![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Zabawa
dżdżysty blue Ralf Rauren
bliskowschodni amarige givenchy obsesyjny cristal noir versace mądry? bogaty? zamyślony? obsesyjny jeszcze YSL Rive gauche czy jakos tak... Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-07-11 o 23:26 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zabawa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
bliskowschodni...Tresor, Samsara.
obsesyjny...Obsession ![]() słoneczny...Słoneczniki EL moje przymiotniki: abstrakcyjny dominujący metafizyczny rozczulający żałobny taneczny teatralny apteczny (przepraszam jesli sie powtarzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słoneczny - SUN Wietrzny - Leau par Kenzo Wariacki - zapachy demeter typu: Brud, kurz, wino, grzybki itp. Moje: cieżki przytłaczajacy morderczy dusiciel
![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Ty masz jakis pomysł na przymiotnik drożdżowy ![]() Ciężki-ysatis, knowing Mordeczczy- blonde versace, poison Przytłaczający- na mnie OI i klasyczna siostrzyczka Dusiciel -serpentne Cavali,słonik Moje Nieelegancki Dołujący Upokarzający |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nieelegancki: Opium, Hypnose
Dołujący: Organza Upokarzający: podróbki wszelakie Moje: niemiecki japoński polski włoski australijski (oczywiście nie chodzi o kraj pochodzenia tylko o skojarzenie. Czemu niby francuskie perfumy nie miłyby kojarzyć sięz Dalekim Wschodem?...)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2007-05-12 o 00:39 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
niemiecki - Angel
japoński - Zen polski - Herba Fresca AA ![]() włoski - Dolce Vita australijski - Mahora Moje przymiotniki: żródlany jarmarczny nieprzewidywalny |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
niemiecki... Berlin JOOP, w ogóle ciężkie zapachy, monumentalne.
japoński...wiśnia czyli... polski... Chopin Miraculum, i len, bursztyn, zboże i sady owocowe. włoski...Roma ![]() źródlany...Comme une Evidence YR. nieelaegancki...Currara. dołujący...OI. dusiciel...moja pierwsza miłość ![]() lniany podróżny brykający podziemny oceaniczny północny lodowaty ściśnięty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
BAN stały
|
[quote=dzika truskawa;4333573]Nieelegancki: Opium, Hypnose
Co jak co, ale po Tobie się tego nie spodziewałem... Opium nieelegancki?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lniany-prawdopodbnie Pue White Linnen ![]() podróżny-migiełka Adidas Icy Brust ![]() podziemny-Messe de minuit oceaniczny-In to the blue Escada północny i lodowaty-Light Blue moje: polukrowany skryty śpiewający poranny bagienny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
polukrowany - Pink Sugar, Brit Red
śpiewający - Shiseido Vocalise
![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
poranny - cafe , eay the blanc , eau the rouge , eau the vert, yerba mate
skryty- czarna mańka Bagienny - ode la vie, perfum d'ete kenzo,przypuszczam ze thunderstorm i rain Demeter Moje Nieprzewidywalny Śmieszny Zachęcający Cyrkowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
moje:
polukrowany skryty śpiewający poranny bagienny[/quote] polukrowany- Hypnotic Poison skryty- Romance śpiewający-Dolce Vita poranny- Kenzo d`ete, Envy moje: -pulsujący,wibrujący -wielobarwny -tropikalny -ślubny -przestrzenny -zalotny -pogodny -ekstremalny -czuły -snobistyczny -bajkowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
|
[quote=gryx82;4340342]
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
pulsujący,wibrujący - Must
wielobarwny - Mauboussin tropikalny - Celine Oriental Summer, Passion Paradise NC przestrzenny - Crystal Noir zalotny - Ralph Hot, J'adore, Miss Dior Cherie pogodny - Dolce Vita, Pink Sugar ekstremalny - Jungle Elephant (ekstremalny w swej wyjątkowej intensywności...) czuły - Cristobal, Cashmere Mist snobistyczny - Agent Provocateur, Ambre Sultan bajkowy - Wish, Lolitka Lempicka ślubny - Amarige Mariage, ale tylko ze względu na nazwę i flakonik ![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Moje
![]() Nieprzewidywalny Śmieszny Zachęcający Cyrkowy__________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje: -mokry -wytworny -wakacyjny -burzowy -eteryczny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
|
mokry - L'eau d'Issey
wytworny - Prada wakacyjny - Bright Crystal, Baby Doll burzowy - Ming Shu (ozon ![]() eteryczny - EDP II Gucci, Ming Shu, Still Moje: rozpalony ziemski niebiański piekielny zamrożony
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
rozpalony-Addict Dior
ziemski-Neonatura Cocon (chyba takl się to pisze ![]() niebiański-Into the Blue Escada piekielny-Black Cashmere DK zamrożony[/quote]-Iced green Tea EA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
rozpalony-Poison
ziemski-Dune niebiański-Eau de Cartier piekielny-Coco zamrożony-L'eau d'Issey mój przymitnik zdeklarownej kociary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
cyrkowy - Curious Britney Spears, Dzing !
niebiański - Ciel Amouage piekielny - Jaisalmer cieżki - Poeme, Poison, No 5 przytłaczajacy - Amarige, Insolence morderczy - Halloween dusiciel - Versace Blonde, Fendi (2003) koci - Naomi Campbell Cat Deluxe ![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
rozpalony- amor amor cacharel
ziemski - natrisco rodriquez for her niebiański - into the blue escada, DKNY piekielny - burberry red brit zamrożony - carolina herrera 212 on ice koci - puma jamajca heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
a moje przymiotniki to:
-klasyzny? -gorracy? -truskawkowy? ![]() -przyzwoty? -lśniący? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
|
Cytat:
![]() gorrący - Deep Red truskawkowy - Miss Dior Cherie (jedyny zapach w którym czuję truskawki - w kompocie no ale niech będzie ![]() przyzwoity - Code, Lovely lśniący - Fleur d'Oranger Lutensa - nawet olśniewający jak dla mnie ![]() diamentowy rubinowy szmaragdowy perłowy bursztynowy marmurowy szafirowy (tylko niech to nie będą C-Thru - to zbyt proste ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2007-05-19 o 16:54 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
diamentowy - wish choppard
rubinowy - escada sentiment perłowy - dior poison (ten perlowy oczywiscie) bursztynowy - cinema YSL marmurowy - natrisco rodriquez for her |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
miękki?
soczysty? niebieski? tylko nie D&G zimny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Davidoff Cool Water
czekoladowy??? truskawkowy??? cytrusowy??? waniliowy???
Zabiegana, zajęta, zapracowana, ciągle niewyspana, ale szczęśliwa... ![]() Edytowane przez Anusia : )( : Czas edycji: 2007-05-25 o 20:14 Powód: rozszerzenie opisu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
czekoladowy - budyń
![]() truskawkowy - miss dior cheri cytrusowy - I love love moschino waniliowy - brit burberry kobiecy? mdły? domowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
kobiecy?
mdły? domowy?[/quote] kobiecy- Dolce Vita, Miracle, Lovely, Stella mdły-Brit red, Angel domowy-Simply, Lacoste pour Femme nieprzewidywalny- kuszący- uroczy- kalifornijski- niezauważalny- przezroczysty- tęczowy- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
nieprzewidywalny-
kuszący- envy me uroczy- roberto cavalli red niezauważalny- pure jill sader przezroczysty- BLV omnia crystalline tęczowy-escada sanset heat burzliwy? romantyczny? sportowy? szalony? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.