![]() |
#181 |
Konto usunięte
|
Dot.: Farmona, Dermacos, koncentrat wzmacniający naczynka
I wystarczy ci zmycie makijazu tonikiem?
wyprobuj Diroseal z przerwa jedno, czy dwudniowa. Moze wtedy bedzie lepiej. Zacznij najpierw od jednego razu i jak po dwoch , trzech dniach bedzie ok to uzyj znow. Dopasuj sobie czestotliwosc, moze sie uda i bedziesz mogla go uzywac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
zmywam makijaż mleczkiem do demakijażu Rumiankowym. Póżniej przecieram twarz tonikiem bądź wodą borową. Dodatkowo zazwyczaj podczas prysznicu przemywałam twarz żelem do mycia twarzy, ale podobno nie jest to polecane przy cerze naczyniowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Parafinum liquidum bardzo czesto powoduje zatkanie porow,dlatego balabym sie go kupic poniewaz, walcze z tradzikiem i ogolnie trudna cere mam, ale skoro piszesz, ze dla Ciebie Ruboril jest ok, to super, bo co twarz to inna opinia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziś dostałam drogą pocztową koncentrat Farmony, który zamówiłam na ich stronie internetowej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
Tez kupilam, nigdzie nie bylo, wiec zamowilam przez internet (allegro). Zaplacilam ok. 20 zl, dostalam probki. Zamowilam tez kilka maseczek z tej serii. Trzeba uspokoic te koszmarne naczynka.
A propos, wiecie, jaka dawke rutinoscorbinu powinno sie przyjmowac dziennie zeby uszczelnic naczynka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
przejde sie po drogeriach jesli nie znajde zmowie przez internet. Gyby ktoras z Poznanianek gdzies go spotkala prosze o info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
czy można kupić ww koncentrat (najlepiej 3%) w Krakowie ????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Jestem z Krakowa.Kupiłam na allegro,w aptece (bodajże z Zakopanego, Sabałowa czy jakoś tak).
Kosmetyk bardzo fajny.Uspokoił mi już popękane naczynka na nosie po letniej jeździe na rowerze,drobne naczynka na policzkach i daje sobie nieźle radę z moimi wrodzonymi cieniami pod oczami.Zwykle po nieprzespanej nocy wyglądałam jak zombie a teraz nawet zmęczona wyglądam lepiej, twarz jest bardziej wypoczęta. Ja używam na cienie razem z kremem pod oczy.Polecam! Można też zamówić przez www.domzdrowia.pl (www.domurody.pl) Mają aptekę w Zabierzowie,można tam odebrać zamówienie osobiście. Ale można przez internet.Do Krakowa zamówienia docierają szybko i bez problemów. No i Pod Złotym Lwem (bodajże tak się ta apteka nazywa)w w rynku powinni mieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Ja zamówiłam koncentrat w aptece ale Pani powiedziała odrazu że jest trudnodostępny Na drugi dzień okazało sie że nie ma i że produkcja jest chwilowo wstrzymana
![]() ![]()
![]() |
#191 |
|
ciekawe czemu jest tak trudno dostępny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
strasznie napalilam sie na ten koncentrat ale boje sie ze go nie dostane skoro jest tak teraz trudno dostepny... bede musiala poszukac. mam nadzieje ze jednak gdzies jest
![]()
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
a ja szukam i szukam i nic, wszystkie apteki przeszłam w moim mieście
![]() Jeśli ktoś ma cynk gdzie go można jeszcze dostać to bardzo proszęęęę o podzielenie się tą informacją ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
Odświeżam temat, bo chciałabym się dowiedzieć czy używalyście nowej wersji koncentratu Farmony- z rutyną. Jak działa? Jesteście z niego zadowolone? Pisałyście, że stara wersja została usunięta ze sprzedaży. Może można ją jeszcze gdzieś kupić? Jak tak to gdzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Nigdzie nie znalazlam tego koncentratu, wiec postanowilam zamowic przez internet,ale wlasnie zauwazylam,ze tego z rutyna nigdzie nie ma, jest za to ten z wit.K(nawet na str. Farmony). Koncentrat wydaje sie ciekawy,choc za krotko go uzywam by napisac o dzialaniu. Fajna,zelowa konsystencja, ladnie sie wchlania,chociaz nie sadze by nadawal sie pod makijaz, chociaz kto wie,jeszcze nie probowalam.
