![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Adipex retard
czesc laseczki
![]() nie wytrzymałam i się zważyłam ![]() ![]() waga początkowa z soboty 83,5 kg ![]() waga dzisiejsza 79,7 kg co daje 3,8 kg mniej ! już nie ma tej wstrętnej ósemki z przodu ! wydaje mi się takim spokojnym chudnięciem jak na 5 dni co nie? dzięki dziewczyny za info o antybejbi, póki co jakoś nie koliduje jedno z drugim więc będę spokojnie barć sobie i woda ... czy wy też pijecie 2 litry wody ?? jak nie więcej bo dochodzą zielone herbatki i kurde mleko jakiś mam dziwny smak że mleka mi się chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
Witam Was wszystkie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- słyszałam o cudownych właściwościach i czytam tutaj z zapałem o efektach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
dzewczyny ja zaczełam od 15 lutego z waga 81,5 a dzisiaj się ważyłam i mam 78,8 prawie nic nie jem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
powodzenia!! obyś tylko dostała 100% oryginalny adipex
![]() Dziękuje przyda się, dzisiaj jest drugi dzień mojego brania i jak na razie to większych zmian nie widzę w moim rytmie, piję wodę ale ja i przed Adipexem dużo piłam także tu nie widzę różnicy, wczoraj jedynie czułam zgagę w przełyku i nie wiem czy to może być od tego a poza tym staram się przerzucić na większą ilość białka tak na wszelki wypadek. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Z tego co porównywałam z moją sąsiadką która kupywała Adipex w Czechach to dostałam oryginalny środek, i nie wytrzymałam dzisiaj i się zważyłam i ku mojemu zdziwieniu to ujrzałam kilo w dół tylko nie wiem czy to możliwe już po jednym dniu czy może moja waga coś mnie oszukuje ... |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
ruuda223 możliwe możliwe o ile dużo siusiasz
ja tak mam że sikam dalej niz widzę ale to przez to że też mega dużo piję i tak se dzisiaj myślałam że te moje kg które spadły do właśnie woda ze mnie zeszła chyba a w ogóle mam takie jakby gardło zaciśnięte - dziwne uczucie trochę bo przez to jedzenie jakieś drewniane jest a i tak je wmuszam |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny, bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane
![]() Ale nas tu dużo ![]() U mnie bez zmian i tak monotonnie, jestem przed @ wiec: --------------------apetyt------------------------- --------------------wzdęcia------------------------ ----------------brzuch jak balon------------------- ---------------------- ![]() Życzę wszystkim powodzenia............:cm ok: p.s. Do dziewczyn , które kupują Adi z netu ile płacicie?
#189 |
Przyczajenie
|
Witam koleżanki
![]() Od 2 lat próbuję schudnąć - bez efektu. Ważę już 84 kg przy wzroście 164 cm. Już wszystkie diety przerobiłam. Kupiłam sobie ostatnio tabletki...... miał być cud....a przybrałam na wadze. MAM DOSYC!!! Poważnie zaczęłam myśleć o adipex. Czy jeśli znajdę lekarza, który przepisze mi adi, to kupię to wyłącznie w Czechach? Czy w aptekach w Czechech nasze polskie recepty są do wykupienia? Szkoda, że o namiarach niczego nie można się dowiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- A mam jeszcze pytanie: czy w razie jakichkolwiek badań, nie wyjdzie w organiżmie jakies ustrojstwo....nielegalne? ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Czy któraś z was chudnie, mimo braku ćwiczeń? Bo nie za bardzo mam czas i łudzę się, że sam adi wystarczy ![]()
początek ![]() ![]() musi być 55 kg ![]() Edytowane przez jusinka83 Czas edycji: 2012-02-23 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Ja uważam, że bez ćwiczeń nie ma żadnych extra wyników. Kilka kilo (może) na minusie i tyle. Jeżeli się nastawia na cudowne działanie samego adika, to proponuję 100% tańszy sposób. Zaszycie ust!
![]()
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
No tak, zgadzam się. Ale z drugiej strony nikt mi nie powie,że wszyscy tak skrupulatnie ćwiczą....a jednak....... chudną
![]()
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
Witam forumowiczki
![]() jestem zainteresowana kupnem opakowania adipexu retard oryginalnego oczywiście. Proszę o konkretne info na maila, będę wdzięczna. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
ja wykupowałam w czechach na polską recepte teraz w lutym i za 100 tabletek płaciłam 804 korony dokładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
heh hej a jeżeli poproszę lekarza żeby wypisał mi receptę na ten cudowny specyfik to ile w przeliczeniu na PLN KOSZTUJE i czy przez jakąś aptekę on-line zakupię. Kurcze nie mam dużo bardzo do zrzucenia ale trochę wypadałoby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
OOO nie potrafię tutaj ogarnąć jak mam pisać na forum
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- chciałam zapytać czy jak lekarz przepisze mi receptę to można on-line zakupić ??? i ile w przeliczeniu na PLN BĘDZIE TO MNIE KOSZTOWAĆ??? Ach tak marzy mi się 53 kg ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- nie ogarniam tych postów ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- DONIA czyli ok 133 zł za 100 tabletek? Edytowane przez allesandria Czas edycji: 2012-02-23 o 20:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Co do ćwiczeń, szczerze - to na początku było mi ciężko, ale wiedziałam , ze jak chociaż trochę, to już coś to da i nie mordowałam i nie morduje się do teraz, bo nie mam kondycji i szybko się męczę. Wyszukałam sobie na YT krótkie filmiki kardio i trochę na pupcię i brzuszki
![]()
#197 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
śniadanko jem ja tak bez wmuszania, ale też nie tak żebym jakoś specjalnie głodna była około godz. 8 ( dzisiaj przykładowo 4 bryłki szpinaku usmażonego na wodzie z jajkiem i kromka ziarenkowego chlebka ), tabletka o 10:30 mniej więcej i zapominam o jedzeniu, wieczorem witaminki i activia, bo jakoś ciężko w :wc: z rana ![]() a jak w pracy jedzą jakieś smakołyki to nawet mnie to nie wzrusza a raczej zapach trochę drażni też tak macie ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
Oj....tak mi się marzy adi...że szok. Duża bym dała, żeby go zdobyć. Oryginalny oczywiście. Uważam, że jeśli już zacznie się brać adi, to motywacja do ćwiczeń sama się włączy. Jak myślicie?
