czy ja jestem jakas chora psychicznie? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-03-04, 01:16   #181
Niagarrra
Przyczajenie

Dot.: czy ja jestem jakas chora psychicznie?

...
Niagarrra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-04, 01:18   #182
bess
Zakorzenienie

a to co ,próba mikrofonu??

chyba kroi sie watek na podobny temacik
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-04, 12:28   #183
Lena_28
Raczkowanie

Odnośnie taksowania wzrokiem innych kobiet w Twojej obecności...
Dla mnie jest to przejawem braku kultury.Zwrócilam uwage mojemu TŻ,ze wkurza mnie to,bo gdy jestem z nim to ja chce sie czuc tą wyjatkową,a nie, ze on w mojej obecnosci bedzie patrzyl sie na inną kobietę.Jak jest sam ,to prosze bardzo..."gap sie ile wlezie"ale na miłośc boską nie rób tego jak idziemy razem.Poskutkowalo.Potraf i sie opanowac i nie "przeswietla" juz innych kobiet.
Wiem,ze w moim przypadku wynika to niskiej samooceny.Przypuszczam jednak,ze gdyby moj "Teżet"zrobił cos w tym kierunku,tzn.gdyby mnie jakos dowartosciowal,to problemu by nie bylo...Ostatecznie to tylko facet...chyba nawet nie z marsa tylko z "Melmak"
Lena_28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-04, 12:41   #184
ahinsa
Zakorzenienie

No i czeski film - nie wiadomo o co chodzi.
Szkoda, bess, że nie zacytłaś pierwszego posta

Edit. Juz znalazłam i wiem o co chodzi
Stary 2007-03-05, 11:41   #185
traci
Wtajemniczenie

To prosze Cie napisz ,bo mnie ciekawosc zzera i nie bede mogla spac w nocy jak sie niedowiem.
traci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 21:41   #186
0d87290c32196eefd71f678aa1126aa57b342c7c_60568c9745efd
Konto usunięte

Nie martw sie kochana ja tez jestem walnieta...
0d87290c32196eefd71f678aa1126aa57b342c7c_60568c9745efd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-12, 02:14   #187
Przezlosliwa
Zakorzenienie

GG do Przezlosliwa

Ja za to mam pokręcone w drugą stronę - chłopak musi się namęczyć, by wzbudzić we mnie choć trochę zazdrości (ogólnie rzecz biorąc udało się to tylko jednemu i to dwa razy). I tak źle i tak nie dobrze ...

Agencja Interaktywna Poznań

21.02.11 - start

"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie"

Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
Przezlosliwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-12, 02:46   #188
BERRY21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Przezlosliwa Pokaż wiadomość
Ja za to mam pokręcone w drugą stronę - chłopak musi się namęczyć, by wzbudzić we mnie choć trochę zazdrości (ogólnie rzecz biorąc udało się to tylko jednemu i to dwa razy). I tak źle i tak nie dobrze ...

We mnie tez ciezko wzbudzic zazdrosc, nie jestes sama

BERRY21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 01:58   #189
wiewiorzastaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kicia187 Pokaż wiadomość
a niekotre to pewnie zazdrosc bierze ze nie maja takiego faceta

Wiesz co pokazałaś w tym momencie ? Że nie doceniasz takiego faceta jakiego masz. Nikt tutaj nie chce zazdrośić, albo masz coś nie tak pod garnuszkiem albo powinnaś naprawde porządnie zastanowić się nad sobą, bo to może być coś poważnego (:
Do niczego nie doprowadzisz takim zachowaniem, co jedynie możesz pogorszyć.
Napewno facet na początku mówił Ci szczerze i otwarcie, jeśli np doszło do takiej sytuacji że jakaś się na niego spojrzała, bo chciał być z Tobą szczery. To powinnaś docenić to, że Cię nie okłamuje. Poprzez chorobliwą zazdrość, bo innego określenia nie można tym zastąpić, udowodniłas mu, że sama szczerość nie wystarczy. Więc czego ty jeszcze od niego wymagasz ? Upuść go troche ze smyczy, bo się zbuntuje pan przed 'właścicielką' i dopiero pokaże różki.
Naprawde musi Cie bardzo mocno kochać i dziwie Ci sie ze Ty go jeszcze nie doceniłaś.
Każda z dziewczyn odpowiadających na twój wątek napewno ma faceta i zdaje sobie sprawe, że chyba są prawdziwymi szczęściarami czytając Twoją opowieść z życia wzięta
Miałam kiedyś faceta, który trzymał mnie na smyczy i niestety nie pozwoliłam sobie na zbyt długie takie traktowanie. Bo to napewno nie było z miłości tylko dogadzanie swoich potrzeb emocjonalnych poprzez niezłą zabawe na uczuciu
Wiec zamiast wytykać błędy i doszukiwać się na siłe jakiś rzeczy, dlaczego nie zastąpisz tego pozytywnymi myślami, jak pięknie razem spędzacie czas... Sam fakt , że Cie bardzo kocha i nie widzi innej kobiety poza Tobą powinno dać Ci dużo do myślenia. Bo nie sądzę, żeby porządny facet (a napewno nim musi być) mógł rzucać takie słowa na wiatr , by posłodzić, bo to musiałoby wtedy źle świadczyć o nim - że to on jeszcze nie dorósł do miłości i nie wie, co tak naprawdę znaczą te dwa istotne słowa.
Także sama Kiciu widzisz, że żadna z nas nie chce źle dla Ciebie. Powinnaś wyciągać wnioski z takich rad, bo praktywnie wszystkie są takie same bądź podobne. A to że ich nie przyjmujesz do świadomości, to powinno być już zastanawiające dla Ciebie... Skoro nie umiesz ich wziać pod uwagę, to rzeczywiście to nie z Twoim TŻ jest coś nie tak, tylko z Twoją osobą (: . Oczekujesz APLAUS'u i pogłaskaniu po głowki bo robisz z siebie wielce poszkodowaną. Chociaz w tej kwesti nie zachowuj się egoistycznie
nieodwłoczna i niezbędna byłaby także wizyta u jakiegoś specjalisty w twoim przypadku psychologa. Może jego wnioski wbiją ci co nieco do głowy (: Wcale bym się nie zdziwiła, jakby kazał popracować Tobie troche nad sobą.
Bo jakich tu jeszcze rad można udzielić??
Mniej strsowania kobieto i ogarnij sie naprawdę bo do niczego nie doprowadzisz takim zachowaniem !!!

P.S: Skoro po przeczytaniu naszych odpowiedzi nadal nie dociera do Ciebie to. To po co wogóle zakładałasz tutaj konto. Zeby się wyżalić ? Chyba nie oczekiwałś pogłaskania po głowie i wspieraniu Cie, jaka to nie jestes biedna. Bo ofiarą to Ty nie jestes. Tylko robisz z niej swojego meżczyznę.
wiewiorzastaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości