|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
| Pokaż wyniki sondy: 73xseks 14 lutego-damy rade?głosujcie | |||
| tak |
|
20 | 7,69% |
| nie |
|
240 | 92,31% |
| Głosujący: 260. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nikt nie donosi , bo nie ma czasu na jedzenie....z obliczeń wychodzi stosunek co 20 min.!!!...no chyba ,że w trakcie podjadają , albo tylko napoje energetyczne...zresztą jak dojdą jutro do siebie to opowiedzą ![]() Cytat:
Cytat:
bo mi sie wydaje ,że chyba 14 lipca , coś chyba ze 3 razy był w tamtym roku
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 73 razy w ciagu jednego dnia-dam rade??
oj Jotek czepiasz sie
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
godz. 23.40 .... został im tylko 1 raz (słownie: JEDEN )
![]() a tam od razu czepiam ... ZAZDROSZCZĘ ... popularności
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-16 o 22:39 Powód: Post pod postem. |
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
ta daaaam!
I nastał koniec całodziennych igraszek i uniesień ![]() Wizażanko,pochwalisz sie czy rekord pobity?????? Bo chyba nie wytrzymamy z ciekawości ![]() Oj jotek przepraszam, że wcześniej Ciebie zacytowałam. Pomyłka Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-16 o 22:40 Powód: Post pod postem. |
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Chyba z powodu "szpagatowego chodu" nie może dojść do komputera
Sorki, odbija mi troche |
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie wytrzymam z ciekawości
![]() Czy ktoś by mógł Mnie utulić do snu!!!!
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
**oncia** widzisz jak to w życiu bywa. Jeśli już decydujemy się być kontrowersyjni, to trzeba mieć twardy tyłek żeby wytrzymać krytykę. Naraziłaś się na kpiny i żarty,ale w imię czego? Osobiście z jednej strony jest mi przykro,że musiałaś w związku z dość zabawnym (choć trochę żenującym) wątkiem przeczytać sporo przykrych słów, ale z drugiej strony wcale, bo nie jesteś małolatką i mogłaś przewidzieć takie reakcje. Żyjesz w tym kraju i wiesz,że tematy seksu nie są tu traktowane w sposób aż tak liberalny i swobodny. Czy to źle? Osobiście sądze,że nie. Wystawianie tej jakże intymnej części naszego życia na forum publicum w takiej formie, obdziera ją z tej otoczki słodkiej tajemnicy i staje się zwykłą czynnością fizjologiczną. Oczywiście masz prawo mysleć inaczej ale to nie zmieni faktu, że głupio się to wszystko potoczyło, ale sporo w tym twojej winy. Życzę szczęśliwego i satysfakcjonującego pożycia z tż
I intensywnego,nie tylko z okazji walentynek, bo przecież sex to samo zdrowie
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
noo..ja czekam na wynik
![]() jeśli się uda to będzie to przypadek niespotykany dotąd na polu medycyny
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
oncia nie chce sie pochwalić bo pewnie nie ma czym
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Ojojoj coś mi się zdaje, że autorka wątku jest w stanie conajmniej opłakanym... Przynajmiej od pasa w dół.
Smutne musi być spędzanie walentynek tylko na liczeniu ile to razy będzie się kochać. Wolę 4 razy ale takie heeeeeeeej (...and shake it all about- była taka piosenka ale nie wiem czy tak dokładnie brzmiała )
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
pięknie ujęte..."tak piekny i wystepujacy raz w roku dzien"....a tak na marginesie , który dzień występuje w roku najwięcej razy????
bo mi sie wydaje ,że chyba 14 lipca , coś chyba ze 3 razy był w tamtym roku [/quote]dobrze wiesz o co mi chodzilo...a ty to co?? jakas matka teresa??
|
#192 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
eh, nie doczekamy się chyba podania wyniku, szkoda
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
W wiadomościach podawali, że wczoraj (w jakimś polskim mieście) w szpitalu hospitalizowali parę kochanków, gdyż nie mogli się rozłączyć...
więcej szczegółów nie podali.
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Pisze dopiero dziś bo nie miałam czasu wchodzic na gg.. wybaczcie ten haniebny czyn ale wolałam ten czas spedzic ze swoim TZtem niz z Wami Hehe, rekord świata nie został pobity, ale swój pobilismy.. Było cudownie Mysle, ze ilość nikogo tu nie interesuje, bo i tak watek ten nie został założony po to, by dzielić sie rekordami. Teraz widze przynajmniej jak niewiele trzeba, by ludzie pokazali swoja prawdziwa twarz... tak sie zastanawiam jak to jest... Jednym pomagacie, wspieracie, pomagacie znalesc zaginione osoby, doradzacie tym, którzy chca popełnic samobojstwo bo nie zalezy im na zyciu i wogole.. A nie zastanawiacie sie ani przez chwile ze mnie tez mogliscie zranic... Bezsensownosc watku nie upowazniła was moim zdaniem do tego.. pozwole zacytowac sobie kilka: MalinezjaChyba z powodu "szpagatowego chodu" nie może dojść do komputera Sorki, odbija mi troche TheCuteOneI jak tam Oncia rozgrzewasz pochwe? przepraszam, wiem to bylo drune ale musialam trzymam kciuki ![]() Takie wasze "sorki" czy "wiem, to było durne ale musiałam" świadczy o was, nie o mnie... Nie wiem po co to wogole napisałyscie?? Zeby nie dostac punktów karnych czy jak??Jakies wyrzuty sumienia, czy jak?? Dajcie spokoj... Ktos tu napisał, ze zapewne dostałam silnej motywacji zeby dojsc do 73 wiec tłumacze- watek ten nie został załozony na powaznie..i nie to było celem moich walentynekJedno wiem na pewno-wasze chamstwo zapamietam na długo. A teraz taka cos do wszystkich tych, którzy chcieli byc śmieszni moim kosztem -- DZIĘKUJĘ..
/ "Każda minuta zycia jest wyjatkowa-nie zdasz sobie z tego sprawy, dopóki nie bedzie ona Twoja ostatnią"/ 18-02-07 63kg.. kiedy 55?? zobaczymy:Phttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173457- ZAPRASZAM |
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
OJjjj, już nie chce Mi sie tego komentować.Teraz My wszyscu jesteśmy bee, fuj, i należy nam sie aty aty.Prowokacja, teraz żal za grzechy.Mimo wszystko gratuluje udanych Walentynek.
|
#197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mi się wydaje , że teraz tak mówisz że wątek został założony nie na poważnie. ALe nie ważne...
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Nikt nikogo nie prosił o jakiekolwiek komentarze...
Moze wam sie wydawac co chcecie..mi to obojetne, napisalam co mysle, szczerze, i nie mam zamiary JUZ tłumaczyc sie z kazdego słowa... Swoja droga to tez troche o was swiadczy, bo nie wierzycie w szczerosc tylko robicie jakies głupie insynuacje, Bóg sam wie po co..
/ "Każda minuta zycia jest wyjatkowa-nie zdasz sobie z tego sprawy, dopóki nie bedzie ona Twoja ostatnią"/ 18-02-07 63kg.. kiedy 55?? zobaczymy:Phttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173457- ZAPRASZAM |
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#200 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Tymczasowo zamykam wątek, myślę, że zostanie omówiony w gronie moderatorów.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

masz u mnie mega wsparcie - w razie prosby o awans ( u Matki Pomadki oczywiście )

...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)