![]() |
#181 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zimowa Warszawa
Mam nadziej ze jednak nie zmienisz zdania,bo widac,ze naprawde kochasz to,co robisz.
POwiedz,byly momenty,ze nie dawalas rady,ze za bardzo bylo Ci zal jakiejs osoby-kurcze nie wiem jak to napisac:/ Wiesz,to wcale nie brzmi glupio-te dzieci maja w sobie tyle milosci,ktora chca odwzajemnic. One potrzebuja osob,ktore moglyby ta miloscia obdzielic i to dzial aw obie strony-taka jest moja teoria ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie miałam do czynienia ze skrajnie trudnymi przypadkami, z bardzo ciężkimi zaburzeniami u dzieci. na razie nie czuję się na to gotowa i nie wiem, czy będę potrafiła się przełamać. bo nie oszukujmy sie, skrajne przypadki nie są objęte taką pomocą, jak dzieci, które dobrze rokują. dlatego nie, takiej sytuacji nie przeżywałam.
ale przeżywam sytuacje skrajnie inne. np. cieszę się, gdy dziecko zrobi cos, czego od niego w danym momenci oczekuję. to jest taki miód na serce ![]()
![]() |
#183 |
Konto usunięte
|
Oczywiscie ze tak,nie dziwie sie
![]() Napewno robi sie taka więź pomiedzy Toba a dzieckiem. Powiedz,gdzie opiekujesz sie tymi dziecmi? To jest jakis osrodek,szpital czy moze odwiedzasz je w ich domach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Warszawianko, przede wszystkim to wszystkiego najlepszego!
![]() a zdziwisz się, gdy powiem Ci, że wszystkie trzy opcje wchodzą w rachubę? ja to taki maly społecznik jestem ![]() a tak na powazniej to odbywam właśnie staż w ośrodku wczesnej interwencji, gdzie specjaliści zajmują się niepełnosprawnymi dziećmi od 0 do 7 roku zycia. wczesną interwencje tez studiuję sobie trochę. ![]() chodzę do tej niedosłyszącej dziewczynki do domu. dwa razy w tygodniu. niby do tego zostałam 'zmuszona' na studiach, bo to warunek zaliczenia pewnego przedmiotu..ale i tak to lubię. w szpitalu też bywam co tydzien. ale tam nie u niepełnosprawnych dzieci, tylko u dzieci chorych. po prostu dzialam w fundacji dr Clown, ktora zajmuje sie terapią śmiechem. prócz tego w drugim semestrze czekają mnie chyba praktyki pedagogiczne w przedszkolu integracyjnym, bo to drugi kierunek jaki trochę studiuję ![]()
![]() |
#185 |
Konto usunięte
|
Et Ko-bardzo,bardzo dziekuje
![]() Strasznie mi miło ![]() Wiesz co,jestes tak zaangazowana,tyle poswiecasz temu co robisz-ze ja nie wyobrazam sobie,zebys teraz mogla zrezygnowac,zeby Ci sie odwidzialo ![]() No poprostu nie mozesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
ale do tego wszystkiego jestem normalna, naprawdę. siedzę non stop z TŻtem, oglądam masę seriali, spotykam się ze znajomymi, pije alkohol, czytam książki, imprezuję...
tak mówię, bo jakbym przeczytała kiedys o kims to, co napisałam właśnie o sobie..pewnie bym pomyślała, że ta osoba jest inna. ![]() i lecę już spać, bo rano trzeba znowu wstać. mam nadzieję, że dziewczyny nie będą miały nam za złe tego gigantycznego of topu w naszych of topach warszawskich ![]()
![]() |
#187 |
Konto usunięte
|
A ja nie watpie ze jestes normalna,najnormalniejsza
![]() Ja rowniez mam nadzieje,ze nie beda mialy za zle. Dziekuje Ci jeszcze raz bardzo za zyczenia ![]() Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Dołączam się do życzeń
![]() Wszystkiego najlepszego ![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Ja także dołączam się do życzeń dla Ciebie Warszawianko
![]() STO LAT! ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
I ja: sto lat sto lat!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
I ja oczywiście też
![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]()
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
To i ja już się tu doczłapałam i mogę dołączyć do życzeń:
Moc Najserdeczniejszych Życzeń z okazji Urodzin Warszawianko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Więc teraz serca mam dwa Smutki dwa I miłość po kres I radość do łez Edytowane przez mar_go Czas edycji: 2006-12-08 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Stooo laat, stooo laaaat...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Popieram, popieram ![]() Demonika musze poznac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
a jak Wam się wczorajsze spotkanie udalo?
jakies wnioski w sprawie Afryki? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
Ojeeeeeeeeeeeeeeeej
![]() ![]() Strrrrrasznie Wam dziekuje,kochane jestescie ![]() Rozowy Strachulcu ![]() Demoniku ![]() Ami ![]() Ines ![]() Mar go ![]() Lexie ![]() Wlasnie,jak sie udal wczorajszy wieczor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
O Afryce w końcu nie było ustaleń - po prostu zainteresowane Afryką osoby nie stawiły się na spotkaniu
![]() Musimy się na forum dogadać, ot co ![]() Więc może zacznijmy tak. Kto jest chętny na stworzenie zbiorowej paczki do Zambii? 1. Lexie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
1. Lexie
2. Nekome 3. Demonik
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Lista chętnych na stworzenie zbiorowej paczki do Zambii
1. Lexie 2. Nekome 3. Demonik 4. Et-ka
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
A ja chciałam napisać, że po wczorajszej imprezie dostałam plamienia i nieźle sie wystraszyłam. Dzisiaj rano poszliśmy na USG żeby zobaczyc jak sie ma mały Alien i okazało sie, że wszytsko jest ok. Prawdopodobnie miałam taką pseudomiesiaczkę, bo teoretycznie właśnie teraz powinnam mieć.
![]() Mały ma już 22 mm i sie rusza ![]() ![]() A oto foteczka: http://img213.imageshack.us/img213/9672/usg3jl4.jpg Co do Zambii to ja nie wiem, bo teraz to nie mam grosza przy duszy i nie wiem co ja miałabym tam wysłać. Mam na pewno sporo ciuchów, których nie noszę, ale nie wiem czy to o to chodzi... ![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
przeczytałam że 22 CM
![]() ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Warszawianko, z lekkim poślizgiem - chciałam Ci życzyć ciepła i radości, spełnienia marzeń i wielu cudownych godzin spędzonych... na Wizażu
![]() ![]()
![]() |
#204 |
Konto usunięte
|
Nekome,Rachelo,dopiero dzis zobaczyłam,ale baaaaardzo,baaaardzo Wam dziekuje
![]() ![]() Dziewczyny,ja sie przyłaczam do pytania Shem,co jest najbardziej potrzebne? Mam na mysli te paczke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Uruchomiłam router! Udało mi się go pokonać, bo mi się ustawienia, nie wiedzieć czemu, nie chciały zapisywać.
Ale jestem szalenie zdolna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
![]()
Hi Laseczki
![]() ja tak pospotkaniowo ![]() ![]() ![]() Lexie- fantastyczna z Ciebie kobieta, pełna ciepła ![]() Shem- wspaniale wygladasz ![]() ![]() Pat- Ty już wiesz co ![]() ![]() ![]() ![]() Pal- ![]() Cheetah- prawie dostała klaustrofobii w mojej wielgaśnej hacjendzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Warszawianko, oto lista
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=358
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
O licho, muszę witaminki szybko odzyskać, bo nie brałam wczoraj. Co prawda polece dzisiaj kupic kwas foliowy, bo to najważniejsze, ale witaminki brać muszę. A jak możemy sie spotkać bym mogła je odebrać?
![]() A dzisiaj rano sie leniuchuje ile moge. Spaliśmy do 13 a teraz właśnie wypełzłam na chwile z łóżka i zaraz tam wracam. hehe Niech żyje lenistwo! ![]()
![]() |
#209 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A do mnie przywieziono 2 DZIECI!!!
Spędziłam urocze 30 minut prezentując 2-latce wybrane kolory kredek. Rysując choinki, kotki, domki (max trzy sztuki, po powyżej 3 sztuk wszystkiego jest "trzy", więc nie ma się co męczyć), misie oraz prezenty. Tłumacząc, że zasadniczo choinki to są zielone, ale cóż, w sumie żółta też może być... Jak się zeschną to żółkną nie? ![]() A kiedy już awansowałam na ciocię Olę, przyszła moja mama. "To nie jest ciocia Ola!" - oznajmiła. "Ja jestem ciocia, Ela, ale to jest Ola, po prostu. Możesz mówić Ola!" - przekonywała. No i weź tu człowieku zbuduj autorytet! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sciskam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.