|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wygadaj się!!! ;);)
mundziolku jak to rozstrzelać, co ja wtedy będe robić dziś po południu?
![]() aa dziewczyny boję się że nie bedziemy mieli o czym gadać i będziemy siedzieli w ciszy
|
|
|
|
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wkurzają Was głupie teksty kiedy idziecie ulicą? Ja się ostatnio tak wnerwiłam... Ide sobie spokojnie, fakt faktem dosyć skąpo ubrana "Nie dzisiaj... mam inne plany" i skręciłam w boczną drogę... wrrr... Chastwo Cytat:
Też miałam nie lada problem kiedy pierwszy raz po długim pisaniu na gg i na fon spotkalam się z moim - teraz już - chłopakiem A jakś to było z tym że jsa bardzo niesmiala bylam i buziaka w policzek dostał dopiero na drugim czy 3 spotkaniu (bo się upominał o to Bedzie sepur, 3maj sie! |
||
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
aaaaaaaaaaa deszcz zaczął padać!!!!!!!!!!!!!!!!!! myślicie że do 15 przestanie? bo my sie spotykamy w terenie!!!!!!!!!!!
mnie kiedyś robotnicy zaczepili i jeden pokazuje na drugiego i mówi "nie chodź tędy słoneczko bo ten tu to jest zboczeniec i napada na takie śliczne niewinne dziewczynki jak ty!". strasznie mi się chciało śmiać bo to były jakieś stare dziadki, a jeden miał kawałki jedzenia w brodzie ale jakoś sie powstrzymałam przed śmiechem.
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak bedzie cisza... to poprosotu się z tego śmiej on też jest teraz równie zdenerwowany jak ty i pewno myśli o tym samym... Głowa do góry pierwsze spotkanie jest najtroudniejsze ale dasz rade |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
dzięki Anulko
bez ciebie by mnie chyba nerwy zżarły:P
|
|
|
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ach ci mężczyźni... |
||
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
ech robotnicy powinni odebrać zbiorową nagrode za najlepszy tekst na podryw
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
potrzebuje porady
podoba mi sie moj kolega ktorego znam pare lat ,czuje cos do niego ,najlepsze jest to ze on raczej tego nie ,chodzimy czasami ze soba na imprezki ,na dyskoteki i wtedy flirtuje ze mna i sie bawimy dobrze ,najgosze ze na drugi dzien wszystko jest jak na porzadku dziennym normlanie zeby o nim zapomniec to zerwalabym z nim kontakt ,ale to nie taki proste bo sie znamy tyle lat juz i sa tezi inne okolicznosci on jest sam ,ja tez sama a mimo to razem nie mozemy byc , dolujace to jest ,najgorsze ze cos czuje do niego zwlaszcza po takich wypadach ,jest na to jakas rada? |
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli rozmowa murowana... Musisz z nim pogadać i wiedzieć na czym stoisz, a nóż on czuje to samo tylko to ukrywa??
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
eh boje sie ze nie ukrywa ,przeciez dawalby mi to odczuc jakos na codzien? cholera naprawde nie wiem co robic ,chcialabym zapomniec o nim ale zerwac kontaktu nie mozemy ,ale to tak boli jak bawimy sie razem dobrze a potem na drugi dzien nie ma juz nic
przeciez nie zapytam sie jak glupia go czy on cos czuje do mnie?
|
|
|
|
|
#194 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o ile w ogole sie odezwie......szczerze to jest mi to obojetne bo mi juz calkowicie przeszlo to cos co czulam przez kilka miesiecy...mniejmy nadzieje ze na dobre...zreszta nawet skasowalam jego nr....ale jakby sie odezwal bo tej mozliwosci nie wykluczam to w trybie natychmiastowym wszystko napisze eh tylko mnie nieco nie pokoi fakt ze on mi sie do tej pory sni....nio ale to juz nie wazne![]() Cytat:
tych idealnych zostawimy, jak sie nie sprawdzą to do odstrzalu pojda i tyle;-) hmmm pewnie jestes teraz na spotkaniu...opowiadaj jak bylo bo nam tu juz z ciekawosci kapcie spadaja![]() Cytat:
hmmm a chcialabys zeby Ci to uczucie do niego przeszlo czy raczej chcialabys go zdobyc??? |
|||
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
chcialabym go zdobyc
ale nie chcialabym tez glupiej z siebie zrobic przy tyma najlepiej to obie rady by mi sie przydaly |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny chyba sie zakochałam!!!!!!!
znaczy sie ja rozumiem, że po pierwszej randce to raczej niemożliwe, ale jak go zobaczyłam to mi od razu motylki w brzuchu skoczyły i nie wiedziałam co powiedzieć. nie jest specjalnie przystojny, gdybym wcześniej z nim nie gadała na gadu to w ogóle nie zwróciłabym na niego uwagi, ale mówię wam, ma taaaakie śliczne oczy, i w ogóle jest taki słodki. poszliśmy na spacer do lasku na początku byliśmy troche skrępowani ale potem się rozluźniliśmy i nawijaliśmy jak starzy znajomi. przeniósł mnie na barana przez błoto a potem poszliśmy na ławke posiedzieć i pogadać, kupił mi sprite'a (tak wiem, bardzo romantycznie:P) i zaczęlo grzmić i w ogóle się ochłodziło i zaczęłam jęczeć że mi zimno to on mnie przytulił, no mówię wam aż mnie ciary przeszły myślałam że zaraz na niego wskocze i go zacałuję na śmierć ale sie powstrzymałam na szczęście a potem dostałam dałam mu całuska w policzek, i odprowadził mnie do domu, i dałam mu jeszcze jedngo na pożegnanie (wiem że za dużo ale naprawdę nie mogłam się oprzeć, on jest taaaaaki kochany)
|
|
|
|
|
#197 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i czuje sie swietnie choc z poczatku bylo bosssko hmm jesli chcesz go zdobyc to przede syskim wybadaj czy on nie ma na oku innej panienki...jesli ma to stawiaj ja w jak najgorszym swietle gdy bedziesz z nim gadac.....badz lekko nie dostepna...jak jestescie na tych imprach i krecicie to nie pozwalaj mu na sysko.....traktuj to z dystansem.......wiele razy przekonalam sie ze sprawdza sie zasada ze gdy zaczynasz olewac kolesia to wtedy jemu nagle zaczyna zalezec....a i od czasu do czasu go pochwal...ze jest w czyms dobry, ze zna sie na syskim itp. mozesz tesh powiedziec ze ma fajna rodzinke albo znajomych....powiedz tesh w jego obecnosci ze kochasz zwierzeta i przyrode-kolesie uwielbiaja tego typu laski.......hmm poki cio to by chyba bylo na tyle;-)Cytat:
hmmm osobiscie uwazam ze dalszy ciag wydarzen potoczy sie szybko i na podstawie Twoich relacji twierdze iz z pewnoscia przerodzi się to w cos wiecej 3mam kciuki za Was |
||
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm nie ma laski wlasnie,bede dzialac jakos... dzieki za rady ,szkoda tylko ze na gg zabardzo nie mamy o czym gadac
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A sprite potrafi być bardziej romantyczny niż bukiet róż. czasami oczywiście, bo jednak róża to róża ![]() W każdym razie bardzo się ciesze Az miło poczytać o czymś takim ![]() No a ja jestem po wycieczce rowerowej i nabrałam chęci do życia na najbliższe kilka godzin
|
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taa dzisilaj i toi czym predzej... powiem Ci ze wlasnie powinnas z nim czesto pisac na gygy... to wiele daje-naprawde,cos o tym wiem...nie masz o czym pisac???powspominajcie ostatnia imprezke...zastanowcie sie nad jakims nowym wypadem......poobgadujcie sobie nauczycieli.......wlasnie wakacjie sie zblizaja wiec wypytaj go czy ma jakies plany....zawsze jakis temat sie znajdzie
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
hehe dobra kmina- nauczcieli nie ma co obgadywac ,nie mamy wspolnych
dzieki za wsparcie hehe |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
hello, mogę się wygadać?
