|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: `*~`*~`*OTWIERAM SZAFĘ cz.2~`*~`*~`*
rachelko mam kilka niebieskich bluzeczek- dwie są na 1str. wątku i jedna dodana (ma bardzo ładny niebieski kolor czego nie widać na tym kiepskim zdjęciu,rozm.S),wszystkie te bluzeczki są rozciągliwe
a z zielonych mam taką jak ta biała h&m ale rozmiar 34 |
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
żakiecik ma dł 68. natomiast spodniczka 43, ładnie sie dopasowuje. żakiecik ma z dwóch boków dwa małe rozpierdaczki i na wysokości biustu dwie małe kieszonki. Spodnica na przodzie ma rozpierdak nie ma guzika z tyłu tylko suwak
Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-09-12 o 16:36 |
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
rachelka twoje ubranka są ladne ale dla mnie zbyt eleganckie, nie miałabym w nich gdzie chodzić
szukam raczej czegoś takiego do chodzenia na codzień ,pasującego do jeansow itp.ależ ja Cię wymęczę moim wybrzydzaniem,wybacz:pliz : |
|
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
nic nie szkodzi ryjku, o to chodzi by nie wymieniac się za coś co nam sie nie podoba, albo nie jest w naszym guscie, ale ja nie daje za wygrana i dalej ide buszowac po szafie ;-). Mówisz do jeansów?
|
|
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
mi też jux sie chce smiać, wiec tak masz bluzki Big star, i zakupione we Włoszech M i Sdwa swetry S też zakupione we Włoszech. Sorki że tak na jednym zdjątku po kilka bluzek, ale straciłam cierpliwość do swojego telefonu z aparatem Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-09-12 o 16:36 |
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
rachelko z tych ubranek to jedynie mi się podoba ta jasna w paseczki
no ale za butki to nie za bardzo mi sie opłaca te buty mogę wymienić na inne buty,żakiet,kurteczkę,duż ą torbę,nową bieliznę 70B podziwiam twoją wytrwałość |
|
|
|
|
#192 |
|
Przyczajenie
|
ja ryjku pass, nic jux nie wymyśle ;-(
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

szukam raczej czegoś takiego do chodzenia na codzień ,pasującego do jeansow itp.

mi też jux sie chce smiać, wiec tak masz bluzki Big star, i zakupione we Włoszech M i S