![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: --> Poloneza czas zacząć, czyli Studniówkowe Odchudzanie <--
agata, też tak czasem mam własnie na lekcji, napadnie mnie taka mega ochota na coś słodkiego albo mega kalorczynego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
hamster z przyjaciółkami bez zmian, nie odzywa się, po tym liściku i potwierdzila tylko, że jej nie zależy, bo jakby chociaz troszke zalezaloby to by sie odezwala chociaz slowem, a jak jej sie nie spodobalo ze dalam jej kartke zamiast pogadać to mogla mi powiedziec, chcesz to zalatwic to pogadajmy, a nie wysylasz kartki, ale nic nie zrobila wiec powoli sie kuruje z tej przyjaźni. Szkoda mi tylko, ty ostatnich miesiecy w skzole ktore zostaly, bo myslalam z ebedzie fajnie, ale wiesz jak to jest, reszta ludzi jest juz jakos z esoba związanych, nie chce sie wpieprzać
![]() ![]() ![]() A 11 cm z czego: 1 z bioderek (zostal jeszcze 1 do zrzucenia), po 2 cm z ud, 2 cm niestety z biustu(ale nie rozpaczam tak bardzo, z ukochanej 90 zjechalam na 88) i 4 cm z talii ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
ochh... nie lubię takich sytuacji... siedzisz i czujesz, że zaraz zwariujesz jak czegoś nie zjesz xP
jennuś żeczywiscie szkoda. moja klasa zrzyła sie dopiero po wicieczce w II klasie.. szkoda, że tak późno. jak pomyślę sobie, że może sie urawć kontakt jak zaczniemy studia to płakać mi się chce ![]() a co do moich wymiarów.... dzięki temu, ze zrzuciłąm z talii trochę lepiej widać mój biust ![]() ok.. idę mierzyć kieckę ![]() ![]() ![]() ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
jennuś
![]() ![]() ![]() Ja na razie czuję po spodniach siostry, że już mi się tak nie wżynają w boczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
jennus swietny rezultat !! mozesz mi napisac dokladnie co robisz codziennie?:P blagam. bo ja juz jestem zalamana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
a ja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Agatko na początku szybciej się zrzuca dlatego tak
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Schudłam 2 kg
![]()
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Ci za wyczerującą wypowiedz ![]() slodyczy niejadlam 2 miesiace ale teraz wrocilam ndo malego przegryzania raz-dwa razy na tydzien i na tym przestaje. Wody wlasnie malo pije.. w ogole malo plynów dziennie. Herbnate od pol roku tylko czerwoną, codziennie staramn sie 30 minut boxingu i musze sie jeszcze do skakanki przekonac zeby 1h dziennie byla. I co mi z tego. Nie chudne. Nie wiem co sie ze mna poprostu dzieje kochana ![]() ale nie poddam sie tak latwo.Przynajmniej sie postaram ![]() ![]() ![]() edit: aha co do pieczywa to wlasnie od jakichs 2 miechów nie jem praktycznie bialego. No moze raz na tydzien jak np pojde do TZ a tam nie maja ciemnego tylko biale. Takze w zasadzie prawie nie. i nic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Atosiu a co z resztą przywyczajeń?? moze pijesz duzo gazowanych napojow?? labo jedzenie pełne wglowodanow i tluszczu, musisz poszperac na forum dietetycznym odnosnie niskokalroycznych potraw, no i wydaje mi sie ze troszke za malo robisz jezeli chodzi o ruch, musisz wieksza uwage przykuc na ruch, bo sama dieta nie wystarczy niestety. To dobrze ze uprawiasz boxinh, ale to moze jedynie wplynac na uksztaltowanie mięsni i wzmocnic mase mięśniwą, musisz robic cwiczenia aeorobowe:plywanie, rower, bieganie, skskanka. Ciwczenia ktore bnedea spalac tluszcz, a nie tlyko ksztaltowac mase miesniową.
