|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks bez zobowiązań a czułość
no ja co prawda seksu nie uprawialam xDD
ale takie rozne zabawy... z chlopakiem... bylym chlopakiem... znaczy po tym jak bylismy "razem" oficjalnie :P i tez mnostwo czulosci, czujesz sie wrecz jak najwazniejsza na swiecie... a on poprostu LUUUUBI :P nie, nie mialam zludzienia, ze on czuje cos wiecej. Nie chcialam nic wiecej ![]() chcialam byc dla niego wazna... jako osoba poprostu, moze nie przyjaciolka, ale ktos wazny pomimo wszystkich tego typu zachowan, slow chyba nie jestem wiec facetow nie mzona tak interpretowac jesli mu zalezy to Ci to pokaze innymi sposobami dla niego to poprostu wygodny uklad, lubi Cie, lubi z Toba byc a jesli bedzie chcial bys byla dla niego 'wazniejsza' to bedzie chcial uszczesliwic Cie hmm... w inny sposob ![]() pozdrawiam ![]() i nie zdradzaj TY zla niedobra.... :P
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2006-11-09 o 15:43 Powód: literowki |
|
|
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#183 |
|
BAN stały
|
msroczka...współczuję Twojemu stałemu partnerowi. Na Twoim miejscu zagrałabym fair i go zostawiła. Dla jego dobra.
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#185 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Tak będzie uczciwie, jak słusznie zauważyła całkiem-spoko. Zauważ, że dzięki takiej interpretacji jego zachowania dowartościowujesz się jako kobieta i usprawiedliwiasz w pewien sposób zachowanie, którego się dopuściłaś. Cytat:
Możliwości jest co najmniej tysiąc, począwszy od upojenia alkoholowego, chęci wykazania się i bycia dobrym kochankiem, samotności, potrzeby czułości, litości wobec ciebie, upodobania do takiej formy seksu niekochającej matki... To wszystko nieważne. On - był, ty - jesteś i jest problem. |
||
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Seks z nieznajomym?!
to ja wypowiem się krótko. Moje ciało, mój wybór
|
|
|
|
|
#187 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dochodze do wniosku, ze chyba posiadam zbyt maly rozumek by pojac pewne rzeczy a jesli chodzi o sam temat - mysle, ze przecietny facet pragnacy czegos wiecej, nie ukrywa tego pod plaszyczykiem seksu bez zobowiazan
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uważam cały ten wątek za kiepską prowokację...
Jestem tylko ciekawa komu się w to chciało bawić...
|
|
#189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie jest zadna prowokacja, nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy? W odpowiedzi na Wasze zarzuty chce tylko dodac, że moj zwiazek wlaściwie od jakiegoś czasu już nie istnieje, więc nie ma co współczuć mojemu stałemu partnerowi |
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy siak w chwili gdy spałaś z tamtym chłopakiem miałaś stałego partnera, wiec nie dziw się, ze dziewczyny mu wspolczują.
|
|
|
#191 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Postąpiłaś źle, ale to nie oznacza, że jesteś złym człowiekiem. |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
racja ! zgadzam się, ale potem ktoś napewno ucierpi ,...
bo przeżywałam coś takiego kiedyś i w końcu któraś strona się zakocha i będzie chiała coś więcej niż tylko sex, spotkania itp będzie chiała związku. a druga pewnie nie ehh
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcale tak nie musi byc.. jak obie strony wiedza ze to na jedna noc i czesc to nawet nie zdarzymy marzyc snuc plany zakochac sie itp kwestia nastawienia psychicznego |
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
no tak moze po jednej nocy jest czesc, ale chodizło mi tu o zwiozek bez zobowiązan z dłuższym stażem, niestety i takie się zdarzają, ze spotkania nie ograniczają się do jednej nocy tylko do barzdo bardzo wieluuuuuuu, taka przyjaż pomiedzy kobietą i męzczyzną, dodaćdo teko seks i już.. mamy związek bez zobowiązań ( czyt, nie chodzi mi tu o jedną noc)
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
aha.. to wtedy mozna sie chcacy niechcacy zaangazowac :/
|
|
|
|
|
#197 |
|
BAN stały
|
Od roku mam swojego TŻ. Szczerze mówiąc nigdy nie uprawiałam seksu z nieznajomym. W ogóle dla mnie ta opcja odpada.
Bo ja nie szukam samego seksu. "Nieznajomy" nie da mi czułości po seksie, głupich rozmów, nie przytulę się do niego szczerze, nie powie mi "Kocham Cię", nie pocałuję go w czółko czy policzek tak już bez podtekstu seksualnego. Nie chcę byc potraktowana ani traktować faceta jak przedmiot. |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
to może i ja sie wypowiem. sama ostatnio sie zastanawiałam nad tym .. czy takie pójscie z kims .. kims kogo sie kompletnie nie zna jest moralne. Czy tak robią tylko k***. I czy mi to oceniać. A tak sobie zaczełam nad tym rozmyślać po wielu rozmowach z tż-tem który nie akceptuje absolutnie takiego zachowania zarówno i kobiet jak i u mężczyzn. i to ocenia .. i doszłam do wniosku ze jednak bede miała inne zdanie niż on. Nie nie bede tego oceniać, bo nikt mi nie dał prawa oceniać innych. A czy to moralne...skoro kobieta nie robi tym nikomu krzywdy to nie jest to dla mnie coś złego i niemoralnego. bo jej nie znam nie wiem co nia kierowało .. moze potrzebowała odrobiny czułosci, albo poprostu przyjemnosci. ale to nie jest moja sprawa dlatego nie bede tego oceniać. troche inaczej jest w przypadku jeżeli taki sex z nieznajomym to zdrada tż-ta wtedy juz czegos takiego nie pochwalam
a jeśli chodzi o mnie to na ten moment napewno bym tego nie zrobiła , ale kiedys nie chce sie zarzekać, że nie, bo NIGDY nie wiadomo. ale mysle ze nie bo jednak pragne miłosci i bliskosci a nie przygodnego sexu
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie bee mowic NIGDY, ale juz z jedego wzgledu nie za bardzo mi odpowiada taki uklad. Nie mowie tu o mozliwosci zakazenia sie jakims swinstwem, bo to oczywiscte, ale chodzi o to, ze "partner" moze mnie nie zaspokoic tak jak bym chciala
. Stalemu partnerowi, gdy sa to poczatki, to mozna powiedziec zeby bardziej na prawo, badz na lewo, w gore czy w dol zszedl, ale w takich relacjach "jednosesyjnych" kazdy, w wiekszosci przypadkow, pilnuje za przeproszeniem wlasnej .Ale jak juz pisalam, nikogo za to nie potepiam, bo sama jestem temperamentna i wiem co to "chcica" Jesli komus odpowiadaja takie relacje z mezczyznami, to jest to ich osobista sprawa, a nie moja. Nic mi do tego. I nikogo za to osadzac nie bede.
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
|
#201 |
|
BAN stały
|
Jula, co nie zmienia faktu, że to bedzie seks TYLKO dla zaspokojenia potrzeby fizjologicznej. Reszta to w pewnym sensie sciema.
Nie jestem maszynką dla czyjegos orgazmu i nie widze sensu w oszukiwaniu sie, że znaczylam dla niego cos wiecej. |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mnie nie zrozumiałaś
![]() Więcej = czułość, zaspokajanie i dbanie o potrzeby drugiej osoby. Nie tylko orgazm się liczy. Z resztą ostatnio pojawił się wątek o seksie przypadkowym na wizazu i dziewczyna była zaskoczona czułością partnera.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko zależy od temperamentu i potrzeb kobiety. Są kobiety, które orgazm i zadowolenie osiągają bardzo szybko inne potrzebują więcej uwagi, ciepła i przede wszystkim uczucia.
Obcy mężczynza nie zna mnie, mojego ciała, ani moich reakcji więc nie będzie wiedział jak mnie zaspokoić i to będzie totalna klapa.
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu sie mylisz.. obcy facet potrafi lepiej zaspokoic niz staly partner.. tak bylo w moim przypadku.. a jesli chodzi o czulosc kulture i slowa, gesty- to obcy potrafi byc bardzo szarmanki i czuly.. dac poczucie bespieczenstwa |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
na poczatku watku wiekszosc zwolenniczek seksu bez zobowiazan mowila, ze chodzi glownie o "mila przygode" - zaspokojenie swoich potrzeb i sympatyczne wrazenia ogolne; tymczasem teraz wydaje sie, ze szukacie czegos wiecej - akceptacji, bezpieczenstwa, CZULOSCI - nawet jesli takiej na "jedna noc" (choc w tym wypadku to imo tylko substytuty); moge sie oczywiscie mylic, ale jesli szukacie tego w przypadkowych zblizeniach a nie w normalnych zwiazkach to robicie sobie ogromna krzywde
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
Nigdy bym nie poszedł do łóżka z nieznajomą laską.
Licho wie kto to jest i co można od takiej złapać... Ani się czymś takim nie najem ani nie nasycę a konsekwencje mogą być różne. |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
wiadomo, ze mozna cos zalapac ale po to sa prezerwatywy.. trzeba sie zabespieczac
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
madzia o jakim ty bezpieczenstwie mowisz????
myslisz ze facet na jedna noc powie ci ze ma hiva czy jakas inna chorobe?? co wedlug ciebie znaczy slowo bezpieczenstwo?? ze moze zostawic cie z przypadkowa ciaza np?? bo wiesz zabezpieczac sie fajnie ok... ale nie ukrywajmy zadne zabezpieczenie nie daje 100% pewnosci.. moze i moze byc szarmancki i czuly.. ale co z tego??? jak na drugi dzien nie zapamieta nawet twojego imienia w dobrym przypadku moze i tak
|
|
#209 |
|
BAN stały
|
Ray zgadzam się z Tobą. Tez mnie to "bezpieczeństwo" rozwaliło. Zastanawiam się, czy dziewczyny idące do łózka z nieznajomym są naprawdę takie naiwne, czy lubią się same oszukiwać...
|
|
|
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

bo przeżywałam coś takiego kiedyś i w końcu któraś strona się zakocha i będzie chiała coś więcej niż tylko sex, spotkania itp będzie chiała związku. a druga pewnie nie ehh
. Stalemu partnerowi, gdy sa to poczatki, to mozna powiedziec zeby bardziej na prawo, badz na lewo, w gore czy w dol zszedl, ale w takich relacjach "jednosesyjnych" kazdy, w wiekszosci przypadkow, pilnuje za przeproszeniem wlasnej
.