STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-11, 19:50   #181
ushia
Zadomowienie

Dot.: STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?!

ej, ale nie w tym osobnym pokoju u rodzicow, co?

dobry pomysl z koszula

jakbys ponczochy z pasem ubierala, to majtki na pas - mozna zdjac i zostac w samych ponczochach - mojego chlopa to kreci niesamowicie
ushia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 22:01   #182
aniolka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ushia Pokaż wiadomość
ej, ale nie w tym osobnym pokoju u rodzicow, co?

dobry pomysl z koszula

jakbys ponczochy z pasem ubierala, to majtki na pas - mozna zdjac i zostac w samych ponczochach - mojego chlopa to kreci niesamowicie
mojego tez bedzie;D ja co do wstydu to sie nie boje...ale z organizacją mam gorzej kiedy włączyc muze..i w ogole:P
Ja TYLKO jestem wirtualna.
Nic nie mam wspólnego z aniołem

Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć.
aniolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-12, 20:01   #183
FALLinLOVE
Realistka

muze najpierw wlaczysz potem powoli zaczniesz tanczyc i w miare tanczenia rozbierac sie
Stary 2009-05-17, 22:09   #184
Sharllote
Raczkowanie

Ja swojemu TŻ chce zrobić nie spodzianke zobaczymy czy mi sie uda przełamac.
Sharllote jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-18, 08:36   #185
Ravissante
Wtajemniczenie

znacie jakies fajne pozy ?

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-10, 12:31   #186
patika098
Wtajemniczenie

Ale jakie pozy? w tańcu? przede wszystkim krecenie pupą ;p
patika098 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-10, 22:32   #187
Burbery
Zadomowienie

a tam pozy! najważniejszy pełen luz! można podpatrzyć na you tube
Burbery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-10, 22:38   #188
Iluzytowa melancholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Burbery Pokaż wiadomość
a tam pozy! najważniejszy pełen luz! można podpatrzyć na you tube
Podpatrzyć na youtube? Eee, po co?
Ja zawsze idę na żywioł, jestem naturalna, najważniejsze to czuć się swobodnie. Mając przed sobą kochanego TŻ, któremu się podobasz to nic trudnego. Włączasz muzykę, zaczynasz kołysać biodrami, rozbierasz się powoli i zmysłowo, droczysz się z nim. To naprawdę nic trudnego. Ja sama czasami siebie nie poznaję, TŻ tak na mnie działa, że stać się zmysłową kocicą staje się bardzo proste, a obydwojgu przynosi wielką przyjemność.
A teraz zastosowałam szantaż emocjonalny Powiedziałam, że dopóki nie dostanę jakiegoś pięknego kostiumu, to nie będzie już żadnych erotycznych tańców Pewnie lada moment mogę spodziewać się prezentu
Dziewczyny uwierzcie w siebie i zafundujcie swojemu facetowi taki taniec.
Stary 2009-06-14, 21:41   #189
FALLinLOVE
Realistka

melancholiczka ma racje )

uwierzyc w siebei, byc naturLNĄ pelen sukces i przyjemnosc dla obojga gwarantowana
Stary 2009-08-12, 13:55   #190
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa

Hej dziewczyny tak się składa że to akurat mój pierwszy post na forum zaczynam od nie byle czego :p

Właśnie tego szukałam, bardzo pomogły mi Wasze wypowiedzi Mój TŻ wspomniał o tym dośc dawno i potem sprawa przycichła, teraz jednak znów poruszył tą kwestię więc nie pozwolę mu dłużej czekac Muszę Wam powiedziec że nie jestem szczupła, mam rozstępy na pupie i sporo cellulitu niestety to sprawia że boję się że nie będę czuła się pewnie. Wiem, że mu się podobam, ale to nie zmienia faktu że stres będzie. Ale wiem też że muszę się przełamac.
Kupiłam bieliznę- wiem o jakiej marzy bo kiedyś mi o tym opowiadał planuję ubrac mini oraz błękitną koszulę po to żeby ją powoli rozpinac. Jeśli chodzi o muzykę- wiem, że chciałby żebym sporo kręciła tyłkiem więc zacznę od czegoś powolnego- chyba wezmę Joe Cockera- planuję wtedy ściągnąc koszulę i spódniczkę i zostac tylko w bieliźnie. Następnie Beyonce i Shakira- Beautiful Liar. Tu już mogę więcej potańczyc. Zastosuję to co któraś z Was pisała- jeśli mnie dotknie skończę oczywiście nie na długo ;p oj troszkę się boję, bo wydaje mi się że potrafię naprawde seksownie tańczyc, ale nigdy przed nim nie pokazałam w pełni tego co umiem, nie potafię się tak rozluźnic ;/ mówicie że nie ma opcji żeby mu się nie spodobało? Mam nadzieję że właśnie tak będzie
Katalonkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 19:31   #191
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Witajcie ;*

Hmm.. od czego zacząć.. No to może od tego że mój TŻ uwielbia dyskoteki i sexi ruchy... Jak się widzimy [u mnie w domu] z kompa leci muzyka.. różna romantyczna, ostrzejsze klimaty, dyskotekowe albo disco polo. Ale szczególnie chodzi mi o polskie piosenki.. I tak przy tych piosenkach zaczynam kręcić biodrami.. Od razu wstaje z kanapy i podchodzi.. Albo jak stoimy [ja oparta tyłem o niego] i zacznę kręcić biodrami w takt muzyki i do tego jeszcze językiem zbiorę krople soku ze szklanki...No cóż TŻ nie wytrzymuje ;D a co do striptizu.. jeszcze nie zrobiłam tego, ale jeszcze wszystko przede mną ;D

Edytowane przez magda1706
Czas edycji: 2009-08-13 o 19:32
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-16, 14:10   #192
1985ewa
Rozeznanie

czesc dziewczyny ja tez sie przymierzam od jakiegos czasu zeby zrobic striptiz mojemu mezowi ale jeszcze mi sie nie udalo jak byscie mogly jeszcze cos podpowiedziec to bede bardzo wdzieczna szczegolnie prosze o jakies filmiki zeby zobaczyc jak to ma wygladac
1985ewa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-16, 15:13   #193
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa

właśnie z filmikami jest moim zdaniem problem bo jeśli już coś dziewczyny wrzucały to były to striptizy przed szerszą publicznością, na youtube w większości jest to taniec przy rurze i nie znalazłam niczego co by mnie jakoś zainspirowało ;/
Stary 2009-08-17, 18:35   #194
kiika
Zadomowienie

Muszę się pochwalić, że mój TŻ jako pierwszy zrobił dla mnie striptiz nigdy bym się tego po nim nie spodziewała, ale super mu to wyszło . Ja jeszcze nie robiłam striptizu dla mojego mężczyzny, ale dostałam od niego kilka dni temu śliczną bieliznę i chyba ją wykorzystam przy najbliższej okazji .
kiika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 19:30   #195
mam_marzenie
BAN stały

Może tak go zaskoczysz http://emilosc.pl/strojpolicjantki-p-503.html??
mam_marzenie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-17, 20:36   #196
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa

Dziewczyny, na dniach planowałam ten striptiz ale okazało się że zupelnie nie jestem na to gotowa ;( dzisiaj spędzaliśmy miły wieczór u mnie, zabawialiśmy się , potem chwilkę leżeliśmy i poprosił mnie żebym wstała i zatańczyła, w zasadzie chciał tylko żebym pokręciła tyłkiem. Było ciemno, świecił tylko monitor komputera. Ale ja ... nie mogłam poprosiłam go więc żeby stanął za mną i żebym tak zaczęła tańczyc, a potem on może usiąśc i podziwiac. Gdy czułam że siada momentalnie przestałam. Nie mogłam się przełamac ;( popłakałam się, jemu też zrobiło się przykro i przepraszał mówiąc że nie powinien był o to prosic. Ale ja wiem że to nie jego wina tylko moja. I ja chciałam się zabierac za striptiz? ;/ na dzień dzisiejszy zwątpiłam w siebie
Stary 2009-08-17, 20:53   #197
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

nie wątp w siebie.. gdzieś tkwi w tobie wrodzony seksapil ;*
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 12:08   #198
DarkOne
Raczkowanie

To mój pierwszy post... W sumie czytałam ten temat, wiele rad podniosło mnie na duchu, zaczęłam w siebie wierzyć. Ale już znowu zwątpiłam, czy to w ogóle dla mnie... Mój TŻ, żebym się przełamała, kazał mi najpierw nagrywać się na kamerce i on oglądał mnie. Dziś się nagrałam, myślałam, że wyszło fajnie, lepiej niż zawsze. Że nie widać stresu, po prostu spodobało mi się. On mi dziś powiedział po, że mało się ruszam i do tego nieśmiało. To ja już nie wiem co mam zrobić...
DarkOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 20:37   #199
Kleo24
Raczkowanie

polecam utwory do striptizu:
1. Prince "Cream" - bardzo ale to bardzo koci utwór
2. U2 "Discotheque" - przy tym utworze zrobiłam pierwszy raz show mojemu TŻ... oj podobało się, podobało...
3. Madonna "Justify my love"
4. Madonna "Erotica"
5. Ashanti "Only you"
6. Justin Timberlake "My love"

Wypróbowane

Edytowane przez Kleo24
Czas edycji: 2009-08-26 o 20:47
Kleo24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-27, 08:43   #200
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa

Cytat:
Napisane przez DarkOne Pokaż wiadomość
To mój pierwszy post... W sumie czytałam ten temat, wiele rad podniosło mnie na duchu, zaczęłam w siebie wierzyć. Ale już znowu zwątpiłam, czy to w ogóle dla mnie... Mój TŻ, żebym się przełamała, kazał mi najpierw nagrywać się na kamerce i on oglądał mnie. Dziś się nagrałam, myślałam, że wyszło fajnie, lepiej niż zawsze. Że nie widać stresu, po prostu spodobało mi się. On mi dziś powiedział po, że mało się ruszam i do tego nieśmiało. To ja już nie wiem co mam zrobić...
DarkOne- wiem że po czymś takim już bym się nie odważyła :/ powinien Cię wspierac nawet jeśli nie podobało mu się do końca, jeśli to nie było dokładnie to co sobie wyobrażał.

A ja po ostatnim `niewypale` dałam sobie na chwilę spokój, mój TŻ powiedział że poczeka i mam się niestresowac niczym Obiecał też że postara się mnie jakoś ośmielic
Stary 2009-08-27, 11:26   #201
DarkOne
Raczkowanie

Wiesz, powiedział mi, że go to podnieciło, że lubi oglądać jak się rozbieram. Tylko widać, że się stresuję i nie jestem pewna siebie. To chyba moja zmora, niestety. ;(
Może ktoś wie jak to zmienić? Bo chcę to w końcu zrobić dobrze...
DarkOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 16:18   #202
oluniunka
Raczkowanie

Proponuję kupić jadalne majtki z żelatyny. Jak zobaczy Ci w nich to oszaleje, a jak się dowie, że może je zjeść to już w ogóle
oluniunka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-11, 23:09   #203
carolciam
Przyczajenie

Cześć dziewczyny potrzebuję podpowiedzi.... mój chłopak ma urodzinki i chcę zrobić jemu niespodziankę w postaci striptizu kupiłam już sobie czarny gorsecik do tego oczywiście pas, pończochy i czarne szpilki... ale nie mam pomysłu co na to założyć ;/ pomysłałam o płaszczu ewentualnie o takiej seksownej koszulce nocnej i dopiero na to płaszcz ale nie wiem czy to dobry pomysł.. co myślicie??
carolciam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 13:33   #204
Kociiica
Przyczajenie

Hej dziewczyny!!

Jestem ponad rok po slubie i w te wakacje postanowilam spontanicznie zrobic striptiz mojemu ukochanemu mezowi. Niestety okazal sie on porazka... Ciuchy ktore mialam ze soba w podrozy nie byly dosc sexy, z braku muzyki zaczelam nucic rozowa pantere (!) i w ogole wyszla raczej parodia striptizu niz prawdziwy striptiz! Troche mnie to zdolowalo ale moj maz podszedl do tego ze zrozumieniem.

Jednak... po powrocie z wakacji powrocila do mnie mysl o zrobieniu mu striptizu z prawdziwego zdarzenia ... Dodam tylko ze jestem bardzo wierzaca, w przeciwienstwie do mojego meza. Jako, ze on stara sie akceptowac moje zasady w dziedzinie seksualnosci (braku seksu przed slubem, metoda naturalna), to tym bardziej mam ochote mu to wynagrodzic naprawde profesjonalnym striptizem... Wasze porady bardzo mi pomogly! Poogladalam tez sobie mnostwo filmikow na youtube: Carmen Elektra, striptiz Demi More i efit dance... Potem przyszla kolej na cwiczenie przed lusterem. Polecam tez nagranie sie, zeby potem obejrzec swoj taniec na video: to pozwala wychwycic elementy, ktore trzeba jeszcze dopracowac! Zamierzam tanczyc w salonie, gdzie jedynym oswietleniem skierowanym na krzeslo bedzie stojaca lamka. To robi fajna atmosfere "performance"! Co do stroju: najpierw wyskocze w szpilkach, kabaretkach i marynarce mojego meza. Pod marynarka bede miala obcisla koszule zawizana ponad pepkiem i dzinsowe podarte szorty. Pod koniec odpinam zapinki do ponczoch, zrzucam stanik i powoli zsuwam majtki a potem juz tylko tancze w samym pasie do ponczoch i ponczochach! To daje bardzo sexy efekt A poza tym ubrana seksownie, czujesz sie seksownie i zapominasz o wtydzie!!!
Na podklad muzyczny wybralam dynamiczne Sweet Deams Eurythmics na poczatek i zmyslowe You can leave your hat on na koniec.

Powiem Wam ze juz nie moge sie doczekac TEGO dnia!! To tak ku pokrzepieniu serc dziewczyn ktore sie wstydza: ja swoj wstyd przemoglam i Wam tez sie uda
Kociiica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 14:28   #205
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociiica Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!

Jestem ponad rok po slubie i w te wakacje postanowilam spontanicznie zrobic striptiz mojemu ukochanemu mezowi. Niestety okazal sie on porazka... Ciuchy ktore mialam ze soba w podrozy nie byly dosc sexy, z braku muzyki zaczelam nucic rozowa pantere (!) i w ogole wyszla raczej parodia striptizu niz prawdziwy striptiz! Troche mnie to zdolowalo ale moj maz podszedl do tego ze zrozumieniem.

Jednak... po powrocie z wakacji powrocila do mnie mysl o zrobieniu mu striptizu z prawdziwego zdarzenia ... Dodam tylko ze jestem bardzo wierzaca, w przeciwienstwie do mojego meza. Jako, ze on stara sie akceptowac moje zasady w dziedzinie seksualnosci (braku seksu przed slubem, metoda naturalna), to tym bardziej mam ochote mu to wynagrodzic naprawde profesjonalnym striptizem... Wasze porady bardzo mi pomogly! Poogladalam tez sobie mnostwo filmikow na youtube: Carmen Elektra, striptiz Demi More i efit dance... Potem przyszla kolej na cwiczenie przed lusterem. Polecam tez nagranie sie, zeby potem obejrzec swoj taniec na video: to pozwala wychwycic elementy, ktore trzeba jeszcze dopracowac! Zamierzam tanczyc w salonie, gdzie jedynym oswietleniem skierowanym na krzeslo bedzie stojaca lamka. To robi fajna atmosfere "performance"! Co do stroju: najpierw wyskocze w szpilkach, kabaretkach i marynarce mojego meza. Pod marynarka bede miala obcisla koszule zawizana ponad pepkiem i dzinsowe podarte szorty. Pod koniec odpinam zapinki do ponczoch, zrzucam stanik i powoli zsuwam majtki a potem juz tylko tancze w samym pasie do ponczoch i ponczochach! To daje bardzo sexy efekt A poza tym ubrana seksownie, czujesz sie seksownie i zapominasz o wtydzie!!!
Na podklad muzyczny wybralam dynamiczne Sweet Deams Eurythmics na poczatek i zmyslowe You can leave your hat on na koniec.

Powiem Wam ze juz nie moge sie doczekac TEGO dnia!! To tak ku pokrzepieniu serc dziewczyn ktore sie wstydza: ja swoj wstyd przemoglam i Wam tez sie uda
Mimo wszystko nie bardzo rozumiem, co to ma do rzeczy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-27, 09:07   #206
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carolciam Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny potrzebuję podpowiedzi.... mój chłopak ma urodzinki i chcę zrobić jemu niespodziankę w postaci striptizu kupiłam już sobie czarny gorsecik do tego oczywiście pas, pończochy i czarne szpilki... ale nie mam pomysłu co na to założyć ;/ pomysłałam o płaszczu ewentualnie o takiej seksownej koszulce nocnej i dopiero na to płaszcz ale nie wiem czy to dobry pomysł.. co myślicie??
hmm moze zaloz na to satynowy szladroczek albo futerko albo skorzany plaszcz takie rzeczy zawsze dzialaja facetom na wyobraznie a co dopiero jak to efektownie sciagniesz

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-27, 09:45   #207
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa

Dziewczyny, widziałam super komplet w New Yorkerze, taki srebrny ale mam pytanie. Nie jestem zbytnio obeznana w takiej bieliźnie komplet to majtki i gorset. Tylko że od tego gorsetu `odchodzą` te paski do pończoch. czy to jest bezpośrednio do pończoch czy do tego trzeba kupic ten pas?
Stary 2009-09-27, 09:53   #208
Dotka90
Zakorzenienie

Jak przy gorsecie masz paski, to pasa już nie kupujesz, bo pończochy przypinasz właśnie do tych pasków
Stary 2009-09-27, 09:58   #209
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa

Wiem że moja niewiedza mogła się wydawac śmieszna, dlatego bardzo Ci dziękuję
Stary 2009-09-27, 10:03   #210
Dotka90
Zakorzenienie

Ee tam, mi się nie wydawała śmieszna Nie każdy jest od razu we wszystkim alfą i omegą.
Nie ma za co
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości