|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: moje paskudztwa
lada moment powinienem coś wydłubać..... tylko czekam na przesyłk z qnsztu,
znając pocztę to dopiero w poniedziałek przyjdzie ;( mam cicha nadzieję że w piątek
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1153433714
są śliczne
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
oo jesteś pierwsza powiem że myslałem ze one głównie się będą podobały a tu nikt nic o nich nie mówił były totalnie omijane hehe
bardzo mi miło że się podobają
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Trochę starych nowości.. niezbyt udane hehehe, co zreszta widać
Nie nawidze fotografować masy perłowej i muszli co widać na fotce. Zniknęły mi też koraliki w bransoletce ![]() Modelina + szklane + plastikowy metal, że się tak wyrażę ![]() Fimo + szklane Masa perłowa + muszla cięta, że się tak wyrażę Ps. Tego prosze jeszcze nie zaliczać do nowości ![]()
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku
Te twarze sam robileś z fimo: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1155905882 Czy to chyba malowane?
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
kochana ja idę na łatwizne.. można sobie kupić gotowe roladki
hihihi....zawsze chciałem wam o tym napisać ale jakoś ciągle zapominałem.. a wybór jest spory. Moja mieścina mała, ale materiały dla uzdolnionych (nie konieczniem nie ) jeszcze są
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
hmmmm robisz zakupy na qnszcie? mi się wydaje tam strasznie drogo :/
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
a no robie.. możei dorgo, ale jestem przyzwyczajony robić tam zkupy, ale tylko półfabrykaty
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Półfabrykaty są tańsze u Ellect na allegro, albo w światkoralikow2 . W qnszcie nie opłaca sie już kupować.
A musze powiedzieć ze zrobiłes fajny postęp I co do samego tworzenia i dobierania barw i co do zdjęć Tak więc gratuluję
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
fotki robione nowym aparatem (Canon Powershot A620) którego jeszcze do końca nie rozgryzłem, były to dośćtrudne fotki do obrobienia (moim zdaniem)
A na oglądanie postępów zapraszam wp oniedziałek wieczorkiem hihih (bo to są jeszcze stare prace )Miło mi aniielico dorga
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
no włanie ja tez kiedys o tych wałeczkach słyszałam, ze się samemu z tego odcina plasterki, ale nie wiem jak się to nazywa
a w Krakowie dużo sklepów dla plastykow, to bym popytała fajne bransy
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
No qbek z takim badziewiem do galerii startujesz?? http://www.maesteria.com/index.php?p...koszyk=&wysw=2 Nie szkoda ci reputacji psuć??
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Nie szkoda. Zresztą nie wiem wogole zj kaiej racji tam moje prace wystawili. Jednak nawet jeżeli błoby to największe badziewie to warto być troszke milszym.
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
mi się po prostu na płacz wzięło, no chłopie, twoje bransoletki są tekie że mózg staje, (czytaj ładne) a tu takie coś?? Ja z natury nie jestem złośliwym człowiekiem po prostu mi pióra opadły jak to zobaczyłam
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
że co wszystko takie beznadziejne, czy tylko to...... a może są osoby którym się podobają??
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
mnie chodzi tylko o ten model. Miałam kiedyś kolczyki które różniły się między sobą koralikami i wszyscy zwracali mi uwagę że założyłam kolczyki nie do pary. Ten model mi sie nie podoba, myślę że moja wypowiedź nie ujmie ci nic bo masz tu masę pozytywnych wypowiedzi od wizażanek. Poza tym forum jest po to aby wypowiadać swoje zdanie a nie tylko każdemu słodzić.
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
oczywiście jeżeli tobie sie nie podobają to masz pełne prawo wypowiedzenia swojej opni
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
o matko nie chce się kłócić, widze żej ustin coś ostatnio do mnie masz?? :/
Przecież nic nie napisałem że jak mogła powiedzieć, żem oja biżu to badziewie że jest głupia czy takie tam, tylko że to do najmilszych nie należało zresztą skończy temat, uważa że są brzydkiei już, mi sie też czasami biżu nie podoba, a piszę że ładna :/ to tez źle z drugiej strony
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego jak mi się nie podoba (w sensie gustu), to nie piszę nic. (choć jak nie piszę nic, to też nie znaczy, że mi się nie podoba - mogę mieć gorszy dzień) A jak jest z wykonaniem coś nie tak - trzeba pokazać i wytłumaczyć. Chamstwo jest be, a słodzenie nie lepsze.
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
A żeby nie było, że piszę i nie widzę prac:
1. Gdzie kupiłeś wałeczki fimo? ![]() 2. Ostatnie bardzo mi się podobają, sama zrobiłam coś w tym stylu, tyle że zielone i z mniejszymi zawieszkami (nie pokazałam, bo skaner mi kolor zmieniał na brązowy :/ ) |
|
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
a tajemnica hehe, sklepie dla platyków
. Nie no może przesadzam jak zwykle z tym pisaniem, że jak coś mi sie nie podoba o pisze że ładne, ale jak jest świetnie wykonane, super kolorki i tak dalej a mi sie jako całość tak sobie podoba to piszę że sliczne, poprostu tylko mi sie nie podoba a inni mogą być zachwyceni (tylko to też chyba nie jest zbyt dobry tok rozumowania)
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Qbek, ty siamie!
My tu się dzielimy gdzie giełda, pasmanterie, sklepy, a marnego namiaru na sklep nie możemy dostać. |
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
większośćrzeczy piszę z małej.. a Justin to twoj nick
imię jak sie domyślam to Justyna Ale jeżeli sobie rzyczysz....Tońko kochana myślę że nie będzie Ci się chciało jechac 90km po Fimo hehe... bo to w moim mieście kupowane było to chyba adres Ci nie potrzebny??
|
|
#206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nieladnie |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
taki młody a bajeruje jak stary wyga
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1153480352 poprostu CUDO.... PONIEWAZ SAMA CHCE ZACZAC TWORZYC bizU MOZE udzielisz mi kilka podstawowych wskazowek? 1. jakie narzedzia jaki klej itp 2. jak robic najprostrze wzory bizu... jestem zachwycona ta bizuteria chyle czola ![]() ----------------------------------------------------------------- Qbek to FACET??????????????? WLASNIE PRZEZYLAM MALY SZOK..... ![]() ale w sumie milo, ze mezczyzni tez sa uzdolnieni hehehhehe :P ZART! (jak by ktos poczul sie urazony )
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Będę jechała 90 km.
![]() Ale ze mnie zardzewiała piła.
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
droga Emmo bardzo mi miło, że się podoba
![]() Wszyyyystko jest opisane na tym forum wystarczy zajrzeć tylko do wątku kurs dla totalnie zolonych na przykład. A kompleciku nie oddam hihi... nie jest raczej na wymiane .. nio i pewnei masz tylko kometyki i ciuchy, a mi to raczej nei potrzebne.. Nie dziwie sie Twojej reakcji kolejna dostałas szoku... kiedy nadejdą te dni kiedy nikogo to nei będzie dziwiło....serddecznie pozdrawiam. Już ze mnei zrobiły starego capa, ehhhh wrrrr > .Tońko mieszkasz w wawe to naaaaapewno znajdziesz w sklepie z artukułami dla plastyków takei roladki
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

Te twarze sam robileś z fimo:
) jeszcze są

I co do samego tworzenia i dobierania barw i co do zdjęć