![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze najdziwniejsze sny...
NO A JA MIAŁAM SEN KTÓRY SIE SPRAWDZIŁ....jak byłam młodsza miałam sen w budynku w którym mieszkałam wybuchł pożar..śniło mi sie że musieliśmy skakac z okien bo nikt w pore nie zauważył ognia...ode tamtego czasu codziennie przed póściem spać patrzyłam w okno czy nie widać dymu...czułam że coś sie stanie...pewnego wieczoru oglądałam z rodzicami i z bratem telewizor..nagle dzwonek do drzwi...sąsiedzi mówią że na klatce schodowej wybuchł pożar,ktoś podłożył ogień....przyjechała straż pozarna...myślałam że zemdleje ze strachu...na szczęście w pore został ugaszony...
![]()
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
generalnie dziwne sny mam bardzo często, mój TŻ nie chce już tego słuchać, bo mówi, że mi to chyba same ******ły się śnią. Ale to co przyśniło mi się dwa dnie temu to już w ogóle przesada. Istotne jest wprowadzenie... Mój tata zaprosił nas na naleśniki (jest w tym mistrzem, robi supercieniutkie naleśniki) Ale ponieważ dla mnie naleśnik wydawał się za tłusty posmarowałam go jogurtem naturalnym (no nie powiem pomogło, nawet dobre w smaku) potem h na wizażu i poszłam spać. W nocy obudził mnie straszny bół brzucha... do toalety i... rozwolnienie... więc siedziałam na tym klopku i tak spać mi się chciało, oparłam rękę i głowę na umywalce i tak kimałam w chwilach przerwy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Sny to cos najdziwniejszego co spotyka mnie prawie kazdej nocy mialam ich juz tak wiele i tak dziwnych ze sama niewiem skad to sie bierze...
Jeden jeszcze z dziecinstwa byl o tym jak lekarz rozcial mi kolano i zaczol mi wkladac lampe taka czworokatna co zazwyczaj jest wywieszona przed domem.Niemam pojecia co to mialo znaczyc ale jakos do dzis to pamietam. Snilo mi sie tez, ze latalam na rybie plaszczce pod sufitem u mojej cioci a na podlodze byly jakies dziwne stworzenia i wiem ze cholernie sie balam Dzis natomiast snila mi sie wojna w iraku! okropny sen ![]() i wiele wiele innch przedzwinych snow ![]()
![]() |
#184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie tez często się śniło, że mój tata umarł- czasami naprawdę to przeżywałam. Według Freuda jeśli kobiecie śni się śmierć ojca, symbolizuje to chęć odejścia od jego opieki i szukanie mężczyzny na resztę życia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
HEhehe mi sie ostatnio sniło ze :
Byłam w zakłądzie psychiatrycznym... i mialam swoj pokoj na ostatnim piętrze... i wygladam przez okno i patrze tory i pociagi jeżdżą , a moj kolega z klasy w takim żółtym kostiumie jak w filmie ''Epidemia'' chodzi z butlą i czyści tory ... boshh beznadziejny sen ![]()
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja mam popieprzone sny na maxa
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
Kiedyś śniło mi się, że jestem foką i rozmawiam z Edytą Górniak
![]() ![]()
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
![]()
No dziewczyny, opowidajacie swoje najdziwniejsze sny. Mój najdziwniejszy sen - ROMANS Z KSIĘDZEM
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze "DZIKIE" sny..
W moim ostatnim głupim śnie mój znajomy był dziewczyną ubraną w mundurek szkolny, taki jak noszą młode Japonki w np. mangach
![]() ![]() ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Był już taki wątek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj mi sie snilo, ze uzylam sobie olejku rycynowego na rzesy i wypadlo mi ich 17
![]()
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
możliwe że był już taki wątek.. ale co tam przecież od tamtego czasu każdemu coś sie nowego przyśniło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
Nie mam nic przeciwko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Co Wam się dzisiaj śniło.
Ja zawsze miałam nietypowe sny. Z moich największych osiągnięć mogę wyliczyć:
Pewnego razu przyszła do nas królowa Anglii ale nie mogła długo siedzieć bo,tu cytuję: "Musiała iść krowy wydoić". *Inna ciekawostka to zajęcia prowadzone przez samego Hitlera. Nie pamiętam co to był za przedmiot ale Hitler jak żywy wykładał. Dzisiaj natomista śniło mi się, że jestem zmuszana do wyjścia za mąż. W związku z tym, że nie chciałam postanowiłam uciec za granicę i całą noc ciężko zbierałam jedzenie bo tam jest drogie ![]() A kiedyś też śniło mi się, że chcą mnie wydać za mąż, to był car Rosji ![]() Wczoraj dla odmiany śniły mi się cztery nagrobki z wypisanymi nazwiskami ale nie pamiętam kogo. Może to i dobrze. Taki sen jak w tym filmie o skąpcu i trzech duchach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co Wam się dzisiaj śniło.
oj ja to mam sny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
O to może była noc zamążpujścia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Wyszukiwarka naprawdę nie gryzie. Taki wątek był.
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Mi sie śniło, że jest wojna. Żeby było milutko to jestem Żydówką. W każdym razie 3 lata przesiedzialam ukrywając się ...pod stołem (czerwonym tak na marginesie=D) i mnie nie znaleźli. Ale niestety nadszedł czas, że Hitler osobiście się po mnie pofatygował i w momencie kiedy dzwonił do drzwi to się obudziałam. Ufff co za okropny sen.
A wczoraj miałam sen, że wraz z przyjaciólką piszemy jakieś klasówki w szkole. A nagrodą za 5 jest weekend w SPA na Bali. Nagrodą pocieszenie jest SPA w Jeleniej (?). W każdym razie wygrałyśmy Bali hihihi =) A tak z reguły to nie pamiętam co mi się śni... Na prawdę rzadko zapamiętuję.
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
A mi się śniło, że siedziałam pod drzewem pomarańczowym w samym środku afrykańskiego stepu i jadłam taką soczystą, wielką pomarańczę...Bardzo nieprawdopodobny i miły sen...Rano wysłałam TŻ do sklepu, żeby kupił sok pomarańczowy, tak mi się przez to pomarańczy zachciało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Albo mi sie nic nie sni przez kilka miesiecy,albo kilka nocy pod rząd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
śniło mi się że dostałam białego króliczka miniaturke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Śniło mi się, że przyłapałam z przyjaciółką mojego kuzyna na zdradzie
![]() Drugi sen to, że w końcu dostarczyli mi zamówioną kilka dni temu nagrywarkę ![]()
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
A mi sie dzisiaj sniło ze chodziłam z własnym bratem (bylismy parą)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam sen, że mój TŻ miło gawędzi z jakąś blondi, a potem zaczyna ją namiętnie całować. A do mnie mówi, żebym sobie poszła, bo to intymna chwila.
To było wczoraj, a dziś śniło mi się, że idzie z kolegami-chemikami do Zapiecka na piwo, a potem jedzie do Torunia, żeby poprosić swoją sympatię o rękę. I mi powiedział, że nie jestem jego warta ![]() Ryczeć mi się chciało jak wstałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mialam dzis tak pokrecone sny, ze juz polowy tego co sie w nich dzialo nie pamietam
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Ines
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Śnił mi się komputer i internet.
Śniła mi się Warszawa, Lexie i Aga... Gdzieś byłyśmy ale nie mam pojęcia gdzie to było... Jakieś przejścia, później metro... Dalej nie pamiętam ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
hmm...a ma ktoras z was sennik? Bo potrzebuje konsultacji
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 8 (0 użytkowników i 8 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.