Jestem załamana....pomóżcie proszę - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-17, 00:39   #181
Vicky_83
Raczkowanie

Dot.: Jestem załamana....pomóżcie proszę

Sunik,dziękuje
Kala,kolor taki sam jak był tyle że zdecydowałam się wreszcie wybrać na odrosty,jutro paznokcie i może jakoś to będzie.
Oj ciężko mi to idzie,chyba dużo czasu minie zanim zapomne,bo nie potrafie przestac kochać i boję się że już nigdy nikogo nie pokocham,że on jest moją jedyną miłością.
Vicky_83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 11:08   #182
BunnyMoon
Raczkowanie

Z tego co wiem to jak ludzie sie rozstaja i jedna ze stron przestala kochac czy znalazla kogos nowego kto teraz zajmuje jego mysli i czas to nie przejmuje sie swoim bylym partnerem niestety a dzewczyny wierza ze jednak mu przejdzie ta chwilowa fascynacja i wroci...Pytanie jest czy na pewno one tego chca czy jest to wynikiem strachu przed cala ta nowa sytuacja, nie dopuszczaja do siebie mysli ze beda teraz same (ta mysl jest przerazajaca-kiedy skonczyl sie moj pierwszy powazny zwiazek po 2.5 roku bylam pewna ze nikogo nie znajde z kim bede chciala byc/ze nikt mnie juz nie bedzie chcial i zostane stara panna a mialam wtedy 20 lat...teraz sie z tego smieje i ciesze sie ze jedak nie zostalam z tym chlopakiem)co by nie bylo trzeba sie szanowac, nie mozna nikogo do niczego zmuszac bo to mija sie z celem, co to zaz zwiazek 'na sile' czy wywierac presje poprzez placze i blagalne prosby NIE WOLNO TRACIC WLASNEJ GODNOSCI bo po kilku tygodniach/miesiacach uczucia do tej osoby oslabna i bedzie sie zalowac swojego zachowania a prawda jest taka ze 'kazda potwora znajdzie swego amatora' POWODZENIA dla wszystkich kobiet ktore sa teraz same
BunnyMoon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 16:28   #183
Vicky_83
Raczkowanie

To prawda co napisałaś BunnyMoon,ale mam 24 lata za sobą ponad 4 letni związek z różnymi przeżyciami,i nie potrafie się tak poprostu odkochać,mam złamane serce,jestem rozżalona,nigdy więcej już się aż tak nie zaangażuje,napewno!
Stary 2007-01-17, 17:36   #184
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Jestem załamana....pomóżcie proszę

Vicky, chyba powinnaś pozozmawiać z tym chłopakiem poważnie. Jak on widzi dalej Wasz związek. Żebyś wiedziała na czym stoisz, bo w tej chwili jesteś z nim a jakby nie jesteś, bo on się nie odzywa?
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 18:33   #185
bess
Zakorzenienie

On z nią zerwał.Wszystko jest napisane w tym watku.
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 18:41   #186
yorkshirka
Raczkowanie

Ohhhh co z tymi afcetami mamy. Z nimi żle a bez nich jeszcze gorzej.
Moja kolezanka po 4 latach bycia ze swoim facetem dostała telefon cyt" doszedłem do mety-to już koniec" a dzień wcześniej śmiali się jak dzieci i wyglądali na baaardzo szczęśliwych.
I też był płacz, błaganie, grożby śmierci...... najważniejsze to se uświadomić że to NIE TWOJA WINA!!!!!!

vICKY NIE WIEM JAK MAM cIE POCIESZYĆ, ALE WIERZE ŻE DASZ SE RADĘ

zAPOMNIAŁAM DODAĆ UŚCISKI

Wiem ,że nie bedzie to dla Ciebie pocieszeniem ale nie jesteś pierwsza i nie będziesz ostatnia-faceci to dranie!!!!!

Trzymam kciuki!!!!!

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-02-13 o 01:05 Powód: Post pod postem.
yorkshirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 19:01   #187
*KaLa*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vicky_83 Pokaż wiadomość
Sunik,dziękuje
Kala,kolor taki sam jak był tyle że zdecydowałam się wreszcie wybrać na odrosty,jutro paznokcie i może jakoś to będzie.
Oj ciężko mi to idzie,chyba dużo czasu minie zanim zapomne,bo nie potrafie przestac kochać i boję się że już nigdy nikogo nie pokocham,że on jest moją jedyną miłością.

