![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Buty EMU
jeśli są na licytacji to teraz lepiej bo mniej osób kupuje, a być może na kup teraz też bo potem jak im wiecej osob bedzie kupować to podniosią cene
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem co doradzic...ja np teraz nie mam szans kupic. jesli juz jakims cudem na allegro pojawia sie moj rozmiar czyli 37-38 to zwykle jest to jedna para i to w kolorze czarnym lub kremowym ( a dla mnie typowe emu to orzechowy lub czekoladowy braz
![]() ![]()
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
odswiażam
![]() mam zamiar je jutro kupić ![]() Są teraz w street'cie za 79 zł ![]() ![]() Takie brązowe ^^ Ah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
kupilam nieoryginalne brązowe niezbyt wysokie ale nie te do kostki emu i są extra, a jak w nich cieplutko, szkoda że nie na śnieg
a cena oryginalnych na allegro jest bardzo niska, bylam w berlinie kilka dni temu i tam oryginalne wysokie zwykle kosztowaly 179euro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
ma ktoras z was emu z diversa? widzialysdcie je na zywo? polecacie? ; d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
ja nie mam ale widziałam i są w miare zgrabne jak na emu i dobrze zrobione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
w takim razie nabieram na nie ochote ; d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o tych z diversa czytałam ze są na 3 m-ce chodzenia i sie rozwalają. Sama nie mialam wiec nie wiem. Własnie sobie kupilam emu na http://www.butsklep.pl/1535/buty_emu...te_hi_chestnut juz nie moge sie doczekac jak przyjdą, jak ponosze to zdam relacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
a co myslicie o UGG cardy ;> takie welniaki na podeszwie
![]() i powiedzcie i jedno dlaczego ludzie u nas na allegro spzedaja buty po 200 300 złoty a za granica te buty kosztują np. 200 dolarów ? Mowa rzecz jasna o oryginalnych butach za 200 lub 300 złoty. Czy to sie im oplaca? niewiem sama ale widocznie tak. Ale dziwne nie sądzicice? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
ja sobie kupiłam emu na tej samej stronie co kolezanka wyzej www.butsklep.pl rok temu za 329 kolor carmelowy z trzeba klamrami teraz widzialam ze te same tylko w innym kolorze sa za 599 wiec sie oplacało
![]() ![]() po za tym kupilam do nich w tym roku kurtke z nike w lumpeksie za 75 zeta i wyglada to za***iscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, mam prośbę, wie ktos może jaki obwód cholewki maja buty emu mini rozmiar 36??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny mam bardzo ważne dla mnie pytanie i mam nadzieję, że dacie mi na nie odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Osobiscie planuje kubic sobie te buty w nablizszym czasie..Nie polecam kupowania podrobek, gdyz wlasnie to one przemakaja i jestem pewna, ze nie nadaja sie do chodzenia w lato. Oryginalnie buty EMU, sa zrobione z welny Merynosow...ktore w zime grzeja stope, a w lecie ja chlodza, nie pozwalajac na pocenie. Wilgoc nie przechodzi do srodka, natomiast wilgoc ze srodka wydalana jest na zewnatrz, dlatego wlasnie noga sie nie poci. But jest tak skonstruowany, zeby utrzymywac w srodku stala temperature. Welna i skora na pewno nie pozwoli aby stopy nam zmarzly i przemokly. Natomiast wyszlo pelno podrobek, ktore przepuszczaja wode do srodka i nie zapewniaja nam ani ciepla ani suchego srodka...I do tego sie deformuja i niszcza. Mysle, ze jezeli zainwestowac, to w dobre buty,w ktorych przechodzi sie dluzej i bedzie sie z nich zadowolonych oraz oczywiscie w takie dzieki ktorym bedziemy mogly spedzic zime bez przeziebien itp
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Własnie sobie sprawiłam takie buciki w deichmanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No i zgadzam się iż nie warto kupować podróbek. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez cokolowska Czas edycji: 2009-10-15 o 14:10 Powód: - |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Najlepsze w tych butach to wzrok ludzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
niecałe z Merynosów są emu bronte, które z Merynosów mają wełnę w środku. natomiast emu stinger z Merynosów mają wełnę i skórę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
Wlaśnie dzisiaj kupilam sobie emu
![]() ![]()
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
A ja uwazam ze nie ma sensu kupowac jakis podrobek w deichamanie lub innych sklepach .. podroba to podroba .. i predzej czy pozniej wyladuje w koszu.. wiem , bo sama kupilam w zeszlym roku podróbki w Diversie za 130 zł(zwykle buty w tym sklepie są wytrzymałe) byly beżowe i nie dosć ze po miesiący chodzenia wykrzywiły się podeszwy także stopa w nich wyglądała na zdeformowaną , to gdy je przestarłam szmatką straciły kolor . Pozniej wydalam 90 zł na kolejna podrobke z new yorkera , która po jakimś czasie też wylądowała w koszu . W tym roku zamowiłam na allegro orginalne emu bronte lo i przekonalam się ze cena = jakość . Mają utwardzoną podeszwe (nie wygina się) nie przemakają (zapomnialam nadmiecic ze podrobki mi przemakały) i mozna je spokojnie czyscic i nie traca koloru . oto moje emu :
http://allegro.pl/item786488537_emu_...9.html#gallery POLECAM TYLKO ORYGINAŁY! ![]() Edytowane przez CraZyyMee Czas edycji: 2009-10-22 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam emu i jestem bardzo z nich zadowolona. Niedawno zamówiłam sobie nawet drugą parę
![]() ![]() Polecam ale tylko oryginały. Moje: http://allegro.pl/item795007284_emu_...orange_38.html i http://allegro.pl/item793039896_emu_...rozowe_38.html ![]()
Edytowane przez lovemyboy Czas edycji: 2009-11-01 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
mi osobiscie Emu się podobają jednak w mojej szkole pojawiła się dziewczyna ze strasznie krzywymi nogami i chodi w Emu ,efekt jest taki ,żę dziewczyna nie chodi na podeszwie tylko na materiale , wiec Emu tak al nie dla bardzoo krzywych nóg tak samo z resztą jest z trampkami
![]()
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
Mam emu, podrabiane. Nie polecam kupowac zadnych podrobek, bo to one wlasnie przemakaja. 3 minuty na deszczu i cale mokre. A po kilku takich razach wygladaja tragiczie.
Jak juz to oryginalne. Moje kolezanki maja i sobie chwala ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
Gdzie w Polsce dostanę oryginalne buty UGG?
Bo niestety na allegro kupiłam podróbkę ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
a podaj link do tej podróbki
![]() bo też rozważałam kupno ugg z allegro, ale kurde ten sprzedający ma mało komentarzy i stąd moje wątpliwości.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.