#200 |
Przyczajenie
|
Tak, w przeliczeniu na polskie to będzie ok 133zł
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
Długo nie pisałam choć czytałam wszystkie posty.Adipex mam orginalny-i stwierdzam na 100%-na mnie absolutnie nie działa.Brałam meridię,po pierwsze power był nie z tej ziemi-o 5 rano oczy szeroko otwarte i mega chęć do działania.Raz że jeść w ogóle mi się nie chciało-mogłam cały dzień na jogurcie,dwa że chęć do ćwiczeń niebywała(codziennie 30 min.rower stacjonarny,2 razy w tyg.siłka po godzinie+ tenis ziemny 2 razy po godzinie) to schudłam48 kg.Niestety,po 2 latach myślałam,że jestem the best-...i to bład +20 kg.Powiedzcie kochane,czy coś oprócz adika,odchudza???Jestem zrozpaczona-wiosna za pasem ,a ja jak piggi-i zjeść mołabym dosłownie koryto,jakby przy mnie postawili>>>S.O.S!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
a ze mną nie wiem co się dzieje bo śpię na stojąco ! chyba nie tak powinno być ?
no i kawę normalnie mogę wypić co przy zelixie po kawie mnie roznosiło ... a wy jak macie ? Edytowane przez ewunia830 Czas edycji: 2012-02-24 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
Wzięłam o godz 12 ,a o godz 18 oglądając tv zasnęłam.Faktycznie zelixa miała na mnie mocniejsze działanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() po 1 nie jeść słodyczy, po 2 chleba po 3 tylko jogurty zamiast śmietany po 4 be są ziemniaki, ryż i makaron i najważniejsze jeść tylko do 18 !!! Tym sposobem zeszłam z 86 do 60 i jeszcze z 5 mi zostało...ale stanęło i w dół ani myśli z tendencjami w porywach do góry +2 i tak stoję i walczę .. Ale sobie przemyślałam i na razie jeszcze sobie poczekam do wiosny może ciepło mnie trochę wytopi ![]() Tak wogóle to myślałam , że Adi to bez recepty jest w Czechach a to nielegalne zakupić przez neta...więc dziękuję bardzo ![]() Kiedyś próbowałam i Meridii i Zeliksy i po 1 ciąży właśnie dzięki Meridii schudłam ale po 2 ciąży już tylko stanowczością i tym punktom co powyżej. Naprawdę działa ...nie tak szybko jak reszta specyfików ale działa...tylko ten stop mnie wkurza ale to może dlatego ,że po operacji dystektomii jestem więc nie ruszam się za dużo. Moje postanowienie to Yoga od marca i mam nadzieję, że mi się uda pokonać ten kryzys wagowy ![]() Edytowane przez allesandria Czas edycji: 2012-03-06 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
Czesc wszystkim
![]() Wlasnie za czelam odchudzanie z Adim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich
Od srody 22/02/2012 zaczelam odchudzanie z adim z waga 90kg i dzisiaj waga 88kg mysle ze jest ok, czuje sie dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
allesandria gratuluję
![]() a joga wpływa na odchudzanie też ? myślałam że to tylko rozciąganie hmmm moja waga mnie dzisiaj zmroziła !!!!!!staje, pacze, 80,1 ![]() ale wydaje mi się że to dlatego że jestem przed @, do swojego biustu się dotknąć nie mogę ! i czuję się jak beczułka, też tak już ze sto lat nie miałam ale bilans tygodnia na adipexie i tak dobry - 3,4kg ![]() Edytowane przez ewunia830 Czas edycji: 2012-02-25 o 08:00 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po kilku dniach Mojej diety człowiek gdzieś tam wyłącza ten wewnętrzny głos ale w chwilach zmęczenia i braku równowagi emocjonalnej...lodówka wydaje się najlepszym przyjacielem-wrogiem ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
hmmm dziewczyny , wymyśliłam właśnie że może by spróbować sibutril albo slimex
![]() ![]() chyba z nudów wymyślam jednak ..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
hej , mam pytanie nie dałabyś rady załatwić recepty?
do Czech mogę zajechać , tylko niestety brak recepty a bardzo potrzebuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.