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Divine18 co się stało?
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
a bo źle mi ze sobą
zerwałam z chłopakiem bo mnie oszukiwał po 3 dniach zaczęłam chodzić z innym co było totalnym nieporozumieniem i nie wyszło po 2 dniach koniec i teraz znow jestem z byłym jak w jakiejs telenoweli w ogole mieszkam w malej miejscowosci wiec wszyscy juz wiedzą
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co, dziewczyny.
to chyba nie było "to". moze dlatego tak to przeżywałam, bo tak dawno nikt mi nie pokazał, że się o mnie troszczy, ze mu na mnie zależy? nie wiem, ale teraz nawet o nim nie myślę, nic do niego nie czuję. no, ale oczka ma śliczne, zdania nie zmienię ![]() Divine, ale jeśli jesteś z tym chłopakiem, którego kochasz, i on też cię kocha, to czemu nie jesteś szczęśliwa? nie przejmuj się tym, co ludzie powiedzą! |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
oblalam kolo :beksiam:
moj facet mnie nie rozumie! i nawet nie umie pocieszyc! twierdzi tylko 'ze sie za duzo ucze' porazka!!! woli kolegow, wogole nie mysli o zyciu i poporsut wyprowadza mnie juz chyba z rownowagi! powrot to chyba nie byl dobry pomysł ;( no i pojawil sie jeszcze ktos..kolega, ktory jest mily i opiekunczy...no ale ne wie ze mam faceta. Facet moj tez nie wie o tym koledze. nie wiem co robic ;( Przepraszam, ze pale glowe ;p ale musialam
|
|
|
|
|
#207 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm ale jesli chodzi o ten temat to np mozesz zaczac ze jestes lekko wkurzona na jakiegosc nauczyciela np od matmy bo to i tamto...on pewnie tesh ma podobne problemy io powie ze tesh nie lubie tego i tamtego nauczyciela bo to i tamto i jush sie zacznie temat ocen jest teraz na czasie;-DCytat:
ale powiedz jeszcze w jaki sposob Cie oszukal??Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Malice mundziolek dziekuje wam
lepiej nie bede mowic w jaki sposob za duzo by było pisania
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale Ci powiem ze najlpeiej w takiej sytuacji byloby olac kolesia, gdyz sam fakt ze oszukal Cie o czyms swiadczy i jest zapowiedzia tego ze sytuacja moze sie powtorzyc choc oczywiscie nie musi...Olac to go nie olejesz bo za pewne go kochasz skoro do niego wrocilas....a w takiej sytuacji to chyba pozostaje zapomniec o calej sprawie i dalej z nim byc jakgdyby nigdy nic...
|
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) z tymi facetami to jest przekichane.![]() Jeden nie szanuje tego co ma, a drugi oddałby za to (być może ) wszystko.Nie ma sprawiedliwości na tym świecie ![]() Coś nie coś o tym wiem ![]() A co u Mnie? Głowa mnie boli, okres mi się spóźnia ponad tydzień, wszystko mnie boli
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

"Nie dzisiaj... mam inne plany" i skręciłam w boczną drogę... wrrr...
nie jestem taka zdemoralizowana;P
bez ciebie by mnie chyba nerwy zżarły:P

(tak wiem, bardzo romantycznie:P) i zaczęlo grzmić i w ogóle się ochłodziło i zaczęłam jęczeć że mi zimno to on mnie przytulił, no mówię wam aż mnie ciary przeszły myślałam że zaraz na niego wskocze i go zacałuję na śmierć ale sie powstrzymałam na szczęście

) wszystko.