Wasze sny - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-16, 20:56   #181
wydzia
Raczkowanie

Dot.: Nasze najdziwniejsze sny...

NO A JA MIAŁAM SEN KTÓRY SIE SPRAWDZIŁ....jak byłam młodsza miałam sen w budynku w którym mieszkałam wybuchł pożar..śniło mi sie że musieliśmy skakac z okien bo nikt w pore nie zauważył ognia...ode tamtego czasu codziennie przed póściem spać patrzyłam w okno czy nie widać dymu...czułam że coś sie stanie...pewnego wieczoru oglądałam z rodzicami i z bratem telewizor..nagle dzwonek do drzwi...sąsiedzi mówią że na klatce schodowej wybuchł pożar,ktoś podłożył ogień....przyjechała straż pozarna...myślałam że zemdleje ze strachu...na szczęście w pore został ugaszony...

Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=273064
wydzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-17, 00:10   #182
carool
Raczkowanie

generalnie dziwne sny mam bardzo często, mój TŻ nie chce już tego słuchać, bo mówi, że mi to chyba same ******ły się śnią. Ale to co przyśniło mi się dwa dnie temu to już w ogóle przesada. Istotne jest wprowadzenie... Mój tata zaprosił nas na naleśniki (jest w tym mistrzem, robi supercieniutkie naleśniki) Ale ponieważ dla mnie naleśnik wydawał się za tłusty posmarowałam go jogurtem naturalnym (no nie powiem pomogło, nawet dobre w smaku) potem h na wizażu i poszłam spać. W nocy obudził mnie straszny bół brzucha... do toalety i... rozwolnienie... więc siedziałam na tym klopku i tak spać mi się chciało, oparłam rękę i głowę na umywalce i tak kimałam w chwilach przerwy i wtedy miałam sen... taką migawkę...chyba zaaferowana cała tym WIZAŻem przyśniło mi się... stałam w długiej kolejce ludzi przed jakimś wejściem, ludzie zamiast twarzy mieli avatarki nad tym login po kolei wchodzili przez drzwi nad którymi widniał wielki napis WIZAŻ, drzwi pilnował jakiś mężczyzna, którego ni kolerka nie mogłam zidentyfikować (pewno zlosliwiec ) i "sprawdzał" ludzi przed wejściem, tzn zadawał jedno pytanie:- Masz ze sobą chleb? -Mam -Dobra możesz włazić. Dobrze, że tej nocy tylko raz musiała modwiedzić toaletę
carool jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-17, 02:50   #183
raspberry69
Zakorzenienie

Sny to cos najdziwniejszego co spotyka mnie prawie kazdej nocy mialam ich juz tak wiele i tak dziwnych ze sama niewiem skad to sie bierze...

Jeden jeszcze z dziecinstwa byl o tym jak lekarz rozcial mi kolano i zaczol mi wkladac lampe taka czworokatna co zazwyczaj jest wywieszona przed domem.Niemam pojecia co to mialo znaczyc ale jakos do dzis to pamietam.

Snilo mi sie tez, ze latalam na rybie plaszczce pod sufitem u mojej cioci a na podlodze byly jakies dziwne stworzenia i wiem ze cholernie sie balam

Dzis natomiast snila mi sie wojna w iraku! okropny sen

i wiele wiele innch przedzwinych snow
Stary 2005-11-17, 05:47   #184
Santababala
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez silva
Ja mam często dziwne sny...czasem straszne!Śniło mi się,że mój tata nie wracał długo do domu,był w górach,nie dzwonił i nic.Więc wynajeliśmy z rodziną dtektywa.Po jakimś czasie zadzwonił do nas i powiedział,że domyśla się gdzie on jest.Pojechaliśmy tam.Było ciemno,las.Zaczęliśmy szukać i tatę odnalazłam w rowie...martwego.Co najdziwniejsze po chwili zamienił się w dzrewo to naprawdę dziwne ,ale cóż sny to sny.Ale przeżycie miałam.Wiele razy tak mi się sniło ,że moja ojciec umarł.Jak sądzicie?To jakiś znać czy co?No bo jest symbolika snów.Słyszałam ,że jak sie śni często ,że ktoś umrze to ta osoba właśnie bedzie żyła długo.Innym razem miałam sen,że jestem Japonką czy tam Chinką ( w kazdym razie skośno-oka)biorącą udział w tajnej misjii jako agentka FBI coś takiego.Znowu w górach byłam wizdziałam jakąs bazę,tam strzelaliśmy do terrorystów.Ale w końcu jednemu udało się odebrać mi broń,wiem ,że był 3 razy taki jak ja znalazłam się w ślepym zaułku,bez broni,a on zbliżał się i zbliżał,wyciągnął ręce i...koniec snu.Hmm Ale był tak realistyczny sen ,że po przebudzeniu myślałam ,że to sie poprostu musiało wydarzyć Te sny mogą wykończyc

Mnie tez często się śniło, że mój tata umarł- czasami naprawdę to przeżywałam. Według Freuda jeśli kobiecie śni się śmierć ojca, symbolizuje to chęć odejścia od jego opieki i szukanie mężczyzny na resztę życia.
Santababala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-17, 07:30   #185
czuczenka
Zakorzenienie

HEhehe mi sie ostatnio sniło ze :

Byłam w zakłądzie psychiatrycznym... i mialam swoj pokoj na ostatnim piętrze... i wygladam przez okno i patrze tory i pociagi jeżdżą , a moj kolega z klasy w takim żółtym kostiumie jak w filmie ''Epidemia'' chodzi z butlą i czyści tory ... boshh beznadziejny sen

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-17, 07:33   #186
czuczenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona1982
Nie śmiać się!

Ostatnio miałam dziwny i śmieszny sen. Aż nie wiem jak to napisać. Więc napiszę jak najprościej. Śniło mi się, że bardzo chciałam zobaczyć jak to jest i co się czuje, gdy ma się męskie przyrodzenie. Obok mnie, we śnie był Mój TŻ i widziałam jak po prostu oddał mi fragment siebie( wiadomo jaki) a ja przyczepiłam go sobie w wiadomo jakim miejscu A On( wiadomo co) był Wielki, taki sam, gdy Mój TŻ przytula się do mnie lub jeszcze mocniej przytula Czułam we śnie jak to jest być obdarzonym takim darem z niebiosCieszyłam się i jednocześnie dziwiłam. Aż tu nagle do pokoju weszła mama i nie wiedziałam jak ukryć mój "namiot". Tak bardzo się bałam, że TO zobaczy Na szczęście mama wyszła z pokoju, a gdy tylko wrócił TŻ oddałam mu jego własność mowiąc, żeby więcej mi jej nie dawał,bo tylko się strachu najadłam przez to, że ON( wiadomo co) tylko stoi i stoi

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-18, 14:56   #187
Trinity
Raczkowanie

GG do Trinity
Wink Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

A ja mam popieprzone sny na maxa Dzis mi sie snilo, ze moj TŻ dal mi swoje auto, a ja na realu robie prawko akurat, i nim cisnelam i potem je zgubilam i go szukalam i zaminilo sie w motor i go znalazlam...(ale pokrecilam) I dalej jechalam i chyba sie obudzialm, albo nie pamietam, chyba cos nastepnego mi sie snilo, ale nie zapamietalam juz Moje sny sa zawsze jakies sajensfikszyn

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-18, 15:05   #188
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

Kiedyś śniło mi się, że jestem foką i rozmawiam z Edytą Górniak Wszelkie komentarze typu "Sny są odzwierciedleniem naszej duszy i przejawem ludzkich pragnień" są niemile widziane
Stary 2006-01-06, 19:17   #189
patrycjaaP
Rozeznanie

Arrow Wasze "DZIKIE" sny..