Kurcze ,jak ja sobie juz dawno nie robilam paznokci Odrosty tez mam,kurde trzy tygodnie temu robilam odrosty a juz mam nowe Z tym,ze ja sobie nie moge teraz pozwolic ani na jedno ani na drugie wiec ciesze sie,ze Ty jestes ta ,ktora moze a tak serio to popatrz na to z tej strony,ze bedziesz slicznie wygladac i pokazesz mu,ze nie jestes sliczna i bez niego przy boku

Glowa do gory

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-17, 19:02   #188
atka83
BAN stały

Cytat:
To prawda co napisałaś BunnyMoon,ale mam 24 lata za sobą ponad 4 letni związek z różnymi przeżyciami,i nie potrafie się tak poprostu odkochać,mam złamane serce,jestem rozżalona,nigdy więcej już się aż tak nie zaangażuje,napewno!
Hm,doskonale Cię rozumiem,bo ja takze mam prawie 24 lata i za sobą 5 letni związek i miałam złamane serce,w sumie dalej mam ale już mniej boleśnie przez to przechodze.Z dnia na dzień jest coraz lepiej Życze Ci,abyś jak najszybciej wyszła z tej załamki.

Cytat:
Napisane przez yorkshirka Pokaż wiadomość
Wiem ,że nie bedzie to dla Ciebie pocieszeniem ale nie jesteś pierwsza i nie będziesz ostatnia-faceci to dranie!!!!!
Tak,masz racje Nie Ty jedna Vicki83,nie ostatnia-niestety

Edytowane przez atka83
Czas edycji: 2007-01-17 o 21:46
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 22:09   #189
Vicky_83
Raczkowanie

Dzięki dziewczynki za podtrzymanie na duchu,forum mi bardzo pomaga.
Ps.Jak myślicie,gdyby się teraz albo później odezwał do mnie to jak powinnam zareagować?
Moi rodzic twierdzą że powinnam dać sobie spokój wogóle gdyby tak było,i wtedy się bardzo denerwują-a ja z kolei denerwuje się jak oni się tak zachowuja.Może i nie zachował się na koniec najlepiej ale przez 4 lata był dla nich bardzo wporządku-naprawdę,rozumiem ze moga być na niego źli-ale uważają że gdybym zaczeła się z nim spotykać to niechcieliby słyszeć już odemnie żadnego słowa na ten temat.To co mam zupełnie zapomnieć a jak się odezwie to zupełnie olać -ja tak nie potrafie!Pomimo tego co mi zrobił nie potrafiłabym być dla niego niemiła.
Atko a jak u ciebie teraz wszystko wyglada,macie jakiś kontakt?Ile upłyneło czasu od rozstania?
Stary 2007-01-17, 22:16   #190
bess
Zakorzenienie

U Atki jest o tyle "łatwiej" ze jej TZ ja haniebnie zdradzil.A Twoj Vicky tak niewiadomo co, odszedl niewiadomo czemu.moze gdybys przezyla taki wstrzas nie rozczulalabys sie nad nim ,az tak bardzo
Stary 2007-01-17, 23:14   #191
Vicky_83
Raczkowanie

Bess ja jestem chyba nienormalna bo ciągle liczę jeszcze na to ze coś z nas wyjdzie.Nie dociera to do mnie kompletnie.
Cieżko mi też uwierzyc w to że mnie nie kocha,naprawde-wręcz wydaje mi sie to nie prawdą.Czy to możliwe zeby nadal mnie kochał tj.twierdził?Chociaż jak już byłam taka upierdliwa na koniec i powtarzałam w kółko ze go kocham to powiedział,"ciesze się,miło mi"
Stary 2007-01-17, 23:31   #192
bess
Zakorzenienie

Cytat:
i powtarzałam w kółko ze go kocham to powiedział,"ciesze się,miło mi"

Faktycznie jestes w desperacji.No w tej sytacji to jakis silny wstrzas moze jedynie pomóc.Moze go z kims zobaczysz,albo sie czegos dowiesz.
Stary 2007-01-17, 23:42   #193
Vicky_83
Raczkowanie

Nie chciałabym tego zobaczyć.
Stary 2007-01-17, 23:46   #194
bess
Zakorzenienie

Jesli ma kogos i mialabys okazje to dobrze by sie stało.Przestałabys miec te złudzenia.
W ogole sie nie odzywa?Nie dowiadywalas sie niczego?Ile to juz dni??
Stary 2007-01-17, 23:48   #195
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
Moze go z kims zobaczysz,albo sie czegos dowiesz.
niestety.
Ja też sobie roiłam, aż w końcu dotarło. I wtedy było jeszcze gorzej. Bo zabrakło nadziei, którą żyłam.

