Wizażanko jake masz autko?? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Pokaż wyniki sondy: Twoje autko jeździ:
na benzynie 30 73,17%
na ropie 5 12,20%
na benzynie i gazie 6 14,63%
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-11, 10:41   #181
Chlop
Raczkowanie

GG do Chlop
Dot.: Wizażanko jake masz autko??

Renault Megane z dobrym wyposazeniem identyczny jak na zdjeciach. Teraz niestety stoi u mechanika bo jakas kobiete skasowala mi dupcie sory za okresenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg renowka.jpg (99,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg renówka 2.jpg (107,3 KB, 39 załadowań)

Astra
Chlop jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-11, 10:55   #182
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Fiat Bravo 1,2 82KM wersja sportowa
O matko, lain, przecież to moje autko!!! Mam identyczne. Tzn. kolor jest trpszke jasniejszy bo po tym jak go kupiliśmy to cały poszedł do lakiernika, a co Silnik mam tylko większy bo mam 1,6 16V (100KM).

No i przodu nie mam tak obnizonego, ale moze to i lepiej bo i tak już czasami zachaczam wjeżdżajac na krawężnik

A jak Ci sie jeździ? bo mi wspaniale i chyba bym nie oddała mojego bravusia Ja go umyje i zrobie fotki to tu wkleje

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-11, 13:21   #183
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
Silnik mam tylko większy bo mam 1,6 16V (100KM).
a duzo ci pali 1,6? my wlasnie szukalismy 1,2 zeby duzo nie palil i zeby ubezpieczenie bylo tansze

Cytat:
No i przodu nie mam tak obnizonego, ale moze to i lepiej bo i tak już czasami zachaczam wjeżdżajac na krawężnik
hehe na razie mam go jeden dzien, wiec jeszcze nie zdazylam rozwalic niczego na zadnym krawezniku, ale jak sie rozwali to sie najwyzej sciagnie ospojlerowanie (czy jak sie to tam nazywa). moze jak poprzednia wlascicielka nie rozwalila to nie bedzie tak zle

Cytat:
A jak Ci sie jeździ? bo mi wspaniale i chyba bym nie oddała mojego bravusia Ja go umyje i zrobie fotki to tu wkleje
jezdzi sie swietnie. jak wymienimy amortyzatory to pewno bedzie jeszcze lepiej. wszystko dobrze widze (tylko troszke przy skrecaniu slupki przeszkadzaja, ale wiele aut ma ten feler - juz jestem przyzwyczajona po jezdzeniu Lanosem), bardzo dobrze go czuje. pomimo, ze silnik niewielki to auto ma kopa i po autostradzie spokojnie mozna smigac (z AutoCentrum wynika, ze niektorzy tym silniczkiem 190km/h wyciagaja)
mam nadzieje, ze nie beda mnie za czesto gnebic usterki
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-11, 14:08   #184
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
a duzo ci pali 1,6? my wlasnie szukalismy 1,2 zeby duzo nie palil i zeby ubezpieczenie bylo tansze
Mi to autko nie pali jakoś bardzo dużo, ale ja też głuwnie jeżdże po krajowej 1. i rzadko np. stoje w korkach, ale ile dokładnie pali to nie wiem Ubezpieczenie mam w miare ok, bo mam tate współwłaściciela a on ma wszystkie zniżki

Cytat:
Napisane przez lain
hehe na razie mam go jeden dzien, wiec jeszcze nie zdazylam rozwalic niczego na zadnym krawezniku, ale jak sie rozwali to sie najwyzej sciagnie ospojlerowanie (czy jak sie to tam nazywa). moze jak poprzednia wlascicielka nie rozwalila to nie bedzie tak zle
No ja inestety żeby zaparkowac pod szkołą to musze stać na chodniku. No i w zimie zawsze zaspy "przeskakuje". Ale jak Ci ten spoiler nie bedzie przeszkadzał, to zostaw, bo takie jest fajniejsze Ja jeszcze planuje sobie kiedyś tylnie szyby przyciemnieć

Cytat:
Napisane przez lain
jezdzi sie swietnie. jak wymienimy amortyzatory to pewno bedzie jeszcze lepiej. wszystko dobrze widze (tylko troszke przy skrecaniu slupki przeszkadzaja, ale wiele aut ma ten feler - juz jestem przyzwyczajona po jezdzeniu Lanosem), bardzo dobrze go czuje. pomimo, ze silnik niewielki to auto ma kopa i po autostradzie spokojnie mozna smigac (z AutoCentrum wynika, ze niektorzy tym silniczkiem 190km/h wyciagaja)
mam nadzieje, ze nie beda mnie za czesto gnebic usterki
No tak, słupki troche rpzeszkadzają, ale chyba jeszcze nie jechałam autem w którym by mi nie przeszkadzały I fajny jest patent z podnoszeniem siedziska do góry Nareszcie widze gdzie jade Co do kopa to maaaaaaa Cudnie sie rusza szybciutko na światłach i wszystkich zostawia z tyłu Co do prędkości to tata kiedyś "testował" mojego to na 3 biegu wyciągnął 130km/h i mówił ze jeszcze torche luzu było Ale tak 120- 140 km/h to mozna sobie nim tak spokojniutko jechać

Aha, jeszcze jedna rada Bo Twoje autko (zapewne jak im moje) nie ma tego no.....filtra paliwa czy czegoś takiego, wiec moja rada to- TANKUJ SOBIE DOBRE PALIWO Bo ja długo tankowałam na takiej małej stacji i myslałam ze mam coś z autem nie teges a jak zatankowałam na porządnej stacji to po prostu płynie po drodze <dodam ze cena za litr paliwa na obu stacjach była taka sama>
No i jedyne czego mi naprawde i przebardzo brakuje w tym aucie to...KLIMATYZACJA

jak sie nie rozpada to dziś wkleje tu fotki mojego

Stary 2007-05-11, 14:51   #185
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ubezpieczenie mam w miare ok, bo mam tate współwłaściciela a on ma wszystkie zniżki
o wlasnie a powiedz mi jak to jest z tym ubezpieczeniem, bo ja kupilam auto z TZem a trzecim wspolwlascicielem jest moj ojciec tylko po to zebysmy mogli miec jego znizki (on ma wszystkie mozliwe). jak to dziala? wszystkie jego znizki przechodza na nas czy jakos sie to redukuje z naszymi 'zwyzkami'? (mamy po 21 lat, a wiem, ze od 25 roku zycia sa dopiero znizki). w jakich granicach cenowych wychodzi ci ubezpieczenie?

Cytat:
Co do prędkości to tata kiedyś "testował" mojego to na 3 biegu wyciągnął 130km/h i mówił ze jeszcze torche luzu było Ale tak 120- 140 km/h to mozna sobie nim tak spokojniutko jechać
moj TZ wlasnie wczoraj testowal i tez stwierdzil, ze 3 bieg jest swietny w tym aucie wczoraj jechalismy autostrada 150km/h i bylo ok. wiecej nie ryzykowalismy, bo jeszcze tych amortyzatorow nie zrobilismy
dodatkowo swietnie trzyma sie drogi. pewno bardzo pomaga mu w tym to ospojlerowanie i szerokie opony. na zakretach na prawde mozna czuc sie pewnie.

Cytat:
Aha, jeszcze jedna rada Bo Twoje autko (zapewne jak im moje) nie ma tego no.....filtra paliwa czy czegoś takiego, wiec moja rada to- TANKUJ SOBIE DOBRE PALIWO Bo ja długo tankowałam na takiej małej stacji i myslałam ze mam coś z autem nie teges a jak zatankowałam na porządnej stacji to po prostu płynie po drodze <dodam ze cena za litr paliwa na obu stacjach była taka sama>
jeszcze sie nie znam na czesciach wewnetrznych tankuje na BP, bo TZ zbiera tam punkty wczoraj wlalismy mu do pelna 98-ki - tak na dobry poczatek. TZ juz sie nauczyl wlewac dobra benzyne, bo juz na poprzednim aucie nauczyl sie ze czuc roznice
a do tego zafundowalismy mu zloty program na myjni

Cytat:
No i jedyne czego mi naprawde i przebardzo brakuje w tym aucie to...KLIMATYZACJA
my stwierdzilismy, ze bez klimy przezyjemy. nawiewy dosc dobrze dzialaja jak na razie. ja zreszta prawde mowiac wole czasem poczuc wiatr we wlosach niz dziwne powietrze z klimy i przymarzajace stopy (moj ojciec uwielbia zmrazac auto na calego)
Stary 2007-05-15, 18:31   #186
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Witajcie. To ja może się skromnie pochwalę naszym autkiem ( jeszcze nie mam prawka ale dojrzewam ). Mamy z TZ-em Forda Mondeo( 13 lat ), kolor zieleń butelkowa. Autko super, mało pali na trasie, jest obszerne i ma duży bagażnik.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-15, 20:20   #187
ladybird81
Raczkowanie

a ja mam nissana micrę...czerwonego...z ciemnymi tylnymi szybkami i troszke obnizonego....taka sportowa wersja....bardzo go lubie
ladybird81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-15, 20:36   #188
dolare
BAN stały

GG do dolare

ja mam czarnego opla tigre 1.6 16 V 106 KM jest śliczna fajnie się jeździ, ale niestety dużo pali....
dolare jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 18:23   #189
khvila
Raczkowanie

moje kochane "małe" autko czyli ford 150 lariat, rocznik 2004,ma ogromną moc, 300 kucyków i to w nim lubię, ale za to pali jak smok przy silniku 4,7 z początku strasznie bałam się nim jeździć, ale teraz nie zamieniłabym go chyba na nic innego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ulcik025.jpg (45,4 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ulcik 039.jpg (63,4 KB, 122 załadowań)
khvila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-21, 20:00   #190
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Przepraszam ze tak późno odpisuje ale komputer mi sie spalił i ponad tydzien byłam odcieta od neta

Cytat:
o wlasnie a powiedz mi jak to jest z tym ubezpieczeniem, bo ja kupilam auto z TZem a trzecim wspolwlascicielem jest moj ojciec tylko po to zebysmy mogli miec jego znizki (on ma wszystkie mozliwe). jak to dziala? wszystkie jego znizki przechodza na nas czy jakos sie to redukuje z naszymi 'zwyzkami'? (mamy po 21 lat, a wiem, ze od 25 roku zycia sa dopiero znizki). w jakich granicach cenowych wychodzi ci ubezpieczenie?
No własnie tak to chyba jest ze ma sie zniżki taty... ale dokładnie to nie wiem A ile wynosi moje ubezpieczenie to tez nie wiem bo mi to wszystko tata płaci i załatwia...znaczy póki co, bo już niedługo skoncze studia i bede szukać pracy a wtedy zegnajcie pieniążki na paliwo i ubezpieczenie

Cytat:
Napisane przez lain
[moj TZ wlasnie wczoraj testowal i tez stwierdzil, ze 3 bieg jest swietny w tym aucie wczoraj jechalismy autostrada 150km/h i bylo ok. wiecej nie ryzykowalismy, bo jeszcze tych amortyzatorow nie zrobilismy
dodatkowo swietnie trzyma sie drogi. pewno bardzo pomaga mu w tym to ospojlerowanie i szerokie opony. na zakretach na prawde mozna czuc sie pewnie.
Oj takkkk na 3 biegu idzie bosssskooo Tylko ja sobie ostatnio tak srednio moge szybko jeździć bo u nas za dużo nieoznakowanych policyjnych Vectr kursuje
Ja już zrobiłam zdjecia mojemu brumkowi, ale niestety teraz pisze z obcego kompa (znaczy informatyk nam pożyczył ) wiec wkleje później

Cytat:
Napisane przez lain
my stwierdzilismy, ze bez klimy przezyjemy. nawiewy dosc dobrze dzialaja jak na razie. ja zreszta prawde mowiac wole czasem poczuc wiatr we wlosach niz dziwne powietrze z klimy i przymarzajace stopy (moj ojciec uwielbia zmrazac auto na calego)
ja bez klimy wymiękam Nienawidze jeździć z otwartymi szybami bo wtedy jest przeokropny huk w aucie... wiem wiem...to moje wygodniactwo Ale mój tata pytał ostatnio ile kosztowałoby zamontowanie klimy do tego fiacika i powiedziali mu ze... 7 tys.!!!!!!! przecież to prawie tyle co to auto jest warte!!!!!!

Stary 2007-05-21, 20:01   #191
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez dolare Pokaż wiadomość
ja mam czarnego opla tigre 1.6 16 V 106 KM jest śliczna fajnie się jeździ, ale niestety dużo pali....
daj zdjecia, plizzzz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-22, 14:58   #192
rmiecia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewla Pokaż wiadomość
A ja ma Lupo. Lubię swojego lupiśka, bo jest niezawodny (pewnie ja wszystkie VW), choć do najmłodszych nie należy (1999). Obserwowałam go w ubiegłą zimę, pamiętacie mrozy arktyczne i zwały śniegu? Kierowcy luksusowych aut wołali taksówkarzy do odpalenia, na parking chodzili z łopatami, a mój maluszek tylko fruwał nad zaspami. Lubię go, bo jest taki posłuszny i wierny, no po prostu MÓJ.

Cześć!! Też mam lupo, 1998r granat. I też go kocham, jest po prostu boski, no może mógłby mieć więcej koników, bo wolny trochę. Napisz jak ci służy, czy ci się nie psuje. Chociaż ja wierzę w VW. Masz diesla czy benzynkę? Mój to dieselek. Pozrawiam "siostrę" w lupo i szerokich dróg.

Lupo rulez
rmiecia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 10:21   #193
dolare
BAN stały

GG do dolare

Cytat:
daj zdjecia, plizzzz

to wersja zimowa mojego czarnego kocurka. teraz ma aluski
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg forum.jpg (26,0 KB, 172 załadowań)
Stary 2007-05-23, 10:29   #194
Madlaine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khvila Pokaż wiadomość
moje kochane "małe" autko czyli ford 150 lariat, rocznik 2004,ma ogromną moc, 300 kucyków i to w nim lubię, ale za to pali jak smok przy silniku 4,7 z początku strasznie bałam się nim jeździć, ale teraz nie zamieniłabym go chyba na nic innego
uwielbiam Fordy, pewnie dlatego sami z mężem mamy dwa, ostatnio oglądałam potężną terenówkę forda, którą kupili znajomi, czułam się jak w małym samolocie

a poniżej fotki mojego nowego Focusika cudnie mi się nim jeździ, najlepszy kompakt w swojej klasie

Edytowane przez Madlaine
Czas edycji: 2016-06-20 o 21:46
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 17:13   #195
khvila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madlaine Pokaż wiadomość
uwielbiam Fordy, pewnie dlatego sami z mężem mamy dwa, ostatnio oglądałam potężną terenówkę forda, którą kupili znajomi, czułam się jak w małym samolocie

a poniżej fotki mojego nowego Focusika cudnie mi się nim jeździ, najlepszy kompakt w swojej klasie
tez lubie fordy bardzo i swego czasu jezdzilam takim focusikiem co masz, a teraz moim nastepnym fordzikiem bedzie mustang, moje marzenie
Stary 2007-05-24, 08:45   #196
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
to wersja zimowa mojego czarnego kocurka. teraz ma aluski
O jaaaaaaaaaa zakochałam sie Ja też mam w moim autku silnik 1,6 16V i faaajnie sie jeździ

Stary 2007-05-25, 17:20   #197
dolare
BAN stały

GG do dolare

Cytat:
O jaaaaaaaaaa zakochałam sie Ja też mam w moim autku silnik 1,6 16V i faaajnie sie jeździ

gratuluje dobrego wyboru
wyjezdzam do UK i sprzedaje swojego kochanego szóstkowego tygryska 1.6 16 V 96 rocznik... mimo sentymentu teraz zostałam namówiona na e46 bmw -wcześniej jeżdziłam coupejka e36 ze 140 kucykami..... albo na new beetla czarnego...
póki co sesja i muszę ją zdać a potem frunę do Bristolu )
Mądralko, a co to za opisik? co znaczy "5 tyg-> " ?
ciekawska jestem
pozdrowionka
Stary 2007-05-26, 10:50   #198
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
gratuluje dobrego wyboru
wyjezdzam do UK i sprzedaje swojego kochanego szóstkowego tygryska 1.6 16 V 96 rocznik... mimo sentymentu teraz zostałam namówiona na e46 bmw -wcześniej jeżdziłam coupejka e36 ze 140 kucykami..... albo na new beetla czarnego...
póki co sesja i muszę ją zdać a potem frunę do Bristolu )
Mądralko, a co to za opisik? co znaczy "5 tyg-> " ?
ciekawska jestem
pozdrowionka
Mój opis znaczy ze za 5 tyg. powinnam być chuda bo sie bede ważyć...ale oczywiście pewnie nie poszłam ani grama w dół... ehhhh... nie ma to jak sie całe życie odchudzać

Stary 2007-05-29, 17:02   #199
Wisnia
Wtajemniczenie

GG do Wisnia

Cytat:
Napisane przez Katka_krk Pokaż wiadomość
ja zadna rewelacja

Fiat Panda rocznik 2006

Nareszcie Cie znalazlam
juz myslalam ze tu zadnej kierownicy Fiata Pandy nie ma

Ja mam trcohe starsza bo poczatek produkcji, lekko zmodyfikowana ale jezdzi i ma sie bardzo dobrze

Pozdrawiam Pandomaniaczke
Wisnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-31, 17:07   #200
krysiapysia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MoNkA.B Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wy sie poruszacie tak duzymi samochodami ?? Nasz samochodzik to jeep grand cherokee .... ba! raczej mojego meza, w senscie ze on sie nim porusza, bo ja nie moge sie przyzwyczaic, wydaje mi sie, ze nie mieszcze sie w pasach i ze bede zaliczala kazdy kraweznik przy skrecie w prawo (ale obiecuje sobie, ze od wiosny zaczne smigac)
Dlatego ja jezdze i czuje sie o wiele komfortowo w drugim autku (mazda6).
(zarys autek w zalacznikach)
Tez mam Jeepa Grand Cherokee, ktorym sie boje jezdzic! Cale szczescie, ze mam "kierowce", ktore mnie wszedzie nim wozi!
krysiapysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-04, 02:42   #201
dorotkins
Przyczajenie

Witam,dzis ja postanowilam pochwalic sie moim skarbem.Od trzech mscy jestem szczesliwa posiadaczka zlociutkiej CRaVe, Honda CR-V exl ,2.4 L silnik,166 koni plus moja ciezka stopa to niezla kombinacja. Skorzana tapicerka,nawigacja z wmontowana kamera do bezpiecznego cofania,automatyczna skrzynia biegow i wiele innych udogodnien (pelna elekrtryka:szyby,klimatyz acja,podgrzewane siedzenia szesc poduszek powietrznych)Dodam ze dostalam ja w prezencie slubnym od mojego Meza.
Jest to moje pierwsze autko, takie w 100% tylko moje!!! Wczesniej jezdzilam maluszkiem, twingo rodzicow i acura legend.Do najlepszych kierowcow nigdy nie nalezalam,dzisiaj jednak z duma moge powiedziec ze swietnie sobie radze za kolkiem i to na drogach poludniowej Florydy.
A to za sprawa mojego wspanialego nauczyciela!!....Dziekuje Ci moj Mezu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3280008.JPG (82,4 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3280017.JPG (86,5 KB, 248 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3280016.JPG (60,8 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3280019.JPG (95,6 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3280022.JPG (82,1 KB, 213 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3280010.JPG (87,3 KB, 81 załadowań)
dorotkins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-04, 09:44   #202
Myszołapka
Zakorzenienie

przepiękna
Stary 2007-06-04, 22:01   #203
khvila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorotkins Pokaż wiadomość
Witam,dzis ja postanowilam pochwalic sie moim skarbem.Od trzech mscy jestem szczesliwa posiadaczka zlociutkiej CRaVe, Honda CR-V exl ,2.4 L silnik,166 koni plus moja ciezka stopa to niezla kombinacja. Skorzana tapicerka,nawigacja z wmontowana kamera do bezpiecznego cofania,automatyczna skrzynia biegow i wiele innych udogodnien (pelna elekrtryka:szyby,klimatyz acja,podgrzewane siedzenia szesc poduszek powietrznych)Dodam ze dostalam ja w prezencie slubnym od mojego Meza.
Jest to moje pierwsze autko, takie w 100% tylko moje!!! Wczesniej jezdzilam maluszkiem, twingo rodzicow i acura legend.Do najlepszych kierowcow nigdy nie nalezalam,dzisiaj jednak z duma moge powiedziec ze swietnie sobie radze za kolkiem i to na drogach poludniowej Florydy.
A to za sprawa mojego wspanialego nauczyciela!!....Dziekuje Ci moj Mezu
fajniutkie auto, robiłam na takiej crv prawko, no super auto naprawde, fajnie sie nim jezdzi, wygodne
Stary 2007-06-08, 09:29   #204
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Swojego samochodziku nie mam, ale do dyspozycji mam: Daewoo (tak sie to pisze? ) lanosa (chyba 1999r)hatchbacka kolorek grafitowo-zielony (jak dla mnie nieokreslony ), 1.5 silnik, nie mam pojecia ile konikow Pali jak smok (15 litrow! ) i ma zepsuty reczny . Opel Vectra, (1990) 2.0, 116 KM, czerwona, tez hatchback (nie jestem pewna czy dobrze pisze ), ma kopa , niestety ojciec mi prawie nie daje nia jezdzic , fia(u)cik seicento van, (1999r) 1.1 silnik, ilosc konikow nieznana, biale, moge tym malenstwem jezdzic prawie ciagle, bo to samochod mamy a ona barzdo rzadko jezdzi. No i renault clio (1991), 1.2 silnik, 54 KM, kolor-pstrokaty zolc , bardzo sympatyczne autko, ale masakrycznie wg mnie sie prowadzi, nie ma wspomagania, co przy nim troche przeszkadza (seicento tez nie ma ale jest mniejsze (a przynajmniej lzejsze) i tak sie tego nie odczuwa), biegi chodza troche topornie i sprzeglo mi sie czasem zacina (ale tylko mi, nikomu innemu sie tak nie dzieje).

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-08, 11:51   #205
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Pali jak smok (15 litrow! ) i ma zepsuty reczny .

hmmmm moj ojciec ma Lanosa i mu pali jakies 10 (i to przy wlaczonej klimie)
i to z wiekszym silnikiem, bo 1,6.
Stary 2007-06-10, 10:40   #206
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:

hmmmm moj ojciec ma Lanosa i mu pali jakies 10 (i to przy wlaczonej klimie)
i to z wiekszym silnikiem, bo 1,6.

Jak był wyregulowany w salonie daewoo to przez jakies trzy miesiace palil 9-11 (w zaleznosci od jazdy), ale to jakis nieszczesliwy egzemplarz TŻ zaprowadzi do regulacji i sprzeda, bo to nienormalne, że samochód z takim silnikiem tyle palił (vectra ojca pali 11 l [gazu] przy silniku 2.0, lekka różnica jest...)

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-10, 11:05   #207
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Jak był wyregulowany w salonie daewoo to przez jakies trzy miesiace palil 9-11 (w zaleznosci od jazdy), ale to jakis nieszczesliwy egzemplarz TŻ zaprowadzi do regulacji i sprzeda, bo to nienormalne, że samochód z takim silnikiem tyle palił (vectra ojca pali 11 l [gazu] przy silniku 2.0, lekka różnica jest...)
A moze cos ten silnik jest nieszczelny? Co dokladnie reguluja w salonie - bo ja taka niedomyslna jestem

Tez dziwie sie czemu tak wiele pali.

Moj pali 8 litrow miescie (w korkach) a 6 na trasie.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-11, 11:31   #208
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Eh dziewczyny ładnie się nam wątek rozrasta Poprzeglądałam sobie wasze skarby śliczności, zadbane takie - tak trzymać!!
Chciałabym się pochwalić...wreszcie kupiłam Rolleczce felusie tak więc auto obecnie prezentuje się tak:
http://nane.republika.pl/Zdjecia_e9/IMG_6768.jpg
http://nane.republika.pl/Zdjecia_e9/IMG_6770.jpg
http://nane.republika.pl/Zdjecia_e9/IMG_6758.jpg
Jeździ się zupełnie inaczej niż na stalówkach, teraz już się przyzwyczaiłam

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-11, 19:56   #209
Agulekk
Raczkowanie

GG do Agulekk

Witam

moja zabaweczka to Opel Corsa "cabrio" jest moim koffanym autkiem
Stary 2007-06-11, 19:57   #210
Agulekk
Raczkowanie

GG do Agulekk

A pali 8 litrów na mieście - na trasie 6 jest to taki mały pożżżżeracz

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości