|
|
#181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: PWSZ w Nysie
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze troszke czasu przed toba
a z kad jestes??
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
no tylko jak nazarni to my tez nie wiele wimy bo jeszcze miesiac
|
|
|
#185 |
|
Konto usunięte
|
Z Mazur jestem, a dokładnie z Ełku
![]() Mamy takiego strasznego prof. ze ŚLAM, wszyscy się go boją i jest bardzo wymagający, a do tego wredny. Mieliśmy z nim patologię, anatomię i chirurgię (jeszcze rok). Ale uwielbiam ten kierunek, kocham to co robię i nie zamieniłabym tego kierunku na żaden inny. Uwielbiam kontakt z pacjentem. |
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Widzę, że co do odległości z domu na uczelnię to mnie pobiłyście: ja mam 470km i kiepskie połączenia z tego co się zdążyłam zorientować. Nie dojadę bez przesiadki Rzeczywiście nie często tu zaglądamy....ale cóż chyba niektóre z nas już żyją przygotowaniami do wyjazdu Ja np. właśnie organizuję sobie walizki i szukam najdogodniejszych połaczeń do Nysy![]() IR1988 trzymam kciuki za maturkę w tym roku i może do zobaczyska w przyszłym na uczelni (?)
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
halo laski zyjecie??
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Ja żyję mniej więcej
![]() Dzieeeeń dobryyyy
|
|
#189 |
|
Przyczajenie
|
Witam was dziewczyny! Ja tez sie wybieram do Nysy na kosmetologie
Jestem na etapie szukania mieszkania i współlokatorek...Piszcie! Dozobaczenia
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ojjj to ja Ci wspolczuje tyle km bedzie Ci sie chcialo jezdzic Ja mam o wiele blizej
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny... Te "nowe" i te "starsze" :P kuurcze w radiu ciagle krzycza "koniec wakacji" itp wkurza to
ale coz ja jestem teraz na etapie "ja chce do moich kochanych Nyszek!!" (tzn. do wspolokatorek) bo juz zdazylam zobaczyc, ze bedzie odlotowo ojjj... jednakze obawia mnie ten "przesiew" :/ ale wszedzie tak jest... nawet w glupim LO :/ w moim byl zapieprz i w jednej klasie bylo ok 30 osob a zostalo pozniej hmm 14? niezle nie? ale coz dziwna ze mnie osobka wiec mysle i pozytywnie realistycznie i negatywnie :/ zmiennie mysle o tych studiach zreszta trzeba samemu sie przekonac choc najbardziej obawiam sie porazki.. bo gorzko ja znosze :/ ... PA
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli chodzi o mieszkanie to mysle ze bedzie ci cezko ja ponad misiac szukalam i juz przezywalam koszmar a co dopiero teraz ale trzyma kciuki zebys znalazla fajne mieszkanko z swietnymi dziewczynami pozdrawiam cie i caluje
|
|
|
|
#193 |
|
Przyczajenie
|
Teraz jeszcze bardziej jestem przerazona.. nie wiem czemu naleze do osób, które zostawiają wszystko na ostatnia chwile:/ w dodatku teraz wyjezdzam na dwa tygodnie za granice i juz w ogole bede odcięta od informacji..Dlatego bardzo prosze jeśli ktoś jest w stanie to pomóżcie Buziaki
i dzieki Myszka mimo wszystko bedę dobrej myśli..
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;5197352]To tzrymaj trzymaj
Ojjj to ja Ci wspolczuje tyle km bedzie Ci sie chcialo jezdzic Ja mam o wiele blizej [/quote]Da się przeżyć, przecież nie będę w domu co weekend, tylko od święta Zresztą ja nie mam najdalej![]() Pati~ chyba za późno się obudziłaś...Wiesz nie chcę straszyć, ale możesz mieć spory problem ze znalezieniem teraz miejsca do mieszkania Powodzenia![]() Szizi ja nie słucham radia
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po 1 to sprawdz sobie w bazie kwater na stronie szkoly jesli odpowiada ci meiszkanie z kims to tam duzo osob szuka wspollokatorek wiec moze ci sie poszczesci trzmam kciuki buzka dla ciebie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jesli ktoras posada jakies nowe wiaomosci co do szkoly piszcie papa
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
Hej Laseczki
Ja tez wybieram sie do Nysy na kosmetologie mam nadzieje ze przygarniecie biedna iwonke do swojego grona... hehe Oj ja biedna boje sie tych studiow... biologie w Poznianiu na uniwerku rzucilam bo byla ble i fuu a z tego co czytam to tu moze tez byc ciezko... ja juz nie chce 5 kol w tygodniu!! licze tylko na to ze bedzie mozna gdzies stres po zajeciach w milym towarzystwie odreagowac Pozdrawiam wszystkie Studentki
|
|
|
|
|
#198 |
|
Przyczajenie
|
O! kolejna studentka kosmetologii jak miło
tym bardziej że ze złotoryji . Serdecznie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nic sie niemartw razaem raziniej buzka dla ciebie:8
|
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
Honoratka widzę, ze na tych samych knajpkach jestesmy wychowane
ja do legnicy do V lo chodzilam/jezdzilam oj laski laski juz widze ze 1 rok kosmetologii bedzie rzadzic nysa
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem z finansów :P
|
|
#202 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
Jak bedziemy balowac to ktos, kto sie zna na finansach jest jak najbardziej wskazany
hehe
|
|
|
|
|
#204 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! wybieram się na kosmetologię do Nysy
. Mam nadzieję, że te 3 lata( jeśli tyle wytrwam![]() . Pozdrawiam wszystkie studentki.
|
|
|
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
wszystie chyba mamy nadzieje ze bedzie pozytywnie... mam nadzieje ze jakos przetrwamy pierwszy rok, bo pozniej to juz ponoc male piwo...
|
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Mam pytanko czy któraś z Was wie coś na temat stypendiów np socjalnych ? Na jakiej zasadzie będą przyznawane i jaki musi być dochód na jedna osobę żeby przyznali takie stypendium..he he Bo ja nie mam zielonego pojecia :P Pozdrówki
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
ACHTUNG !! POMOCY DZIEWCZYNY !!
niech ktos mnie przygarnie dzis sie dowiedzialam, ze nie dostalam akademika mialam za malo punktow, nie wiem o co kaman nie potrzebuje ktoras z Was moze lokatorki ? ;> pliz |
|
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez nie dostałam akademika. I gorączkowo szukałam lokum. Znalazłam. Z tego co wiem są tam jeszcze wolne miejsca. Jeśli masz tel .kom czy gg to mogłbyśmy się skontaktować.
|
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Wypada się przywitać z nowymi nysankami-(przyszłymi) kosmetyczkami i nie tylko tymi
Życzę powodzenia w znalezieniu mieszkanka (mam to już za sobą..ufff...) i odrazu Wam powiem, że lepsze oferty znajdziecie, gdy będziecie planowały zmieszkać od początku w pare osób
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

a ty tez sie wybierasz??

(tzn. do wspolokatorek) bo juz zdazylam zobaczyc, ze bedzie odlotowo
"W Życiu piękne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć..." R.R

mialam za malo punktow, nie wiem o co kaman