Mala Arielka,ja kupowalam w urodaonline.pl . Jestem bardzo zadowolona, szybka przesylka, przystepne ceny. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
To ciekawe, bo dziewczyny pisały, że wycofali ten z witaminą K. Jak jednak jeszcze jest to się bardzo cieszę i zapewne go spróbuję.
Jak zauważysz jakąś różnicę na cerze, to proszę napisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
BAN stały
|
Nie ma tego z rutyną bo podobno wszedł przepis zabraniający stosowania rutyny w kosmetyce i dlatego jest z wit k
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Cześc
Nie mogę tak jak i Wy znaleźć tej farmonki w aptekach.. Dzwoniły kobietki po hurtowniach, ale nie mają.. Uparłam się na 3%.. No ale chyba wezmę z allegro jednoprocentową ![]() Miała któraś z Was i 1% i 3% ? Albo i z wit. K i z Rutyną? Ciekawe czy duża różnica w efektach.. Proszę o porównanie. (Z KWC wynika, że 1% i rutyna nie umywają się do tego 3%.. kiepskie recenzje mają, tak na 3 gwiazdki średnio..) Mają jeszcze na allegro maseczki z tej serii wzmacniające naczynka, próbowałyście? pozdrawiam ![]() EDIT: Trochę doczytałam.. piszecie, że 3% został wycofany :| No i co ja teraz biedna zrobie ?! ;( Może skusić się na Auriderm? 75 ml na alledrogo jest za 6 dyszek.. Edytowane przez Relyah Czas edycji: 2008-11-21 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
Dołączam się do pytań Relyah. Sama znalazłam w sklepie koncentrat z rutyną, ale nie wiem czy jest skuteczny. Ciekawi mnie nadal dlaczego zabroniono stosować wit. K w kosmetykach( tak któraś z Was pisała). Może ona zaszkodzić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
i ja przeszłam wszystkie apteki w Bogatyni, Legnicy i bytomiu i nigdzie nie mają Farmony
![]() Pozostaje mi allegro, ale poczekam na odpowiedzi na pytania, bo też mnie interesują ![]()
![]() |
#203 |
Matka Smoka
|
W Krakowie, w Galerii Krakowksiej tez juz nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Jak kupiłam na allegro ale ten 1% i według mnie nie działa. Nie mam jakos strasznie popekanych naczynek, a mimo to nie widze aby cos sie polepszyło. Czyli te 3% lub z rutyną nie są dostępne? Chciałabym coś skutecznego, a ten 1% jak dla mnie jest porażką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
z rutyna sa na allegro.
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
a czy mogłabys mi podać linka? No i podstawowe pytanie, czy ten z rutyna jest lepszy od tego 1%?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
A czy ten specyfik jest dobry do cery mieszanej z lekką skłonnością do wyprysków? no i oprocz pozytywnego działania na naczynka i jaśniejszy koloryt też nieco nawilża? Zaciekawił mnie ten koncentrat
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Konto usunięte
|
Wprawdzie nie mam popękanych naczynek, ale strasznie się rumienię. Koncentrat... nie zauważyłam po jego zastosowaniu (ok 3 mies) niczego praktycznie. tzn ani nie pomógł, ani nie zaszkodził. Za to fajnie 'chłodził' i nawilżał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
ja wcześniej uzywałam 3% i odrazu zauwazylam duze efekty a teraz uzywam z 1% (bo nigdzie nie moge znalezc z 3%) i narazie nic, a uzywam go juz od miesiaca ten koncentrat z 3% wycofali ???
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.