Spotkania Wielkopolanek :) odc.3 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-22, 15:44   #181
natii4
Zakorzenienie

Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3

Cytat:
Napisane przez IIGGAA Pokaż wiadomość
Natii4 napisz gdzie chcesz iść to tam w piątek pójdziemy, jak nie to ja w piątek w Zielonej Werandzie się nie pojawię . Już na temat daty spotkań i miejsc nie będę się wypowiadała.

Dziękuję bardzo za spierdzielenie humoru .

Iga Twój post to dla mnie jeden wielki szantaż,a ostatnie zdanie to już totalnie wzbudzanie poczucia winy. Obrażasz się, robisz fochy zamiast najzwyczajniej w świecie pogadać. Tobie w Zielonej Werandzie bardzo się podoba,smakuje Ci tam wszystko, to ile co kosztuje za bardzo Cię nie obchodzi,ale tak nie jest w przypadku nas wszystkich. Czy tylko dlatego,że uwielbiasz to miejsce i gdzie byśmy nie poszły to powiesz,że w Zielonej Werandzie jest lepiej, a tak było na spotkaniu w Atmosferze, mamy ciągle chodzić do Zielonej Werandy? Widzisz ja nawet jeżeli teraz zostałabym przegłosowana i reszta dziewczyn stwierdziłaby,że jednak idziemy do Zielonej Werandy to zrobiłabym to, pewnie marudziłabym cały wieczór,ale bym poszła,a nie obrażała się i mówiła tekstów, które miałby w was wzbudzać poczucie winy typu np. dzięki,że wybrałyście taki lokal,że przez was miałam spieprzony wieczór,bo mi się nie podobało, nic mi nie smakowało i w ogóle było blee.

Cytat:
Co do "sałatki" w Atmosferze to były najzwyczjniejsze pomidory z mozzarellą i tylko taka nazwę znam na to danie które nam podano.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Caprese

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Edytowane przez natii4
Czas edycji: 2007-01-22 o 16:20
natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 16:20   #182
MoniaK
Zakorzenienie

Olala, o co ta mała wojna
Przecież to bez sensu kłócić się lokal
Jest tyle restauracji, barów, knajp w Poznaniu że napewno uda Wam się coś wybrać, więc po co prowadzić takie dyskusje i psuć sobie humor i atmosferę .
Plis, nie kłóćcie mi się już

Zarządzam pokój
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 16:48   #183
IIGGAA
Zadomowienie

Natii4 jesteś niesprawiedliwa i wkurza mnie to że nawet nie można swojego zdania powiedzieć na temat knajpy, już taka jestem że to co myślę to mówię i nie będę mówiła że coś jest super jak nie jest, każdy ma inne oczekiwania co do knajpy i ja o tym mówię. A tak apropo to czemu się mnie czepiłaś, czy jestem jedyną osobą która lubi tam jeść???!!!!! (czytaj i słuchaj to będziesz wiedziała że nieeeee jedyną!!!!!!)

Nie mam ochoty czytać Twoich pretensji więc prośba byś już zakończyła ten temat będziesz spokojniejsza wiedząc że nie pojawię się na spotkaniu.
IIGGAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 16:57   #184
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Natii4 jesteś niesprawiedliwa i wkurza mnie to że nawet nie można swojego zdania powiedzieć na temat knajpy, już taka jestem że to co myślę to mówię i nie będę mówiła że coś jest super jak nie jest, każdy ma inne oczekiwania co do knajpy i ja o tym mówię. A tak apropo to czemu się mnie czepiłaś, czy jestem jedyną osobą która lubi tam jeść???!!!!! (czytaj i słuchaj to będziesz wiedziała że nieeeee jedyną!!!!!!)

Nie mam ochoty czytać Twoich pretensji więc prośba byś już zakończyła ten temat będziesz spokojniejsza wiedząc że nie pojawię się na spotkaniu.

Iga w ogóle nie rozumiem tego Twojego oburzenia i zaogniasz niepotrzebnie sytuację. Wszystko co napisałaś odnośnie posiadania własnego zdania i mówienia,że się nie lubi jakieś restauracji wychodzi w tej sytuacji. Napisałam,że mi się tam nie podoba,że nie odpowiadaja mi ceny. Potrafisz to uszanować? NIE. Robisz awanturę, obrażasz się, szantażujesz nas i robisz wszystko,by się nam głupio zrobiło i chcesz postawić na swoim. Czy ja się Ciebie uczepiłam? Raczej nie-tylko zwróciłam uwagę na to,że zawsze chcesz tam wracać,bo TOBIE się tam podoba.

Lepiej Iga odetchnij i przemyśl sobie na spokojnie wszystko to co tu napisałaś...

Wiesz mogę się zniżyć do Twojego poziomu szantażowania nas i napisać,że się też nie pojawię,ale ja zawsze myślałam,że te nasze spotkania są po to,by sobie pogadać,obojętnie gdzie będziemy siedzieć,a nie trzymać się tego,że jak nie pójdziemy do tej i do tej knajpy to ja się nie pojawię albo że jak ty nie wymyślisz gdzie idziemy to ja nie idę.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-01-22, 17:33   #185
AaniaA
Zakorzenienie

Dziewczyny prosze Was nie sprzeczajcie sie . ja tak czekam na piatek, zeby z WAMI WSZYSTKIMI spotkac sie . nie robcie mi tego . zatem proponuje kawiarnie kawke na piatkowe spotkanie. kto jest za niech pisze i kto przeciw takze . z tego co pamietam to w kawce nie ma konkretow do jedzenia. jednak jest to fajna kawiarnia. ja lubie zielona werande, atmosfere, czekolada tez mogla byc. najgorsza wg mnie jest bodega cafe. jak widac kazdej z nas co innego pasuje, wiec prosze nie klocicie sie juz wiecej.
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 17:55   #186
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
zatem proponuje kawiarnie kawke na piatkowe spotkanie. kto jest za niech pisze i kto przeciw takze . z tego co pamietam to w kawce nie ma konkretow do jedzenia. jednak jest to fajna kawiarnia.
Ja od rana żartowałam,że zawsze można na słodkie iść do Atmosfery,a potem na treściwe do Zielonej Werandy.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-01-22, 17:56   #187
AaniaA
Zakorzenienie

Dziewczyny decydowac mi tu, bo trzeba zrobic rezerwacje, a nie tak na ostatnia chwile.
Stary 2007-01-22, 18:01   #188
Evka
Wtajemniczenie

Kawka, piątek godzina 20.

Ja napewno będę.
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 18:05   #189
AaniaA
Zakorzenienie

zatem robie rezerwacje w kawce na ten piatek na godzine 20:00. spotkanie pod bamberka . ide dzwonic.

1. babessa (nie wiem czy bedzie, ale wpisuje na liste )
2. Evka
3. IIGGAA
4. Karola30
5. ja czyli AaniaA
6. natii4
7. masiek

juz jestem po . rezerwacja zrobiona . zatem w piatek kawka . na pewno bedzie fajnie . aby do piatku .

Ewa i Nati a na co idziecie do kina ? tylko nie piszcie, ze na film .
Stary 2007-01-22, 18:16   #190
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Pachnidło Poświęcam się dla Natalii bo od tygodnia mam płyte w domu i jej nawet nie tknełam

Dzięki za rezerwację Aniu mam nadzieję ze Iga też przyjdzie.
Stary 2007-01-22, 18:19   #191
natii4
Zakorzenienie

Cytat:

Na Pachnidło. Ja jestem wielką fanką książki jak tylko usłyszałam,że będzie ekranizacja to wiedziałam,że musze iść i chyba Ewę od października czy listopada męczę,że jak będzie w kinach to idziemy. No i jest

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-22, 18:19   #192
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Evka Pokaż wiadomość
Pachnidło Poświęcam się dla Natalii bo od tygodnia mam płyte w domu i jej nawet nie tknełam
tylko mi tam zdazyc na spotkanie, a nie siedziec w kinie .

o rany Nati, wlasnie Ewa dala mi linka do opisu tego filmu .
Stary 2007-01-22, 18:20   #193
IIGGAA
Zadomowienie

Mnie i Karoli30 nie będzie.

