|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
hejka strasznie zalezy mi na zobaczeniu twoich fotek gdzie widac twe umiesnione nogi.pozdrawaim papapap Edytowane przez Midi Czas edycji: 2008-07-10 o 19:10 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
|
#182 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Umięśnione dziewczyny...są tu takie?:)
podbijam temat, bo uwielbiam takie umięśnione ramiona i plecy u kobiet.
sama dopiero zaczynam, więc nie mam się czym chwalić. ![]() zrobiłam jednak zdjęcia z teraz, czyli przed konkretnymi treningami na te partie mięśni i mam nadzieję, że za kilka miesięcy będzie widać różnicę. wtedy zamieszczę zdjęcia 'przed' i 'po'.
|
|
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
Witaj fuksja
. Ja od niedawna po wakacyjnym lenistwie znów zaglądam na siłownie. Narazie wyciskam 35 (moje ukochanie ćwiczenie), mam nadzieję, że do nowego roku będzie więcej. I że może uda mi się kiedyś uczciwie podciągnąć ... powodzenia w treningach!
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam cwiczyc miesni
moja łapka : sami ocencie buzie musialam ukryc bo wyszłam komicznie ale jak by nie patrzec rogimi pasuja ![]() rączki.JPG
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Hey! Ja właściwie dopiero do Was dołączyłam
Mam nadzieję, że razem uda nam się pozbyć niechcianych centymetrów.Ja muszę tego dokonać w ciągu miesiąca( ślub siostry). Myślicie, że dieta i miesiąc na siłowni zadziałają, czy też Waszym zdaniem to za krótki okres? Pozdrawiam.
|
|
|
#186 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Cytat:
. W rogach Ci rzeczywiście fajne ![]() Właśnie oceniłam w lustrze mój biceps i coś tam drgnęło, ale tricepsy mam przywiędłe jak zawsze ...
|
||
|
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Całkiem niezłe te bicki...chociaż zdjęcie jest tak podświetlone, by to i owo uwypuklić
Ile to cm? 28?30?
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Dot.: Umięśnione dziewczyny...są tu takie?:)
Cytat:
robią wrażenie
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
[quote=anna87;8830450]Miesiąc to już coś, ważne, żeby dobrze się zabrać do sprawy i w dobrych chęciach samemu sobie nie podkładać kłód. No i patrz na to nie jako na jednomiesięczną akcję ale na trwałe zmiany na lepsze
. Oczywiście, jak już zacznę, to postram się to ciągnąć dalej. Jutro idę pierwszy raz na siłownię. Trzymajcie kciuki
|
|
|
#190 |
|
Konto usunięte
|
Trzymamy
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
to zdjęcie robione jest w moim pokoju w i tak małym oswietleniu ( czyli normalnym ) wciaz nad raczkami pracuje
![]() ładnie juz widac tricepsy nawet Jupi buziaki ps 32 cm
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
a na co ćwiczysz, na masę, na rzeźbę?
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
hym... i na to i na to
![]() kiedys rece mialam o wiele bardziej umiesnione, ale pozniej bylam w szpitalu i tam nie mialam jak cwiczyc wiec spadly ![]() duzo cwicze na rzezbe raczek ale efekty niestety powoli przychodza, bo strasznie mnie nadgarstek boli :/ i zle mi cwiczyc czasem. buziaki ![]()
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
to wytrwałości życzę, wiem jaki to ciężki kawałek chleba
ale ten endorfiny wszystko rekompensują. Człowiek styrany jak po weesternie, a i tak banan na twarzy
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jezu masz idealne 'łapki' zdradź sekret ja zaczynałaś je 'budować' ![]()
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
yes dziekuje za mile slowa
![]() kiedys ( w tamtym roku ) trenowałam chwilke thai boks i bawilam sie na worku treningowym ![]() troche zostało, ogolnie to silownia raz na jakis czas ( atlas ) i hantelki w domciu, takie 2-3 kg na poczatek, a pozniej 4-5 kilkanascie powtorzen co 2-3 dni, i tak sie rozrosly troszke aha : popmpki i ogolnie sport buziaki pozdrawiam goraco ![]()
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Miało być wczoraj, ale nie mogłam. Na siłownię pierwszy raz poszłam więc dzisiaj. Nawet fajnie było. Ciekawe, czy jutro wstanę z łóżka? I kiedy zobaczę efekty?
... Ale nieeeee... muszę wstać, bo jutro kolejny dzień treningu. ![]()
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
No... i stało się.
![]() Wczoraj był 2. dzień na siłowni. Czuję się świetnie, ale wszystko mnie boli. Mam jednak nadzieję, że trud mój nie pójdzie na marnę i za miesiąc nie będę już przypominać piłeczki. Myślicie, że to realne, że za 1 miesiąc mogą już być widoczne pierwsze efekty?
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, ze realne, pierwsze efekty bedzie widac, bedzie Cię to motywować. A co do tego, że boli to znaczy, ze dobrze cwiczylas. Nie ma co się lenic na silowni, tylko ładnie ćwiczyć dla samej siebie. Powodzenia
Tez pamietaj o odpoczynku, jesli cwiczysz silowo to nie w kazdy dzien, lub jesli chcesz codziennie to przeplataj za aerobami
|
|
#200 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miesiąc to okres, gdzie możesz widzieć pierwsze efekty. Ale dla mnie pierwszy miesiąc dbania o ciało to był raczej czas eksperymentów i wchodzenia w tryb. Próbowanie jakie ćwiczenia mogę robić. Czytanie artykułów n.t. diety itd. Pierwsze poważne efekty pojawiły się po około 3-4 miesiącach. Jeśli chcesz wyglądać olśniewająco na weselu to skup się też na pielęgnacji. Pulchna osoba też wygląda świetnie gdy ma gładką, jedrną i nawilżoną skórę. Do tego ładna postawa (którą ćwiczenia siłowe bardzo pomagają uzystkać) i parkiet jest Twój .
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie koKOro i anna87.
Jednak muszę uściślić, bo to nie jest do końca skok na głęboką wodę. Co prawda na siłowni byłam pierwszy raz, ale od kilku lat regularnie ćwiczę, biegam ( rano) i oczywiście nie zapominam o rowerku. Na siłowni skupiam się głównie na brzuszku i trenuję na rowerku. Czy w tej sytuacji też powinnam zrezygnować z ćwiczeń na siłowni każdego dnia?
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie, ze rowerek spokojnie mozesz cwiczyc codziennie, a brzuszki lepiej co drugi dzien
|
|
#203 |
|
Konto usunięte
|
Hmmm? chcesz powiedzieć, że codziennie na siłowni katujesz brzuszek i jeździsz na rowerku? To się trochę mija z celem. Ćwicz całe ciało, to raz. A aeroby z siłowym najlepiej rozdzielać, rób np w jeden dzień jedno, w drugi dzień drugie. Owszem, brzuch można ćwiczyć codziennie, ale wydaje mi się, ze to szlak dla profesjonalistów.
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie macie rację. Ale mi okropnie na czasie zależy. Czy takim postępowaniem można sobie zrobić krzywdę??
|
|
|
#205 |
|
Konto usunięte
|
Wielkiej krzywdy raczej nie (chociaż.... ), zależy od diety. Ale efektów może nie być.
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
musisz pamietac, ze ciało się przyzwyczaja do wykonywanych ruchow i obciazenia. Czasami moze zamien rower na bieznie, steper. Aeroby sa po to zeby spalac tluszcz, silowymi uksztaltujesz miesnie, bardziej wplyniesz na zmiane sylwetki. Jak pocwiczysz silowo, to sama regeneracja po tym jeszcze wpływa na spalanie, do tego polepsza sie metabolizm itp. Moze macie tam jakiegos trenera, z którym mogłabys porozmawiac.
Co Ty ogolnie chcesz osiągnąć na tej siłowni. Spalić tłuszcz, czy chciałaś sie wyrzezbic? każdemu sie spieszy, ale np. nie warto jezdzic przed 2h na rowerze bo to i tak Ci nic nie da. Poczytaj troche forum, noi tak jak poprzedniczka napisała - dieta najwazniejsza!
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
a to moje łydki
![]() hieh, dalej nad nimi pracuję ![]() zdjecie samych łydek jest z przed wakacji ( chyba koniec maja pocz. czerwca ) a to w czarnych spodenkach ich obecny wygląd ![]() ps. zeby nie było to moja opalenizna wakacyjna nozek :Płydkak.JPG łydki.JPG
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Zwracam się tutaj do koKOro i anny 87
![]() Chcę osiągnąć i to i to, tzn. schudnąć i wymodelować ciało. Ale dzisiaj nie poszłam na s. Poczekam do poniedziałku. Nie znam się na tym, więc zdam się na Was. Dzięki za pomoc
|
|
|
#209 |
|
Konto usunięte
|
Sporo znajdziesz wątków na wizażu. Zerknij też na dietetykę, zwłaszcza na podwieszone wątki. Niestety nie ma tutaj dróg na skróty
. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Edytowane przez 201705042038 Czas edycji: 2008-09-08 o 09:49 Powód: ortografia :o |
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

wtedy zamieszczę zdjęcia 'przed' i 'po'.
. Ja od niedawna po wakacyjnym lenistwie znów zaglądam na siłownie. Narazie wyciskam 35 (moje ukochanie ćwiczenie), mam nadzieję, że do nowego roku będzie więcej. I że może uda mi się kiedyś uczciwie podciągnąć 

+ masaże
...

robią wrażenie
ps 32 cm