![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: a z 1980?
znowu jakaś cisza dziewczyny zabiegane zajęte ..tylko ja ślęczę nad ty kompem chyba
![]() ![]() ale nic pozdrowionka kochane ![]()
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam że mnie nie było
![]() robiłąm paznokcie 2 koleżankom a potem sobie i padłam ze zmęczenia-jednak żele sąwykańczające-nienawidze piłowania dzisiaj czeka mnie sprzątanko bo jutro wraca mój B.jadę po Niego do Wrocławia-może odrazu jakieś zakupy ![]() ale dziś postaram się byc ok.21 buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
LilStar ty nie przesiaduj na wizaz
![]() ![]() ![]() buziaczki ![]()
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
madlen kochana moja to jutro dopiero
![]() coś niechce mi sę strona nasza ładować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
a poza tym mówiłam że jestem uzależniona od wizażu
![]() wczoraj jeszcze wybrałam ciasta, torty na wesele-ale się objadłam słodkości-pychotka ![]() a potem te paznokcie-dzisiaj boli mnie nadgarstek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
i nie ma Jej.....MADLEN gdzie się schowałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem ale idę spać - wybaczcie dziewczyny muszę odespać fakt iż ostatnio moje dziecko zaczyna dzień o 4 rano
![]() Idę od prysznic i lulu może jutro bedę mieć więcej energii i trochę podczytam co tam słychać ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
ok slawka
![]() ![]() ja właśnie robię porządki w dokumentach bo naszukałam sie kartek do spowiedzi i stwierdziłam że mam straszny bajzel.teraz wszystko ląduje w koszulkach opisane i do pudełek-niech żyje Ikea ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
no jestem musiałam wyjść na chwile
a to przepraszam myślałam ze dziś to a ty siedzisz na wizażu ![]()
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
właśnie maluję paznokcie u stópek
![]() dzisiaj prawie zaspałam do pracy-masakra jutro wstaję z pierwszym taktem budzika a Ty co planujesz na weekend? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
ja kochana chyba gdzieś wyskoczę szukać księcia co mi pozostało
![]() ..a ty robisz sie na bóstwo dla swojego ksieciunia widzę paznokietki i te sprawy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
paznokietki i te sprawy
![]() ![]() ile dziewczyna musi robić w koło siebie-niby dla siebie samej ale zawsze wychodzi że dla Faceta bo oni to wzrokowcy na potęgę ![]() będę trzymać kciuki za Twoje podboje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
kładę się spać Dziewczynko
![]() wejdę na wizaż jutro w ciągu dnia w pracy duża buźka i dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
no właśnie faceci to wzrokowcy nawet czasami nie dają szansy sie poznać ..tylko tyłek i piersi..masakra
a twój B.na pewno zauwazy choć może nic nie powie...taki typ już ![]() ![]() nie dziękuje bo pewnie i tak nic nie wyczaję godnego uwagi ale nadzieje to zawsze trzeba mieć ![]() dobra kochaniutka ja spadam spać bo coś mnie lamie nalatałam sie dziś po mieście ..chciałam coś kupić poprawić sobie humor a i tak nic nie kupiłam ![]() życzę udanego spotkania i owocnego weekendu ..pewnie cię nie będzie ale jak będziesz miała chwilkę to skrobnij coś ![]() buziaczki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
witam was dziewczynki
![]() nie wiem co jest ale zniknęły wasze wiadomości z wczoraj przynajmniej u mnie...a pisałyście przecież?? dziwne najpierw nie mogłam sie zalogować bo wyskakiwał mi błąd wątku.???a teraz te wiadomości.... no nic to co tam u Was laseczki...LILStaR pewnie spędza romantyczny weekend z ukochanym...ale jej dobrze ![]() A Sławka pewnie siedzisz ze swoimi dziećmi ![]() ![]() ![]() ja trochę zaszalałam wczoraj byłam potańcować ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu ![]()
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
cześć Kochane
![]() też zauważyłam znikanie wiadomości ![]() weekend był cudowny-niestety jak zwykle zbyt krótki, ale na 99% powtórka za tydzień. wczoraj złapałam troszkę słonka. a co u Was? madlen?, sławka?i Ty nasza nowa Koleżanko? zmykam popracować buziaki i do wieczorka- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
wow ..ale tn watek sie rozszalal...i sluby, wesela i dzieci...no no no..
ja od siebie dodam tylko ze wczoraj zaliczylam bardzo udane zakupy w Outlecie w Gdansku-Szadolkach...szczerze polecam..bo ceny male i wybor duzy...no a na oddatek moge pobawic sie chwile nowym laptokiem... Zas na ucieszenie oczu podrzucam kilka fotek mojego autorstwa: http://community.webshots.com/user/magdaka13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
witam Was moje kochaniutkie
![]() ![]() stęskniło mi sie za wami troszeczkę podczas weekendu ![]() ![]() ![]() LilStar cieszę się że weekend sie udał pewnie nabrałaś powera na cały tydzień ![]() no ja też musze wyjsc na słonko odrobinę bo póki co to tylko solarium było ![]() Sławka pewnie kuruje dalej męża i zabiegana dalej ![]() widzę nowe koleżanki mocznikowe...MAGDAKA13 powiedz coś o sobie daj się poznać i witamy serdecznie w naszej paczce ![]() ja byłam w piątek na baletach ale znowu nikogo nie poznałam ciekawego ![]() ![]() ![]() a i pisze z takim jednym gościem którego nie wdziałam jeszcze z którym moja przyjaciółka chcę mnie zeswatać..czego nie lubię bardzo..ale nie da jej się wytłumaczyć..ale jak na tą chwilę to fajny gościu z niego zobaczymy po spotkaniu ![]() ale nagadałam pełną czapkę..ale nic dziewczynki piszcie co tam u Was ![]() ![]() ![]()
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
cześć Słoneczka
![]() i oczywiście nie mogło być za pieknie bo następny weekend spędzęsamotnie-TŻ ma sł€żbę.niestety. madlen może warto dać szansę temu od paluszka, czasem bywa tak że nie zauważa się tego co na wyciągnięcie ręki i szuka sie daleko ![]() ![]() co do sms poznania kogoś-moja dobra koleżanka smsowała z kims nie znając go wcześniej i umówili się na spotkanie-ona nawet pojechała do Niego na 2 koniec Polski i niestety rzeczywistość troszkę odbiegała od smsków-ale skoro to znajomy Twojej Przyjacółki to na pewno wylookany na wszystkie strony ![]() ![]() magdaka13 piękne te zdjęcia-rzeczywiście cieszą oczka-zazdroszczę talentu i pasji ![]() sławka jak tam mąż i synuś? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
no witam kochane
![]() nie wiem co sie dzieje dziś cały dzień próbowałam wejść na forum i lipa nie mogłam się zalogować..masakra jakaś nie wiem co sie tutaj dzieje... ![]() LilStar no widzisz najgorzej jak się człowiek nastawi...ale nie przejmuj sie za dwa tyg się spotkacie i wtedy dopiero się będzie działo ![]() ![]() ![]() a co do moich amantów to ja się nie nastawiam w ogóle ..bo później jest tragedia ..także wszystko na luzie co ma być to będzie ![]() ![]() co tam jak tam minął dzionek co nowego dobrego u was słychać ![]() ![]()
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
Hej Słoneczka
![]() też mam problemy z wejściem na wizaż czasami albo posty znikają-oj. a wieczorem w domu to mój internet zamula i też mnie wywala.ale próbuję. słonce dzisiaj smaży od rana. niedługo urywam sięz pracy i pędzę do krawcowej-chcę uszyć sukienkę i zobaczę jaki to koszt itd. bo na allegro z przesyłką 450 zł-szok buziaki i miłego dnia madlen podoba mi się bardzo Twoje nastawienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
HEJ LilStar jak tam sprawy u krawcowej sie mają????
powiem ci że jeśli to ta sukieneczka to jest prześliczna normalnie boska naprawdę w moim typie...ja miałam sobie podobną kupić na wesele ale ona kosztowała ponad 600zł tylko była różowa więc dałam spokój bo tyle kasy...boska jest serio...a jak ty ją założysz to chyba wszyscy padną do twych stóp ![]() ![]() ![]() buziaczki ![]() Sławka co tam u ciebie i twojej rodzinki ![]() ![]()
![]() |
#203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byłam u krawcowej i za uszycie weźmie 230 zł ![]() ![]() ![]() musze popracować troszke a takiego mam lenia dzisiaj-wczoraj u mnie burza była i jak zawsze problemy z wizażem-a dzisiaj znowu duchota. buziaqki i miłego dzionka Kochana |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
No witam
![]() ![]() ![]() No to fajnie że ci uszyją za tyle...i na jaki kolor się zdecydowałaś??? ja ci powiem że byłabym za różem ![]() ja ci powiem że też wczoraj cały dzień muliłam to przez tą pogodę ..normalnie nic mi się nie chciało...masakra... ![]() a co tam poza tym słychać dobrego ![]() nasza Sławka chyba bardzo zajęta ![]() ![]() miłego dzionka i do wieczorka ![]() buziaczki dziewczynki ps.widzę że avatar zmieniłaś na dzidziusia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() czy Wam też tak wizaż zamula?bo mi okropnie-ładuje się długo ,czasem do połowy postów, a jak cudem załaduje sie cała to nie mogę uruchomic okienka odpowiedzi-wrrrrrr weekend miałam pracowity bo musiałam koleżankę zastapić w pracy na solarium B.miał wczoraj służbę i niestety kontakt telefoniczny praktycznie zerowy a dzsiaj odsypiałam długo bo wczoraj moja mama robiła u mnie na rancho ![]() i obudził mnie telefon-szok moja teściowa zaprosila mnie na obiad-poszłam i było miło a potem pracowałam nad moją opalenizną ![]() zaraz wskakuję pod prysznic, balsamik, jedzonko i spędzę na wizażu wieczorek ![]() mam nadzieję ze będziecie. a co do sukienki-jak krawcowa kupi materiały to wtedy zdecyduję czy turkus czy pomarańcz.różowy odpada bo mam pełną szafę różowiutkich rzeczy ![]() a avatarek-nie mogłam się oprzeć-taki piękny ![]() a Tbie jak minął weekendzik? a Sławce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
ello
witam wszystkich ...po pewnej przerwie..co prawda na wizazu jestem dosc czesto..ale okazje do odpisywania mam tak srednio co 2, 3 dni. Madlen - prosilas o cos wiecej o sobie, zatem: mieszkam w Gdyni, a pracuje w Gdansku jako informatyk - zeby bylo smieszniej na zmiany jak lekarze po 12h [bo to helpdesk], od zeszlego roku szczesliwa mezatka, posiadaczka dwoch kotow (Lamera - nie pytaj skad to imie - no chyba ze chcesz sie posmiac z geeka ![]() W tym tygodniu odliczam tylko zmiany w pracy i godziny do urlopu - ktory zaczyna sie mi juz w ten Pt - a potem hulaj dusza, piekla nie ma...licze na kapiele w rzece i w sloncu, dobre jedzenie mojej ciotki oraz imprezki w Gdansku! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
zazdroscz urlopiku
![]() fajneimionka kociaków- ja mam psa-Rikiego (martina ![]() rok temu zaadoptowałam śłiczną malusią rudą Kotke- Fionę, niestety jak wyszła na spacerek uciekła mi z podwórka i auto ją potrąciło-zmarła-długo rozpaczałam bo zawsze wieczorkiem wskakiwała mi nałóżko i na mnie i udeptywała sobie mnie ![]() ale dobra nie zanudzam ![]() jak po weekendzie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
no cześć Wam dziewczynki kochane
![]() ![]() ja nie mogę już z tym wizażem wogole nie mogę się ![]() no ale póki co jestem...co do zwierzątek to ja im w życiu krzywdy bym nie zrobiła lubię psy ale nie w domku...a kota też mam i ma na imię Bambus tak go mój bratanek nazwał i tak zostało ![]() ![]() ![]() no to LilStar rzeczywiście miałaś pracowity weekend...no ale następny o ile pamiętam to z Panem B ![]() ![]() dziękuję Magdaka 13 za opisanie siebie i twoich zainteresowań...prosimy o więcej.. ![]() a po weekendzie....powiem wam dziewczyny że się działo oj działo się...w skrócie powiem że spotkałam sie z tym gościem od sms-ów....i nie mogę ochłonąć..było świetnie po prostu super...oj nie wiem ale to pierwszy raz mam taki mętlik w głowie.. ![]() ![]() ![]() no już nie przynudzam...teraz kolej na Was ..pisać mi tu szybciutko co u was nowego ![]() buziaczki ![]()
![]() |
#209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i wcale nie przynudzasz ja się nie nastawiam że przyjedzie bo jak mi mówi że przyjedzie to najczęściej nic z tego niestety ![]() ![]() pracowity był ten weekend-nic nie odpoczęłam a teraz zamiast nynać piszę ![]() kładę się bo rano będzie szok mam nadzięję ze jutro wieczorem wizaż mnie nie zawiedzie. będę ok 9 bo musze mamie zrobić pazury a przyjedzie dopiero o 7 buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny!
![]() Coś ostatnio nie mam czasu tu zaglądnąć ale chciałam sie przynajmniej zameldować ![]() No to sie melduję i pędzę do mojej jękoły ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.