|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zespół na wesele
My tez mieliśmy problem z zespołem. Najwiekszy, jak wszystko ładnie nam się udało załatwić to z zespołem był duży problem. Wszystkie fajne były już zajęte, a tzw"wyjków"
nie chcieliśmy. Chyba dzięki naszemu szczęściu udało nam się znaleźć bardzo fajny zespół, który o dziwo gra wszystko na żywo, bez dysków i babeczka śpiewa super Tak więc dziewczynki nie traćcie nadzieji
|
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
wycięte przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-28 o 12:57 Powód: reklama/spam |
|
|
|
|
#183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Może ktoś polecić jeszcze jakieś zespoły z okolic Lublina? Ja przejrzalłam juz płytki z wesel od wszystkich znajomych i dalej nie bardzo coś znalazłam
|
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
witam
dziewczyny znacie moze zaspół Bella Note? dema mi się bardzo podobają - lecz no własnie, to tylko dema ,a jak na zywo to nie wiadomo... z gory dziekuje za wszelkie opinie
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
ja też szukam dobrej orkiestry na Śląsku na 22.08.2009, sala już jest, prawie wszystko pozałatwiane i brakuje orkiestry, jak byście słyszały o jakiś namiarach dobrej orkiestry z wolnym takim terminem błagam o info amn7@wp.pl Gorąco pozdrawiam i wszystkim życzę powodzenia. Edytowane przez ANI@ Czas edycji: 2009-03-09 o 22:58 |
|
|
|
|
#187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyslalam pw z namiarem powodzenia
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
ewelinaaa przepraszam że tak późno ale zaraz przesle Ci namiary na pw, ale pewnie juz znalazłaś zespół
ja co prawda nie jestem z Twoich okolic tylko z Wawy i zespół też ale oni podobno bez problemu dojezdzają . A wiecie co mnie najbardziej denerwuje u niektórych zespołów- to że niby tacy świetni są a nawet swojej strony www nie mają żeby posłuchać i znaleźć na nich namiary |
|
|
|
|
#189 |
|
Przyczajenie
|
znacie zespol music trio? poprosze o opinie
|
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, wielka prosba , jesli ktos moze mi polecic fajną kapelę z okolic Bielska Białej , Szczyrk , Zywiec , generalnie ze Śląska , to bardzo prosze o priva i z góry dziękuję
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny czy słyszałyście cokolwiek o zespołach Tango, Margo lub Sekulsky Band? Ja mam straszny problem z wybraniem zespołu
.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja będe mić na swoim weselichu zespół Alfa z Rudy Śląskiej czyli z mojego miasta
Byłam na weselu oraz na sylwestrze które grali spodobało mi sie i podpisalismy z nimi umowe.Cena jest tez dosyć przystępna wiec miejmy nadzieje ze sie spisza na naszym weselu
|
|
|
|
|
#193 |
|
BAN stały
|
wycięte przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-04-13 o 18:04 Powód: spam |
|
|
|
|
#194 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Ja osobiście polecam zespół Aplauz ze Świętokrzyskiego. Mają super wokalistkę z pięknym głosem, także polecam gorąco. Co więcej, można sobie wybrać zabawy na oczepiny, czyli nie tak,że zrobią jakieś chamskie i gburowate zabawy, tylko kulturalnie
Jeszcze raz polecam
|
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie może namiary na jakiś fajny zespół z Zamościa albo okolic?
|
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny witam ! Mam prośbę CZY KTOŚ ZNA ZESPÓŁ VOODOO z Wrocławia może ?? jest 3 osobowy : 2 kobietki i facet ! zamówilam ich do mnie na ślub no i teraz mam przeróżźne dylematy jak oni zagrają .bo to tylko 2 gitary ,organy i 2 żeńskie wokale .Jak ktoś o nich slyszal niech da znać :www.voodoo.pc.pl
bardzo wdzieczna będę za info |
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
Szukam informacji na temat zespołu "Na luzie" jeden jest z Kielc to wiem ale jest jeszcze jeden prezentowany na www.youtube .pl i to właśnie na temat tego zespołu szukam informacji, niestety nie wiem skąd są... a uważam że są godni polecenia sami zobaczcie...
|
|
|
|
|
#198 |
|
BAN stały
|
usunięto przez moderatora/reklama
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-05-22 o 20:33 Powód: reklama/spam |
|
|
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Kapela, DJ....?
Tajusiu, a co to za zespół, proszę zdradz mi.
|
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Czy zna ktos może zespół Layer z Łęcznej?kiedys działali pod nazwa Avanti, występują czasami w Emocji i Apropos w Łęcznej. prosze o jakąs opinie.
|
|
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
A ja poszukuje fajnego dj z okolic Elbląga, Gdańska - ewentualnie
Ma ktos jakies sprawdzone typy? dodam ze jestem bardzo wymagajaca
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może spróbuj przez you tube się z nimi skontaktować.
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-05-26 o 23:32 |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
a co znaczy bardzo wymagająca. To nie jest tak że każdy chce miec super wesele ?? i że każdy jest b wymagający??
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
My będziemy mieć wodzireja. Byłam już na wstępnych ustaleniach i zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Prowadził prymicje kolegi i rodzice mówili że była świetnie (wiadomo, że to nie wesele ale poprowadzić taką imprezę to też sztuka). Tak wiec liczę, że się spisze. Doradzał też w związku z samą ceremonią, podał kilka sprawdzonych pomysłów i cenowo wychodzi korzystnie.
Myśmy chcieli zespół ale po przesłuchaniu chyba z 20 demo dałam spokój. Głowa mi pękała. |
|
|
|
|
#205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co oczywiście niekoniecznie jest dobre bo bardzo męczące...
|
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, potrzebuje Waszej pomocy! Mój Przyszły Mąż wynalazł zespół. Nazywają się.. Balanga (nazwa - masakra). W niedziele jesteśmy umówieni na podpisanie z nimi umowy. On niby słyszał jak grają ale ja nie miałam czasu i tą jedną rzecz on miał załatwić, zespół w sensie. Siedze teraz na necie i szukam i szukam i szukam czegokolwiek o tym zespole i... NIC. Słyszała któraś z Was o nim??
|
|
|
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
Moze lepszy bedzie jakis dobry zespól zamiast Dj.. W koncu to jednak wesele a nie dyskoteka. Widziałam na przyjeciu weselnym kuzynki zespół NEUTRINO,zrobili na mnie piorunujące wrazenie.
|
|
|
|
|
#208 |
|
Przyczajenie
|
Witam.Odstąpię bardzo ładną salę weselną, termin:22.08.2009 w domu weselnym "Pod dębami" w Woli Kopcowej (wpłacona zaliczka 1500zł), zespół "L-4" (200zł), fotograf (100zł), termin w kościele Św. Jadwigi na godzinę 15.00, suknia ślubna rozmiar 38 kupiona w sklepie "Cymbeline" (900zł).Możliwość odstąpienia w komplecie lub osobno.
W PREZENCIE fundujemy młodej parze weekend w pensjonacie "Idylla" w Karkonoszach w miejscowości Przesieka. Wszystkich zainteresowanych bardzo proszę o kontakt. |
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Co prawda nasz ślub dopiero w maju 2010 ale grupę już mamy zarezerwowaną. Bawiliśmy się na weselu na którym grali. Bardzo nam sie spodobało i postanowiliśmy ich wziąć do nas. Są z Radomia ale dojeżdżają bezproblemowo.
|
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was serdecznie dziewczyny! potrzebuje waszej pomocy! Szukam opini o zespole L 4...nic kompletnie nie mogę znajść...Czy któraś z Was miała może ten zespół? lub choc słyszała o nim...? Zespół jest z Czestochowy..Bedę bardzo wdzięczna za opinie! Pozdrawiam cieplutko!
Edytowane przez Jayne Czas edycji: 2009-07-16 o 22:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

nie chcieliśmy. Chyba dzięki naszemu szczęściu udało nam się znaleźć bardzo fajny zespół, który o dziwo gra wszystko na żywo, bez dysków i babeczka śpiewa super 

Ma ktos jakies sprawdzone typy? dodam ze jestem bardzo wymagajaca