ani o świecie pełnym wspaniałych mężczyzn, ani o intelektualnym zniżaniu się do tego, żeby rozmawiać z kobietami. Na pewno nie ja.
Cytat:
Napisane przez thankyounext_ Pokaż wiadomość
Ojej a Ty co takiego "prestiżowego" skończyłes i czym się wywyższasz?
Wywyższam się? Gdzie?

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Podobnie jak single są singlami z jakiegoś powodu.
Oczywiście.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości