![]() |
#181 |
Gang Iren
|
Dot.: Dojrzała kobieta :) cz. 2
I takie klimaty wycieczkowe
IMG_4533.jpg IMG_4536.jpg IMG_4537.jpg IMG_4556.jpg IMG_4570.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#182 |
Gang Iren
|
Dojrzała kobieta
![]()
My w tym roku nie robimy sobie niespodzianek na Święta, tylko wspólny prezent. Zamówiłam nam właśnie air fryer korzystając z wyprzedaży na black Friday.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#183 |
Gang Iren
|
Taki
IMG_4591.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() LaMary, Ty mnie nawet nie denerwuj, ze do nas nie dolaczysz! Tyle lat wspolnego pisania, no nie mozesz nam tego zrobic ![]() Miszka I Gosia tez prosze sie nie ociagac I zaczac tam pisac. Gosiu super fotki, na nowym forum wkleja sie jeszcze latwiej Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Aussie baw sie dobrze ![]() ![]() Kama trzymam kciuki za Bonisia ![]() Sova ja robilam wlosy 3 tyg temu I bylam bardzo niezadowolona, przed powrotem, zrobie sobie w Polsce, jednak najbardziej jestem zadowolona, jak mi w Polsce robia. U nad sypie snieg Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
chciałam włąsnie powiedziec, Gosiu, to samo co Aussie - wygladasz, jak nastolatka, wiec farbowanie nie ma sensu
![]() U nas dzis z rana był snieg - wielkie, leniwe płatki, spadajace na ziemie i zamieniajace sie w błoto. Potem poszlismy na nasz parokilometrowy spacer i leniwe płatki zmieniły sie w sniezyce, z silnym wiatrem, miedzy polami waliło w twarz, ze mi zdretwiała kompletnie. mała frajda ![]() ![]() https://allegro.pl/oferta/kominiarka...wa-14639812906 juz i tak w trekkingowej parce i ortaliownowych spodniach ( tak, przeprosiłam ![]() Poki pamietam - polecam ten gadzet https://allegro.pl/oferta/bezprzewod...sb-12033212319 kupiłam na prezent, sama mam i bardzo sobie chwale, idealny do przygotowywania sosow, kakao, spienienia mleka itp. Miałam wczesniej inny,ale był gorszej jakosci. a kosmetykowo polecam to, znany krem https://allegro.pl/oferta/kiehl-s-ul...ml-13780190335 bardzo fajny, zwłaszcza na chłodna pore roku, bardziej tresciwy, choc nie tłusty. z ninjy mam multicooker, ktory bardzo lubie, philipsowski airfryer jest fajny, ale jego czyszczenie mnie wnerwia ![]() Gosia, uwielbiam takie zwiedzanie, wiec zawsze z przyjemnoscia ogladam Twoje fotki. To jest zamek? opactwo...? wąłsnie siedze i jem szarlotke sypana, tym razem dodałam do jabłek wiecej zurawiny swiezej, wiec jest kwaskowate... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2023-11-19 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Może nieco dziwne pytanie- czym pachną wasi panowie?
Chciałbym coś kupić Tż i szukam inspiracji ![]() Dzień dobry ![]() Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Invictus Davidoff hot water Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#190 |
Gang Iren
|
Aussie:
Dior Sauvage Versace Eros Jean Paul Gaultier Le Male Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#191 |
Gang Iren
|
Kama, to była ponad 500 letnia posiadłość/ dworek
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
piekna, Gosia
![]() Burberry for men, D&G The one Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2023-11-20 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Gdzie teraz nadajemy,bo sie pogubiłam.
Jeszcze tutaj tak? ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Mąż od lat Hermes Terre d'Hermes ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Dior Sauvage ładny męski (syn miał) Givenchy Pi ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Goś dopóki możesz ne farbuj,szkoda włosów. A buzię masz jak nastka. Śliczna ! La Mary siniaki zeszły ? Kam ściskam kocieła ... Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2023-11-22 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Konto usunięte
|
Gosia, piękna posiadłość, kocham takie klimaty
![]() Film "Chłopi" piękny jak malowanie ![]() Aussie, mój mąż to perfumowa konserwa, któremu bezskutecznie probuję poszerzać zapachowe horyzonty. Jesienią i zimą niezmiennie pachnie Farenheit, na wiosnę i lato L'eau d'issey albo Acqua di Gio. Od roku bez względu na porę roku w użyciu Cobalt (7). A od wczoraj... TTKirke ![]() ![]() Perfumy owszem ładnie układają się na skórze tuż po aplikacji. Ten moment jest naprawdę cudny. Pózniej robi się mniej ciekawie. Wyczuwam mech czy inną korzenno-ziemistą paczulę. A już na pewno woń molekuł ISO. Kocham molekuły, ale te wysłodzone a tu właśnie podane są po męsku ![]() A ty już masz swojego Kirke? Tu film, jak odróżnić oryginał od podróbki https://www.youtube.com/watch?v=MXepyRRdgqc Reign, a co poprawiasz w urodzie? ![]() ![]() W tym tygodniu żyję w ciągłym niedoczasie. Niech już będzie piątek. Wczoraj umówiliśmy się z towarzystwem w kawiarni na popołudniowej kawce (i lampce wina). Rozkładaliśmy na czynniki pierwsze nasz wiosenny urlop. Plany wiecznie ulegają zmianom. Większość towarzystwa specjalnie Maderą już (?) nie jest zainteresowana... ![]() A dziś mam jeszcze mammografię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
LaMary ja jestem zauroczona Kirke. Test realności przeszły, łącznie z ważeniem itd
![]() ![]() Cena Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
Hehe… ja nie ważyłam 🤣 tyle, że w moim korku zamiast cyferki 1 (jak na filmie) mam 3 👍
Jestem dziś jakaś zakręcona, wstawiam fotkę i lecę na mammografię… Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2023-11-26 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
popatrzyłam na Kirke, potem zajrzałam do swojej niesmiertelnej szafki...Coz, jak skoncze te kilkadziesiat buteleczek to moze sobie kupie, jako babcia wpodeszłym wieku, jelsi nadal bede zainteresowana...
![]() Polece nietypowo klasyczne, polskie słodycze https://krowkomania.pl/ bardzo dobre, naprawde sa roznice w smakach, te ktore probowałam to klasyczne ciagutki ![]() ![]() Bonifacy miał zabieg...i cos juz wiemy, ale niezupełnie:confused;| Wiesci sa i dobre i złe. Guz jest, ale nie klasycznie nowotworowy. Niestety nie do usuniecia z uwagi na naczynia i połozenie. Ale nie powinien dawac uciskow. Ale kot wychudł...Wracajac do punktu wyjscia - jeśli nie guz, to co go zzera...? tarczyca i trzustka niby juz były badane, ale chyba trzeba bedzie powtorzyc, podobnie jak badanie na pasozyty, bo zdrowy kot to nie bedzie przypominał szkieletorka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musicie przebadać kał. Tylko aby pozbierać kał z 3 dni musielibyście go odseparować od reszty. Wiem jak to boli. Pamiętam jak Schiva z 6,5kg kota stała się 3,5kg kościotrupem ![]() Fipowo też go przebadaliście? Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Zimno dzisiaj bardzo się zrobiło. Jak ja w takie dni kocham uggi na gołe stopy
![]() Kupiłam Savage dla Tż. Jeden prezent z głowy ![]() Godzinę popołudnia spędziłam u rodziców na instalacji nowego tv. Wg mnie ojciec niepotrzebnie kupował nowy bo stary był ciągle ok. No ale, chciał to kupił korzystając z Black week. Dzwonię wieczorem i pytam czy są zadowoleni, a on na to że w sumie to sami nie wiedzą, bo nie widzą różnicy pomiędzy starym a nowym ![]() ![]() Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Kama zdrowka dla Bonisia ![]() LaMary, robilam usta i botox ![]() ![]() Miszka tam na poprzedniej stronie dziewczyny podawaly linka do tego nowego fotum. Aussie ja uggi tylko na bose stopy, a mam podobne do tych Twoich tylko inny kolor, mam je wlasnie w Polsce. Tez mi narobilas chetki na te “ paputki” uggowskie, jak wroce do domu, to sobie chyba na Gwiazdke sprawie ![]() Maz mnie poinfirmiwal, ze kupil nowa pralke korzystajac wlasnie z Black Friday. Jutro jade do Wrocka na weekend odwiedzic chrzestna Pozdrawiam ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Narazie z prezentów na święta mam tylko dla córki : ysl libre platine.
Mężowi może koszule Laurent ? Czarną , bo tej brakuje w kolorach . Nie tanieją z ceny , może dziś sprawdzę ![]() Ale to się nie ucieszy , dla chłopa ciuch to jak dla mnie śrubokręt ![]() Szafa pełna koszul mi powie . No tak , ale czarnej nie ma ![]() ![]() Trudno zaskoczyć jak wszystkiego tyle i maja dużo .. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
Podobnie mam. Mam tylko dla mamy prezent i to na razie tylko jeden. Ciężko coś teraz kombinować, bo jestem zagranicą tym czasowo, więc odbiór przesyłek dopiero na kilka dnia przed przyjazdem mogę zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Triszunek
![]() Pytam męża co byś chciał ![]() Może koszule czarną ![]() Żadna sugestia ![]() ![]() Mina ślubnego ![]() ![]() ![]() ![]() I wiem , że nie koszule 🥹 Oj Boże on tam wie czego mu trzeba doprawdy ![]() ![]() ![]() ![]() Syn prostsze zadanie Ten to ma wręcz listę potrzeb ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Z damskich zapachów chodzi za mną Goddess Burberry ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Gang Iren
|
Rolo już czuje klimat Świąt
![]() 472B639C-BD61-4FF4-8882-836577402B67.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Boski pieseł Goś
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Kupiłam elektronicznego Darta Młodemu dodam do prezentu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
W poniedziałek mamy wizytę z kotem...a własciwie z dwoma, bo Sprytek musi jeszcze raz byc sprawdzony pod katem zebów
![]() Z prezentami mielismy w tym roku zbastowac. No to nie kupowałam nic drogiego, ale powoli, powoli i mi sie nazbierało tego troche, jeszcze musze popakowac i zobaczyc, co dla kogo mam. Słodycze przerozne, termos wypasiony obiadowy japoński dla męza, swietny spieniacz do mleka ( genialny do robienia kakao, sosow itp)kalendarze adwentowe herbaciane i kawowe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Kama pokaz termos... szukam czegos zeby brac jedzenie do pracy ale malo co spelnia moje oczekiwania...
Gosia cudny piesel ![]() Ja prezenty mam prawie dla wszystkich...prawie bo znowu nie mam pomyslu dla meza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#208 |
Gang Iren
|
U mnie reszta prezentów czeka w koszyku na jutrzejszą wypłatę
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#209 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=Michell72;89719489]Triszunek
![]() Pytam męża co byś chciał ![]() Może koszule czarną ![]() Żadna sugestia ![]() ![]() Mina ślubnego ![]() ![]() ![]() ![]() I wiem , że nie koszule 🥹 Oj Boże on tam wie czego mu trzeba doprawdy ![]() ![]() ![]() ![]() Syn prostsze zadanie Ten to ma wręcz listę potrzeb ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[COLOR="Silver"] Miszka ![]() ![]() Gosia no odjazdowa i objazdowa ta twoja choinka ![]() Kama nie kuś krówkami, od razu poleciałam sprawdzić poziom cukru we krwi ![]() Dużo zdrówka dla Bonifacego i Sprytka. Sova gitara elektryczna z piecykiem wzbudza moją ciekawość ![]() Reign moje usta wchłonęły kwas hialuronowy i muszę pomyśleć nad korektą, ale to juz w przyszłym roku. Córka kapcie UGG oddała, rozmiar 38, może jeszcze dostępne na Z ![]() ![]() Aussie a pokażesz swoja flaszkę Kirke? Moje perfumy sprezentuję na Mikołaja mężowi. Kilkukrotne podejścia utwierdziły mnie w przekonaniu, że to nie mój zapach. Do tego są piekielnie trwałe i trudno pozbyć się ich ze skóry. Zresztą, nie pomaga nawet moczenie w wannie czy hydromasaże... ![]() Wracając z mammografii wstąpiłam do perfumerii i w ciemno kupiłam najnowszy podklad Shiseido. I pędzel ![]() ![]() https://www.douglas.pl/pl/p/5011072002?variant=1119930 Co prawda polecam pędzle Morphe Ariel, niemniej Shiseido jest poręczny i idealny na moje częste wyjazdy. Zastąpi kilka pędzli ![]() ![]() ![]() A wracając do podkładu nie do końca przekonana jestem do koloru (240). W pewnym sensie kolor nie jest ani za ciepły, ani za chłodny. No niby dobrany trafnie, ale wolałabym chyba minimalnie ciemniejszy ![]() ![]() Dostałam wczoraj sms z Topestetic. zapraszają na zakupy ![]() W końcu decyzja co do kierunku wiosennego wyjazdu została definitywnie podjęta. Wpłaciłam zaliczkę. Leci nas gromadka, 3 dziewczyny w wieku menopauzalnym ![]() ![]() Miłego dnia Piątek, piąteczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Sova, taki
https://allegro.pl/oferta/termos-obi...go-10639266972 maz chciał cos na ryby, wiec nie szkło. Podkłady i pedzle mnie nie kusza na szczescie, podkłady to u mnie opcja od czasu do czasu cos nałoze, wiec z zapasami bym dociagneła do emerytury ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.