![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: rolletic , czy masaż na tym naprawdę pomaga ??
bo to chyba o to chodzi, żeby troszkę "zmienić" przyzwyczajenia ...
Wiadomo, że jak się słodycze, fast foody, i niezdrowo to waga nie spadnie. I nie chodzi tu o stosowanie diety - tylko o zmianę przyzwyczajeń i ilości jedzenia. Ja niestety też miałam ten problem - ciasteczka, czekoladki, makarony (uwielbiane przeze mnie), no i różnego rodzaju fast foody ... Aha przeczytałam jeszcze dietę grupy krwi i staram się do niej stosować. Wiem, że np. nie powinnam jeść wieprzowiny - i faktycznie lepiej się teraz czuję. Polecam chociaż przeczytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
BAN stały
|
Ty jesteś Rollen to pewnie wiesz czym różni się Rollen od Rolletiku, napisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
jesli to do mnie to ja żaden Rollen ...
a czym to się różni: urządzeniami I na pewno są to dwie różne firmy ... Czy czymś jeszcze nie wiem bo chodzę tylko na Rolletic ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
![]()
hej, byłam teraz przez parę miesięcy w Czechach i pod mieszkaniem miałam
studio Rolletic. Już wcześniej w Gdańsku od znajomych słyszałam o tym wynalazku i byłam zaskoczona, że to tam też mają. Z nudów po pracy zaczęłam chodzić i nie żałuję, chociaż po pierwszym tygodniu ciało odmawiało, to potem szybko się przyzwyczaiłam i - w przyjemny sposób ![]() ![]() Ale tam do ćwiczeń sprzedawali jeszcze taki zestaw żelów specjalnie na to urządzenie - rozgrzewający do smarowania się przed masażem, chłodzący po i taki niesamowity ziołowy balsam do ciała. Podobno tego tutaj nie ma. Albo może ktoś wie o jakimś studiu w Trójmieście, który też to ma? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Dot.: żele do masażu na Rolleticu - nie wiecie?
bo Rolletic to czeska firma
![]() daj znać, jeśli znajdziesz te żele, ja bym się nimi też zainteresowała, na Rolletiku się masuję na razie dwa tygodnie - po wakacyjnym leniuchowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
Dot.: żele do masażu na Rolleticu - nie wiecie?
zależy w której "części" Gdańska mieszkasz ...
Ja chodzę na Przymorzu w "horyzoncie" ... Wejdź na stronę rolletic Polska i tam znajdziesz ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
I ja jestem zainteresowana tymi żelami ...
Może sobie nazwy przypomnisz ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
mam jeszcze ten balsam do ciała, nazywa się Esthenay, a na dole ma napis, ze specjalnie na Rolletic, a mieszkam w okolicy Niedzwiednika, zajrzę na tą stronę, dzięki, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
A ja się dzisiaj załamałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, pytajcie o te żele w swoich gabinetach partnerskich Rolletica. Sama taki prowadzę i właśnie dostałam info o żelach wraz z propozycja przesłania próbek. Więc pewnie wszystkie gabinety mają taka możliwość.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
BAN stały
|
na rolletic chidziłam 6 tygodni.. średnio 3 razy w tygodniu... niestety efektów jakiś wiekszych nie zauważyłam.. skóra może troche gładsza, ale no pani właścicielka przewidywała niewiadomo jakie efekty, których był zdecydowany brak..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
urządzenia są bardzo podobne do siebie i działaja na tych samych zasadach- nazwy sie różnią, bo salony je inaczej nazywają
byłam 2 razy na takim masażu i to chyba za mało zeby zauwazyc efekty ponoc masaz ten pobudza krążenie limfy i przede wszystkim pomaga na opuchnięcia, zatrzymywanie wody przez organizm i na cellulit 2 zabiegi nie wystarczą oczywiście aby powiedzieć czy pomaga czy nie ale wydaje mi się że może ![]() poszłam raczej z ciekawości, bo nie mam problemów z wagą uwazam, że tradycyjny masaż jest przyjemniejszy ![]()
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Witam, a ja jestem pewna w 100% że masaż czy na rolleticu czy na rollenie ( chodziłan na to i na to) nie wpływa wogóle na zmniejszenie wagi - pomaga tylko i wyłącznie dieta!!! Pierwszym razem gdy chodziłam na rolletic byłam zachwycona rezultatem ale stosowałam dietę i faktycznie schudłam, natomist teraz po rocznej przerwie zaczęłam chodzić ponownie ale nie stosując przy tym żadnej diety i nic, nic, nic ani grama mniej ani centymetra mniej, także wniosek dla mnie jest oczywisty - rok temu chodząc na rolletic schudłam tylko i wyłącznie dzięki diecie a teraz wyrzuciłam tylko 250 zł w błoto - także zaczynam dietkę M.Ż. a jeżeli chodzi o cellulit to również nie zauważyłam żadnej poprawy, nie wiem być może byłby jakiś efekt po dłuższym czasie chodzenia ale pytanie po jakim?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ejj coś mi sie wydaje czytając niektóre posty ,że się spodziewacie cudów w stylu operacji plastycznej. Zeby były jakieś efekty takiego masazu trzeba byc wytrwałym i cierpliwym i w zaleznosci od stopnia zaawansowaninia celulitu chodzic ( min 2-3 razy w tygodniu) z pól roku. Po miesiącu czy nawet 3 celulitius hodowany całe zycie nie zniknie.
