Adipex retard - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 08:23   #181
ewunia830
Raczkowanie

Dot.: Adipex retard

czesc laseczki
nie wytrzymałam i się zważyłam TO DZIAŁA !!!! no i plus moje wymyślanki jedzeniowe i wygibasy na dywanie

waga początkowa z soboty 83,5 kg
waga dzisiejsza 79,7 kg
co daje 3,8 kg mniej ! już nie ma tej wstrętnej ósemki z przodu !
wydaje mi się takim spokojnym chudnięciem jak na 5 dni co nie?

dzięki dziewczyny za info o antybejbi, póki co jakoś nie koliduje jedno z drugim więc będę spokojnie barć sobie

i woda ... czy wy też pijecie 2 litry wody ?? jak nie więcej bo dochodzą zielone herbatki i kurde mleko
jakiś mam dziwny smak że mleka mi się chce
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 15:35   #182
allesandria
Przyczajenie

Witam Was wszystkie ja też mam taką nadzieję, że ktoś mi pomoże schudnąć

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

słyszałam o cudownych właściwościach i czytam tutaj z zapałem o efektach
allesandria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 18:52   #183
donia8211
Przyczajenie

dzewczyny ja zaczełam od 15 lutego z waga 81,5 a dzisiaj się ważyłam i mam 78,8 prawie nic nie jem mam nadzieje że wytrzymam!!!! mój cel to 70 kg conajmniej
donia8211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 19:33   #184
ruuda223
Przyczajenie

powodzenia!! obyś tylko dostała 100% oryginalny adipex ja się bede ważyła co 14 dni...[/QUOTE]

Dziękuje przyda się, dzisiaj jest drugi dzień mojego brania i jak na razie to większych zmian nie widzę w moim rytmie, piję wodę ale ja i przed Adipexem dużo piłam także tu nie widzę różnicy, wczoraj jedynie czułam zgagę w przełyku i nie wiem czy to może być od tego a poza tym staram się przerzucić na większą ilość białka tak na wszelki wypadek.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Z tego co porównywałam z moją sąsiadką która kupywała Adipex w Czechach to dostałam oryginalny środek, i nie wytrzymałam dzisiaj i się zważyłam i ku mojemu zdziwieniu to ujrzałam kilo w dół tylko nie wiem czy to możliwe już po jednym dniu czy może moja waga coś mnie oszukuje ...
ruuda223 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 20:46   #185
ewunia830
Raczkowanie

ruuda223 możliwe możliwe o ile dużo siusiasz
ja tak mam że sikam dalej niz widzę ale to przez to że też mega dużo piję
i tak se dzisiaj myślałam że te moje kg które spadły do właśnie woda ze mnie zeszła chyba

a w ogóle mam takie jakby gardło zaciśnięte - dziwne uczucie trochę bo przez to jedzenie jakieś drewniane jest a i tak je wmuszam
Stary 2012-02-22, 21:03   #186
czarnulka_52
Przyczajenie

Smile Dot.: Adipex retard

Dziewczyny, bardzo proszę o namiar na sprawdzone Adi. Ok. 6 lat temu było łatwiej o oryginał a efekty były u mnie rewelacyjne. Tabletkę brałam najpóźniej do godz 10 bo później miałam kłopot ze spaniem w nocy. Gdy miałam planowaną danego dnia imprezę z dobrym jedzeniem tabletki nie brałam. Pić dużo nie lubię ale wtedy chciało mi się bardzo pić łącznie z zimnym mlekiem. Wzięłam wtedy tylko 2 listki tabl. bo osiągnęłam wagę którą chciałam. Kilka lat trzymałam linię uważając na słodycze i pieczywo ale teraz już nie mogę na siebie patrzeć. Proszę o pomoc!
czarnulka_52 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 23:43   #187
ruuda223
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ewunia830 Pokaż wiadomość
ruuda223 możliwe możliwe o ile dużo siusiasz
ja tak mam że sikam dalej niz widzę ale to przez to że też mega dużo piję
i tak se dzisiaj myślałam że te moje kg które spadły do właśnie woda ze mnie zeszła chyba

a w ogóle mam takie jakby gardło zaciśnięte - dziwne uczucie trochę bo przez to jedzenie jakieś drewniane jest a i tak je wmuszam
Nie ukrywam że łazienkę odwiedzam częściej niż zwykle, co do tego gardła to mam podobnie, nie chce się fakt (bynajmniej mi) ale coś jeść muszę ale to tylko tak jem dla "formalności", a u mnie jeszcze chyba działa przeciw sennie bo już ta godzinka a ja wypoczęta i spać się nie chce ...
ruuda223 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 09:03   #188
nikunia21
Raczkowanie

Witam was kochane
Ale nas tu dużo

U mnie bez zmian i tak monotonnie, jestem przed @ wiec:
--------------------apetyt-------------------------
--------------------wzdęcia------------------------
----------------brzuch jak balon-------------------
-----------------------------------------------

Życzę wszystkim powodzenia............:cm ok:

p.s. Do dziewczyn , które kupują Adi z netu ile płacicie?
26.01.12-65,3kg
14.02.12-64,7kg

cel 1 : ..............-60kg
nikunia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 14:06   #189
jusinka83
Przyczajenie

Witam koleżanki
Od 2 lat próbuję schudnąć - bez efektu. Ważę już 84 kg przy wzroście 164 cm. Już wszystkie diety przerobiłam. Kupiłam sobie ostatnio tabletki...... miał być cud....a przybrałam na wadze.
MAM DOSYC!!! Poważnie zaczęłam myśleć o adipex.

Czy jeśli znajdę lekarza, który przepisze mi adi, to kupię to wyłącznie w Czechach? Czy w aptekach w Czechech nasze polskie recepty są do wykupienia? Szkoda, że o namiarach niczego nie można się dowiedzieć a ile w ogóle kosztują te tabletki?

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

A mam jeszcze pytanie:
czy w razie jakichkolwiek badań, nie wyjdzie w organiżmie jakies ustrojstwo....nielegalne?

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Czy któraś z was chudnie, mimo braku ćwiczeń? Bo nie za bardzo mam czas i łudzę się, że sam adi wystarczy

Edytowane przez jusinka83
Czas edycji: 2012-02-23 o 12:10
jusinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 14:29   #190
Dareczka86
Raczkowanie

Ja uważam, że bez ćwiczeń nie ma żadnych extra wyników. Kilka kilo (może) na minusie i tyle. Jeżeli się nastawia na cudowne działanie samego adika, to proponuję 100% tańszy sposób. Zaszycie ust!

WYTRWAĆ NA DICIE DZIŚ
Dareczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 14:39   #191
jusinka83
Przyczajenie

No tak, zgadzam się. Ale z drugiej strony nikt mi nie powie,że wszyscy tak skrupulatnie ćwiczą....a jednak....... chudną
Stary 2012-02-23, 17:28   #192
BlueLagoo
Przyczajenie

Witam forumowiczki
jestem zainteresowana kupnem opakowania adipexu retard oryginalnego oczywiście. Proszę o konkretne info na maila, będę wdzięczna.
Pozdrawiam
BlueLagoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:53   #193
donia8211
Przyczajenie

ja wykupowałam w czechach na polską recepte teraz w lutym i za 100 tabletek płaciłam 804 korony dokładnie ale z tego co widzę to jak się chce kupic przez internet to wychodzi drożej. Jeśli chodzi o efekty to napewno sama tabletka cudów nie zdziała tylko trzeba przejśc na jakąś solidna dietę.
Stary 2012-02-23, 20:22   #194
allesandria
Przyczajenie

heh hej a jeżeli poproszę lekarza żeby wypisał mi receptę na ten cudowny specyfik to ile w przeliczeniu na PLN KOSZTUJE i czy przez jakąś aptekę on-line zakupię. Kurcze nie mam dużo bardzo do zrzucenia ale trochę wypadałoby
Stary 2012-02-23, 20:33   #195
allesandria
Przyczajenie

OOO nie potrafię tutaj ogarnąć jak mam pisać na forum

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

chciałam zapytać czy jak lekarz przepisze mi receptę to można on-line zakupić ??? i ile w przeliczeniu na PLN BĘDZIE TO MNIE KOSZTOWAĆ???

Ach tak marzy mi się 53 kg jak kiedyś

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

nie ogarniam tych postów

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

DONIA czyli ok 133 zł za 100 tabletek?

Edytowane przez allesandria
Czas edycji: 2012-02-23 o 20:28

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 21:36   #196
nikunia21
Raczkowanie

Co do ćwiczeń, szczerze - to na początku było mi ciężko, ale wiedziałam , ze jak chociaż trochę, to już coś to da i nie mordowałam i nie morduje się do teraz, bo nie mam kondycji i szybko się męczę. Wyszukałam sobie na YT krótkie filmiki kardio i trochę na pupcię i brzuszki No i zakupiłam orbiterek i tak sobie w trakcie filmu ćwiczę coś tam na pewno skutkuje (mam nadzieję)............
26.01.12-65,3kg
14.02.12-64,7kg

cel 1 : ..............-60kg
nikunia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 23:27   #197
Gabi78r
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez allesandria Pokaż wiadomość
OOO nie potrafię tutaj ogarnąć jak mam pisać na forum

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

chciałam zapytać czy jak lekarz przepisze mi receptę to można on-line zakupić ??? i ile w przeliczeniu na PLN BĘDZIE TO MNIE KOSZTOWAĆ???

Ach tak marzy mi się 53 kg jak kiedyś

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

nie ogarniam tych postów

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

DONIA czyli ok 133 zł za 100 tabletek?
Witam!!! Jestem tu nowa ale czytam forum już dłuższy czas...ta cena którą tu podajesz jest rewelacyjna może ktoś by mi podał namiar prywatnie oczywiście ...wiem że jestem nowa to i brak zaufania do mnie ale ja naprawdę potrzebuje pomocy nie moge już patrzeć na siebie .Po urodzeniu dwóch "szkrabków" kochanych oczywiście moje ciało się trochę rozeszło może ktoś pomoże Pozdrawiam
Gabi78r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 08:10   #198
ewunia830
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnulka_52 Pokaż wiadomość
..... Pić dużo nie lubię ale wtedy chciało mi się bardzo pić łącznie z zimnym mlekiem. ...
no właśnie i ja mam ciągle ochotę na zimne mleko takie prosto z lodówki z kartonika ! dziwne .... i ciągle mnie zastanawiające czemu tak ...

Cytat:
Napisane przez ruuda223 Pokaż wiadomość
....ale coś jeść muszę ale to tylko tak jem dla "formalności", a u mnie jeszcze chyba działa przeciw sennie bo już ta godzinka a ja wypoczęta i spać się nie chce ...
heheh dla formalności

śniadanko jem ja tak bez wmuszania, ale też nie tak żebym jakoś specjalnie głodna była około godz. 8 ( dzisiaj przykładowo 4 bryłki szpinaku usmażonego na wodzie z jajkiem i kromka ziarenkowego chlebka ), tabletka o 10:30 mniej więcej i zapominam o jedzeniu, wieczorem witaminki i activia, bo jakoś ciężko w :wc: z rana i ot tyle
a jak w pracy jedzą jakieś smakołyki to nawet mnie to nie wzrusza a raczej zapach trochę drażni też tak macie ?
Stary 2012-02-24, 08:59   #199
jusinka83
Przyczajenie

Oj....tak mi się marzy adi...że szok. Duża bym dała, żeby go zdobyć. Oryginalny oczywiście. Uważam, że jeśli już zacznie się brać adi, to motywacja do ćwiczeń sama się włączy. Jak myślicie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-24, 12:15   #200
donia8211
Przyczajenie

Tak, w przeliczeniu na polskie to będzie ok 133zł przyznaje, jak łykam adipex to mam motywacje duża do tego żeby nie jeśc ,zawsze pomyśle że jeżeli juz sie truje tabletkami to szkoda zeby to poszło na marne Tabl łykam po 10. Rano jem dwie kromki wasy i popołudniu też jeszcze coś małego przekąsze i więcej nic.nie miewam napadów głodu, napewno dużo robi też to że mam już skurczony żołądek. tylko najgorsze jest to że mam niekiedy ochote na słodkie baaardzo!!!! ale jakoś sie powstrzymuje
Stary 2012-02-24, 19:49   #201
indi55
Przyczajenie

Długo nie pisałam choć czytałam wszystkie posty.Adipex mam orginalny-i stwierdzam na 100%-na mnie absolutnie nie działa.Brałam meridię,po pierwsze power był nie z tej ziemi-o 5 rano oczy szeroko otwarte i mega chęć do działania.Raz że jeść w ogóle mi się nie chciało-mogłam cały dzień na jogurcie,dwa że chęć do ćwiczeń niebywała(codziennie 30 min.rower stacjonarny,2 razy w tyg.siłka po godzinie+ tenis ziemny 2 razy po godzinie) to schudłam48 kg.Niestety,po 2 latach myślałam,że jestem the best-...i to bład +20 kg.Powiedzcie kochane,czy coś oprócz adika,odchudza???Jestem zrozpaczona-wiosna za pasem ,a ja jak piggi-i zjeść mołabym dosłownie koryto,jakby przy mnie postawili>>>S.O.S!!!!!
indi55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 20:19   #202
ewunia830
Raczkowanie

a ze mną nie wiem co się dzieje bo śpię na stojąco ! chyba nie tak powinno być ?
no i kawę normalnie mogę wypić co przy zelixie po kawie mnie roznosiło ...

a wy jak macie ?

Edytowane przez ewunia830
Czas edycji: 2012-02-24 o 20:24
Stary 2012-02-24, 20:47   #203
Arletasa
Wtajemniczenie

Cytat:
a ze mną nie wiem co się dzieje bo śpię na stojąco ! chyba nie tak powinno być ?
no i kawę normalnie mogę wypić co przy zelixie po kawie mnie roznosiło ...

a wy jak macie ?
Wzięłam o godz 12 ,a o godz 18 oglądając tv zasnęłam.Faktycznie zelixa miała na mnie mocniejsze działanie.
blog
Arletasa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 21:11   #204
allesandria
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez donia8211 Pokaż wiadomość
Tak, w przeliczeniu na polskie to będzie ok 133zł przyznaje, jak łykam adipex to mam motywacje duża do tego żeby nie jeśc ,zawsze pomyśle że jeżeli juz sie truje tabletkami to szkoda zeby to poszło na marne Tabl łykam po 10. Rano jem dwie kromki wasy i popołudniu też jeszcze coś małego przekąsze i więcej nic.nie miewam napadów głodu, napewno dużo robi też to że mam już skurczony żołądek. tylko najgorsze jest to że mam niekiedy ochote na słodkie baaardzo!!!! ale jakoś sie powstrzymuje
Ach ja to mogłabym słodkie non stop...jak się wkurzę to zapycham się czym się da, no a potem kac...że się tyle wchłonęło Naprawdę potrzeba bardzo silnej woli, żeby
po 1 nie jeść słodyczy,
po 2 chleba
po 3 tylko jogurty zamiast śmietany
po 4 be są ziemniaki, ryż i makaron
i najważniejsze jeść tylko do 18 !!!
Tym sposobem zeszłam z 86 do 60 i jeszcze z 5 mi zostało...ale stanęło i w dół ani myśli z tendencjami w porywach do góry
+2 i tak stoję i walczę ..
Ale sobie przemyślałam i na razie jeszcze sobie poczekam do wiosny może ciepło mnie trochę wytopi
Tak wogóle to myślałam , że Adi to bez recepty jest w Czechach a to nielegalne zakupić przez neta...więc dziękuję bardzo
Kiedyś próbowałam i Meridii i Zeliksy i po 1 ciąży właśnie dzięki Meridii schudłam ale po 2 ciąży już tylko stanowczością i tym punktom co powyżej. Naprawdę działa ...nie tak szybko jak reszta specyfików ale działa...tylko ten stop mnie wkurza ale to może dlatego ,że po operacji dystektomii jestem więc nie ruszam się za dużo.
Moje postanowienie to Yoga od marca i mam nadzieję, że mi się uda pokonać ten kryzys wagowy

Edytowane przez allesandria
Czas edycji: 2012-03-06 o 10:08
Stary 2012-02-24, 22:01   #205
18ilove8
Przyczajenie

Czesc wszystkim

Wlasnie za czelam odchudzanie z Adim zaczelam od srody 22/02/12 z waga 90kg a dzis 88kg chyba jest ok w lipcu wazylam 68kg i marze o tej wadze jest mi z tym nadbagarzem naprawde ciezko...ale mam zapal i checi do cwiczen i niesamowita energie.....mam nadzieje ze osiagne swoj cel pozdrawiam
18ilove8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 22:11   #206
18ilove8
Przyczajenie

witam wszystkich
Od srody 22/02/2012 zaczelam odchudzanie z adim z waga 90kg i dzisiaj waga 88kg mysle ze jest ok, czuje sie dobrze mam duzo energi i pije multum wody w lipcu tego roku wazylam 68kg i chcialabym powrocic do tej wagi bo naprawde jest mi ciezko z tym nadbagazem pozdrawiam
18ilove8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 07:58   #207
ewunia830
Raczkowanie

allesandria gratuluję
a joga wpływa na odchudzanie też ? myślałam że to tylko rozciąganie hmmm

moja waga mnie dzisiaj zmroziła !!!!!!staje, pacze, 80,1
ale wydaje mi się że to dlatego że jestem przed @, do swojego biustu się dotknąć nie mogę ! i czuję się jak beczułka, też tak już ze sto lat nie miałam
ale bilans tygodnia na adipexie i tak dobry - 3,4kg

Edytowane przez ewunia830
Czas edycji: 2012-02-25 o 08:00 Powód: literówka
Stary 2012-02-25, 09:34   #208
allesandria
Przyczajenie

Cytat:
allesandria gratuluję
a joga wpływa na odchudzanie też ? myślałam że to tylko rozciąganie hmmm

moja waga mnie dzisiaj zmroziła !!!!!!staje, pacze, 80,1
ale wydaje mi się że to dlatego że jestem przed @, do swojego biustu się dotknąć nie mogę ! i czuję się jak beczułka, też tak już ze sto lat nie miałam
ale bilans tygodnia na adipexie i tak dobry - 3,4kg
ewunia830 Joga ogólnie wpływa na organizm ćwiczyłam pilates i jogę ale teraz po operacji mogę tylko jogę Wpływa ogólnie na organizm bardzo dobrze, to nie tylko rozciąganie ale i też budowanie gorsetu mięśniowego, lepsza przemiana materii i co najważniejsze wyciszenie W dniu codziennym chyba nam wszystkim tego brakuje, biorąc pod uwagę specyfikę mojego zawodu portrecistki, siedzenie na 4 literach i praca non stop 6-7 dni w tygodniu nie sprzyja zrzuceniu wagi no chyba że oporządzenie dwójeczki dzieciorów i męża Chcę znowu poczuć lekkość przy chodzeniu i nie myślerć bez przerwy o jedzeniu. Przy odchudzaniu najważniejsze jest pokonanie tego wewnętrznego głosu zmuszającego do zajadania stresów...tu tkwi problem i zarazem przyczyna większości nabytych kg ( nie wspominając ciąży oczywiście i wieku i zaburzonych hormonów)
Po kilku dniach Mojej diety człowiek gdzieś tam wyłącza ten wewnętrzny głos ale w chwilach zmęczenia i braku równowagi emocjonalnej...lodówka wydaje się najlepszym przyjacielem-wrogiem ;P
Stary 2012-02-25, 12:47   #209
ewunia830
Raczkowanie

hmmm dziewczyny , wymyśliłam właśnie że może by spróbować sibutril albo slimex bo adipexu zakupiłam tylko 20 tbl. na próbę w sumie jest mi na nim ok, kurde sama nie wiem czy kupić kolejne 20 tabletek i zobaczyć efekt po około miesiącu i nie mieszać czy co bo wkurza mnie że taka śnięta jak ryba jestem
chyba z nudów wymyślam jednak .....
Stary 2012-02-25, 15:22   #210
waterlove
Przyczajenie

hej , mam pytanie nie dałabyś rady załatwić recepty?
do Czech mogę zajechać , tylko niestety brak recepty
a bardzo potrzebuję
waterlove jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości