|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki zamienie.... DOKLADKA 29.11
Cytat:
Ewentualnie perfumowany balsam do ciała
|
|
|
#182 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki zamienie....
Cytat:
moge za tamte rzeczy dac zalotke, balsam i antyperspirant?? pasuje jesli tak to czekam na dane na pw.
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
BAN stały
|
Za podkład perfect wear i balsam chciałabym:
Koh Samui - zielony, woda perfumowana. 50 ml została połowa Oriflame - Visions, Liplicious lip balm, balsam do ust o smaku owoców (leśnych jak dla mnie), zużycie minimalne. Chętnie wymienię na tropikalny Oriflame - Even Out krem rozjaśniający przebarwienia spf 20, 50 ml ubytek 5 %, kartonik i ulotka Oriflame - Papaya and mango, scrub do twarzy 75 ml, została połowa co ty na to?? |
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro może coś jeszcze dobiorę - zobaczę ![]() Edit: a dorzuciłabyś do tego: ODZYWKA PIELEGNACYJNA DO WLOSÓW SUCHYCH I ZNISZCZONYCH NUTRILEA 1/2 OPAKOWANIA 200ML ?
Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2006-12-10 o 11:06 |
|
|
|
|
|
#185 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie ma problemu odzywka, zalotka, balsam i antyperspirant za tamte rzeczy wyślemy jutro?? czekam na dane na pw |
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie u ciebie kilka rzeczy.
No więc tak: MIGDAŁOWY BALSAM DO CIAŁA Z SERI NATURALS 3/4 opakowania 250ml AVON - KOREKTOR POD OCZY ORIFLAME KOLOR UNIWERSALNY NOWU OPAKOWANIE 10ML ORIFLAME - Podkład Chanel whining moist make-up foundation kolor zlocisty uzyty tylko jeden raz w celu sprawdzenia najprawdopodobniej byc moze jest to podróbka 30ml mam go z wymianki, |
|
|
|
|
#188 |
|
BAN stały
|
Do mavika
Pasowało by Ci to za te doje perfum ktore u ciebie wybrałam; -MIGDAŁOWY BALSAM DO CIAŁA Z SERI NATURALS 3/4 opakowania 250ml AVON - Podkład Chanel whining moist make-up foundation kolor zlocisty uzyty tylko jeden raz w celu sprawdzenia najprawdopodobniej byc moze jest to podróbka 30ml mam go z wymianki |
|
|
|
|
#189 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oriflame - Giordani Gold perełki nabłyszczające. Mogę się powidzielić j.w. Oriflame - Giordani Gold perełki brązujące (te nowe) jaśniejsza wersja. Mogę się podzielić, bo sama tylu przez 10 lat nie zużyję. Ilość do uzgodnienia Koh Samui - zielony, woda perfumowana. 50 ml została połowa Avon - Naturals, odświeżający balsam do ciała brzoskwinia i żenszeń. 200 ml zostało 35% Ziaja - Sopotsun, spf 40 na usta i znamiona. 15 ml, zużycie 5% Oriflame - Papaya and mango, scrub do twarzy 75 ml, została połowa |
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#191 |
|
BAN stały
|
CHciałabym po polowie (lecz tylko w orginalnych opakowaniach);
Oriflame - Giordani Gold perełki nabłyszczające. (Pol opakowania) Oriflame - Giordani Gold perełki brązujące (pol opakowania) i Koh Samui - zielony, woda perfumowana. 50 ml została połowa Avon - Naturals, odświeżający balsam do ciała brzoskwinia i żenszeń. 200 ml zostało 35% Ziaja - Sopotsun, spf 40 na usta i znamiona. 15 ml, zużycie 5% Oriflame - Papaya and mango, scrub do twarzy 75 ml, została połowa I mogłabym Ci ewentualnie cos dozucic jesli chcesz, chciałabym dogadac sie dzis bo jutro ide na poczte z kilkoma paczkami i tobie tez bym wyslala. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#193 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
No powiedzmy że pasi ale zalezaloby mi tez na korektorze...jedne perfumy sa nieuzywane a drugie tylko troche, wiec...
|
|
|
|
|
#196 |
|
BAN stały
|
niestety ale korektor leci dzis do innej wizazanki wiec dajesz mi 2 perfum za balsam i podkład??? jesli tak czekam na dane na pw prosze o jak najszybsza odpowiedź poniewaz chciałabym jeszcze dzis wysłac.
|
|
|
|
|
#198 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
napisalam na pw DODAJE ZDJECIA KOLCZYKóW. W rzeczywistości wygladaja duzo lepiej!!!! Edytowane przez PAULA1990 Czas edycji: 2006-12-11 o 22:36 |
|
|
|
|
|
#200 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
to ja jednak rezygnuje.
|
|
|
|
|
#206 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam
|
|
#210 |
|
BAN stały
|
Hej przepraszam ze tak póżno no ale sie nie udało wczesniej... zdjecia sa jakie sa ale i tak starałam sie bardzo, kolczyk jest srebrny próba 925, jest na dwów "zawiaskach" jeden zaraz za górnymi łapami a drugi przed tylnymi łapami takze fajnie to wygłada bo ona sie rusza jakby tańczyła ma rózowe oczka lecz uprzedzam ze kilku brakuje lecz tego nie widać.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

Ewentualnie perfumowany balsam do ciała

moge za tamte rzeczy dac zalotke, balsam i antyperspirant?? pasuje jesli tak to czekam na dane na pw.