Ale było, minęło.
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 23:52   #196
Asia31
Zakorzenienie

o jezu tylko tyle moge powiedziec

MILEGO DNIA
Asia31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 23:57   #197
Ptysio5
Zakorzenienie

A co do pytania o rodziców, czy Cię zrozumieją jeśli do siebie wrócicie to może zostaw sobie te przemyślenia na później, jeśli się tak stanie
Po co i o co masz się z nimi teraz kłócić?
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 23:59   #198
bess
Zakorzenienie

A czy Ty Vicki nie narzucasz mu sie przez ten caly czas?nie piszesz,nie dzwonisz??Stad te nadzieje na powrót??
Stary 2007-01-18, 00:13   #199
Iwonalodz
Zakorzenienie

Post Dot.: Jestem załamana....pomóżcie proszę

Vicky, a może przeczytaj cały watek jeszcze raz od początku, ale jakbyś czytała nie o sobie, a o kimś innym. Jeśli potrafisz teraz na to spojrzeć w miare obiektywnie. I wtedy sama pomysl, co doradziłabys tej dziewczynie.
Trzymaj sie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 00:14   #200
Vicky_83
Raczkowanie

Nie, zupełnie nie mam kontaktu od ostatniej rozmowy w ubiegły czwartek-czyli minąl równy tydzień.Zero kontaktu.Znajomi twierdzą ze o nikim nie wiedzą.

Iwonka,jesteś niesamowita-naprawdę.Dokładnie na ten sam pomysł wpadłam jakieś 3 dni temu-próbowałam czytać ten watek jako obca osoba(zdystansować się)i zobaczyć jak ja to odbiore.Niestety nie udało mi się

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-02-13 o 01:07 Powód: Post pod postem.
Stary 2007-01-18, 07:20   #201
yorkshirka
Raczkowanie

Vicky-gdyby chciał wrócić to powiedziałabym z zacisnietymi zębami -NIE. Po tym wszystkim nie zaufałabym ponownie.
Wiem,że to trudne. Ale na zaufanie trzeba sobie zapracować.....

Gdyby była taka systuacja,że chciałby wrócić to niech się stara, niech walczy, niech wie że nie masz do niego zaufania, niech wie że jest koło Ciebie ktoś na kogo zawsze możesz liczyć- niech będzie zazdrosny i niech zrozumie co zrobił.

Bądź silna-buziaki
yorkshirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-18, 07:25   #202
Vicky_83
Raczkowanie

Pomocy,ja nie umiem życ bez niego!ide spac-mysle o nim,wstaje rano-jestem przekonana ze wszystko jest po staremu dopiero pochwili do mnie dociera.Brak mi z nim kontaktu-ciężko mi się nie odzywać do niego a z drugiej strony przecierz on do mnie się też nie odzywa.Załamka!!!!Niech skończy się wreszcie ten obrzydliwy koszmar!!!

Yorkshirka ja robie takie założenia ale tak naprawde to chyba są jakieś moje marzenia i urojenia bo ciągle wydaje mi się ze będzie jeszcze ok.Najbardziej boli mnie brak kontaktu z nim-pewnego dnia, tak po 4 latach poprostu ostatni telefon i koniec ani widu ani słychu a wcześniej 100 tysiecy smsów i telefonów codziennie.Brakuje mi go strasznie,choćby kontaktu z nim.I jakoś ciężko mi uwierzyć ze on wcale o mnie nie myśli.

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-02-13 o 01:08 Powód: Post pod postem.
Stary 2007-01-18, 08:59   #203
BunnyMoon
Raczkowanie

Ciezko uwierzyc ze on nie mysli...a jezeli naprawde nie mysli??po co zawracac sobie tym glowe. Zobacz minal juz tydzien!!7dni bez zadnych rozmow i chcesz to zmarnowac?? jakos przezylas a ja wierze ze z dnia na dzien bedzie lepiej. niech sie nie odzywa jak najdluzej a jak po miesiacu czy jakims tam innym okresie czasu cos mu sie odwidzi i bedzie chcial wrocic moze spojrzysz na niego i ta sytuacje bardziej obiektywnie i dotrze do ciebie ze nie jest ciebie wart!!Swinia!!
BunnyMoon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-18, 09:14   #204
Vicky_83
Raczkowanie