Nie chce mi sie z Tobą dyskutować Natii4 bo to ja bym musiała zniżyć się do Twojego poziomu i nie ty będziesz mnie oceniać.
Stary 2007-01-22, 18:24   #194
AaniaA
Zakorzenienie

IIGGAA przyjdz.

Dziewczyny to nie ma sensu, naprawde. zycie jest za krotkie na takie sprzeczki.
Stary 2007-01-22, 18:27   #195
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

uff dobrze ze juz odechtnelyscie eh jak sa same baby to zawsze musza sie pojawic jakies sprzeczki nie ? to juz chyba w naszej naturze lezy

zazdroszcze Wam naprawde tego spotkanka

edit: nie zdazylam nawet wyslac tego postu a tu znow .... ehh... cichutko juz prosze

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 18:32   #196
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie i Karoli30 nie będzie.

Nie chce mi sie z Tobą dyskutować Natii4 bo to ja bym musiała zniżyć się do Twojego poziomu i nie ty będziesz mnie oceniać.
Wiesz co Iga to jak się tej chwili zachowujesz świadczy tylko źle o Tobie,a nie o mnie i przyznam szczerze,że wszystkiego co tu dziś napisałaś w ogóle nie rozumiem. Nie wiem co ty chcesz osiągnąć szantażowaniem nas, w ogóle straciłam rozezanie o co chodzi w tych naszych spotkachaniach,bo widać po tym co robisz,że nie chodzi o spotykanie się i rozmawianie.

Iga najłatwiej się obrazić i powiedzieć,że się nie chce dyskutować niż napisać coś rzeczowego.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-01-22, 18:33   #197
AaniaA
Zakorzenienie

cichosza!!!!!!!!!!!!!!!!! ! juz nic nie pisac na ten temat.

zatem kawka w piatek .
Stary 2007-01-22, 18:37   #198
Evka
Wtajemniczenie

Herbata w piątek

Edytowane przez Evka
Czas edycji: 2007-02-16 o 12:58
Stary 2007-01-22, 18:42   #199
IIGGAA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natii4 Pokaż wiadomość
Wiesz co Iga to jak się tej chwili zachowujesz świadczy tylko źle o Tobie,a nie o mnie i przyznam szczerze,że wszystkiego co tu dziś napisałaś w ogóle nie rozumiem. Nie wiem co ty chcesz osiągnąć szantażowaniem nas, w ogóle straciłam rozezanie o co chodzi w tych naszych spotkachaniach,bo widać po tym co robisz,że nie chodzi o spotykanie się i rozmawianie.

Iga najłatwiej się obrazić i powiedzieć,że się nie chce dyskutować niż napisać coś rzeczowego.
Jesteś żałosna Natii4.

Żegnam Wizażanki z Wielkopolski.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-22, 18:45   #200
MoniaK
Zakorzenienie

Dziwnie się czuję...

Ania dobrze zrobiła, zadecydowała, zadzwoniła i koniec

Zazdroszczę Wam Pachnidła : co prawda książki nie czytałam i nie wiem nawet dobrze o czym jest książka, ale na słowa pachnidło + thiller już mam
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 18:46   #201
AaniaA
Zakorzenienie

a czy babessa bedzie na spotkaniu? ktos mial z nia kontakt od jej ostatniego posta w tym watku?

oj oj
Stary 2007-01-22, 18:49   #202
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

IIGGAA a co my inne wlasciwie Ci zrobilysmy

Henry Miller

Stary 2007-01-22, 18:53   #203
AaniaA
Zakorzenienie

mam nadzieje, ze jutrzejsze posty beda bardziej optymistyczne...
Stary 2007-01-22, 18:54   #204
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś żałosna Natii4.

Żegnam Wizażanki z Wielkopolski.
Daruje sobie komentarze,bo mi ktoś doradził,by się nie zniżać do odpowiadania na takie teksty.

Mam nadzieje,że jesteś Iga świadoma tego co robisz i szkoda,że się nigdy nie dowiemy o co Ci w tej całej awanturze chodzi.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-01-22, 18:55   #205
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
IIGGAA a co my inne wlasciwie Ci zrobilysmy
A co ja jej zrobiłam

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-01-22, 19:01   #206
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

Cytat:
Napisane przez natii4 Pokaż wiadomość
A co ja jej zrobiłam

nie wiem, nic z tego wszystkiego nie kapuje ja tak nie potrafie sie obrażać o byle co po prostu

Henry Miller

Stary 2007-01-22, 19:03   #207
AaniaA
Zakorzenienie

a moze juz pogadamy na inne tematy, co?

Ewa przyniose Ci ksiazeczke .

jutro rano przed praca mykam na badania .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-22, 19:19   #208
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
nie wiem, nic z tego wszystkiego nie kapuje
Dobrze wiedzieć,że nie jestem sama.

Cytat:
a moze juz pogadamy na inne tematy, co?
Nie możemy Ania udawać,że się nic nie stało,bo się stało. Myślę,że chyba żadna z nas nie spodziewała się takiego zachowania. Ja generalnie do tej pory nie wiem o co jej chodzi i co ją doprowadziło do pisania takich rzeczy. Z takiego gów** robić problem i stawiać wszystko na ostrzu noża Miałam pełną świadomość,że wywiąże się dyskusja,ale w życiu nie spodziewałam się,że Iga zareaguje w taki sposób,że zacznie się obrażać, szantażować, a na dokładkę stwierdzi,że nie ma ochoty się z nami spotykać. Dla mnie to jest wprost niewyobrażalne. Ja pamiętam jak się na Ewę śmiertelnie obraziłam i moje obrażenie się trwało może z godzinę i nie byłam w stanie bez niej wytrzymać. Nie rozumiem obrażania się na nas wszystkie i stwierdzania nie chce mieć z wami nic do czynienia.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-01-22, 19:57   #209
AaniaA
Zakorzenienie

Natii nie uwazam, ze nic sie nie stalo, wrecz przeciwnie. po prostu nie ma sensu juz pisac na ten temat. wiem, ze to trudne. jak jedna napisze cos niemilego, to od razu druga odeprze atak . przykro, ze tak sie stalo. mam nadzieje, ze uda sie to wyjasnic.

a co do gniewania sie - to niestety lub stety ludzie sa rozni. jednym przechodzi za "chwile", a inni potrafia gniewac sie latami .
Stary 2007-01-22, 20:09   #210
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Natii nie uwazam, ze nic sie nie stalo, wrecz przeciwnie. po prostu nie ma sensu juz pisac na ten temat. wiem, ze to trudne. jak jedna napisze cos niemilego, to od razu druga odeprze atak . przykro, ze tak sie stalo. mam nadzieje, ze uda sie to wyjasnic.
Ehh-sytuacja jest co najmniej dziwna i ja generalnie nie lubię takich momentów,kiedy nie wiadomo o co chodzi,a tak jest w tym przypadku.

Cytat:
a co do gniewania sie - to niestety lub stety ludzie sa rozni. jednym przechodzi za "chwile", a inni potrafia gniewac sie latami .
Wiem coś o tym. Moja koleżanka od 2 lat się gniewa o to,że jej najlepsza przyjaciółka nie była w stanie zatelefonować we właściwym momencie,by jej powiedzieć o wyjeździe na biwak 20 km od naszego miasta, do zabitej dechami wsi letniskowej,gdzie jedyne co można robić to pochłaniać %

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości