![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?!
ej, ale nie w tym osobnym pokoju u rodzicow, co?
![]() dobry pomysl z koszula jakbys ponczochy z pasem ubierala, to majtki na pas - mozna zdjac i zostac w samych ponczochach - mojego chlopa to kreci niesamowicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Realistka
|
muze najpierw wlaczysz potem powoli zaczniesz tanczyc i w miare tanczenia rozbierac sie
![]()
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Ja swojemu TŻ chce zrobić nie spodzianke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
znacie jakies fajne pozy ?
![]()
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Ale jakie pozy? w tańcu? przede wszystkim krecenie pupą ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
a tam pozy! najważniejszy pełen luz! można podpatrzyć na you tube
![]()
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Podpatrzyć na youtube? Eee, po co?
Ja zawsze idę na żywioł, jestem naturalna, najważniejsze to czuć się swobodnie. Mając przed sobą kochanego TŻ, któremu się podobasz to nic trudnego. Włączasz muzykę, zaczynasz kołysać biodrami, rozbierasz się powoli i zmysłowo, droczysz się z nim. To naprawdę nic trudnego. Ja sama czasami siebie nie poznaję, TŻ tak na mnie działa, że stać się zmysłową kocicą staje się bardzo proste, a obydwojgu przynosi wielką przyjemność. A teraz zastosowałam szantaż emocjonalny ![]() ![]() ![]() Dziewczyny uwierzcie w siebie i zafundujcie swojemu facetowi taki taniec.
![]() |
#189 |
Realistka
|
melancholiczka ma racje
![]() uwierzyc w siebei, byc naturLNĄ ![]() ![]()
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Właśnie tego szukałam, bardzo pomogły mi Wasze wypowiedzi ![]() ![]() ![]() Kupiłam bieliznę- wiem o jakiej marzy bo kiedyś mi o tym opowiadał ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ;*
Hmm.. od czego zacząć.. No to może od tego że mój TŻ uwielbia dyskoteki i sexi ruchy... Jak się widzimy [u mnie w domu] z kompa leci muzyka.. różna romantyczna, ostrzejsze klimaty, dyskotekowe albo disco polo. Ale szczególnie chodzi mi o polskie piosenki.. I tak przy tych piosenkach zaczynam kręcić biodrami.. Od razu wstaje z kanapy i podchodzi.. Albo jak stoimy [ja oparta tyłem o niego] i zacznę kręcić biodrami w takt muzyki i do tego jeszcze językiem zbiorę krople soku ze szklanki...No cóż TŻ nie wytrzymuje ;D a co do striptizu.. jeszcze nie zrobiłam tego, ale jeszcze wszystko przede mną ;D Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2009-08-13 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny ja tez sie przymierzam od jakiegos czasu zeby zrobic striptiz mojemu mezowi ale jeszcze mi sie nie udalo jak byscie mogly jeszcze cos podpowiedziec to bede bardzo wdzieczna szczegolnie prosze o jakies filmiki zeby zobaczyc jak to ma wygladac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
właśnie z filmikami jest moim zdaniem problem bo jeśli już coś dziewczyny wrzucały to były to striptizy przed szerszą publicznością, na youtube w większości jest to taniec przy rurze i nie znalazłam niczego co by mnie jakoś zainspirowało ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Muszę się pochwalić, że mój TŻ jako pierwszy zrobił dla mnie striptiz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
BAN stały
|
Może tak go zaskoczysz http://emilosc.pl/strojpolicjantki-p-503.html??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, na dniach planowałam ten striptiz ale okazało się że zupelnie nie jestem na to gotowa ;( dzisiaj spędzaliśmy miły wieczór u mnie, zabawialiśmy się , potem chwilkę leżeliśmy i poprosił mnie żebym wstała i zatańczyła, w zasadzie chciał tylko żebym pokręciła tyłkiem. Było ciemno, świecił tylko monitor komputera. Ale ja ... nie mogłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
To mój pierwszy post... W sumie czytałam ten temat, wiele rad podniosło mnie na duchu, zaczęłam w siebie wierzyć. Ale już znowu zwątpiłam, czy to w ogóle dla mnie... Mój TŻ, żebym się przełamała, kazał mi najpierw nagrywać się na kamerce i on oglądał mnie. Dziś się nagrałam, myślałam, że wyszło fajnie, lepiej niż zawsze. Że nie widać stresu, po prostu spodobało mi się. On mi dziś powiedział po, że mało się ruszam i do tego nieśmiało. To ja już nie wiem co mam zrobić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
polecam utwory do striptizu:
1. Prince "Cream" ![]() 2. U2 "Discotheque" ![]() ![]() 3. Madonna "Justify my love" ![]() 4. Madonna "Erotica" ![]() 5. Ashanti "Only you" ![]() 6. Justin Timberlake "My love" ![]() Wypróbowane ![]() Edytowane przez Kleo24 Czas edycji: 2009-08-26 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja po ostatnim `niewypale` dałam sobie na chwilę spokój, mój TŻ powiedział że poczeka i mam się niestresowac niczym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Wiesz, powiedział mi, że go to podnieciło, że lubi oglądać jak się rozbieram. Tylko widać, że się stresuję i nie jestem pewna siebie. To chyba moja zmora, niestety. ;(
Może ktoś wie jak to zmienić? Bo chcę to w końcu zrobić dobrze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Proponuję kupić jadalne majtki z żelatyny. Jak zobaczy Ci w nich to oszaleje, a jak się dowie, że może je zjeść to już w ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!!
Jestem ponad rok po slubie i w te wakacje postanowilam spontanicznie zrobic striptiz mojemu ukochanemu mezowi. Niestety okazal sie on porazka... Ciuchy ktore mialam ze soba w podrozy nie byly dosc sexy, z braku muzyki zaczelam nucic rozowa pantere (!) i w ogole wyszla raczej parodia striptizu niz prawdziwy striptiz! Troche mnie to zdolowalo ale moj maz podszedl do tego ze zrozumieniem. Jednak... po powrocie z wakacji powrocila do mnie mysl o zrobieniu mu striptizu z prawdziwego zdarzenia ... Dodam tylko ze jestem bardzo wierzaca, w przeciwienstwie do mojego meza. Jako, ze on stara sie akceptowac moje zasady w dziedzinie seksualnosci (braku seksu przed slubem, metoda naturalna), to tym bardziej mam ochote mu to wynagrodzic naprawde profesjonalnym striptizem... Wasze porady bardzo mi pomogly! Poogladalam tez sobie mnostwo filmikow na youtube: Carmen Elektra, striptiz Demi More i efit dance... Potem przyszla kolej na cwiczenie przed lusterem. Polecam tez nagranie sie, zeby potem obejrzec swoj taniec na video: to pozwala wychwycic elementy, ktore trzeba jeszcze dopracowac! Zamierzam tanczyc w salonie, gdzie jedynym oswietleniem skierowanym na krzeslo bedzie stojaca lamka. To robi fajna atmosfere "performance"! Co do stroju: najpierw wyskocze w szpilkach, kabaretkach i marynarce mojego meza. Pod marynarka bede miala obcisla koszule zawizana ponad pepkiem i dzinsowe podarte szorty. Pod koniec odpinam zapinki do ponczoch, zrzucam stanik i powoli zsuwam majtki a potem juz tylko tancze w samym pasie do ponczoch i ponczochach! To daje bardzo sexy efekt ![]() Na podklad muzyczny wybralam dynamiczne Sweet Deams Eurythmics na poczatek i zmyslowe You can leave your hat on na koniec. Powiem Wam ze juz nie moge sie doczekac TEGO dnia!! To tak ku pokrzepieniu serc dziewczyn ktore sie wstydza: ja swoj wstyd przemoglam i Wam tez sie uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, widziałam super komplet w New Yorkerze, taki srebrny ale mam pytanie. Nie jestem zbytnio obeznana w takiej bieliźnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Jak przy gorsecie masz paski, to pasa już nie kupujesz, bo pończochy przypinasz właśnie do tych pasków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Wiem że moja niewiedza mogła się wydawac śmieszna, dlatego bardzo Ci dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Ee tam, mi się nie wydawała śmieszna
![]() Nie ma za co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.