![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
- gramy w karty
- dużo rozmawiamy - chodzimy na długie spacery - oglądamy filmy - słuchamy muzyki i takie tam rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
- chodzimy na jakieś dodatkowe zajęcia =D
- spotykamy się z naszymi znajomymi ;p a tak sami to hmmm... - wychodzimy na spacery - na piwko ![]() - jeździmy/chodzimy na małe wycieczki, dlatego czekam niecierpliwie na wiosnę ![]() - brzdękamy na instrumentach ![]() ![]() - jemy xD lubimy jeść ![]() - całujemy się, przytulamy, kochamy - wiadomo ![]() - malujemy ![]() - przeglądamy internet w poszukiwaniu dziwnych rzeczy ;D - oglądamy filmy albo TV - jakiś basen też wskoczy =D - koncerty - małe zakupy - leżymy i nic nie robimy ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
No to my :
- chodzimy do kina ![]() - chodzimy na imprezy ![]() - razem gotujemy ![]() - 'bijemy' sie ![]() - śpiewamy ![]() - jezdzimy na narty ![]() - chodzimy na zakupy ![]() i wiele wiele innych przyjemnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
ostatnio jedną z naszych ulubionych czynności jest zwiedzanie sklepów meblowych i wymyślanie jak to będzie jak już zamieszkamy razem. A tak to jak wszyscy kino, basen, spacer, rowery, dvd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
ja dziś demonstrowałam moje zakładanie nogi za głowę, a potem próbowałam go usadowić w pozycji kwiatu lotosu. niestety mój tż się nie zgina, nazwałam go człowiek deska.
potem z nudów pisaliśmy stopami po kartkach, a to akurat wychodzi mu lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Zazwyczaj to co wszyscy
![]() - Gramy w szachy ( ja zawsze przegrywam ) - Gramy w pokera ( mój tż jest nałogowym pokerzystą, więc nie ma mowy o pominięciu tego punktu ) - Spotykamy się ze wspólnymi znajomymi - Oglądamy seriale/filmy w Tv - Przytulamy się itp ;p - Planujemy sobie przyszłość - Wygłupiamy się, bijemy - Czasem uczymy razem ( z marnym skutkiem ) Ale generalnie ciągle szukam nowych./ciekawszych zajęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj idziemy karmić ptaki nad morze, potem kino albo coś ;p
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
gadamy,bawimy sie ^^oglądamy filmy,słuchamy muzyki,śpimy,wygłupiamy sie,strzelamy,chodzimy po sklepach jak go wyciągne :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
dzisiaj zostajemy w domu,wpadnie do nas jego kumpel i moja znajoma
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Leżymy i się byczymy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
chwilowo nie mam TŻ, ale z byłymi zdarzało mi się np.
* jeździć na targi staroci * odwiedzac stolice lub jakies wiochy * robic wielkie, całodniowe sprzatanie u niego w pokoju ![]() ![]() * robic coś dobrego do jedzenia * jezdzic autobusami po miescie bez planu i celu * bić się i gryźć * uczyć sie jeździc na deskorolce lub zmieniać struny w gitarze (obydwu rzeczy nie potrafilam ja) * ogladać śmieszne zdjecia z dzieciństwa, lub kasety magnetofonowe na które nagrywała mnie mama gdy w wieku 4 lat sama wymyslałam bajki ![]() poza tym takie standardowe rzeczy jak koncerty, kino, wyjścia na kawe, na impreze, zakupy czy zwykle leniuchowanie... mam juz pomysly w razie gdyby kiedys tam znalazl sie ktos nowy ![]() * wieczór spędzony na dachu wieżowca * jadalna czekolada do ciała ![]() * cały boży dzień leżenia, z przerwami na wyjscie do toalety czy po cos do zjedzenia :P * udawanie na ulicy ze on kradnie mi torebke :P pomysłow nigdy dość ^^ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
-gotujemy
-oglądamy filmy ( w tym wieczorne seriale ![]() -sprzątamy -chodzimy na zakupy -chodzimy do kina -spotykamy się ze znajomymi -bijemy się, tarmosimy, łaskoczemy -uczymy się (ja się uczę i TŻ przy okazji też bo czasami mam fazy uczenia się w postaci śpiewania ![]() -oglądamy filmiki na joe monster -chodzimy na spacery -urządzamy mieszkanko -TŻ maluje mi paznokcie ![]() -masaże -planujemy swoją przyszłość -wygłupiamy się przy każdej możliwej okazji -odwiedzamy wspólnie swoje rodziny -chodzimy po sklepach dla małych dzieci -spędzamy w miły sposób czas w łóżku
![]() |
#193 |
Blond forever!
|
grzejemy się nawzajem, bo mamy teraz mało czasu dla siebie z racji czasu 'przesesjowego', więc spędzamy czas głównie u mnie w akademiku, a słabo grzeją;p
![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
- uprawiamy sex i inne takie (ale to chyba wiadomo ;-))
- dużooo gadamy - wymyślamy nowe sposoby całowania np. udajemy rózne zwierzaki ![]() - chodzimy na imprezy, na piwo, na kawę, na pizze itp - spacerujemy, jeździmy autobusami na jakieś niezaplanowane wycieczki ;-), zwiedzamy nowe miejsca w Warszawie, opalamy się na trawie i robimy sobie pikiniki - chodzimy po górach - gramy w ringo czy jak to tam sie zwie - przewracamy się na sniegu, rzucamy śniezkami - robimy sobie noce filmowe z piwkiem i jedzeniem ![]() - tańczymy - uczymy się - gramy w makao (rozbierane ![]() - sprawdzamy swoją wiedzę ogólną tzn. np robimy sobie testy z historii, lektur ![]() - na zakupy odzieżowe raczej nie chodzimy za to oboje jesteśmy maniakami perfum więc często oblegamy perfumerie - kupujemy głupie gazet typu bravo girl i robimy sobie nawzajem psychotesty ![]() - chodzimy po galeriach sztuki za to z tych bardziej popularnych to nie chodzimy razem do kina , na basen i nie oglądamy tv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Gramy w monopol, scrable
Oglądamy różne filmy jemy z tego samego talerza - karmimy się przytulamy sie, całujemy buszujemy w łóżku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
- bijemy się
-gilgoczemy - gramy w worms'y -gramy w nfs shift - często chodzimy do kina - robimy różne głupie zkłady, nie które sa wręcz niebezpieczne hehe - chodzimy na spacery - całujemy się, przytulamy, kochamy - oglądamy auta w necie i marzymy -gramy karty, gry słowne - rysujemy sobie na plecach - masujemy się - przekomarzamy - leżymy
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
a my właśnie będziemy mieć noc horrorów, a to znaczy ze będziemy się dużo przytulać
![]()
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Hmmmm... U mnie to tak:
* on ogląda snookera bądź tenisa czyli kanał Euro Sport drugą dziewczyną, a ja śpie * bawimy się z kotami * gotujemy * ogladamy seriale * kąpiemy się razem * śpimy, leniuchujemy * gramy na PS3 w fife2010 * pijemy piwo * czytamy gazety * słuchamy muzyki * uczymy się, a zazwyczaj to on się uczy ja czytam gazety i wiele wiele innych ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
* leżymy na łóżku rozmawiając,
* bawimy się w 'x czy y' np. kawa czy herbata? ![]() * oglądamy fimy, * razem coś gotujemy, * chodzimy do restauracji, na spacery * wspólne wypady do znajomych, * wspólne zakupy,
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
dzisiaj idziemy do naszych przyjaciol,na wieczor a do poludnia jestesmy w domu i ogladamy filmy
![]()
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Dot.: jak spędzacie czas z ukochanym!?!?!
zastanawiam sie nad czyms bardziej oryginalnym, hmm jak przypomne sobie cos ciekawego to napisze
![]() za bardzo mily uwazam taki pomysl na randke - kiedy to kazde wasze spotkanie zaczyna byc takie samo jak poprzednie i w wasz zwiazek wkracza rutyna... mianowicie umowcie sie w jakims lokalu na konkretna godzine i zachowujcie sie tak, jakbyscie spotkali sie po raz pierwszy. tzn jesli ona przyjdzie pierwsza i siedzi sama przy stoliku, to wtedy on powinien podejsc i zapytac ja, czy moze sie przysiasc ![]() ![]() choc nie wiem czy to do konca jest na temat :| ale ktos tu wczesniej pytal o urozmaicenia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Kocham_Luline Czas edycji: 2010-01-31 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Głównie to:
- spacery ![]() - oglądanie filmów ![]() - wypady na miasto (na piwko i pizze) ![]() - wycieczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
śpimy razem
przytulamy się i takie tam...:P gotujemy wspólnie buszujemy w internecie oglądamy filmy chodzimy do kina, spacery(z psami przeważnie),pizze gramy w pociągi ![]() chodzimy na imprezki często chodzimy razem na zakupy tańczymy, śpiewamy sobie po prostu byczymy się... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Gdy jesteśmy razem staramy się jak najwspanialej wykorzystać ten czas kiedy możemy pobyć We dwoje. Zazwyczaj spędzamy czas w domu lub czasami poza nim ale tylko On i Ja. Na imprezy i dyskoteki rzadko wychodzimy, gdyż mój Tż nie lubi za bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Różnie
![]() Latem: - głównie poza domem, podróżujemy, poznajemy nowe miejsca, - pływamy kajakami i rowerami wodnymi po jeziorach, - trochę też motorówkami po zatoce - mamy w planach kurs na sternika - szybowce - również kurs w planach, szkoda tylko że czasu ciągle brak - rowery, - grille i różne imprezy ze znajomymi - zazwyczaj ratujemy też jakieś koty ![]() ![]() Zimą: - zdecydowanie częściej niż latem chodzimy do kina, teatru i takie tam ciepłodające przyjemności ![]() - gramy w karty, również ze znajomymi - ostatnio odkryliśmy też gry planszowe, aktualnie męczymy puerto rico ![]() - często uskuteczniamy zestaw - ja książka, Tżet komputer - staramy się wychodzić do knajpek jazzdających ![]() - integrujemy się ze znajomymi - niby mamy w planach tenis, tak już drugi rok ![]() - też podróżujemy, ale jednak trochę mniej ![]() - koooty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak spędzacie czas z ukochanym!?!?!
![]()
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
- gramy na PS3
- ogladamy TV - duzo spacerujemy - spotykamy sie ze znajomymi - chodzimyna zakupy - rozmawiamy na skype z rodzina - gotujemy i jemy - drinkujemy - chodzimy na solarium ![]()
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
Wkładam mu palec do pępka, co go bardzo rozśmiesza
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#210 | |
mj
|
Cytat:
![]() Niestety zima to nie jest okres kiedy w głowie mam pełno pomysłów, a przydałoby się.. Filmy to już chyba wszystkie mamy obejrzane, także kino odpada. Planuje może jakiś wypad do teatru jednak w tym miesiącu nie ma już pieniążków. Ostatnio co prawda byliśmy w kinie, ja się cieszyłam że gdzieś wychodzimy ale niestety w rozmowie wyszło, że Tż ogólnie jest zadowolony ale bez rewelacji bo najchętniej to by zrobił grilla albo pojechał na kajaki...heh ale niestety to nie jest pora na takie akcje. Sama mam ochote na bardziej aktywne spędzanie czasu... Przejrzałam już oferty spływów kajakowych np na majówke, ale to też koszt 370 zł, trzeba odłożyć. Jednak chciałam go czymś zaskoczyć, czymś niepowatarzalnym!... Np chciałam zorientować się gdzie najbliżej można wypróbować swoich sił w Zorbingu, albo hydrozorbingu bo wygląda to na całkiem fajną zabawę... jednak w tym naszym kraju to coś takiego to rarytas.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.