![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Wiecie co ... na sile szukam sobie jakiegos zajecia zeby tak intensywnie nie myslec...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
cześc jukolku ja też własnie chcę sie zapisać na kurs tipsów myśle o tym od kilku miesiecy, mąż mnie namawia,bo ja lubie robić takie rzeczy i interesuje mnie to , ale tak sie jeszcze zastanawiam nad tym bo to kosztuje ok. 1500 zł na wszystko. majej kuzynki koleżanka prowadzi takie kursy, więc daleko nie musze szukać.zastanawiam sie jeszcze nad malowaniem obrazów ,ale jak narazie moja wena twórcza mnie opuściła
![]() Ja też juz dostaje świra w domu , tylko ,śpie ,jem ,sprzątam i gotuje i siedze na wizażu
![]() ![]() ![]() ![]()
#183 |
Zakorzenienie
|
Adatka slonce
![]() ![]() Z tipsami chcialabym ale nie ma w poblizu zadnego kursu a jak jest to we wrocku czyli 60 km ode mnie :/ beznadzieja i tyle!!Co ja mam ze soba zrobic ![]() ![]() A poza tym uzaleznilam sie od wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
A ja chyba dzis zacznę brać sie za malowanie, może mi przejdzie to moje przygnębienie dzisiejsze -muszę sie troche odstresować i może troche mniej będę myśleć o naszych staraniach i o reszcie spraw.
jukol a ty masz jakieś ciekawe zainteresowania? lubisz malować??? ![]()
#185 |
Zakorzenienie
|
nie umie malowac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
jaki ten świat jest okropny , wczoraj w nocy dowiedziałam się ,że moja koleżanka jest w ciąży i to w trzecim miesiącu, dopiero teraz się przyznała-oczywiście wpadka i teraz na gwałt weselicho trza robić ,chociaz nie planowali w najbliższym czasie tego. Jak ktos nie chce to ma
![]()
#187 |
Wtajemniczenie
|
Cześć smutaśne dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tych wpadek też się zastanawiałam jak to jest. Ale wczoraj naszły mnie takie myśli. No dobra, taka staraczka jak my. Udało się po długich oczekiwaniach. No i ma 1, 2 może po tym wszystkim 3 czy więcej dzieci też z ciężkich starań. Potem ma już tyle dzieci ile chce i na ile ją stać, żeby je utrzymać (oczywiści z partnerem) i mówi już wystarczy. A później okazuje się, że jest znowu w ciąży, z nienaca, ciąża nieplanowana. I co wtedy........... Wcześniej starania a potem trysk prysk i kolejne a potem może i jeszcze następne bo to różnie bywa Ale mi głupoty też do głowy przycchodzą nie ![]()
#188 |
Zadomowienie
|
Hej,
piękna pogoda dziś w stolicy. Zrobiłam sobie mały spacerek przy okazji wizyty w przychodni. Pobrali mi krew. Wyniki we wtorek. Przygnębiające było siedzenie w poczekalni z brzusiatymi kobietami (i tymi młodymi i tymi koło 40). Kurcze, kiedy mi bedą pobierać krew do badań kontrolnych w ciąży?? Jak rozmawiałm z doktorką mówiła, żeby przyjść z wynikami możliwie jak najbliżej owu, to zrobimy USG i poobserwujemy. Postanowiłam, że (jeśli wszysko potoczy się wg, 28-dniowego cyklu) pójdę w 13 dc, który wypada...6 grudnia ![]() Miłego dnia! Buziaki A. |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny powiedzcie mi ,ile dni po odstawieniu luteiny powinnam dostać @ ?
#190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
ja też czekam na to co sie stanie
![]()
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
Ja też tak mam ostatnio i głowa mnie pobolewa i spać mi się chce, ale ostatnio miałam 2 małe wypadki i udeżyłam głową. Raz o beton, jadąc na rowerze zrobiłam koziołka (to było jakoś we wrześniu) i trochę mnie przyćmiło, a drugi raz jechałam z TŻ samochodem i koleś nam wjechał w "tyłek" bez hamowania z prędkością ok 60-70 km/h a nasz stał przed pasami (zagapił sie bidulek bo oglądał coś w komórce, a deszczem prało ja w ten czas
![]() ![]() Kciukaski za prezenciki!!!!!!
#193 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
to nie takie proste żeby tak nagle nie myślec o tym , a mnie jakoś dziwnie brzuch zaczyna boleć i te mdłości z rana to też na @ napewno dzis dostane@
#196 |
Wtajemniczenie
|
adatka nie mysl negatywnie. Jeszcze wszystko przed Tobą
![]() Madziorka ja już chyba powoli sobie odpuszczam. Teraz mam trochę więcej zajęć bo sesja zbliza się maleńkimi krokami. Poza tym chyba w tym roku odrobię całą dwuletnią praktykę, żeby mieć z głowy i nie myśleć o niczym. Życzę Wam kobitki miłego dzionka i radosnego i milusińskiego weekendu. Zajrzeę do Was dopiero w poniedziałek bo nie mam dostępu do neta. Pozdrawiam i ściskam mocno kciuki ![]() ![]() ![]()
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
adatka, ja dostaję na 3 dzień po odstawiniu. Może być troszkę więcej (kilka dni), ale dokładnie nie wiem...Mi się nigdy to nie przesunęło. Zobaczymy w tym miesiącu. Miałam juz sobie odpuścić (ze względu na te badania), ale dziś pobrali mi krew i doktorka powiedziała, żeby wieczorem zacząć normalnie brać. To ostatnia dawka przed wizytą. Pięć dni, potem dwa przerwy i na trzeci...Co ja bym dała, żeby ta @ nie przyszła...
A Ty birałaś luteinę? |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Hm...to myślę, że jeśli @ się pojawi, to w weekend (czego Ci nie życzę). Najbliższe dni powinny wszystko wyjaśnić.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis dostałam @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przed godzina dopadl mnie ten stan otepienia,ale trzeba sie jakos pozbierac i dzialac dalej jak tylko sobie ta @ pojdzie. Trzymajcie sie cieplutko dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
witajcie!
widzę, że humorki macie takie jak ja... ja czuję że zaczynam świrować... płakać mi się chce ciągle... ja chcę dzidziusia... może jak R przyjedzie wyposzczony przez dwa tygodnie to się uda??? ![]() na samym początku starań się nie przejmowałam, tak około 5 cyklu mówiłam sobie madziara jesteści o miesiąc bliżej swojego szczęście, teraz kiedy rozpoczął się 10 mc mam wrażenie, że zaczynamy się oddalać... wczoraj i dzis dowiedziałam się że dwie moje koleżanki są w ciąży... ja się chyba poszczelę (choć nie wiem czy od tego szybciej zajdę w ciążę) czasami sobie myślę, że fajnie byłoby gdyby cykl miesięczny składał się z dni płodnych i @, żeby można było minąć te koszmarny okres oczekiwania trzymajcie się dzielnie kleżanki ![]()
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny ja do was nie dołącze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tyle że to jest teoria a praktyka w tej kwestii wykazuje coś zupełnie innego. No chyba że ktoś zna skuteczną metodę na odstresowanie, chętnie poznam ![]()
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
też chętnie poznam taką metodę. ![]() często się zatanawiam nad tym... u nas nie jest już tak że jak dziecko bedzie to bedzie... my poprostu chcemy dziecko, jest ono zaplanowane i wyczekiwane... jak w związku z tym starać się o dziecko nie wyliczając płodnych dni... czy wyjazd na wakacje jest sposobem na zajście wciążę??? ![]() nie jestem pewna, bo jakież jest prawdopdbieńtwo, że wyjezdżając na urlop w czasie kiedy mam miesiączkę, jestem tuż, przed bądź po zajdę w ciąże... no nie wiem sama co o tym myśleć ![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
ja też, wczoraj byłam szczęśliwa że udało mi się prawie nie myśleć o bobie no i po przebudzeniu przypomniałam sobie że śniło mi sie w nocy że sprawdzałam test ciążowy, i weź tu zapomnij.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.