![]() |
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie! Rolletic jest swietny, chodze od dwoch tygodni regularnie u mnie w Wejherowie. To jest nowy gabinet i naparwde mile panie... Stosuje sie do diety ktora mi polecily i pije tez herbatke. Jak narazie efekty super! Schudlam ponad 3 kg i znacznie zmniejszyl mi sie cellulit... Najgorzej jest z dieta ale daje rade...na masaze chodze z przyjemnoscia, jutro ide na kolejny, nie moge sie doczekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Hej,
a gdzie są gabinety rolleticowe i rollenowe w Warszawie? Znacie jakieś sprawdzone? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
a gdzie w łodzi rollmasaz rolertic body roll i inne tego typu urządzenia są? w jakich salonach?
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
A czy któras z Was moze powiedziec cos o tym jak sie przestanie chodzic na ten rollen? Mam znajome ktore chodzac tam bardzo sobie chwaliły, ze zmiejsza sie obwód ud i ze skora jest gładsza,ze celulit sie zmienijsza itp. Wszystko było piekie ładnie do czasu jak tam chodziły,ale jak przestały to po jakichs 2-3 miesiacach caly efekt zniknal.Ba-było gorzej niz przed pojsciem na te masaze, bo tkanka tłuszczowa porozbijana na mniejsze czastki zaczelą sie układac "byle jak" i efekt tego taki ze celulit jest wiekszy niz miały. Ze teraz maja galaretke na nogach. Wiec mam troche mieszane uczucia co do tego. Jak sadzicie? Czy jest ktos kto chodzil na te masaze a potem przestał? Jakie sa opinie i wnioski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
drogie panie niedawn onatknelam sie na nowy sposob odchudznia. mianowicie maszyny rollmaster.
Znalazłam stronke producenta http://www.rollmaster.pl/. wszystko ma tam opisane. poczytalam i zastanawiam sie nad kupnem tego. korzystala moze ktoras? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
no to sie mylisz moja droga. poprostu jesli sie dobrze orientujesz to jest teraz na rynku rolletic i rollmaster. oba urzadzenia sie rożnia miedzy sobą. np rolkami. ponirewaz na rollmastezrze sa prawe lewe strony a takze sa czujniki pomiaru nacisku. wole wybrac cos lepszego i sprobowac tej nowosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
rolletic jest w lodzi na rogu franciszkanskiej i szklanej w blaszaku w silowni
ja bylam raz..najpierw półtorej godz cwiczylam na silce a na koniec relaks z rolleikim iii po 10min zemdlalam...nie wiem czy to wina zmeczenia organizmu czy poprostu jest to masazyk za silny dla mnie..mnie to bolalo...najbardziej bolalo mnie jak maswalam stopy ale od tego sie zaczyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Ja też zemdlałam za pierwszym masowaniem, za drugim razem jak przyszłam pani od razu dała mi dwa cukierki i było już dobrze, za kolejnymi razami obeszło się już bez cukierków i też było ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
nie litosci droga kolezanko ale tak jest. idz wyprubuj. wejdz na rolletica a wejdz na rollmastera. przetestowalam. widze roznice.
ktos tak mowi bo sie nie zna...a potem bedzisz narzekac na celulit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Celulitis stopnia 2 usunełam w 95 % na rollmasażerze. Dalej twierdze ,że to jedno licho.
![]() |
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
Witam, ja osobiscie jestem zadowolona z rolleticu. Na poczatku bylam sceptyczna, ale po pierwszym darmowym zabiegu spodobalo mi sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
A ja zaczynam śmigać na "rolki" od dziś, na razie mam karnet na 10 zabiegów, potem zobaczę co dalej i dam znać jakie widze efekty. Mam nadzieję, ze czas masażu nie będzie mi się dłużył...
A jak ubieracie sie na ten masaż? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Ja jestem po pierwszym masażu, rzeczywiście dziwnie kręci się w głowie, prawie zemdlałam, a potem było mi niedobrze przez jakiś czas. Pani z salonu mówiła ,że to normalne i jest winą toksyn.
Pozatym czuję się cudownie wymasowana, bo od jakiegoś czasu nogi miałam opuchnięte a dziś ulga. Czy jest ktoś kto stosuje dietę z Rolletica. Ja dziś jestem pierwszy dzień na diecie oczyszczającej i już mam dosyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.