|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:)
WRONCIA: Myslisz ze z tymi misjami, to chyba najgorsza "faza" dolkowa to na poczatku? Pozniej z czasem jak np pol czasu minie to bedzie latwiej...
to twoja pierwsza misja? Zycze wszytskim dziewczyna spokojego wieczoru dzis
|
|
|
|
#182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze, mysle że przez cała misje jest ciężko, ja myslę że najgorsze mam za sobą, choć myślę że jeszcze gorsze przede mną, a chodzi mi tu o ostatni miesiąc-ponoć dłuży się i nam kobietom i Naszym Panom, to juz takie odliczanie, ja je zaczne za 3 miesiące... A czy to moja pierwsza misja-tak i myślę że i tak znoszę to dzielnie(tak Twierdzi mąż), choc na druga Go nie puszczę... Życzę KOCHANE miłej soboty i nie popadania w dołki, ja slę |
|
|
|
|
#183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale WSZYSTKO DO ZROBIENIA, DAMY RADE WSZYSTKIE!!! warto jest czekac...bo ja i tak bym nie chciala innego faceta niz mojego wojaka !!Buziaki z Wwy,
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Wroncia ,Ty się tak bardzo nie zamartwiaj.Teraz musisz dbać o siebie i maleństwo
Catwomen ja mam tak samo - raz góra raz dół ![]() Ale trza się jakoś trzymać.
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
no hej dziewczyny w ten niedzielny...hmm...porane k...nie...przedpołudnie.. .
U mnie nawet nawet, dzis wkońcu rozmawiałam z męzem(wczoraj nie było nam dane z powodu całodobowej słuzby w mieście)... Jutro idę do lekarza-wizyta kontrolna-i trochę się boje bo od 2-3 dni mam takie kłucia po boczkach na wysokości kości biodrowych, mam nadzieję że jest to spowodowane ciągłym rośnięciem macicy i ponoć więzadła sie "wyluzowują"... Slę dobrą energię do wszystkich tęskniących- |
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzisiaj przyjezdza moj zolnierz bedzie do nastepnej niedzieli bo prawdopodobnie wylatuje 14 wiec jeszcze kilka dni spedziemy razem![]() Pozdrawiam Was serdecznie
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Hey Ladies.....
U mnie jak zawsze....mysli i tesknota o wiadomy kim........... no i do tego duzo nauki na uczelni ... Wroncia, powodzenia jutro u lekarza,nie martw sie wszystko napewno bedzie Ok! Momo, mam nadzeieje ze "karuzela" nastrojowa jest na topie...moja cos niestety znow idzie w dol... Karolcia, no to super ze przyjezdza twoj, zycze wam duzo milych chwil Wracam do nauki.... buziaki
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Ale tu cicho
Może wiosenna pogoda udzieliła sie wszystkim, spacery i te sprawy... U mnie jakos takos leci...musi....u lekarza, mówił że nie ma czym sie martwić, ale przepisał antybiotyk na te bóle, więc zobaczymy-teraz badania a za 2 tyg. kontrola. Całuje Was słonecznie i cieplutko Karolcia pewnie cieszy się swoim Skarbem ...ach jak ja jej zazdroszcze...ale już niedługo i mnie to czeka
|
|
|
|
#189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no nie bardzo....ja jestem teraz na studiach a on w domu,ale jutro przyjedzie ![]() a ja musze sie uczyc... ![]() To dobrze Wroncia,ze wszystko ok z malenstwem musisz teraz dbać o siebie i przede wszystkim sie nie denerwowac
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Siemanko Dziewczyny...
Mam nadzieje ze u was jakos leci, ze wszystko dobrze! U mnie w miare ok, duzo zajec na uczelni w tym tygodniu i oczywiscie duzo nauki.... Juz wiosna nas wita....co oznacza ze czas idzie.....co jest bardzo dobre ....bo to oznacza ze moj Baby szybko wroci do mnie.......Pozdrawiam was Buziaki |
|
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was"słomianki"
Dzis dzień kobiet...a my co, a my same w pustych domach Co tam u Was??cos tu ostatnio cichutko sie zrobiło, nikogo nie ma U mnie nawet dobrze, lekarz przepisał antybiotyk i łykamy-cóż dla dzidzi wszystko Wroncia zyczy Wam dużo usmiechu i wiary w to że wszystko będzie jeszcze tak jak chcemy |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Same,same...
![]() Synek przyniósł 6-stkę z matmy - to mój prezent na Dzień Kobiet ![]() Trzymajcie się
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Czesc wam kochane
,U mnie tez nic nowego. Wciagnelam sie w zycie studenckie.....Nie bylo mnie duzo w domu w te ostanie dni. Po prostu mysle ze to jest dla mnie sposob zeby przetrwac te pol roku bez niego.. Zeby duzo wychodzic...... i nie siedziec w domu i popadac w dolki....dzis tez kolezanki chca mnie wyciagnac na imprezke.. Wszystko zeby ten cholerny czas szybko minol... Wroncia,jak tam bole, lepiej sie juz czujesz? bywasz czasem w Wwie? Dobra dziewczyny, trzymajcie sie tam w ten weekend. BEDZIE DOBRZE, DAMY RADE, PRZECIESZ JESTESMY SILNE, PRAWDA?! 1000 Buziakow
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() Dzisiaj ostatni dzień z moim TŻ....jutro rano jedzie do jednostki... Zaraz po mnie przyjdzie i idziemy na spacer,chcialabym ,zeby ten dzień trwał jak najdluzej... Cat masz racje,trzeba wychodzic,robic cos,zeby nie myslec.... pozdrawiam
|
#195 |
|
Rozeznanie
|
no hej...u mnie nawet dobrze wczoraj troszke popłakałam, z bezsilności, bezradności, ale dzis jest lepiej
Bóle tak jakby ustały choc czasem kłuje...to chyba norma A w wawie niestety nie bywam Tak jest dziewczyny jestesmy silne, ktoś kiedys śpiewał:"...bo męska rzecz byc daleko, a kobieca wiernie czekać..." Ach dla przypomnienia dzis dzień mężczyzny nie zapomnijcie o swoich Panach Karolcia spędzcie ten dzień pięknie, życzę Wam tego z całego serduszka...i nie płacz Kochana ![]() Buziaki |
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj o 8 rano pozegnałam mojego żołnierza...łzy same ciekły po policzkach,nie mam sily na to wojsko....
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
Karolcia Złotko dasz rade, jestes silna jesteś KOBIETĄ ŻOŁNIERZA, a to zobowiązuje do odwagi i wiary...
Jestem z TOBĄ |
|
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak jak Wroncia napiala, jestes silna, tak jak to kobieta zolnierza.... 3maj sie, bedzie dobrze zobaczysz, Pozdrawiam,buziaki:przytu l:
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny co się z Wami dzieje, nikogo nie ma
![]() ![]() Karolcia jak sie trzymasz??pewnie jest ciężko, u mnie tez także nie bój żaby bedzie grało i buczało kiedy przyjdzie pora Cat Ty tak nie baluj Kochana bo jak Tż wróci to powie:zostawiłem spokojna a zastałem"szoguna" (bez urazy)
|
|
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!!
jest ciężko,bo juz sie nie zobaczymy,cale pol roku!a leci jutro o 14.dzisiaj ostatnia rozmowa przez telefon... mam nadzieje,ze nie bedzie mi za bardzo żle,mam duzo zajec,uczelnia,nauka... najgorsze beda wakcja,cale 3 miesiace!mam nadzieje,ze znajde jakas prace i czas bedzie mi szybko mijal... a co u Was dziewczynki??
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
ojej Karolcia no tak Ciebie wakacje czekają w samotności
Będzie dobrze, trzeba mieć wiarę i siłę aby walczyc z tęsknotą i bólem każdego dnia... Ja wczoraj znowu przeżyłam stres...spadły cztery pociski na baze w Diwanii-tam jest mój mąż, na szczęście miał służbę w mieście i dzięki Bogu nic się nie stało...jedna ofiara tej zmiany to i tak za dużo... Trzymajcie się dziewczynki |
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
Pisałam własnie smsy z Tomkiem,jedzie juz do Katowic a o 14 wylatuja...bierze telefon i obiecal,ze napisze jak bedzie juz na miejscu,mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze,bo naprawde sie martwie...
Wroncia biedactwo,wiem co czujesz,musisz bardzo sie bac o swojego żołnierza...nie stresuj sie tak bardzo,musisz uwazac na dzidzie ![]() wiec od dzis zaczynam odiczac dni do powrotu,od dzis jestem slominą wdowa...
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
Karolcia wszystko bedzie dobrze, najważniejsze żebyś cie mieli kontakt i mogli ze sobą rozmawiac-wtedy jest łatwiej i czuje sie większy spokój...także bądz dobrej mysli
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Czesc wam Kochane,
Karolcia.....no cieszko jest niestety.. jak by nie bylo....taki juz nas los chyba.... zeby odliczac te pie******e dni...... Tez mnie czekaja samotne wakacje bo moj wraca jakos pod koniec....no trzeba bedzie znalesc jakas robote...absolutnie.Wroncia Dzieki Bogu ze sie nic nie stalo! Bo tez jak przeczytalam o tym w necie to myslalam o Tobie...i martwilam sie.... Momo co u ciebie ostatnio slychac? Dobra, dziewczynki lece na zajecia, 3majcie sie, Razem damy rade przez te trudne chwile....Buziaki dla was P.S. Wroncia, hehe no znow az tak duzo to nie baluje! Ale od czasu do czasu trzeba. TZ tez nie chce zebym sama siedziala w domu i plakala caly czas...
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Cat pewnie masz rację, ja gdyby nie ciąza tez pewnie uciekałabymw zabawe, a tak uciekam w remonty
Momo właśnie zamilkłaś ostatnio, czy cos sie stało?? A co do wakacji to wszystkie mamy przechlapane choć ja mojego juz w lipcu powitam, ale pomyslcie o tym urlopie który im potem przysługuje, sanatorium te sprawy wszystko jest do "odbicia" |
|
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
no juz poleciał...
a co do tego wolnego po misjii to bardzo sie ciezze,ale moj wroci pod koniec września a ja od pażdziernika zaczynam semestr... ale mam nadzieje,ze uda nam sie gdzies wyjechac chociaz na kilka dni...
|
#207 |
|
Rozeznanie
|
Uda Wam się uda...a jak cos to zawalisz troszke studia...ach co tam raz się żyje...
A teraz proszę abyś nie płakała w poduche tylko spojrzała w lustro i powiedziała sobie:JESTEM SILNA I DAM RADE!!!! |
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Nic się nie stało
Siedzę cicho,bo moja sytuacja w porównaniu z Waszą jest luksusowa Współczuję Wam bardzo tych "misji" - nawet sobie nie wyobrażam przez co musicie przechodzić... Ale jestem z Wami ![]() Mnie też ,to jeszcze może spotkać... Na razie cały czas czekam na decyzję w sprawie mieszkania.
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
Doleciał! pisał mi smsa,ze wszystko w porzadku
![]() Damy rade dziewczyny!
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
MOMO Ty tutaj nie denerwuj cięzarnej z tą sytuacją, sama pewnie nie masz ciekawej..., także proszę głośniej juz siedzieć
)KAROLCIA no widzisz...wszystko się ułoży i będzie gites... A ja czekam aż to nasze maleństwo sprzeda mamie kopniaka...ale cisza w eterze...może jakby tatus był powiedział pare zdań to cos by ruszyło a tak...kto mnie bedzie słuchał BUZIULKI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

!!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)