Słuchaj z moze napisz mi taki przykladowy jadlospis na jeden dzien. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moj przykladowy jadlospis.. rano.. 2 kanapki ciemnego pieczywa, troszeczke masełka i np serek pleśniowy, szybeczka, ser bialy (roznie) jak zdaze to zazwyczaj pol kubka czerwonej herbaty i np jakis jogurcik, actimel albo berliso:P 2sniadanie roznie ![]() albo jakies 2 kanapki z domu, z 2 drozdzowki ze szkoly (jak nie zdaze zrobic rano) kubus albo woda niegazowana obiad to to juz wogole roznie:/ najczesciej nie jesm zup (no chyba ze jest np ziemniaczanka albo ogorkowa:P) bo moja mama ma calkiem inne odemnie smaki heh tak zreszta jka i inni domownicy i gotuje rzeczy ktorych nie lubie zawsze tylko troszke ziemniakow (nie lubie ich:/), staraam sie zawsze jakas salatke a jak nie ma salatki to chociaz ketchup do smaku ![]() kolacja (staram sie max 17-19 ale w weekendy TZ zawsze jest glodny o 21 i niestety ja tez cos wtedy jem) staram sie jakis jogurt a jak nie to wlasnie kanapeczki z ciemnego pieczywka najczesciej takie jak rano. i tyle ![]() pije raczej sporo soków najczesciej pomaranczowych lub multiwitamina, gazowane bardzo zadno (pol szklanki pepsi czasem do niedzielnego obiad). Kiedys rano jadlam owsianke z mlekiem ale ostatnio tata kupuje tylko 3% wiec w ogole go nie pije. Moze niedlugo znow zaczne.. poza tym hmm... ostatnio musze sie przyznac ze jem wiecej slodyczy ale to nie ejst jakies hmm ogromne ilosci. Poprostu np przychodzi tz z ciastkami i zjem z 3 max. Albo kolezanka z czekoladą i tez pare kostek. Nie obiadam sie napewno. no i co sadzisz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
MAM JESZCZE DRUGIE PYTANIE
![]() Tak jak pisalam w wyzej wymienionym poscie moja mama gotuje takie rzeczy, ktorych nie lubie. Wiem ze powinnam jesc zupy bo duzo daja i wazne sa w odchudzaniu. Postaram sie jesc ich wiecej. ] Tylko nie wiem jak rozwiazac problem z ziemniakami. Nie lubie ich, wole bardziej ryż ale mama nigdy nie ma czasu zeby go robić. A ja jak wracam ze szkoly tez juz nie mam sily zeby tylko dla siebie gio gotowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Atośka, ja poprsotu nie jem ziemniaków, zato więcej warzyw
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dorzuć jeszcze do swojego menu jakies owoce, konieczie ![]() ![]() A ja dzisiaj rano się ważyłam i kolejny kg mniej! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Dzienks
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Jennuś... jeśli mogę coś powiedzieć...
doskonale Cie rozumiem bo ja tak z przyjaciółkami mam od zawsze..starałam sie i zawsze nic ![]() Często płakałam przez nie ale to nie ma sensu zalewac sie łzami a one w tym czasie się świetnie bawią ![]() ![]() ![]() ![]() A co do diety to wrrr... niestety z powodów osobistych i nawału nauki zaniechałam na pare dni ćwiczenia i dietę;(
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
ja już nie raz zawiodłąm sie na osobie, która żekomo była moją przyjaciółką...
dlatego teraz nie urzywam takiego słowa jak przyjaźń, uwarzam, że ona jest, albo jej nie ma. Jeśli jest, to nie widzę powodu nazywania jaj.. po co? żeby ludie wiedzieli, ze sie przyjaźnimy?? a jeśli jej nie ma, to tyłoby to zwykłe kłamstwo... mam paczkę przyjaciół z ktorymi jeżdżę na imprezy do kina, z ktorymi mogę pogadać, porzartować mam kilka bliższych koleżanek, którym mogę się wyżalić i wypłakać taz. są to moi przyjaciele, których nie zamianiłabym na nikogo innego, których będize mi brakowało kiedy pójdę na studia [jak wiadomo kontakty troszkę sie uszczuplą] a co do faceta... niestety nie mam szczęścia do zwiazków... albo żaden mnie nie pociaga [lubię cholernie inteligentnych facetów] albo po czasie okazuje się skończonym palantem... a na 100dniówkę idę z moim byłym.. jedyny facet z który coś dla mnie znaczy, ale niestety nie wyszlo nam.. szkoda w każdym razie utrzymujemy nadal kontakt ![]() ![]() wracajac do tematu... dziś przegiełam:P dopiero zjadlam spagetti i kawałek czekolady xP
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
a ja mam złyhumor, siedze zdołowana i obżeram się chipasami, nadrabiając zrzucone kilogramy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
jennuś, ja jestem w podbnej, prawie ientycznej sytuacji co ty, zresztą kiedyś to opisywałam w naszym wątku, no w każdym bądź razie ja jeszcze próbuje coś zeminić, teraz siedze i robię dla nich prezenty na święta, tzn. prezentacje z naszymi zdjęciami, filmikami, textami itd... Nie wiem czy potrzebnie to robię, ale jak to nic nie da, to tez się chyba poddam...
agatka, czysta ciekawośc...gdzie chodzisz do LO? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny skoro mamy takie doswiadczenia w przyjaźni i podobnie myslimy, to moze powinnismy sie zaprzyjaźnić
![]() ![]() ![]() no ale kto wie, moze kiedys sie spotkamy na studiach ![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
juz dołożyłam...bo wieej nie da rady we mnie wejśc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jennus BARDZO mi pomoglas ![]() ![]() Co do wody to baardzo malo pije. Dzis sobie obiecalam wypic cala litrową butelke a od rana wypilam moze 3 łyki. Eh ![]() ![]() jeszcze raz dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Atośka, bo w Sopocie wielu obcokrajowców(chodzących sexów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
jennus chcilam ci pogratulowac silnej woli +)
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.