![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy
dzieki za odp...slyszalam o tym tyle,ze zastanawiam sie czy jest roznica miedzy stosowaniem po terapii a w trakcie ;/
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
O pozale sie nad soba,Mam wlosy jak na 1 fotce , a chce zapuscic by miec jak na 2 fotce takie ladne loki mialam<cry>.
Ale bede silna i kolo marca znow bede miala ladne.Koniec fryzjera ![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
No ja się zabieram za zapuszczanie
![]() ![]() ![]() ![]() A lekko to one ze mną nie miałyt i nie mają... ![]() ![]()
#184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To zależy od rodzaju chemii,bo jezeli jest bardzo silna i włosy i tak,i tak wypadną to moim zdaniem nie ma sensu stosowac wax.A jezeli chemia nie jest na tyle mocna i pozostawia nadzieje na uchowanie włosów to jak najbardziej nalezy sie wspomagac(takie przynajmniej jest moje zdanie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedź
![]() W takim razie ja też zapuszczam. Mam włosy wycieniowane. Najdłuższa warstwa ma 20cm najkrótsza ok. 6cm.Chce mieć włosy przynajmniej za łopatki. Zobaczymy co z tego wynikinie tym razem. Wczesniej nigdy nie wytrzymywałam długo i po około 3 m-cach zapuszczania odwiedzałam fryzjera i było ciecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
fatim jak siedze w wannie, w garcej kapieli to nie owiam wlosow
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() wczoraj jak wyprostowalam wlosy to sie tak zdziwiłam! aah jakie dlugie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Ja nakładam Wax, zawijam głowę w foliową torebę, zakładam czapkę i wskakuję na 20 min do łóżka
![]() Mają ze mnie ubaw w domu!!! ![]() Włosy ładnie się nagrzewają i jest miodzio. |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Ja też zapuszczam włoski.Marzą mi się takie jak w załączniku.Teraz mam tak za łopatki więc myśle, że tak za półtora roku (jak długo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
A myślałam, że tylko ja jestem taka niewytrwała w zapuszczaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
nie tylko Ty, ja tez jestem zapuszczalska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
to i ja się dołączę!
![]() włosy mam tuż za obojczyki chcę mięc tuż za biust. mam nadzieję, że z Wami mi się uda! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
mialam do połowy pleców, ale tydzień temu ściełam i są do ramion
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Konto usunięte
|
A tak w ogóle to ile włosy rosną srdnio na miesiąc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
BAN stały
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;2816912]A tak w ogóle to ile włosy rosną srdnio na miesiąc?[/QUOTE]
Coś ok.1cm do 1,5cm. Różnie bywa. Mi włosy rosną bardzo wolno a mojej mamie bardzo szybko ![]() ![]() Kiedyś miałam włosy prawie do pasa, proste bez cieniowania + śliczne naturalne pasemka. Ale jak zaczełam ścinać to teraz każdy sie wywija w inna strone i msuze prostowac... Na szczescie najdłuzsze sięgną juz za niedlugo do łopatek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
dokładnie karo-la, na MM widać było jak krótkie były moje włosy w momencie mocnego postanowienia zapuszczania... ale nic, zaciskam zęby i oglądam stare zdjęcia z długimi włoskami, no i oczywiście mam nadzieję, że już w kwietniu na ślub będą jako-takie długawe
![]() dziewczyny, a czy wax nie działa źle na włosy, które z natury się przetłuszczają? i jeszcze pytanko o tabletki, które polecacie jako najlepsze ![]() ![]()
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..." Marek Aureliusz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Moja mama używa skrzypovitę, a ja silicę (mam strasznie łamliwe paznokcie). W sumie to ja jestem chyba bardziej zadowolona z silicy, niż mama ze skrzypowity, choć silica jest dużo tańsza, a chyba skuteczniejsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
to ja tez dolaczam do grona zapuszczajacych wloski
![]() we wrzesniu scielam je i mocno wycieniowalam tyl i boki w najdluzszym miejscu siegaja do polowy szyi a w najkrotszym miejscu to jakies 5 cm... marzy mi sie dl do ramion na studniowke w styczniu no ale co z tego wyjdzie to niewiadomo... chyba nie mam silnej woli ![]() ![]()
#200 |
Wtajemniczenie
|
Hey!!! Jak wam dziewczyny idzie
![]() ![]() ![]() Buziaki i całuję gorąco ![]()
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dalej zapuszczam wytrwale i dzielnie ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
jeju tez musze sie wybrac na podciecie koncowek,ale boje sie,ze mi zetnie pare ladnych cm ;/ eeech te fryzjerki...
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
hm... ja wlosy podcinam tak co pol roku... ale rosna bardzo szybko... sa wycieniowane od czubka w marcu mialam malego irokezika,,, ale rosna, obecnie sa juz do pasa... i mi sie super kreca... wiec baja super efekt... ; ) pozdrowka powodzenia... ps nie uzywajcie zadnych wspomagaCZY DO Rosniecia wlosow bo to bezsens : - / po co przyspieszac proces natury... przeciez urosna wolisz poczekac i miec zdrowe piekne wlosy niz uzywac jakiejs chemi, czy tabletek... pa
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
ma marcu irokez a teraz do pasa? o_O
#205 |
Przyczajenie
|
Jestem ofiarą nieudanego, zemszczonego cieniowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
lilly78 ja łykałam Skrzypowitę.
Ale ponoć każdemu co innego pomaga..Robię sobie co 4 misiące 2-miesięczną kurację- paznokcie super, włosy super ( na nogach też szybciej rosły, niestety) a z cerą to jakoś (odpukać ) problemów nie mam. Wax trochę natłuszcza włosy, niestety...Jeśli ci się przetłuszczają to może lepiej Seboradin niger? Miałam i szampon, i lotion- sprawdziły się. Zapobiegają przetłuszczeniu (lotion szczególnie) i wzmagają procesy cebulek, czyli stymulują wzrost. Mnie od września zeszłego roku włosy urosły grubo ponad 20 cm..I w grudniu były podcinane.A teraz rosną spokojnie ![]()
#207 |
Zadomowienie
|
karola no ja ostatnio miałam skrzypovitę i hmm... no nie wiem, może za dużo oczekuję, bo cudów nie było
![]() muszę też spojrzeć na ten Seboradin, chociaż ja i tak codziennie myję włosy, więc to, że się szybko przetłuszczają nie ma zbyt dużego znaczenia w kwestii estetycznej ![]() a tak ciut offtopikowo, nie wiem czy oglądacie Taniec z gwiazdami, tam jedna z tancerek, nie pamiętam nazwiska, ale ona to ma dopiero dłuuugaśne włosy ![]()
![]() |
#208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też takie chcie ![]() ![]() ![]() od kiedy zapuszczam hmmmmmmm... w sumie od niedawna.. własnie mam maseczkę z żóltka, nafty i olejku rycynowego..uzywam szamponu Pantene pro-v Gęste i mocne, odzywkę zwykłą Ziaji dla włosów farbowanych.. maseczkę robię raz na tydzień.. już może z 3 razy zrobiłam.. ponadto kilka razy przed umyciem nałożyłam na włoski naftę.. wypadająmi włoski ![]() ![]() ps możecie mi doradzić jakąś maseczkę regenerująca na suche końcówki?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kiedys miałąm bardzo długie włosy ale przeszkadzalo mi to że się wywijały i je obciełam teraz tego żałuje bo nie mogę się doczekać aż bede miała dlugie ![]() ![]() pzdr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
DZiewczyny to ja też sie przyłączam. Mam włosy troszkę krótsze niż do ramion, mocno cieniowane, z grzywką, która działa mi na nerwy, bo w tym momencie jest nijaka, w dodatku ostatnio zostałą troche wycieniowana, co jej zaszkodziło. No nic to. Przyłączam się. Cały czas staram siezapuszczać włosy, aole mam tendencję do częstego farbowania, włosy sie niszczą i kruszą i tak w kółko. Teraz nie farbuję juz drugi miesiac i mam nadzieję wytrzymać. Stosuję Seboradin regenerujący szampon, odżywkę Joico K-Pak i ampułki Seboradin, dzięki tym ampułkom włosy mi trochę szybciej rosną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.