![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy zauktualizowany wątek - ciuszki, japonki, okularki, stroje kąp, kosmet i i
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy zauktualizowany wątek - ciuszki, japonki, okularki, stroje kąp, kosmet i i
hej
![]() znajdziesz cos za te bluzeczke? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1158233435 zapraszam serdecznie i prosze o ODP. u mnie ![]()
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
A mogę prosić fotke sweterka na kimś? opaski z kropa juz nie ma - przepraszam zapomniałam zaktualizować wątek... tak czy siak pasek narazie jest opaska jest
![]()
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Bardzo przepraszam, ze ja tak nie na temat, aczkolwiek ma to pewien zwiazek z kosmetykami, a dokladniej z perfumami PUMY - najnowsza seria Create. Tak wiec biore udzial w konkursie, w ktorym te perfumy mozna wygrac i ... bardzo prosze was o pomoc. Wystarczy, ze klikniecie na ten link http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=12586 i oddacie glos na moj projekt
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak w ogole to nie oplaca mi sie bluzki wymienic na pasek i opaske plastikową... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
12. drugie okularki przeciwsłoneczne, dosyć duże, kupione w Niemczech w te wakacje, naprawdę super - wymienię za coś co mi się baardzo spodoba
![]() zakochałam sie w nich <3 wymiarki : są to biodrówki: 31 ale jak mówie rozciagają sie te spodnie, dł:100 22 udo w najwyższym miejscu ![]() rozmiar uniwersalny ![]()
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za: 11. okularki przeciwsłoneczne 1. (zdjęcie 1 i 2)
Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152317 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
nadal nic nie znajdziesz za okularki ?
odp u mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
bloondyna odpisałam u ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy uda Ci się zrobić jeszcze jakieś fotki okularów? Jeśli możesz, to odpisz proszę również u mnie, zaczynam się gubić w tych wszystkich wątkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Ok, mogę Ci te wszystkie rzeczy wysłać
![]() U Ciebie natomiast podobają mi się: 11. okularki przeciwsłoneczne 1. (zdjęcie 1 i 2) 19. czarna bluzeczka z długim rękawem stan bardzo dobry, z przodu złote napisy, rozmiar uniwersalny, bardzo ładnie się dopasowuje do ciała, na dole i przy rękawach ma ściągacze, naprawdę śliczna żel do ciała Naomi Campbell z brokatem idealny na imprezy - raz użyty więc jest jak nowy Co Ty na taką wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
Hej
![]() Czy Ty dalej chcesz ode mnie tą bluzeczkę niebieską ze ściągaczami?? Odpisz u mnie czy ewentualnie się wymieniami oki?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
Spoko spoko możemy poczekać dam ją w rezerwację - ja też mam mało kasy a w tym tygodniu musze posłać właśnie już jakieś 3 paczuszki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy zauktualizowany wątek
hej, czy ten plaszczyk http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1161447597 bylby dobry tez na S ? i czy znalazlabys cos ew za niego? odp u mnie prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
moze znajdziesz coś za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1158232578 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy zauktualizowany wątek - ...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Ok, jak najbardziej przystaję na Twoją propozycję jeśli dodasz mi jeszcze odżywka do paznokci z avonu zostało 90-95%. Co Ty na to? Zabierasz mi przecież bardzo dużo rzeczy. W tym rzeczy niemal nowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hej! masz jeszcze na wymiane nokie? jesli tak to w jakim jest stanie, ile trzyma bateria, czy ma simlocka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
3 dni przy normalnym uztykowaniu czyli dzwonienie pisanie esów czy 3 dni w stanie "spoczynku"?;> i ew. co za nai poszukujesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.