No dziewczyny, opowidajacie swoje najdziwniejsze sny. Mój najdziwniejszy sen - ROMANS Z KSIĘDZEM
patrycjaaP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-06, 19:27   #190
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa
Dot.: Wasze "DZIKIE" sny..

W moim ostatnim głupim śnie mój znajomy był dziewczyną ubraną w mundurek szkolny, taki jak noszą młode Japonki w np. mangach Wiecie - króciutka spódniczka plisowanka itp Hehehehe

------------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do galerii zdjęć

Syringa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-06, 19:38   #191
Joey
Zakorzenienie

Był już taki wątek. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=snami
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-06, 19:38   #192
Germini
Zakorzenienie

dzisiaj mi sie snilo, ze uzylam sobie olejku rycynowego na rzesy i wypadlo mi ich 17
Stary 2006-01-06, 20:02   #193
patrycjaaP
Rozeznanie

możliwe że był już taki wątek.. ale co tam przecież od tamtego czasu każdemu coś sie nowego przyśniło
Stary 2006-01-06, 20:08   #194
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Cytat:
Napisane przez patrycjaaP
możliwe że był już taki wątek.. ale co tam przecież od tamtego czasu każdemu coś sie nowego przyśniło
Jasne, ale czy nie moglibiśmy kontynuować tamtego...?
Stary 2006-01-06, 20:09   #195
patrycjaaP
Rozeznanie

Nie mam nic przeciwko
Stary 2006-01-08, 14:07   #196
londo
Raczkowanie

Co Wam się dzisiaj śniło.

Ja zawsze miałam nietypowe sny. Z moich największych osiągnięć mogę wyliczyć:
Pewnego razu przyszła do nas królowa Anglii ale nie mogła długo siedzieć bo,tu cytuję: "Musiała iść krowy wydoić".
*Inna ciekawostka to zajęcia prowadzone przez samego Hitlera. Nie pamiętam co to był za przedmiot ale Hitler jak żywy wykładał.

Dzisiaj natomista śniło mi się, że jestem zmuszana do wyjścia za mąż. W związku z tym, że nie chciałam postanowiłam uciec za granicę i całą noc ciężko zbierałam jedzenie bo tam jest drogie.
A kiedyś też śniło mi się, że chcą mnie wydać za mąż, to był car Rosji.

Wczoraj dla odmiany śniły mi się cztery nagrobki z wypisanymi nazwiskami ale nie pamiętam kogo. Może to i dobrze. Taki sen jak w tym filmie o skąpcu i trzech duchach w Boże Narodzenie.
londo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-08, 14:09   #197
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Co Wam się dzisiaj śniło.

oj ja to mam sny dzis na przykład wyszłam za mąż za nie tego co trzeba i musialam przez całą noc wszystko odkręcać :P
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-08, 14:10   #198
londo
Raczkowanie

O to może była noc zamążpujścia.
londo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-08, 14:11   #199
Lovisa
Zakorzenienie

Wyszukiwarka naprawdę nie gryzie. Taki wątek był.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-08, 14:14   #200
jessy
Zakorzenienie

Mi sie śniło, że jest wojna. Żeby było milutko to jestem Żydówką. W każdym razie 3 lata przesiedzialam ukrywając się ...pod stołem (czerwonym tak na marginesie=D) i mnie nie znaleźli. Ale niestety nadszedł czas, że Hitler osobiście się po mnie pofatygował i w momencie kiedy dzwonił do drzwi to się obudziałam. Ufff co za okropny sen.
A wczoraj miałam sen, że wraz z przyjaciólką piszemy jakieś klasówki w szkole. A nagrodą za 5 jest weekend w SPA na Bali. Nagrodą pocieszenie jest SPA w Jeleniej (?). W każdym razie wygrałyśmy Bali hihihi =)
A tak z reguły to nie pamiętam co mi się śni... Na prawdę rzadko zapamiętuję.
Stary 2006-01-08, 14:47   #201
Mała Kulka
Raczkowanie

A mi się śniło, że siedziałam pod drzewem pomarańczowym w samym środku afrykańskiego stepu i jadłam taką soczystą, wielką pomarańczę...Bardzo nieprawdopodobny i miły sen...Rano wysłałam TŻ do sklepu, żeby kupił sok pomarańczowy, tak mi się przez to pomarańczy zachciało
Mała Kulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-08, 14:51   #202
Marti_
Raczkowanie

GG do Marti_

Albo mi sie nic nie sni przez kilka miesiecy,albo kilka nocy pod rząd A ostatnio snilo mi sie 2 razy morderstwo , 2 razy wychodzilam za mąż , a ostatnio ścigały mnie jakies auta (jak w NFS ). Ale krów to nigdy nie doiłam
Stary 2006-01-08, 15:31   #203
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

śniło mi się że dostałam białego króliczka miniaturke
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-08, 15:36   #204
Bridget
Zakorzenienie

Śniło mi się, że przyłapałam z przyjaciółką mojego kuzyna na zdradzie
Drugi sen to, że w końcu dostarczyli mi zamówioną kilka dni temu nagrywarkę

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-08, 17:01   #205
Moniś_16
Przyczajenie

GG do Moniś_16

A mi sie dzisiaj sniło ze chodziłam z własnym bratem (bylismy parą) blee obrzydlistwo a drugi to ze byłam u ginekologa i powiedział mi ze nie jestem w ciązy ...
Moniś_16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-09, 09:59   #206
Taverney
Zakorzenienie

A ja miałam sen, że mój TŻ miło gawędzi z jakąś blondi, a potem zaczyna ją namiętnie całować. A do mnie mówi, żebym sobie poszła, bo to intymna chwila.
To było wczoraj, a dziś śniło mi się, że idzie z kolegami-chemikami do Zapiecka na piwo, a potem jedzie do Torunia, żeby poprosić swoją sympatię o rękę. I mi powiedział, że nie jestem jego warta
Ryczeć mi się chciało jak wstałam.
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-09, 10:17   #207
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taverney
A ja miałam sen, że mój TŻ miło gawędzi z jakąś blondi, a potem zaczyna ją namiętnie całować. A do mnie mówi, żebym sobie poszła, bo to intymna chwila.
To było wczoraj, a dziś śniło mi się, że idzie z kolegami-chemikami do Zapiecka na piwo, a potem jedzie do Torunia, żeby poprosić swoją sympatię o rękę. I mi powiedział, że nie jestem jego warta
Ryczeć mi się chciało jak wstałam.
ojej ale to tylko sen, nie przejmuj sie

Ja mialam dzis tak pokrecone sny, ze juz polowy tego co sie w nich dzialo nie pamietam

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-01-09, 12:23   #208
Taverney
Zakorzenienie

Dzięki Ines Wiem, że to tylko sen, ale od rana wprawia mnie w zły nastrój. Dobrze, że po zajęciach mój TŻ mnie przytuli i powie, że jestem głupiutka, że się przejmuję takimi snami
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-09, 15:18   #209
Juda
Zakorzenienie

GG do Juda

Śnił mi się komputer i internet.
Śniła mi się Warszawa, Lexie i Aga...
Gdzieś byłyśmy ale nie mam pojęcia gdzie to było...
Jakieś przejścia, później metro...

Dalej nie pamiętam
a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana.
A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje...

Juda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-09, 15:29   #210
zayontz
Raczkowanie

GG do zayontz

hmm...a ma ktoras z was sennik? Bo potrzebuje konsultacji
The unjust hath the just's umbrella.
zayontz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 8 (0 użytkowników i 8 gości)

Zasady wysyłania wiadomości