![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oddam, szukam- artykuły dziecięce!
Witam serdecznie !
Jestem w 35 tygodniu ciąży, niestety nie pracuje, a potrzebuje dla mojego maluszka pare rzeczy ... jeśli któraś z Was ma do oddania to chętnie przyjmę : - smoczki od 0-3 miesięcy, - pieluszki (pampersy czy innej firmy) (może komuś zostały i leżą niepotrzebnie) najmniejszy rozmiar żebym mogła mieć dla dzidziusia w szpitalu, - jakies kosmetyki dla dzidzi, mydełka, oliwki, puder, płyn do kąpieli i inne kremy przeznaczone dla noworodka - ręczniczek z kapturkiem, - opakowanie wkładek laktacyjnych - majtki lub podkłady poporodowe dla mnie nie wiem co mogłoby mi sie jeszcze przydac na początek ... nie mam jeszcze pościeli do łozeczka, wózka, ale moze to an miejscu znajde ![]() jesli ktoś maa do oddania któreś z rzeczy chętnie przyjmę bo niestety nie mam nic do wymiany ![]() mogę pokryć koszty przesyłki jedynie w razie czego ... prosze o jakąs wiadomosc dziękuje z góry !!!
Jesteśmy razem od: 18.04.2003 Małżeństwem jesteśmy od 18.04.2009 Natalka - nasza córeczka ![]() Edytowane przez massowa Czas edycji: 2010-04-01 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Mam do oddania:
1.ubranka dla dziewczynki 62 -marynarka, sukieneczki, spodenki, pajacyki, bluzeczki 2.ubranka dla dziewczynki 86-98,tj. spódniczki, sukieneczki,bluzeczki z krótkim, kurteczki wiosenne,płaszczyki,spodn ie i ogrodniczki 3.bluzki koszulowe i bawełniane vero moda,reserved 38 4.ekspres do kawy philips cucina 5.kurtka wiosenno-letnia Adidas 38 W zamian chciałabym kosmetyki pielęgnacyjne dla całej rodziny, kosmetyki pielegnacyjne dla dziecka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Mam do wymiany ciuszki niemowlęce dla dziewczynki, wymienię na ubranka dla chłopca, kosmetyki lub inne akcesoria dziecięce.
mój watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420096
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
pozbędę sie:
wielofunkcyjne krzesełko do karmienia mata edukacyjna zabawka interaktywna kilka mozliwosci ustawienia-gdy dziecko siedzi, lezy oraz jako zabawka do powieszenia na łóżeczko-ruchome elementy, dzwięki rowerek jezdzik pchacz zielony kosmita |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
mam w wątkudo wymiany wiele ubranek dziecięcych i akcesorii
zapraszam
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze:
podgrzewacz do butelek/słoiczków tomee tipee lampa do zawieszenia kubus puchatek i przyjaciele https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400743 i jeszcze masa zabawek dla niemowlaków, termoopakowanie tomme tipee, torba do wózka ABC design i inne takie ![]() Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-04-20 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
pozbywam sie nalogowo...
DOKŁADKI krem EMLA znieczulajacy przed zastrzykami,super dla maluszkow, lagodzi bol zwiazany z ukluciem+jedna tubka nowa, jeszcze zaplombowana, drugiej 1-3 opakowania opakowania na smoczki+tommee tippee i canpol babies, zdarte napisy termosik tommee tipee, pasuje nie tylko do butelek tej firmy, świetny!! kilkakrotnie pracy, troszkę ,,skulkowany'' od góry ale to w niczym nie przeszkadza zabaweczki dla niemowlaków-grzechotki, gryzaki, ksiazeczka szeleszczaco-piszczaca do wozka materiałowa, ksiazeczka piszczaca do kąpieli, miekka piłeczka, warzywa, etc, oddam raczej wszystkie razem torba do wózka ABC DESIGN , z przewijakiem, pojemna, praktyczna, pasuje do kazdego wózka, nawet spacerówki-laski, kosztowała mnie prawie 200 zł a jest w stanie idealnym wiec tylko za cos super bo planuje ja wystawic na Allegro, wymienie jedynie za jakies ciuchy dla mnie M lub synka 92/98 !!!podgrzewacz do butelek/słoiczków tommee tippee, szybko sie zagrzewa, mozliwosc ustawienia stopni podgrzewania, świetny! mam nawet kartonik do niego, kabel owinięty w jednym miejscu ochronna taśmą (niestety czarną), w kilku miejscach na obudowie ma wgłębienia, jakby plastik sie troche stopił, nie przeszkadza to w niczym i nie wpływa na funkcjonowanie sprzętu, kosztował ok 150 zł ale ze względu na te defekty, wymienię na cos o nieco nizszej wartości ** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() interesuje mnie raczej odsprzedanie ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- nie mozesz zgrac sobie z e-mule tej plytki? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
witam.na co chcialaby Pani wymienic ciuszki na dziecwyznke rozm 92<Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
Chętnie wymienię letnie spódniczki, rybaczki, krótkie spodenki, bluzeczki dla dziewczynki na 92.
Zamienie sie na kosmetyki pielegnacyjne dla dorosłych lub dzieci-balsamy, oliwka, kremy i podobne. Fotki ubranek na meila-poproszę o podanie adresu osoby zainteresowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
nadal
Krem Bevita, dla młodych mamuś jak i dla dziecka 3 kremy dla dziecka do buzi Bambino Tabletki Prenatal dla kobiet w ciąży i karmiących, nie pamiętam ile zużyłam, napewno pozostała wiecej niż połowa ze 100 tabletek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
Witam. Potrzebuję ubranek na dziewczynkę 92-98 cm. Niekoniecznie za darmo. Sama mam do oddania ale raczej zimowe 86 cm jeżeli kogoś interesuje to zapraszam. Poza tym mam jeszcze buty tenisówki firmy lemingo rozmiar 20 oraz sandałki szare z kwiatuszkami roz 22 trzy raz na nogach. Do odbioru najlepiej w Gliwicach ale mogę też wysłać tylko nie wiem czy w przypadku butów się opłaci
Edytowane przez turkus85 Czas edycji: 2010-05-07 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
gothinka, chętnie wymienie sie na witaminki i kremy.
W zamian mam ubranka dla dzieci w różnym rozmiarze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
witam interesuje mnie krzeslko zabawka lub zabawki ...
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- j.w . czy propozycja aktualna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
watek ciuszkowy post 3, dokładka posciel wkład w stanie bdb oraz 2 komplety poscieli w tym jedna Feretti błękitna, druga flanelowa zołta w baranki, wymienie, posciel ok 90/133 cm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
dokładka 30.05
dla MAM chłopczyków, którzy ukończyli 6 m-cy, super ciuszki, wymienie na ciuchy dla chłopca na 98 cm albo dla mamusi rozm M -urocze ogrodniczki stan idealny, na ok. rocznego brzdąca ale mysle, ze 9 m-cy+ -Sliczny komplecik, cienki sztruksik+flanela, sztruksik niestety na siebie wszystko łapie ale rolka-lepka sobie z tym radzi, rozmiar 6+, stan db+, lekkie slady uzywania, głównie prania -dresik, 6 m-cy+, dziecko pochodzi w nim dłuuugo - super ogrodniczki jeans, porzadny materiał, stan idealny! mysle ze 9 m-cy+ -elegancki zestaw na roczek-uzyty raz, koszula nowa, marynarka, spodnie, muszka na gumce, białą koszula, cienki materiał a la sztruks, stan idealny -sandałki rozm 20-21, stan na foto, dziecko stawiało pierwsze kroki, odkształcen brak watek ciuszkowy #2 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400743 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
U mnie na wymianę mata edukacyjna 3 w 1 MATERAC MATA EDUKACYJNA Fisher Price
![]() |
#200 |
BAN stały
|
hej dziewczyny
szukam odzieży ciążowej, mam 172 wzrotu rozmiar M ![]() jestem zainteresowana ciuszkami dla noworodka w ładne, w dobrym stanie ![]() pozdrawiam, czekam na wiadomości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajrzyj do mnie mam na wymianę w wątku spodnie ciążowe i trochę ciuszków może Cię coś zainteresuje
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
dołozyłam chłopięce bluzeczki rozm 12 m-cy ale to takie 9+
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
SzAnGaLa-szukasz ciuszków dla dziewczynki czy chłopca, letnich czy cieplejszych? Mam piękne ubranka i chetnie wkleję fotki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Przyczajenie
|
PILNIE poszukuję koszuli dla chłopca na 116cm, pod garnitur w kolorze ecru ( lub zbliżonym kolorze do masła) jeśli macie taka koszulę, lub widziałyście gdzieś w Warszawie, gdzie mogę taką kupić bardzo proszę o informację.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
wanienka niebieska+ wygodny stelaż pod nią, w bdb stanie, tylko odbiór osobisty, woj. śląskie, Katowice, Chorzów, Bytom, Ruda śląska, Sosnowiec, Świętochłowice,
wkład-pościel właściwie nieuzywany ale prany, gdyz posciel lezała na łózeczku, z którego smyk i tak nie korzystał, do tego 2 komplety poscieli poszewek, Feretti oraz jakas polska firma-flanela, niebawem wróci krzesełko granatowe do karmienia/zabawy, prosze pytac, regulacja wysokosci-3 stopnie, zabezpieczenia, kosz na zabawki, 2 tacki, stan db-, odpadły mocowania na tacki, mozna je zawiesic ale nie trzymaja sie tak stabilnie jak przedtem, jedna tacka bardziej zuzyta od drugiej, krzesełko kosztowało ok 300zł mata edukacyjna o pierwotnej wartosci 250 zł, w bdb stanie, komplet zabawek, od spodu niewielka dziura, z nadgorliwosci chciałam przeprasowac i ,,złapało", nie widac, mata i tak przeciez leży, zabawka interaktywna SMIKI, wiele mozliwosci, 0+, stan idealny, kompletna, do zawieszenia na łózeczko, a kiedy smyk podrosnie, mozna go pod nia połozyc lub przed nia posadzic, bezpieczna, kolorowa, ruchome elementy zapraszam do wątku-na pytania odpowiem po poerocie z urlopu-ok połowa sierpnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
http://www.babyboom.pl/forum/sprzeda...3/#post5700980
jeśli kogoś zainteresuje proszę o wiadomość na paulus508@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
Witam mam do zamiany ubranka dla dziewczynki 68-86 różne kurtli zimowe sukienki koszulki buciki oraz dla chłopca 5 par spodni 98 cm. Kontak na prv pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
U mnie w wątku dokładka ciuszków dla dziewczynki około 6-12mc
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Witam. Chętnie odkupię w bardzo dobrym stanie:
- Łóżeczko dziecięce w kolorze ciemnego dębu 120x60 z materacykiem najlepiej kokosowym - Ubranka dla dziewczynki w rozmiarze 62-68-72 - Spodnie ciążowe na 7-9 miesiąc, sweterek ciążowy ( zawsze nosiłam rozmiar M ) - Nowe butelki i akcesoria dla niemowlaka Proszę o kontakt na priv.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.