![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Randki w realu z facetami poznanymi w necie - POPLOTKUJMY ;)
Mojego Tż ta poznałam na "sympatii". Jesteśmy razem już lekko ponad rok, a po poł roku znajomosci zamieszkaliśmy razem
![]()
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Oj i ja miałam kilka takich spotkań internetowych znajomości... Heheh wszystkie pozytywne oczywiście - jak znajde więcej czasu to opisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Ja swojego obecnego TZa poznałam przez internet
![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Ja tez poznalam mojego TŻ
![]() ![]() ![]() Ale tak ogolnie to uwazam, ze umawiajac sie z kims obcym, poznanym na necie trzeba baaardzo uwazac. Ja koniecznie chcialam sie spotkac sie w miejscu publiczym, a poniewaz mieszkamy w Krakowie to umowilismy sie nie rynku i poszlismy do knajpy. Zadnego wsiadania do samochodu, spotkania gdzies na odludziu itp. Pozdrowienia dla wszystkich par internetowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdybyś umówiła sie z tym męzem miałabyś skłonnośc do tego by być kochanką a chyba nie o to chodzi, Dagna. A swoją drogą co Wy na to że meża dziewczyna poznaje przez swego kuzyna. I to w dośc zabawnych okolicznościach ![]() Z mojego doświadczenia najczęsciej umawiają sie blondynki. Czy to większa odwaga do szaleństw. Kto wie? A Ty poznałaś?
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Nie
![]()
![]() |
#191 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
nie zgadzam sie z tym, sama spotkałam sie z kilkoma chłopakami poznanymi na necie i to bardzo fajnie faceci, ale wszystko zależy od tego na kogo sie trafi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
ja miałam 2 takie internetowe randki
![]() ![]() ![]() ![]() ja z tymi dwoma facetami utrzymuje kontakt do dzis i chyba nawet umówie się na jakąś kawke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, proszę Was o radę...poznałam chłopaka przez internet, pogadaliśmy trochę na gg, poprosił mnie o spotkanie....ważną rzeczą jest fakt, że on widział moje zdjęcia, ja jego natomiast nie...prosiłam go by wysłał mi jakąś fotkę ale on odmówił, mówił ze on nie lubi wysyłać swoich zdjęć, bo jest conajmniej niepoważne jak facet rozsyła swoje fotki
bo ma na tyle pewności co do swojego wyglądu że wie że nikogo nie zakłopota swoim wyglądem wiecie co? nie wiem czemu ale zgodziłam się na spotkanie...napiszcie kochane, czy powinnam jednak jeszcze raz obstawać przy tym żeby wysłał mi fotkę czy zaryzykować? a nóż może się okazać fajnym facetem poznałam go "przeznaczonych".... więc jest większe prawdopodobieństwo ze nie trafie na podejrzanego typa...eh dziewczyny w was moja nadzieja.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio mój wujek, starszy, po pięćdziesiątce, wdowiec, szuka sympatii przez inernet i nie uważa za niestosowne umieszczania swoich fotek w profilu. Co więcej, dba, aby były dobre, jest zresztą fajnym facetem. Nie ujmuje mu to męskości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym zdecydowania 'żądała' zdjęć! ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Mojego obecnego TŻ poznałam na pewnym forum. Zamieściłam tam swoje zdjęcie, on napisał do mnie, a potem przeszliśmy na gg. "Przegadaliśmy" 3 miesiące i doszło do spotkania. Potem było 2 i 3 (u mnie w domu), a potem ja pojechałam na weekend do niego. Mieszkamy od siebie jakieś 80km w linii prostej, ale pociągami wychodzi 160km. Jesteśmy ze sobą niedługo, cały czas na odległość. Ale jest cuuudownie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
no właśnie ja też nie wiem za bardzo o co chodzi z ta fotką, ale chyba zaryzykuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
A ja przez Internet zeswatałam sie moim TŻ (juz ponad 2 lata razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Rozeznanie
|
Ja swojego TŻ poznałam na czacie... jesteśmy już razem 18 miesięcy
![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
a ja poznalam moich 3 bylych chlopakow przez net
![]() ![]() nawet ostatnio umowilam sie z typem, naprawde spoko, czlowiek na poziomie sie wydaje, kultura, ale niestety wyglad, wiem ze nie jest najwazniejszy, ale calkowicie mi nie pasuje... a szkoda.. no nic szukam nadal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale zamiast zielonego potwora z ostrymi zębami na spotkanie przyszedł naprawdę super chłopak, ehh... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
No ja trochę "randek internetowych" w swoim życiu przeżyłam.
Pierwsza: Chłopak podjechał jakimś samochodem w kolorze bliżej mi nieokreślonym i tak na moje oko ten samochód miał ze sto lat ![]() ![]() ![]() Druga: Umówiłam się z pewnym "Italiano". Chłopak cud miód i orzeszki ![]() Trzecia: Spotkałam się z pewnym chłopakiem, całkiem przystojnym, dużo gadającym i nie rozmawiało nam się nawet źle. Później na gg wypisywał mi w nocy, że nie może spać, że jestem cudowna itp itd już nawet snuł dalsze plany i raptem mu tak jakby przeszło ![]() Czwarta: Rozmawialiśmy ze sobą jakieś 2 dni i postanowiliśmy się spotkać, rozmawiało mi się z nim super. Był to kolejny chudziutki blondynek.. ale nieważne, tylko co zabawne obydwaj ci blondyni mieli na imię Łukasz ![]() ![]() Piąta: Numer wzięłam od koleżanki która się w nim "kochała" i jakoś tak wyszło, że się umówiliśmy, wiem było to okropne z mojej strony ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Hej, ja też poznałam swojego chłopaka przez internet i jesteśmy razem czwarty rok. Co ciekawe jego brat tez poznał swoja narzeczoną (już) przez internet. Jesteśmy razem tyle samo (tyle, że ja ze swoim TŻ jestem o tydzień dłużej niż oni) ale są starsi i mogą wziąć już ślub... A przed nami jszcze studia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
Misiak87, dzięuję, uspokoiłaś mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
Oj, ja też miałam kilka takich spotkań - zazwyczaj nawet pozytywne były...
Pierwsze to były moje "internetowe" poczatki - już nawet nie pamietam co to za portal był. fakt faktem chłopak niczego sobie, nawet bylismy ze sobą prawie rok, ale rozpadło sie bo mieszkaliśmy kawałek od siebie. Niby niedaleko, ale wtedy gdy sie ma samochód, jesli ma sie 17 lat to jednak jest to przeszkoda - mimo wszystko mam do niego senstyment. Przez internet poznałam też swojego studniówkowego partnera - okazało się z resztą, że mieszkamy blisko siebie i mamy wspólnych znajomych. Nadal jest moim kumplem - miałąm okres ze sie podkochiwałam, ale szybko się wyleczyłam :P No i ostatnie spotkanie, niby miało nie byc randkowe, ale facet za bardzo się przejął i musiałam uciekać bo zaczął się niebezpiecznie przystawiać. To tyle z randkowych, bo mam tez trzech świetnych przyjaciół internetowych. Dwaj z bliska, jeden hohoho i jeszcze dalej, ale to juz nigdy nie było i nie bedzie na randkowanie nastawione... W sumie to aktualnie przymierzam sie do spotaknia z pewnym kimś, ale tego nie zapeszam ![]() Ja jestem zdania, że naprawde mozna spotkac interesujących i wartościowych ludzi w internecie. ja do tego podchodze w ten sposób, że skoro ja jestem normalna (no, powiedzmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
ja poznałam dwóch chłpoaków, z którymi się spotkałam i z obydwoma nie skończyło się na jednym spotkaniu. Z pierwszym czysto na stopie kolezenskiej, potem spotkal sie ze mną i z moimi znajomymi, bardzo miły, kulturalny i przystojny chłopak. Spotkałam się z nim po ponad dwóch latach internetowej znajomości, oczywiście wymieniliśmy się wcześniej fotkami itd.
![]() Z drugimi spotkałam się aż po czterech latach rozmów internetowych i telefonicznych, mieszka bardzo daleko ode mnie, umówiliśmy się w połowie drogi. Byłam nieco zestresowana, ale spotkanie bardzo udane, romantyczne, a chłopak bardzo inteligentny i bardzo w moim typie ![]() ![]() Uważam spotkania przez net (z osobami, które zna się dlugo oczywiscie) za coś ciekawego i wartego przeżycia ![]()
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ja również poznałam mojego TŻ w internecie. Jesteśmy ze soba prawie 6 lat z przerwą 3 miesięczną ( podczas której tez spotkałam się z facetami ![]() W każdym razie bierzemy ślub w sierpniu ![]() Musze stwierdzić, że az tacy nieudacznicy nie siedzą na czatach ![]() ![]() Moje kontakty z netowymi kolegami się pokończyły, gdyż nie za bardzo przypadły mi ich charktery nawet jeśli mieliby być zwykłymi kumplami.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.