![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy przytyłyście za granicą?
A macie jakies doswiadczenia z Francja?? Ktos sie wczesniej wypowiadal, ze we Francji utyl... A podobno francuski to najchudsze kobiety w Europie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Tak, tak syrop jest prawie we wszystkim ale mozna znalezc i produkty bez tego syropu. Niestety Trader Joe's jest tylko w kilku stanach wiec wspolczuje tym dziewczynom, ktore musza sobie radzic bez tego sklepu. No chyba, ze maja gdzies w poblizu Whole Food.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Kuzynka z Limerick w Irlandii doniosła mi właśnie, że nie przytyła przez 3 miesiące nic a nic, wręcz przeciwnie, nawet zrzuciła trochę dzięki nie tykaniu tostowego pieczywa, ograniczeniu tłustego- lokalnego mięsa i odrobinie sportu. Pozatym ponoć na wsypach brytyjskich jest ogromny wybor nabiału light (jogurtów, serków itp) więc na tym mozna oszczędzić trochę kcal. Sama pamiętam jogurty waniliowe i rabarbarowe z marks&spencer, pyszne a 0% tłuszczu.
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
Moje doswiadczenie z jedzeniem we Francji jest tragiczne czyli 6 kg na plusie w ciagu 8 miesiecy, ale to glownie dlatego ze tam jedzonko jest po prostu przepyszne i trudno sie opanowac !!!!! Mniam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
ja przyjerzdzajac do Anglii mialam nadzieje na utycie, bo slyszalam ze maja tu tuczacy chleb. bardzo chcialam utyc, a niestety wydaje mi sie ze schudlam ;/ dla mnie to niestety problem bo z natury jestem szczupla i odkad pamietam staram sie przytyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
ja przytylam... na poczatku to bylo 10 kg, ale w moim przypadku to bylo wskazane, przed przyjazdem wazylam 45 kg przy wzroscie 169, po ok3, 4 m-cach zauwazylam ze zaczelam przybierac na wadze.... sprawdzilam bylo 55
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Dot.: chudniecie czy tyjecie???
Przyznam dziewczyny ze mnie podniosłyście na duchu z tym tyciem
![]() Tak zaczełam czytać i mam cichą nadzieje ze po wyjeżdzie troszke uda mi sie przytyć - oczywiscie nie do przesady . Jak bym tak z 50 kg przytywala jakies 4 kg ale zeby troszke sie zaokraglic tu i ówdzie to bylabym happy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
Sysunia_d a gdzie jedziesz?
Ja przytylam, juz o tym pisalam, a co gorsze coraz bardziej tyje.. Ograniczylam juz, a wlasciwie wyeliminowalam slodycze i lody..ale ciagle nie moge wyeliminowac czerwonego wina- a to moja najwieksza wina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
a ja nareszcie po prawie 20 miesiacach siedzenia i tycia w Anglii zaczynam chudnac!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
ja 10 kilo przytulam
![]() ![]() ![]() ![]() a jakie jedzienie bardzo z tad lubie tak ze moglybyscie wziac je ze soba do polski?? boja szczerze to chyba takiego nie znalazlam ale czekoladke z linda z smietankowym wnetrzem kupie w polsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
mieszkam w Irlandii i przytyłam w miesiac jakies 3 kg , dla mnie to zła wiadomosc bo przy wzroscie 173 waze prawie 58 kg ;/ ale musze przyznac ze to z mojej winy te dodatkowe kilogramy bo jem wszystko
![]() ![]() ale juz niedlugo zapisuje sie a siłownie i basen i mam nadzieje ze schudne troszke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Witajcie jestem w Holandii 2 miesiace i przytylam juz 6kg. jestem troche zalamana warze 60kg, i nie mieszcze sie w spodnie staram sie jakos odchudzac ale nie moge wytrzymac bez jedzenia wiec narazie odstawilam slodycze wszystko co slodkie ehhh a moze jest ktos jeszcze z NL?
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
ja dalej chudne ;/ co za dziwny paradoks !! %$%^%$^ !
wszyscy tyja za granica a ja chudne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Ja również schudłam za granicą ... natomiast wróciłam do Polski i coś mi się przytyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ja jestem w Stanach i musze przyznac, ze nie moge jesc slodyczy, czipsow ani zadnych ciast, junk foodow zeby trzymac sie tej samej wagi. Ale jak nie jem to jest dobrze ![]()
100 dni bez: - ciastek, -czekolady, -cukierkow, -lodow, -chipsow, -chrupek kukurydzianych, -batonow, lizakow -dzemow -jogurtow owocowych, serkow homogenizowanych -cukru -krakersow, paluszkow, herbatnikow -ciast, tortow -sokow slodzonych cukrem -fast foodow -paczkow, drozdzowek, rogalikow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Witam tyjące
![]() Ja jestem prawie od roku w Anglii i najpierw przytylam, wiec wzialem sie za siebie i zrzucilam, ale .......... za chwile znow przytylam ![]() ![]() Ale juz nadrobilam z nawiązką. W sumie 5 kg więcej niz w Polsce, ale z diety nici, bo dowiedziałam się, że będę mamusią ![]() ![]() ![]() Ale kiedyś wrócę do moich 49 kg.................. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jade do Anglii ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Dziękuje
![]() Jedzenie jest okropne, no poza słodyczami, a tyjemy bo nas na wszystko stać, no i to jedzenie kaloryczne i sztuczne i tyjemy choś nie jemy więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ze mna bylo tak, ze przez pierwsze 3 miesiace schudlam jakies 4-5 kilo, ale to byl stres, nie brak jedzenia, wygladalam nieciekawie, bo wazylam 45 kilo, co przy mojej bladej cerze i ciemnych wlosach ![]() W ciagu 16 miesiecy przytylam jakies 12 kilo, wazylam 55, w porywach 57, i juz juz mialam przejsc na mini diete, kiedy okazalo sie , ze bede mama ![]() A potem to juz z gorki i dzis waze 83 kilogramy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
Wrrrr
![]() Edytowane przez 6d4d53ed507eeb0815dd3e883934f7df1af843d7 Czas edycji: 2007-09-03 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj przyznam sie ze jem tu 2- 3 razy mniej........ w polsce jadlam jak maly bobas co dwie godziny ![]() ![]() ![]() ps. gratuluje bobaskow ![]() ![]()
zmienić się w tornado..... tak nagle.... bez wytłumaczenia..... Damianuś 03.08.09 Ilonka 22.08.12 Edytowane przez moniniteczka Czas edycji: 2007-09-03 o 21:07 Powód: ps. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
No z tym jedzeniem to różnie bywa, jeżeli mówimy o angielskim jedzeniu, a nie polskim, które można kupić w sklepach z polską żywnością, których jest mnóstwo,np w Londynie. Ja w przeciągu 10 tygodni utyłam 5 kilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coraz bardziej mi sie to podoba ![]() Ciekawe czy na mnie to też podziała . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Dzis sie wazylam.
Przyjezdzajac do Anglii wazylam 60 kg, a teraz waze 72 kg, przy wzrosice 180cm ale to i tak za duzo dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.