![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy, uporzadkowany watek u Nadii. Średnia półka.
Cytat:
u CIebie podoba mi sie baza inglota ![]() to co podkladzik za baze ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za krem uniwersalny (popularny miodek) ORIFLAME, w limitowanym zlotym opakowaniu. Nowy w kartoniku. 15ml, pianka regenerujaco-lagodzaca do twarzy i ciala PAntenol. Regeneruje, odzywia, lagodzi, chroni i nawilza Pozostalo do zoltej kreski, jeden płatek do peelingu Cleanic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
preferowalabym podklad za baze
![]()
![]() |
#187 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej, interesują mnie:
-> balsam brazujacy Johnson & Johnson Holiday Skin do karnacji normalnej i ciemnej pozostalo ponad napis JOHNSON's(do czerwonej kreski na opakowaniu) -> Biała kredka (do paznokci) pod paznokcie Oriflame -> Avon, kremik do pielegnacji skorek Avon, Nail Experts, Advanced Mira-Cuticle Vanishing Complex. Pojemnosc 15ml, z czego zuyta maxymalnie 1/5. -> cienie manhattana - miedziany pojedynczy 44 bronze próbki: *Eveline Happy Day Krem ultranawilżający zawiera Happy-Dorfiny (do skory suchej i wrazliwej) Pozdrawiam i zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
9) Johnson&Johnson - Clean&Clear, głęboko oczyszczająca pianka do mycia twarzy, poj. 150 ml, kupiona niedawno, pozostało około 65-70% nie szykujesz jakiejs dokladki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#189 |
Czekam na Ragnarok
|
Witam. Mam również farbę do włosów Londa Color Emotion Pale Blonde (18), data ważności 03.2007. Mam też zmiękczający krem do pięt Avon, data ważności 24.09.08. Oraz kilka przeterminowanych (ewentualnie jako dodatki, jeśli ktoś chciałby wypróbować): Clean&Clear Mleczko do oczyszczania twarzy Oil Free - Skutecznie usuwa makijaż, data ważności 07.05; Oriflame maseczka oczyszczająca pory do cery tłustej i trądzikowej, data ważności 06.06; plastry Strip Cristal STREP do depilacji ciała, data ważności 02.2005. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
zapraszam serdecznie
![]()
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio miałam dokładeczke, więc może teraz znajdziesz coś u mnie za krem uniwersalny (popularny miodek) ORIFLAME, w limitowanym zlotym opakowaniu. Nowy w kartoniku. 15ml, pianka regenerujaco-lagodzaca do twarzy i ciala PAntenol. Regeneruje, odzywia, lagodzi, chroni i nawilza Pozostalo do zoltej kreski, Baza pod cienie Sephora kupiona tydzien temu maznieta parokrotnie (wole jednak baze inglota w zelu )?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Konto usunięte
|
Nadia przepraszam, bylam pewna ze Ci odpisalam, a później jakiś czas nie udzialalam się na wizażu. Kupilam ostatnio podkladzik na allegro, także niestety muszę z tego zrezygnować
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;3954177]Nadia przepraszam, bylam pewna ze Ci odpisalam, a później jakiś czas nie udzialalam się na wizażu. Kupilam ostatnio podkladzik na allegro, także niestety muszę z tego zrezygnować
pozdrawiam[/quote] a baza pod cienie sephory ![]()
![]() |
#195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Za te 3 rzeczy u mnie, od ciebie interesowałby mnie cień Manhattan- -szary braz 9 white ebony |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
Aaaa bo ty z Krakowa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo ewentualnie lakier *315 manhattan Trend Secret French Colours - mleczny nowy ![]() No ale decyzja nalezy do ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Krem perfum-AVON Passion DANCE Z 15ML ZOSTALO OK 10
Mam z wymianki, niestety nie moj zapach Miniatorka perfum GIVENCHY "Very Irresistible". Zostala 1/3. Starcza na dlugo gdyz to oryginal z Londynu, zapach utrzymuje sie b. dlugo i nie trzeba go wiele zuzywac. 2 kropelki wystarcza w zupelnosci Manhattan Aluminiums uzyty do sprawdzenia koloru (dla mnie za ciemny ) "Zloto na twarzy" Zel z drobinkami brokatu (Do twarzy, oczu) rozswietla skore nadajac jej delikatny kolorek. Kolor ciemne zloto wpadajace w brazik 20ml
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
Złoto brązowy tusz do kresek oriflame. Została ponad połowa - nie pasuje do mojego kolorku oczek.
i Prawie nowy perłowo biały pojedynczy cien do powiek firmy manhattan z serii Pure color. Kolor : so white nr 30 te 2 rzeczy wpadły mi w oko ![]()
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochę kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Konto usunięte
|
no wlaśnie ostatnio dość rzadko używam cienie do powiek, więc ta baza trochę by się zmarnowala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
mam czarny wszechstronny tusz do rzes oriflame
![]() ![]()
![]() |
#205 |
Konto usunięte
|
Do tuszy z oriflame i avon jakoś nie mam przekonania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;3985905]Do tuszy z oriflame i avon jakoś nie mam przekonania
![]() ![]() nie ma problemu ![]() ![]()
![]() |
#207 |
BAN stały
|
Hej. Znajdziesz cos za: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=2794185
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=2794187 (bezowy lakier MANHATAN, bezowy Lip Gloss MANHATAN, rozowy balsam z AVONU)? Odp u mnie. Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
czy coś za ten mały kremik (ten miodowy) z oriflame ?
TWARZ: Nibea Visage – nawilżający krem koloryzujący (zużyłam 1/3) Ziaja Sopot – krem brązujący, relaksujący (użyty raz-nawet nie starłam kremu z wieczka ) PERFUMY: Federico Mahora - jakiś perfum, ale nie pamiętam nazwyCiepły, uwodzący zapach. Intrygujący. Kojarzy mu się z HYPNOSE ale to nie to (Zostało jakieś 20ml) MAKIJAŻ: Avon - czekoladowy błyszczyk do ust Passionate Pink (różowy - intensywność zależy od tego jak i ile się do nałoży) Joko – pojedynczy cień do powiek w kolorze bordowym (sprawdziłam tylko kolor) Inglot –cień do powiek Sprint Deep Perl (odcień 63) taki grafit (użyłam może 2 razy) DEMAKIJAŻ OCZU: Bielenda – Jedwab i Róża (dwufazowy) – płyn do demakijażu z ekstraktami z jedwabiu i róży, seria limitowana. Użyłam jeden raz, więc zostały pewnie 124ml z 125ml DEPILACJA: Soraya – delikatny krem do depilacji nóg, rąk, pach, okolic bikini (2 sztuki po 25ml) GlaxoSmithKline – strep – krem do depilacji wrażliwych partii ciała (twarz, pachy, bikini) (użyte może raz z 75ml opakowania) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.