![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nocne orgazmy....
Nie mam...a szkoda
![]()
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
![]()
buhahaha
![]() ja tez nie mam.. ![]()
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Tez mi sie zdarza od czasu do czasu - zazwyczaj polaczone z jakims seksownym snem
![]()
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
przeczytalam watek i stwierdzam, ze ide jaknajpredzej spac!:P
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
może Ci się cóś śni ciekawego ?
![]()
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Orgazm nocny, również orgazm bezstosunkowy bowiem dochodzi do niego w trakcie snu. Jest zjawiskiem normalnym, obojętnie czy występuje u niezaspokojonych seksualnie czy o osobników o wysokim poziomie libido. U mężczyzn jego odpowiednikiem jest polucja (zmaza nocna)
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
O kurcze chciałabym tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
ja mam i to od wczesnych lat zanim zaczelam uprawiac seks, czasem jest tak silny, ze sie budze. super sprawa ;] szkoda ze nie czesto
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Zaaazroooszczę, noooo też tak chcę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
Czytałam kiedyś o różnych pozycjach i układach ćwiczeń przed snem które gwarantuą przymene sny. ale mi sie jakoś nie udało ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
tez tak miałam i nie ukrywam że było bardzo przyjemnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
Miałam niedawno kolejny. Niesamowite
![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
Ja mam nawet dosyc czesto, (mimo ze TZ obok)
![]() ![]() Zawsze opowiadam rano mezowi i nadziwic sie nie moze, ze to tak dziala ![]() Zaczelo mi to naprawde uswiadamiac ze za orgazmy "pochwowe" odpowiedzialny jest mozg i tyle. Kurcze, zeby byla jakas gotowa recepta jak taki orgazmowy program w mozgu wlaczac, tak na zyczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Miałam z 2-3 razy
![]() ![]() Niesamowite uczucie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Pani Buka
|
zdarzyło mi się kilka razy... trochę mnie to zaszokowało :p ale nie wiedziałam że to tak powszechna sprawa
![]()
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Wiecie kobitki, mnie też się to zdarza...I być może, że jest to jednak związane z pełnym pęcherzem. Dlaczego? A otóż, często kobietom, które nie mogą dojść do orgazmu zaleca się ćwiczenie mięśni Kegla, a są to te mięśnie, które trzymają mocz. Więc gdy śpimy, a pęcherz pełny, nasz organizm tymi mięśniami mocz wstrzymuje, a przy okazji skurcz tych mięśni od trzymania, daje jeszcze miłe doznania!
![]() Ja zawsze po takim orgazmiku biegnę do łazienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Kurczę ja chyba biję wszelkie rekordy bo mam praktycznie co noc i to po kilkanaście. Jeden za drugim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
zdarza się, aczkolwiek rzadko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
mialam tak raz... obudzilam sie i dokladnie pamietalam co mi sie snilo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Wspaniała sprawa.Do niedawna nie wybudzałam się z takiego snu tylko śniąc czułam ogromną rozkosz.Teraz dodatkowo się wybudzam i w takim pół śnie czuje skurcze, pulsowanie i ogromne podniecenie.Nigdy nie przeżyłam czegoś takiego na jawie
![]() Czy da się zdjąć jakoś tą blokadę i przeżywać takie stany w realu bo jestem przekonana,że to jest właśnie prawdziwy orgazm??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dobre pytanie, bo też tak mam ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
zdarzylo mi sie to juz 3 razy! raz niestety obudzilam sie w trakcie i nie zdarzylam dojsc, ale dokonczylam sama bo juz nie moglam wytrzymac
![]() u mnie zaczelo sie to po tym , jak nauyczylam sie dochodzic z TŻtem w trakcie seksu. na poczatku mnie to dzwilo ,ale teraz jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
Owszem zdarza mi się to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Realistka
|
hmm nie zdarzylo mi sie ale kurcze to musi byc naprawde przyjemne;p
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Zaznaczam bo niektórzy czytając moje wypowiedzi nie zauważają - tak jestem facetem
![]() No więc strasznie wam zazdroszcze ![]() Ja jako facet, każdą zmazę nocną niestety zauważam. Zazwyczaj jakoś o 4/5 rano, jak się śni coś fajnego. Niestety dla nas, a przynajmniej dla mnie to nie jest w ogóle przyjemne. 1. 4/5 rano... 2. Trzeba albo szybko chwycić członka[i albo do łazienki, przez cały dom pełny ludzi -tia, jasne, albo na podłogę, i potem sprzątamy], co mi się nigdy w pełni nie udało bo jednak napletek podczas zwodu nie wiele może pomóc, albo, co dzieje się praktycznie zawsze, jestem cały w spermie, cała piżama pobrudzona, wszystko do prania. Trzeba wstać i iść prać. Oczywiście wcześniej się trzeba jakoś zakryć/ubrać spodnie, bo kto wie na kogo się trafi w drodze do łazienki o toalety. 3. Albo można olać[czyli zazwyczaj być strasznie zmęczonym], zasnąć, rano wysuszyć bieliznę, iść się wykąpać i zdrapywać po kolei kolejne kawałki zachniętej spermy poprzylepianej do wszystkich możliwych włosków. Bardzo fajna depilacja.. :/ Jednak dzięki temu powiem wam coś, co może wytłumaczy w pewnym stopniu przeżywanie orgazmów w nocy. Otóż jeżeli się masturbuję, lub jestem ze swoją dziewczyną, czegoś takiego nie ma. Jeżeli nie jestem zaspokojony zmazy występują średnio raz na 4 dni. Co wcale nie jest przyjemne. Za dużo kłopotów. To jest rzecz z której mała ilość dziewczyn sobie zdaje sprawe. Ja próbowałem się powstrzymywać od masturbacji, ale to nie ma sensu. Za duże koszty. Lepiej sobie samemu to zrobić raz na czas i mieć spokojną noc. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło mieć zmazy gdy byłem ze swoją dziewczyną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
Również miewam, ale żadko. Przeważnie mam orgazm wtedy, gdy śni mi się jak uprawiam seks. Ciekawe jest to, że przecież nie pobudzam się rękami, samo się dzieję i to jest super
![]() Naprawde fajna sprawa. I przeważnie zdarza się to po jakimś dłuższym 'poście' ;] Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
"Jednak dzięki temu powiem wam coś, co może wytłumaczy w pewnym stopniu przeżywanie orgazmów w nocy. Otóż jeżeli się masturbuję, lub jestem ze swoją dziewczyną, czegoś takiego nie ma. Jeżeli nie jestem zaspokojony zmazy występują średnio raz na 4 dni. Co wcale nie jest przyjemne. Za dużo kłopotów. To jest rzecz z której mała ilość dziewczyn sobie zdaje sprawe. Ja próbowałem się powstrzymywać od masturbacji, ale to nie ma sensu. Za duże koszty. Lepiej sobie samemu to zrobić raz na czas i mieć spokojną noc.
Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło mieć zmazy gdy byłem ze swoją dziewczyną." To może faceci maja inaczej, ale ja mam orgazmy nocne nawet, kiedy regularnie współżyję. A najlepsze jest to, że to jedyna forma orgazmu, jaką mam, bo podczas wpółżycia nigdy nie miałam, a masturbować się nie będę, bo mnie nie podnieca własna ręka. ![]() Pozdrowionka Edytowane przez Gobula Czas edycji: 2009-02-02 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Zdarzyło się parę razy - chętnie powtórzę
![]()
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.