|
|
#181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Gratisy
No, to teraz się rozpiszę
Astari, zamówienie 44zł, piękne kryształki - krople przezroczyste (piękne!) i takież przezroczyste spłaszczone kule, jakby wielkie przekładki. Wartość całości 4zł. Cudowny beadshop, zamówienie dzisiaj odbierane na 136zł. Gratis dostałam pare lampworków w ciemno bordowym/brazowym kolorze z białymi kwiatuszkami, nie mają tego na stanie, postaram się fotkę zrobić. I 3 paczuszki złotych dodatków: przekładki-gruszki gładkie, spłaszczone kuleczki-przekładki i malutkie kuleczki. Wartość pozłacanych ok. 7,5zł + lampworki, pewnie koło 5zł. I załapałam się na zniżkę 2% Artfan: wielkie rozczarowanie. Nie chodzi o to, że gratis mi sie nie podoba. Dostałam 6 kulek drewnianych, które są brudne, spękane i pewnie dostanie je mój kodur do zabawy. Gratis to miły prezent, nie konieczność - fakt. Ale - nie zapominajmy, że te gratisy firma i tak sobie wlicza w koszty, a posyłanie gratisa po to tylko, by było odbębnione, jest mało kulturalne. Jak można komuś dawac prezent brudny i zniszczony? Poza tym jakosć produktów tej firmy ostatnim razem i tym razem mocno spadła... |
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś z astari dostalam cudne dwa owale z kamienia... Też nie ma w sklepie, zrobię zdjęcie
i widziałam dwa koteczki pani Dagmary, futrzaczki śliczne... Ja chcę kota w Warszawie!
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo proszę o zdjęcia!
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dostalam od beadshopu piekne 2 pary oponek z kwarcu
![]() http://beadshop.pl/kwarc-ananasowy-f...mm-pi-889.html http://beadshop.pl/kwarc-mleczny-fas...mm-pi-885.html Oponki sa identyczne jak na fotach ze sklepu, wiec nie widze potrzeby robienia im swoich zdjec. I znow gratis idealnie trafiony bo bralam mase oponek I praktycznie wszystkie kwarce poza tymi dwoma.
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
mi dzis prawdopodobnie przyjdzie paczuszka z beadshopu zobaczymy co ja dostane
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamówiłam pierwszy raz w ogóle i wybrałam za waszym wskazaniem nutsy z allegro, kwota była ponad 100 zł i dostałam dwie owalne lawy oraz jedną kuleczkę zaciskową ale to raczej przez pomyłkę. Z lawą to nie wiem bo to pierwszy raz i być może uznano że nie jest najlepszej jakości chociaż wg. mnie tylko jedna była gorsza. Ale jeśli chodzi o kontakt to ekstra, jutro dostanę następną przesyłkę, ciekawa jestem co będzie. Przymierzałam się do zakupów w ich sklepie, ponieważ ceny są niższe niż na allegro ale pozostałam przy allegro bo akurat na tym co mi zależało dali promocję dużą. Polecam!
|
|
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
DostJa dostłam dzis przesyłkę ze swiatakoralikow2.....i się rozczarowałam
Nie dostałam ani jednego...maleńkiego gratisika....a zamówienie było spore, bo na 110 zł....Może następnym razem
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
zamowienie na 26 zl w Beadshop
dwa gratisy -3 pary bigli posrebrzanych -2 perly szklane duze |
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Z koralowa też nic nie dostałam. Ale taka byłam hepi tym, co zamówiłam, że nic strasznego
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Zamowienie w beadshopie za ponad 40 zł
i dostalam oto takie kuleczki dwie
|
|
|
#191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale nadal uważam nutsy za super sprzedawcę , ten kontakt jest ekstra, chyba dlatego że mają usługę menadżera sprzedaży allegro. Mimo to żałuję, Wy czasmi dajecie takie piękne fotki gratisów.Zamówiłam też u koraliki_od_Basi za ponad 130 złotych i dostałam gratis kilka muszli . Jeśli chodzi o jakość kamieni to raczej u nutsy sa lepsze, u Basi zdażyły się pęknięte kule. Mimo wszystko polecam. |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
A ja uważam, że i tak kupowanie w sklepie internetowym jest lepsze, niż na allegro. Wszystko lepiej można obejrzeć.
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
A ja dostałam dziś paczuszkę z korallo i ani jednego gratisika,ale oni chyba nie daja...
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
PODSUMOWUJĄC:
najlepsze gratisy w beadshopie
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
a ja z beadshop-u nie dostałam gratisa!
zakupy za 50,99 zł, wiec darmowa przesyłka!
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Przykro mi... oni chyba nie dają, jak "fundują" przesyłkę
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez zrobiła zamówienie w Beadshopie na troszkę ponad 50 zł z darmową przesyłka - ciekawe czy coś wrzucą do paczuszki
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
ellena napisz czy dostałaś gratisa, jak przyjdzie paczka
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tam nie jest przykro, jak nie dostaję gratisa, w końcu płacę za to co wybieram. Wydaje mi się, że w otrzymywaniu gratisów najlepsze jest samo zgadywanie i oczekiwanie na niewiadome
wszyscy lubią prezenty
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to dziwne, że Beadshop nie dał Rudej gratisu
Oni piszą, że to uwielbiają, a ja niedawno kupiłam u nich za 18 zł i dostałam 20 gram drobnicy ![]() Napiszę na pewno czy tym razem też coś dorzucili
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wczoraj tez dostalam od nich paczuszke i też żadnego gratisika a zamowiewnie prawie za 50 bez groszy...
|
|
|
|
#202 |
|
Konto usunięte
|
Dziwne. Ja za ile bym zamówiła, zawsze dostaję gratis. Odbieram zawsze osobiście.
|
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Poczytałam jakie dostajecie gratisy i też po cichu liczyłam na coś miłego, szczególnie że było to moje pierwsze zamówienie, ale może następnym razem
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Daja, daja. Zawsze kupuje za conajmniej 50zl i zawsze dostaje gratisa. Raz jest to para korali ceramicznych, raz 2 pary kamykow. Zawsze dopasowane do zamowienia
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie odebrałam paczuszkę z Beadshopu i Qnsztu. W Qnszcie, oczwiście gratisów brak z powodu kuferka a Beadshop dorzucił śliczne motyle (zamawiałam za troszkę powyżej 50 zł).
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh.. to ja już nie wiem...
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
drugie zamówienie z beadeshop ( za 100 zł) i taki gratis jak na zdjęciu
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
Tak wszędzie zachwalacie ten beadshop, że i ja postanowiłam coś zamówić, bo korale mają faktycznie śliczne
Czekam teraz na paczke i jestem baaardzo ciekawa czy coś durzucą do zamówionka...i co to bedzie
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie, dzisiaj dostałam paczuszkę z Loopika. Zamówienie było na 43 zł a dostałam jako gratis dwa serpentynity o łącznej wartości ponad 5 zł
Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona z zakupów, tylko unakitowy niedźwiadek okazał się mniejszy, niż się spodziewałam Ale jakoś to przeżyję
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
VILDI czekam z niecierpliwością na wiadomość o stanie gratisów w paczce
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

Astari, zamówienie 44zł, piękne kryształki - krople przezroczyste (piękne!) i takież przezroczyste spłaszczone kule, jakby wielkie przekładki. Wartość całości 4zł. Cudowny beadshop, zamówienie dzisiaj odbierane na 136zł. Gratis dostałam pare lampworków w ciemno bordowym/brazowym kolorze z białymi kwiatuszkami, nie mają tego na stanie, postaram się fotkę zrobić. I 3 paczuszki złotych dodatków: przekładki-gruszki gładkie, spłaszczone kuleczki-przekładki i malutkie kuleczki. Wartość pozłacanych ok. 7,5zł + lampworki, pewnie koło 5zł. I załapałam się na zniżkę 2%
Artfan: wielkie rozczarowanie. Nie chodzi o to, że gratis mi sie nie podoba. Dostałam 6 kulek drewnianych, które są brudne, spękane i pewnie dostanie je mój kodur do zabawy. Gratis to miły prezent, nie konieczność - fakt. Ale - nie zapominajmy, że te gratisy firma i tak sobie wlicza w koszty, a posyłanie gratisa po to tylko, by było odbębnione, jest mało kulturalne. Jak można komuś dawac prezent brudny i zniszczony? 

i widziałam dwa koteczki pani Dagmary, futrzaczki śliczne... Ja chcę kota w Warszawie!
jestem również

Nie dostałam ani jednego...maleńkiego gratisika....a zamówienie było spore, bo na 110 zł....

, ale nadal uważam nutsy za super sprzedawcę
, ten kontakt jest ekstra, chyba dlatego że mają usługę menadżera sprzedaży allegro. Mimo to żałuję, Wy czasmi dajecie takie piękne fotki gratisów.
.