Czasem mam ochotę "przez pomyłke wysłac smsa"ale resztka dumy mi nie pozwala.Wiem że myślenie nie ma sensu,ale nie potrafie go znienawidzić i zapomnieć.Już dziś wiem że to był najbardziej szalony i najwspanialszy związek w moim życiu.Tylko dlaczego on się juz nie odzywa?Najpierw sam chciał utrzymywać kontakt.
Przed nami walentynki,też nie powinnam sie odzywać,prawda?
Stary 2007-01-18, 11:14   #205
bess
Zakorzenienie

Vicki jakimi nami????Chyba NAMI dziewczynami z wizażu Moj ex przezywal swoje walentynki ze swoja pierwsza miloscia achhhhhhhhhhhh.W sumie nie wiem co jest gorsze,złudzenia czy dostanie obuchem w łeb.
Stary 2007-01-18, 12:00   #206
Vicky_83
Raczkowanie

Tak,miałam na myśli przed nami-dziewczynami(wogóle).Sama nie wiem co gorsze
Jreszcze gorsze jest to ze ciągle mam ochote się do niego odezwać.Chociaż po to zeby go usłyszeć choć wiem że to nie racjonalne.
Stary 2007-01-18, 12:49   #207
bacha
Raczkowanie

przeczytałam cały wątek i myślę, że stanowczo za dużo o tym wszystkim myślisz (ciągle coś analizujesz).
musisz po prostu raz sobie samej wytłumaczyć, że coś się skończyło i nie ma do tego powrotu i za każdym razem, kiedy zaczniesz o tym myśleć postaraj się oderwać te myśli od siebie, wyjść gdzieś, zająć się czymś co zaabsorbowałoby twoje myśli
musisz się z tym zmierzyć
bacha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 13:50   #208
kasiakkk
Zadomowienie

Vicky przeczytałam Twój wątek i jakoś nie widze Was razem, przynajmniej nie szybko. Może za kilka lat spotkacie się gdzieś przypadkiem i coś tam Wam drgnie, ale na razie to nic dobrego by z takiego połączenia nie wyszło on by się dalej wahał, Ty byś się bała, że odejdzie i byłoby zaborczo

Skoro odszedł, tzn.że albo ktoś go zauroczył, albo Mu sie znudziłaś
Może kiedyś dojdzie do wniosku, że z Toba było Mu najlepiej, ale sam musi do tego dojść, a Ty go w żaden sposób nie popędzisz, ani Mu w tym nie pomożesz. Niestety w tycch sprawach nic na siłę

PS. i mam cichą nadzieję, że jak już się jaśnie Pan łaskawie namyśli, i dojdzie do wniosku, że jednak dobrze Mu z Toba, i że tak w ogóle to pragnie Twojego szczęścia itd. Ty już nie bedziesz Nim zainteresowana; )

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-18, 14:46   #209
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
U Atki jest o tyle "łatwiej" ze jej TZ ja haniebnie zdradzil.A Twoj Vicky tak niewiadomo co, odszedl niewiadomo czemu.moze gdybys przezyla taki wstrzas nie rozczulalabys sie nad nim ,az tak bardzo
No tak,nawineła mu się okazja i niewyżyty chłoptaś to wykorzystał

Cytat:
Atko a jak u ciebie teraz wszystko wyglada,macie jakiś kontakt?Ile upłyneło czasu od rozstania?
Od rozstania mineło z ok.3 miesiace,bo licze od listopada kiedy to zaczeło się sypać.Nie mam z nim,żadnego kontaktu,ja się nie odzywam-odciełam się zupełnie.Tylko,że jemu się od czas do czasu o mnie przypomina i pisze niby przez pomyłke,a potem wypisuje różne bzdury Teraz założe się nawet o flache,że na WaleTynki się odezwie. Tyle mam dobrze,że on niej jest z mojego miasta i nie musze widzieć jego fałszywej-parszywej mordki.

Jak tak czytam twoje posty,to widze siebie,bo też żyłam złudzeniami że to tylko sen,a tu niestety okazało się inaczej...
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-18, 15:32   #210
kasiakkk
Zadomowienie

atka pamietam Twój wątek. Bardzo się cieszę, że się pozbierałas
Naprawdę twarda z Ciebie kobitka i jak juz wcześniej zauważyła bess - dziewczyny spokojnie mogą brać z Ciebie przykład

to tyle słodzenia

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości